БТВ Репортерите
Модератор: Общи модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: БТВ Репортерите
Сондьора написа:ME4KY написа:МИИИИИИИИИ имм познат който в момента е в ГЕРМАНИЯ и за месец и нещо има пове4е от 2 хиляди евро в джоба ....... сами си преценявайте
Яко кинти викаш
Бацка т'ва си е цела ис-ка. А да знаеш как вървят, лелей!
Абе в тоя форум какво става? Нек'ви тиинове ми коментират проблемите на живота?
Гоше, стани на годинки, завърши училище, отиди в университет, завърши и започни истинска работа.
Тогава коментирай кои заплати били ниски, как не можело да се работи за 300лв. и т.н.
В момента някак си ми се струва, че каквото чуеш от тате - това повтаряш.
И все пак - тая тема не беше ли за друго?
Последна промяна Archangel на 05 Окт 2009, 9:53, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
спешно ни трябва нов вързодителен процес, мирно и тихо, не само по имената, а и по самосъзнание, който се смята за небългарин да си ходи и без право на връщане
етнически мир с мюсюлмани, смятащи малкия джихад за добро нещо не може да има

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Любо Мегов написа:спешно ни трябва нов вързодителен процес, мирно и тихо, не само по имената, а и по самосъзнание, който се смята за небългарин да си ходи и без право на връщане![]()
И как ще стане тва, ся не са 80те, просто няма как да стане, даже ще е по добре за тях....най - много да стане като косово...дефакто независими Родопи.
Българо-Мохамеданите не са лоши хора,напротив те са много работливи, много кротки и много религиозни хора.
Проблема идва от това,че политическите им лидери (Ахмед Демир Доган) използват това че тези хора са силно варващи и чрез тяхните религиозни водачи те ги използват за личните си финансови облаги.
Хората живеят заедно без проблеми от години християни и мохамедани и единствено става етнически проблем когато някои от политиците реши да ги използва.
Тук трябва да се намеси държавата и да има осъдени депесари за насаждане на етническа омраза.
Проблема идва от това,че политическите им лидери (Ахмед Демир Доган) използват това че тези хора са силно варващи и чрез тяхните религиозни водачи те ги използват за личните си финансови облаги.
Хората живеят заедно без проблеми от години християни и мохамедани и единствено става етнически проблем когато някои от политиците реши да ги използва.
Тук трябва да се намеси държавата и да има осъдени депесари за насаждане на етническа омраза.
Пийте червено вино за да сте здрави,а здравето е нужно,за да се пие ракия!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
svetko написа:Българо-Мохамеданите не са лоши хора,напротив те са много работливи, много кротки и много религиозни хора.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Който се има за Турчин да бъде изхвърлин от наща родина като мръсно куче без право на завръщане, колкото до БЪЛГАРОмохамеданите - нямам нищо против тях.Всеки има право да упражнява каквато иска религия но никой няма право да казва - аз не съм българин и да си натиска парцалите в България!!!
ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
bozukov_g написа:Който се има за Турчин да бъде изхвърлин от наща родина като мръсно куче без право на завръщане, колкото до БЪЛГАРОмохамеданите - нямам нищо против тях.Всеки има право да упражнява каквато иска религия но никой няма право да казва - аз не съм българин и да си натиска парцалите в България!!!
ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
епа и аз у телевизията нещо подобно казах

georgymk написа:saleen написа:Предполагам, но според мен ако всеки млад и кадърен човек бяга в чужбина няма моралното право да съди родината си, че е в упадък, няма как да е другояче-щом всеки оставя другите да се оправят с батака.
Ти като си такъв националист,стои в България с мизерните 300 до 500 лв. на месец може да изкараш повече но там вече са други схемите,на мен не ми се стой за 300 или 500 лв. заплата.....ти като искаш стой и управяй България,дано един ден като се върна да е оправен "батака" .....
Абе ти само за парите ли мислиш. Ние българите имаме е*аси мисленето... Нали знаете хората са го казали - здраве да има ,пък другото само ще дойде. Парите заменят ли приятелите ти ,кво отиваш в чужда държава за някви хартийки ,но ставаш самотен като вълк ,тва ли е по-хубавото? Не си мисли ,че Германията ще ти даде на готово 2000ойро заплата ,в никъв случай

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Не зависи от държавата,а от подсъзнателната ви нагласа ! 

