Zamunda не работи извън БГ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Re: Zamunda не работи извън БГ

Мнение от DirtySouth » 15 Ное 2009, 19:36

uricatoli написа:data.bg принципно не си отваря извън БГ.. само форумите и..

Аз пък защо от германия си я отварях и си свалях като пич мп3ки ?

П.С. Така е момчета ма вие си иамте пари да си купувате филми и мп3ки така че кво ви пука :winky:
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Ное 2009, 1:01

sadex5 написа:Леле брато ти ме опраи съвсем бе :mhihi: :mhihi: Ти като си бил тук,виждал ли си как се ползват тук пц тата???Знаи
че някои даже не знаят че лаптопа има записвачка.....Пък като ти гледам мненията,и тона които държиш.........
..............затва ли се регистрира тука ве гъз насран. Много като те интересува кой е иди в РПУ-то да го търсиш ве отворен .....-това са твои думи :mhihi:
Със сигурност тоя тон не ти прилича....Мислех да ти кажа и каде работя,ама тогаз дан намразиш БМВ дето такива глупаци кат мен са му служители......
Поздрав

Пф, присмял се гърбел на щърбел. Някои хора не знаели, че лаптопа им има записавачка... то след 1342646 обяснения за проксито щом не можа да се оправиш(а изчака някои да ти го напише стъпка по стъпка) и ти не си мнооого по-различен от хората на които им се присмиваш.

Мои думи са били - ми да мои са, ма поне видя ли от коя тема или за к'во ста'а въпрос? :1:

Да не съм бил намразил БМВ, заради некъв си там дет е както имаше един лаф "грозна, че и с претенции" (е в твоя случай малко по-различно). Че то ако става въпрос огромна част от хората, каращи БМВ са тъпаци,простаци, келеши и пр. Що тря'аа да мразим БМВ заради такива индивиди не разбрах :dunno: . А и недей ми се хвали за кого бачкаш, да не почвам аз да се хваля :mhihi:

Накрая - земи се спри да се пробваш да ми определяш кое ми приличало и кое не. Последната дупка на кавала си да ми казваш кое как.

П.С.
На чичката дет си мисли, че съм под възрастта за книжка - чиче, и'ам книжка и то от отдавна, ти не бери грижа за тва, ами си гледай работата там :1:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 16 Ное 2009, 1:16

Да ви зарадвам малко:

ТОЗИ ЛИНК РАБОТИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!

Проверено е, в Англия съм и бачка :)
http://0.arenabg.com/torrents2.php
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 16 Ное 2009, 1:43

Значи ако имаш възрастта - много по-жалко за теб! Щото по акъл си някъде още с мойте ембрионални лапета дето ги очаква детска градина един ден.
П.С. чиче, гледай МИ работата :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 16 Ное 2009, 2:10

Ти наистина си доста тъп :mhihi: :mhihi: Ам да ти кажа пич че точно еи такъв дето не мож си оправи проксито успя с колектив от 8 колеги да направи BMW Roadside Assistance ???? Ако желаеш мога да ти дам тел да звъннеш и да провериш :mhihi: Ти като такъв спец нали знаеш там с кви продукти се работи? Виндовс да си виждал да се ползва.Ама ти сам видя колко е гадна Америката и се върна в Бг да си доучиш,и пак да доидеш нали????Признаиии сиии!
Аиде те помоля тез коментари си ги запази за теб ,става ли????
Поздрав :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 16 Ное 2009, 2:38

Тук замириса яко на комплекси.. :conf:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 16 Ное 2009, 3:13

НЕ,просто тоя закъв се има пък е баси,тръгнал да дава акъл кои какъв е според тва дали може да си опраи проксито.Да си избива комплексите на улицата,кво е тръгнал да дава акъл тук,след като неговите постъпки и поведение са такивиз.
Поздрав и нишо лично против него,ама така с рогата напред

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 16 Ное 2009, 4:34

sadex5 написа:Ти наистина си доста тъп :mhihi: :mhihi: Ам да ти кажа пич че точно еи такъв дето не мож си оправи проксито успя с колектив от 8 колеги да направи BMW Roadside Assistance ???? Ако желаеш мога да ти дам тел да звъннеш и да провериш :mhihi: Ти като такъв спец нали знаеш там с кви продукти се работи? Виндовс да си виждал да се ползва.Ама ти сам видя колко е гадна Америката и се върна в Бг да си доучиш,и пак да доидеш нали????Признаиии сиии!
Аиде те помоля тез коментари си ги запази за теб ,става ли????
Поздрав :)
.....

