новата астра...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: новата астра...

Мнение от flame » 03 Дек 2009, 11:45

Escape написа:хората си се развиват и то в положителна насока

:yes: За това съм съгласен.
Въпросът е, че когато си бил последен и едно място нагоре да качиш пак е прогрес ;)
Дачия ако я сравняваме с Дачиите от комунизма - ми тя е светлинни години напред, ама ако я сравним с която и да е съвременна кола... :mhihi: Тва ми беше мисълта :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Дек 2009, 11:48

Escape написа:
flame написа:
Escape написа:Opel Insignia OPC Sports Tourer получи днес наградата “Най-добра спортна кола на годината”
На второ място се класира Audi S4 Avant

Оф, то да беше само Ауди S4!
И БМВ-тата са след Опел, и Мерцедесите, оня ден Опел минаха и Порше! :winky:
Единствените, които ВСЕ ОЩЕ са преди Опел са Ферари и Ламборгини, но това няма да е задълго! :mhihi:
От 2011 година се очаква Опел да е най-хубавата кола в света и... да се продава на цената на Дачия :winky: :mhihi:

:kuku: какви Ферари и Ламборгини :kuku:
Не ми се заяжда изобщо. Не ми е за цел да защитавам Опел или да ги хваля .... просто постнах доказателство че хората си се развиват и то в положителна насока.
Повече нема да поствам нищо по темата, щото ми писна от философи

Явно обаче на някой хора им се заяжда или просто си нямат работа - Флейм - ще спреш ли да спамиш из тая тема ?
Въпросът е, че когато си бил последен и едно място нагоре да качиш пак е прогрес ;)

Всъщност изкачването е до 4то място , непосредствено след 3мата японци (това за надежност) - това от 2 източника , в ДЕКРА не знам , но и там не са назад :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 03 Дек 2009, 14:50

Карах я новата Astra. Няма и помен от евтини пластмаси в интериора. Дизайна особенно на централната конзола не ми е по вкуса, но качеството и усещането от използваните материали са на отлично ниво. Това заедно с динамичният външен облик, отлично пътно поведение, много добро стандартно обрудване (особенно за безопастност) и новите турбо мотори правят Астрата един отличен автомобил в средният клас. Толкова добър, че някои журналисти и случайни хора дето са я виждали и карали (а не само на картинка), се опитват да я стравняват с премиум.

Похвална е работата която са свършили от Opel, но ще мине още време докато изчистят лошият си имидж като производител останал от преди 20 години. Добър пример колко трябва да се внимава с качеството в автомобилната индустрия и колко трудно се възстановява доверието после отново.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Дек 2009, 15:57

Mario Pankov написа:Тръпки ме побиват на къде отива автомобилната промишленост. Причината за тази трансформация са точно такива журналисти, които до вчера са копали на нивата. :evil: Комби и спортна кола...come on. И защо S4, а не RS4? Явно не са чували, че има такава кола. След 10 години ще се молиме да изпадне някоя М-ка на старо за да не караме кенеф, проектиран от шепа некадърници, които имат свобода в медиите да определят кой е спортен, кой е удобен.
Дали тези, които са определили Опела за the best не са получили по един подарък ( Insignia комби, например ), може би предварително? :lol:

:OT: Не се оценява само динамика - а също така и цена , практичност , разход . Ако не си забелязъл награди - кола на годината се взимат почти само от средния клас - Опел,ФВ,Форд и тн , поради простата причина , че са много по-масови и достъпни :winky: :OT:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Дек 2009, 16:02

Скоро очакваме Тата Нано да обере всички награди щото е ХХ пъти по-евтина :winky:
И после чакам некои колеги да почнат да я хвалят какви международни награди била спечелила :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Дек 2009, 17:32

Mario Pankov написа:
acho.rs написа:
Mario Pankov написа:Тръпки ме побиват на къде отива автомобилната промишленост. Причината за тази трансформация са точно такива журналисти, които до вчера са копали на нивата. :evil: Комби и спортна кола...come on. И защо S4, а не RS4? Явно не са чували, че има такава кола. След 10 години ще се молиме да изпадне някоя М-ка на старо за да не караме кенеф, проектиран от шепа некадърници, които имат свобода в медиите да определят кой е спортен, кой е удобен.
Дали тези, които са определили Опела за the best не са получили по един подарък ( Insignia комби, например ), може би предварително? :lol:

:OT: Не се оценява само динамика - а също така и цена , практичност , разход . Ако не си забелязъл награди - кола на годината се взимат почти само от средния клас - Опел,ФВ,Форд и тн , поради простата причина , че са много по-масови и достъпни :winky: :OT:

Това не ме касае особено и е малко неадекватно - практичност и разход при спортна кола, стига де. Това са похвати гледани само от абсолютни гевреци, каквито са тези от журито, извършило оценката. Ти като купуваш спортна кола - гледаш ли дали има голям багажник за да събира 3 куфара и дали е икономична? Аз не, защото купувам не миниван а спортна кола. Инсигниата е много близо до цената на Ево 10, което е спортна кола и то лично за мен - най-добрата до 100 000лв. Да ме прощават въпросното жури, но им е време да се връщат на нивата, от където са дошли.