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
gigabyte написа:georgymk написа:saleen написа:Предполагам, но според мен ако всеки млад и кадърен човек бяга в чужбина няма моралното право да съди родината си, че е в упадък, няма как да е другояче-щом всеки оставя другите да се оправят с батака.
Ти като си такъв националист,стои в България с мизерните 300 до 500 лв. на месец може да изкараш повече но там вече са други схемите,на мен не ми се стой за 300 или 500 лв. заплата.....ти като искаш стой и управяй България,дано един ден като се върна да е оправен "батака" .....
Абе ти само за парите ли мислиш. Ние българите имаме е*аси мисленето... Нали знаете хората са го казали - здраве да има ,пък другото само ще дойде. Парите заменят ли приятелите ти ,кво отиваш в чужда държава за някви хартийки ,но ставаш самотен като вълк ,тва ли е по-хубавото? Не си мисли ,че Германията ще ти даде на готово 2000ойро заплата ,в никъв случайТи винаги ще си си българин и никой няма да гледа на теб като Германец и винаги ще има предразсъдъци
То,и приятелите са толкова стойностни,имам 3-4 който са ПРИЯТЕЛИ,другите са ми ПОЗНАТИ,и мога да ти кажа че в сичко си е до човека,защото не всеки ще има предразсъдъци,бил съм там,и с момчетата който се запознах,бяха много услужливи и приятни.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Стига глупости бе, сичките ми съседи у наше село са турци или както щете там, никога с никой не съм имал никакви ядове. Веднъж се бих с един, закачаше ми гаджето, после станахме приятели и до днес. Така вече 35 г. И с децата им израснахме заедно и сега с нашите деца играят. К'вито приятели турци имам, такива българи нямам. Разбира се има маскари, ама да бъдем честни, аз лично познавам по-големи маскари от чисто български произход и по-крадливи и по-лъжливи и т.н. И вие познавате такива.Тъй че, етническата принадлежност не е гаранция за качество. Вижте колко хора има във власта българи и колко уж турци. Доган въртял държавата, как не ги е срам наш'те българи да им върти един турчин държавата, толкоз ли са глупави и наивни? Явно, да. Ко са се развикали всички, Бареков -смешник, не мо'а да го гледам тоя лизач на задници. Докараха хората до там да се радват на една супа и да гласуват за 20 лв., после ще ми приказват по телевизията за етнически карти и нам си к'во. Ай сиктир бе.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Всички млади "турци" на моята възраст, които познавам, не можете да ги различите по нищо от "българите".
Освен по имената и по това, че владеят турски.
Е тва кво ви бърка да ви питам?
Освен по имената и по това, че владеят турски.

flame написа:Всички млади "турци" на моята възраст, които познавам, не можете да ги различите по нищо от "българите".
Освен по имената и по това, че владеят турски.![]()
Те некои дори не го владеят Турския... говорят некав странен език и му викат Турски.. апа за Българския да не говорим.
Аз искам само да попитам нещо...
Казвате Ахмед Доган краде..мами.. да съгласен съм... но дали и другите не крадат?
Дали и Бойко не ги върши едни...
Абсулутно всеки краде... аз ако стана политик и аз ще крада.... какво да се прави... то ако не крадеш и не си в кюпа никой нема те пусне в парламента....
едни офце сме и толкоз... гък не мое кажеме.... спомням си как народа гони Виденов навремето.... никва поука не са си взели... вярват на предизборни обещания и отиат да гласуат.. пълен смях... ядаха ядаха лайна и пак ще ядат....
аз никога не съм гласувал за парламент а и няма докато не повярвам на някой а това едва ли ще стане...
Поздрави Колеги..
Дано има повече мислещи хора в тази държава.. ако чакате политиците начело с оня Бурсук.. Бойко да ни оправят.... значи да си теглиме въжето и да се сваршва с тази мизерия...
понеже имам приятели турчи и българомохамедани и гръкомохамедани и помаци и какви ли не...обиколих всичките села в кърджалийско,смолянско и т.н. и съм говорил на една маса с всичките тези хора. хич не ги ебе за ДПС като ДПС. ебе ги факта че един човек ги е събрал, отива при тях и изслушва проблемите им... малко ли е за бай ахмед от село борино който се бъхти като грешник по цял ден и накрая не му плаща никой реколтата, вечерта гледа новините които само приказват за проблемите на софия и за корупции и т.н. и после идва един депутат и го слуша и ги събира? аз признавам ДПС за единствена партия която има 100 процентова подкрепа от избирателите си...нещо за което никоя партия не може и да мечтае.. пък за толкова страшните турчи...аз не видях такива. има 2-3 смешници които палят огъня и както каза колегата дриноф биват освиркани от останалите но вниманието на медиите е изцяло върху тях и показват нещата с нереалистичен начин. и аз имам у наше село един който се вживява на генерал Ромел и срещу 500 гр. концетрат говори за арийска раса и т.н. но не съм го видял по телевизията...
имам и приятели турчи по произход но са христиани, познавам турчи които са будисти (единият от тях е каратист даже до китай е отишъл) познчкиавам и такива които са нормални мюсулмани...всичките тези хора ги бърка на първо място дали има/ще има работа да си нахранят семейството, дали децата им ще учат..познато е нали?
имаше един мангал който ти изплю в закуската и те извика гяур..ай да избием всичките турчи! ай!
имам и приятели турчи по произход но са христиани, познавам турчи които са будисти (единият от тях е каратист даже до китай е отишъл) познчкиавам и такива които са нормални мюсулмани...всичките тези хора ги бърка на първо място дали има/ще има работа да си нахранят семейството, дали децата им ще учат..познато е нали?
имаше един мангал който ти изплю в закуската и те извика гяур..ай да избием всичките турчи! ай!