Доволни ли сте от живота си ?
Модератор: Общи модератори
Re: Доволни ли сте от живота си ?
Като гледам резултатите се радвам, че има толкова щастливи хора
И мисля, че колегата kiko най-добре го е казал

И мисля, че колегата kiko най-добре го е казал

kiko написа:доволен съм разбира се,че съм жив и здрав,че наи близките ми хора също,че всяка сутрин се събуждам с усмивка като ги видя моите малчугани,те ме зареждат позитивно още от сутринта,че имам човек до себе си на които мога да рзчитам безрезервно във всеки един момент,приятели,образование,прията работа и тн.че успявам да се дистанцирам от простотията и селяндурщината
$ не са фактор за щастие защото има много луксозни къщи но празни отвътре,студени като мавзолей и кво кел-фаида като се прибираш сам в тях
а има и други хора за които наи голямото щастие например е нещо което на нас всеки ден ни се случва но не го осъзнаваме,например една проста разходка в парка или една вечер с приятели а те са заковани в тях или в разни домове
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
да пуснем анкети у `мазерати,м-б(мерджан) и трабант,м-б(маунтинг байк) и психо форумите

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
SKISA написа:тва треа съм умрел ако съм доволен и повече неа накъде....!!

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vankatagsi
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 323CI
- Мечтае да кара: E36 M3 evo с валове
Доволен съм само поради факта че съм млад, жив и здрав. Все пак това е най-важното, колкото и банално да звучи. Ако недайси боже си болен от някоя коварна болест колкото и пари, жени и М-ки да имаш - нищо няма да може да ти достави удоволствие. Затова колкото толкова, като не трябва да се спира да се преследват все по-високи цели и развитие -професионално,лично и тн.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
в момента дават при гала за някакво заболяване-муковисцидоза.
е тези болните и роднините,дали са доволни от живота си
Ти извади ебаси и логиката, дай да се сравняваме с най-големите нещасници и пропадняци и тогава винаги ще сме добре, но това е типично за българина ''Аве има и по-зле от мен.'' така се успокоява средностатистическия българин, такова ни е мисленето затова и нямаме успех като нация!Не може да си принизяваш живота до най-дребните неща са си сит, да се разходиш в парка или да живееш заради децата си, живота е на отделния индивид не на наследниците му и трябва ти да го изживееш пълноцеено а не да го губиш заради други та то дори и децата ти, но това е пак българското мислене успокоява се че поне е отгледал някое дете като не е постигнал нищо друго, общо взето изпаднала работа!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:дай да се сравняваме с най-големите нещасници и пропадняци и тогава винаги ще сме добре, но това е типично за българина ''Аве има и по-зле от мен.'' така се успокоява средностатистическия българин, такова ни е мисленето затова и нямаме успех като нация!Не може да си принизяваш живота до най-дребните неща са си сит, да се разходиш в парка или да живееш заради децата си, живота е на отделния индивид не на наследниците му и трябва ти да го изживееш пълноцеено а не да го губиш заради други та то дори и децата ти, но това е пак българското мислене успокоява се че поне е отгледал някое дете като не е постигнал нищо друго, общо взето изпаднала работа!
Вярно е, трябва да се сравняваме с тези, които са по-напред от нас.

Да се успокояваме, че има и хора, които ровят по кофите, значи да се самозалъгваме и да нямаме амбиция за нещо по-голямо.

Но, колега, част от пълноценния живот включва и това, какво оставя даденият индивид след себе си.

В тази връзка си мисля, че да отгледаш, да възпиташ и да се радваш на едни хубави деца е може би най-голямото щастие!

ПРОСТО ДА ИЗЖИВЕЕШ ЖИВОТА СИ Е ЛЕСНО.
ТРУДНО Е ДА ОСТАВИШ НЕЩО СТОЙНОСТНО СЛЕД СЕБЕ СИ.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Вярно е, трябва да се сравняваме с тези, които са по-напред от нас.
Да се успокояваме, че има и хора, които ровят по кофите, значи да се самозалъгваме и да нямаме амбиция за нещо по-голямо.
Но, колега, част от пълноценния живот включва и това, какво оставя даденият индивид след себе си.
В тази връзка си мисля, че да отгледаш, да възпиташ и да се радваш на едни хубави деца е може би най-голямото щастие!
ПРОСТО ДА ИЗЖИВЕЕШ ЖИВОТА СИ Е ЛЕСНО.
ТРУДНО Е ДА ОСТАВИШ НЕЩО СТОЙНОСТНО СЛЕД СЕБЕ СИ.
Това е вероятно първия път при който сме на почти едно мение с теб!

И си прав също за децата!Признавам!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Доволен съм, защото съм жив и здрав и хората около мен и те са добре. За другото не мога да кажа, че съм цъфнал... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
павката написа:в момента дават при гала за някакво заболяване-муковисцидоза.
е тези болните и роднините,дали са доволни от живота си
Няма да повярваш но и такива хора ще кажат че са доволни .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Нямам русо гадже,нямам пит бул,нямам БМВ
Но съм доволен от живота си,има квкво да се желае и работа по въпроса
Но съм доволен от живота си,има квкво да се желае и работа по въпроса

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мен мисълта ми беше,че като не сме с такава съдба,трябва да сме доволни от живота си-не си зависим от лекарства,процедури,лекари,много пари за лечение...
то е ясно,че много мечтаят за тия е92 и дотам се заключва смисъла на живота им!
самият факт,че сме родени в тая тоалетна-българия си е за недоволство,но щом си здрав физически,можеш да промениш съдбата си!
и мамин,промени си възгледа за нещастниците и пропадняците,че утре не се знае как ще те завърти живота!
самият факт,че сме родени в тая тоалетна-българия си е за недоволство,но щом си здрав физически,можеш да промениш съдбата си!
и мамин,промени си възгледа за нещастниците и пропадняците,че утре не се знае как ще те завърти живота!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Доволен съм че изобщо съм се родил и живея нормално. Имам с какво да се храня и задоволявам дребните си нужди и капризи!
Замислете се малко бе хора... пари и власт, и за какво? За да си задоволен с всякакви джундрурий... хубаво де ама ако нямаш нещо на което да се опреш кво ще стане с тебе, дали няма да си пълен неудачник ...
И не ме разбирайте погрешно не съм срещу охолството, а срещу забравилите се в охолство 
Замислете се малко бе хора... пари и власт, и за какво? За да си задоволен с всякакви джундрурий... хубаво де ама ако нямаш нещо на което да се опреш кво ще стане с тебе, дали няма да си пълен неудачник ...

Най-щастливият човек е не този, който има най-много, а този, на който му трябва най-малко
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
павката написа:мен мисълта ми беше,че като не сме с такава съдба,трябва да сме доволни от живота си-не си зависим от лекарства,процедури,лекари,много пари за лечение...
Именно, последното ти изречение е ключово.Тука имаше 2-3 коментара, който споменаваха да, точно за тези хора от шоуто на Гала, че били нещастници - е това ли е да си нещасник, съдбата да ти е в това да бъдеш цял живот зависим от лекарства.И в предишния ми пост, това исках да спомена, че човек може да се чуства в култ, но за един миг може всичко да се срине и колелото да се заварти.Мисля, че човек трябва да има цели, но трябва и да знае къде се намира и да е стъпил здраво на земята.
А, не знам ирония ли е това за бмв-то, кучето и русата жена,но мисля че това ни е положението тука в наща Европейска държава, всичко се обяснява с тези 3 думи.