Ти си търсиш спортна кола , други си търсят спортен вагон - въпрос на избор . И аз не разбирам смисъла на спортно комби , но тези каросерии са адкси популярни в момента (75 - 80% от всички пасати в Германия са комбита) и журито се ръководи от аудиторията , донякъде.Ево 10 е ясно че е по-бързо но няма никаква база за сравнение със Инсигния - нито като размери , нито като комфорт . Не искам да ги мисля журито - наскоро Ауто 1 утиде при Форд Си макс :mhihi: Не вярвам изобщо някой фена на БМВ,Ауди или Мерцедес да разбере този избор , но хората си го купуват и ги кефи тоя Форд :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Дек 2009, 21:25

Mario Pankov написа:Спортен вагон, звучи добре :mhihi: За Пасатите комби, мисля че не си прав, като гледам в немското мобиле ми се струва, че около 97% са комбита :mhihi: А като обърнахме темата към посока спортни коли, не знам защо не бутнаха Ford Focus RS - при него съотношението цена/"спортност" е доста високо. А, сетих се защо - няма комби :mhihi:

Тук е момента да попитам - хечбеците , не са ли комбита в умален вариант ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 03 Дек 2009, 23:19

Не

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 03 Дек 2009, 23:25

Защо - задна врата , не капак . Багажно отделение което е едно със салона и ... визия на късо комби :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на цигари
Мечтае да кара: само на пури
Детайли за колата: и тя пуши

Мнение от ivan83 » 03 Дек 2009, 23:28

И все пак НЕ

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Дек 2009, 11:04

acho.rs написа:
Mario Pankov написа:Спортен вагон, звучи добре :mhihi: За Пасатите комби, мисля че не си прав, като гледам в немското мобиле ми се струва, че около 97% са комбита :mhihi: А като обърнахме темата към посока спортни коли, не знам защо не бутнаха Ford Focus RS - при него съотношението цена/"спортност" е доста високо. А, сетих се защо - няма комби :mhihi:

Зависи от гледната точка ;) Бай Генчо от Брусарци примерно кат не може да натовари бидоните със зеле - кво комби йе туй?! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 11:20

flame написа:
acho.rs написа:

Зависи от гледната точка ;) Бай Генчо от Брусарци примерно кат не може да натовари бидоните със зеле - кво комби йе туй?! :mhihi:

Ти нещо против киселото зейе ли , имаш :paranoid:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Дек 2009, 11:25

acho.rs написа:Ти нещо против киселото зейе ли , имаш :paranoid:

Не, само имам против ефекта, който оказва върху храносмилателния тракт и отделителната система :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 04 Дек 2009, 13:14

Абе тая астра не ми изглежда зле честно казано, ама тва сравнение с премиум класа е абсурдно. А някой назад в темата каза, че опелите гниели до средата на 90-те-е тези оттогава гният наистина брутално,ама имам един съсед с астра от полицейските, но двувратка, което няма значение. Та един ден, минавайки покрай нея, забелязах ръбът и предната част на предния капак-е баш си беше почнала да си гние, просто болестта беше в ранен стадии, все пак е доста по-нова от астра Ф(така мисля се казваше генерацията от началото на 90-те дет ГСИ Мноу бегат). А пък за сравнението с голф-наистина е абсурдно според мене, за мене наистина голф 3 примерно си е един вид класика(не само за хората с регситрация започваща с РК :mhihi: ).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Дек 2009, 15:23

Macros написа:Абе тая астра не ми изглежда зле честно казано, ама тва сравнение с премиум класа е абсурдно. А някой назад в темата каза, че опелите гниели до средата на 90-те-е тези оттогава гният наистина брутално,ама имам един съсед с астра от полицейските, но двувратка, което няма значение. Та един ден, минавайки покрай нея, забелязах ръбът и предната част на предния капак-е баш си беше почнала да си гние, просто болестта беше в ранен стадии, все пак е доста по-нова от астра Ф(така мисля се казваше генерацията от началото на 90-те дет ГСИ Мноу бегат). А пък за сравнението с голф-наистина е абсурдно според мене, за мене наистина голф 3 примерно си е един вид класика(не само за хората с регситрация започваща с РК :mhihi: ).

И аз си мисля , че колата няма място в премиум класа , но това не означава че не е много добър автомобил . И айде стига с тоя Голф 3 - даже и ФВ си казват , че е "черната овца " на семейството . Виж 2ката и 4ката са си друго , но пак прекалено грозни и шумни (тди) за да ми харесат...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата