Защо да избера BMW, а не Audi например?
Модератор: Общи модератори
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
kiro_320 написа:Недеите да се карате, отговора е ясен - Е46.Както скиса намекна, ти тази кола не може да я караш само за светофарни дръпки. Със нея предполагам ще ходиш на работа, ще излизаш на кафе и т.н.. Е46 покрива всичко.
![]()
Дори някой да каже, че аудито набирало 0.8 сек по-бързо(примерно), ти вярно ли ще го вземеш заради това ?Пък и стани да седна не е оферта.
За светофарни дръпки, може да си вземеш някое Е30 и да му боднеш едно турбо... ама заради 5 коня повече или по-голям въртящ момент или 150 кг по-леко Ауди.... несериозно е...
Колега,ти това турбо го бодна така все едно че филтър смени

Аз съм на 31 години ...
И вярно ли е, че BMW са младежки коли, защото днес човека в автокъщата като му казах, че искам да пробвам БМВ-то ми каза цитирам: "това е младежка кола, за теб по-добре това A6".
Дали няма да ме гледат странно стар човек с бмв?
Момче, моля те, не ме притеснявай. Аз съм на 42 и още не съм омекнал чак толкова. BMW - това не е толкова кола, колкото ИДЕЯ...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Колега това е БМВ форум ако искаш хората да ти препоручат Хауди
Вземай е36 2.5 нагоре по възможност кабрио и сам ще усетиш спортния дух...

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Два дена карах на баща ми Аудито - 90 Б4 2.0 мотор в уникално състояние - страхотна кола. Днес като се качих на моята Е36 316 се усетих защо толкова обичам BMW 

4 8 15 16 23 42
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Chapai написа:Аз съм на 31 години ...........................................
Дали няма да ме гледат странно стар човек с бмв?
Момче, моля те, не ме притеснявай. Аз съм на 42 и още не съм омекнал чак толкова. BMW - това не е толкова кола, колкото ИДЕЯ...

Продавача го остави да си приказва,ако той или ти се чувствате стари,купете си карти за градския транспорт.
п.с.Взимай Е46.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
БИКОУСССССС
и точно гледам едно клипче подходящо даже и е на колега от форума
http://www.youtube.com/watch?v=IIhhukEGe6c

и точно гледам едно клипче подходящо даже и е на колега от форума
http://www.youtube.com/watch?v=IIhhukEGe6c
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Feanor написа:acho.rs написа:Даже съм на мнение , че повечето хора със Ауди ще дръпната пред аналогичното БМВ заради по-хубавото сцепление на задвижващите колела
Аха... всеки знае, че като олекне предницата се подобрява сцеплението на предните колелета...![]()
Ъм... хубаво харесваш Ауди, няма лошо. Ама не се увличай... или поне преди да кажеш нещо, провери дали е така. Че понякога ръсиш големи бисери.
Аха , значи колкото по-лека предницата , толкова по-хубаво зацепват прединте колела

Хубаво ме критикуваш , ама не се увличай , че понякога ТИ ръсиш големи бисери

Като харесвам Ауди , не занчи че не харесвам БМВ - ясно е че кефа да развъртиш задницата , няма как да се постигне с предно , но всеки си има критерии ...
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Ако трябва да покарам 2 дена такова Ауди за да я хвана тая, бих го направил мамка му
късокрак перхидролен гном, ама сигурно ако застане пред теб и ти намигне, ще направиш палатка
Колега това е строго индивидуално. Ако не ти харесва нито в БМВ-то нито в Аудито като трябва се насочи към друга марка.
Аз лично в Проуба си се чувствам сякаш съм роден в него, усещам всяко камъче през което мина и волана и скоростния ми лост са ми станали като продължения на ръцете, а педалите - на краката. Чувствам се като удома си, легнал в леглото след тежък ден.
Карал съм на братовчед ми Е36 купе 320 ванос, така като се замисля беше удобно, лесно се караше, но не съм свикнал с него ли незнам, но не се чувствах така, както в Проуба. А и него го кефело, че колата го обгръщала, на мен ми се струва тясна. И въпреки това искам Е30 и ще си взема, пък каквото стане. Все пак ако вземеш кола, и тя в крайна сметка не ти допадне до толкова, винаги можеш да я продадеш и да пробваш с друга
Успех в избора!

Колега това е строго индивидуално. Ако не ти харесва нито в БМВ-то нито в Аудито като трябва се насочи към друга марка.
Аз лично в Проуба си се чувствам сякаш съм роден в него, усещам всяко камъче през което мина и волана и скоростния ми лост са ми станали като продължения на ръцете, а педалите - на краката. Чувствам се като удома си, легнал в леглото след тежък ден.
Карал съм на братовчед ми Е36 купе 320 ванос, така като се замисля беше удобно, лесно се караше, но не съм свикнал с него ли незнам, но не се чувствах така, както в Проуба. А и него го кефело, че колата го обгръщала, на мен ми се струва тясна. И въпреки това искам Е30 и ще си взема, пък каквото стане. Все пак ако вземеш кола, и тя в крайна сметка не ти допадне до толкова, винаги можеш да я продадеш и да пробваш с друга

Успех в избора!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
acho.rs написа:Feanor написа:acho.rs написа:Даже съм на мнение , че повечето хора със Ауди ще дръпната пред аналогичното БМВ заради по-хубавото сцепление на задвижващите колела
Аха... всеки знае, че като олекне предницата се подобрява сцеплението на предните колелета...![]()
Ъм... хубаво харесваш Ауди, няма лошо. Ама не се увличай... или поне преди да кажеш нещо, провери дали е така. Че понякога ръсиш големи бисери.
Аха , значи колкото по-лека предницата , толкова по-хубаво зацепват прединте колела![]()
![]()
. Тук не говорим за управление а само за сцепление , ама ти малко преправи физиката . Те за тва на поршетата им слагат двигателя най-отзад за се разпредели тежестта 40:60 преден-заден мост и по-тоя начин , на задвижващите колела да се падне по-голяма тежест за да ... имат по-малко сцепление
.
Хубаво ме критикуваш , ама не се увличай , че понякога ТИ ръсиш големи бисери![]()
Като харесвам Ауди , не занчи че не харесвам БМВ - ясно е че кефа да развъртиш задницата , няма как да се постигне с предно , но всеки си има критерии ...
Хм? Кое точно съм преправил? Че при ускорение се увелчава натиска на задната ос за сметка на този на предната? Че това подобрява сцеплението на задните гуми за сметка на това на предните? Че това означава по-добро сцепление на старта за RWD? С кое точно не си съгласен?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
При Ауди с предно предаване не могат да се правят такива неща: http://vbox7.com/play:4786eb7c
Никой не мое ма връне на селу!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
BMWALPINA написа:Покарай и двете марки и си прецени сам. Тука нормално всички да ти кажем, че БМВ е много по...в Ауди форума ще ти кажат, че Ауди е по..и така. Най-добре качи се покарай и си прецени.
Именно, отиваш и караш.
А моето мнение е БМВ Е46 купе