НЕ,просто тоя закъв се има пък е баси,тръгнал да дава акъл кои какъв е според тва дали може да си опраи проксито.Да си избива комплексите на улицата,кво е тръгнал да дава акъл тук,след като неговите постъпки и поведение са такивиз.
Поздрав и нишо лично против него,ама така с рогата напред

Аве ти за "й" чувал ли си изобщо? Kато те гледам как пишеш, май сам не си вярваш какво изобщо си правил :mhihi: ОК да кажем че си направил BMW Roadside Assistance. И? Мен к'во ме боли фара? Или викаш след като си го направил т'ва искаш да се отнасям с теб все едно си хванал Господ за оная работа? Чакай да те цитирам - "...с колектив от 8 колеги..." ето ти още едно доказателсвто, че сам за ника'в х*й не ставаш.

Видял съм бил колко е гадна Америката... че я видях, видях... за едно лято - Work & Travel - 4 месеца.Ама лично аз ми хареса почти всичко там. ВЪобще не си е гадна Америката, баш наред си е, ама дет има един лаф "на калпавата ракета космоса й пречел" та и твойта работа същата. И да върнах се в БГ за да си доуча, но... веднага щом си взех димпломката си събрах чукалата и се махнах от БГ. Та след като ще се хвалим нека да е пълно хваленето - ти бачкаш за БМВ - ОК, аз пък съм 2nd lvl IT специалист в IBM :1:

Аве може да си в NY и да бачкаш в БМВ, обаче тва не опровергава факта, че след като се имаш за "някъв" и след като супер много народ ти писа как да си оправиш тъпото прокси, ти в крайна сметка пак не можа да се справиш докато някой се смили над теб и не ти го написа стъпка по стъпка като за пълен кръгъл идиот. Сега ще кажеш "ааа не съм аз такъв вее". Е не си, ама си. Сега ще ти обясня набързо защо. На 11-ти ти написаха да пробваш с БГ прокси, отделно същия човек ти е дал алтрнатива с арената, отделно преди този пост хората са ти дали алтернативни адреси на международни тракери. Ти си продължаваш обаче в същия дух - нали те мързи, пък и е по-лесно тука да драснеш 1 ред колкото да качиш темата и така до 14-ти когато най-накрая някой се смилява над тебе и ти написва дословно 1 към 1 кое как. Сега ако си беше направил труда да драснеш едно просто "прокси" в уикипедиата щеше да разбереш що е то прокси, яде ли се, пие ли се, какви видове имам специализиран софтуер за проксита и т.н. Другия вариант щеше да ти е още по-лесен - БГ прокси, написано в гугъла - отново бърз прочит на първите 2-3 резултата и щеше да си в час на нещата. Ама нали ти и такива като тебе гледате все "на хляба мекото и на работата лекото" та вместо на 14-ти можеше да си решиш проблема още на 11-ти. 3 дена загуба на време. Не че е нещо кой знае колко фатално. Въпросът/проблемът, който се опитвам да засегна е принципен. Днес за тракери, утре за нещо свързано с работата или недай си Боже с нещо по-фатално. Познай накрая кой ще го яде.

Spit-Fire - евала чичо "професор", пълен си с лафове като ла*но с витамини :1:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 16 Ное 2009, 4:45

Абе , за какво сме се събрали в тоя форум ?!
Да се нареждаме ?
Да серем в темите ?

И кво сте тръгнали да си мерите пишките кой къде работел , ква кола карал , колко пари вземал ?
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Ное 2009, 5:46

Така, така...

За сега заключвам темата, утре ще мисля какво да ви правя...
Но така като гледам, на някои хора поне 2 седмици не им мърдат.
MORE BEER!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Ное 2009, 1:30

xpl0d - бан за 24 часа;
sadex5 - 2 предупреждения. При следващо ще последва автоматичен бан;
Spit-Fire - 2 предупреждения. При следващо ще последва автоматичен бан.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата