Защо бият жените и мразят богатите
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Защо бият жените и мразят богатите
тъй,тъй...flame написа:ИменноАко си готин и точен и умееш да се грижиш за жена си и семейството си - просто няма причина да те напусне

А знаеш ли че на световното първенство по женска логика с голяма преднина спечелил ...генератор на случайни числа

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:тъй,тъй...flame написа:ИменноАко си готин и точен и умееш да се грижиш за жена си и семейството си - просто няма причина да те напусне
На теория всичко точно...И звучи логично..
А знаеш ли че на световното първенство по женска логика с голяма преднина спечелил ...генератор на случайни числа![]()
Ееееееее, та па са!

Препоръчвам ти да гледаш филма "Какво искат жените" - те там един мъж цял живот не може да разбере жените и ги мисли за дълбоко нелогични, но когато започна да чува мислите им разбра колко простички неща всъщност искат те

Bogat-Beden написа:всички знаем какво имаше предвид колегата....-когато мъжът е подбиран с огромни компромиси от жената,компенсирани предимно от пари...krystal написа:BMWPetar написа:Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...
Какъв начин си избрал?
Или щом мъжа е с пари= на това да си боксова круша? Айде стига с това тесногърдие...
И какво от това, че е подбиран с компромиси заради парите?
Нима мисленето ти е, че с пари си купуваш и безнаказаност? Айде стига!!?
Ако си достатъчно умен и уверен, няма да те бърка. В противен случай си абсолютен комплексар.
- Bogat-Beden
-
-
Еми резултатът е налице в конкретния случай...krystal написа:Bogat-Beden написа:всички знаем какво имаше предвид колегата....-когато мъжът е подбиран с огромни компромиси от жената,компенсирани предимно от пари...krystal написа:BMWPetar написа:Еми така е...като си избрал такъв начин на живот, трябва да си готов да си платиш цената за него...
Какъв начин си избрал?
Или щом мъжа е с пари= на това да си боксова круша? Айде стига с това тесногърдие...
И какво от това, че е подбиран с компромиси заради парите?
Нима мисленето ти е, че с пари си купуваш и безнаказаност? Айде стига!!?
Ако си достатъчно умен и уверен, няма да те бърка. В противен случай си абсолютен комплексар.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
За мен боят няма смисъл.Ако си бил прост и си наливал там където не трябва и си давал на който не трябва, кой ти е виновен?Ако си пич продължаваш напред и даже черпиш човека , който ти е отворил очите.Не можем да бием жените за нашите малоумия.Ако си някой льольо и в един момент си прозрял, че жената не е това за което си я мислил, кой ти е виновен, че да я биеш?Ако си пич я оставяш и не се разправяш, защото тя е това, което винаги е била, а че ти късно си го разбрал си е изцяло твой проблем.
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
flame написа:ИменноАко си готин и точен и умееш да се грижиш за жена си и семейството си - просто няма причина да те напусне
...тя няма причина да те напусне, обаче тогава пък мъжете решавате, че имате сигурност и трябва да се огледаждате настрани

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Fenka85 написа:flame написа:ИменноАко си готин и точен и умееш да се грижиш за жена си и семейството си - просто няма причина да те напусне
...тя няма причина да те напусне, обаче тогава пък мъжете решавате, че имате сигурност и трябва да се огледаждате настрани![]()
![]()
.... тогава аз трябва ли да ида и да му забия 3 кирки в капака на колата ???
И такива случай има

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Много на широко слагате думата "комплексар",ха да видим друг случай,някой въпросен тип има всичко,пари,коли,нек'в бизнес и тн. и съответно е набил прятелката си...това може да е некой тъпак или просто с много слаби нерви,но комплексар???какви комплекси може да има???а пък жената как бихме нарекли която е с някой заради парата...и после поради нек'ви житейски неразбории е изяла някой шамар???
Аз също познавам едни дето се разведоха,та жената не стига че беше изхарчила семейните пари,и то за некакви нейни приумици,даже не му беше казала,ами като се развеждаха ,отиде в полицията и каза че я е биел(!!!) и показваше некакви синини...отърва се пича от тези лъжи,поради простата причина че вече бившата му жена каза за деня в който я е набил...ми пича е бил в командировка...е на мен ми се изкаше да и отвъртя няколко шамара...жените прекаляват и спекулират със своята невинност,онеправданост и ...хм...беззащитност,но всъщност в живот е пълен с "болни жени дето съпруга и е починал"
Основното е,поради изключително редките моменти,когато някоя жена тежи на мястото си и изключитлният брой от жени дето не стават за нищо,са започнали да се създават движения на неоправданите жени и други феминиски организации,всъщност за никой няма да остане капка съмнение ако види жена която тежи на мястото си,че дадената дама е страхотна,и никой никога не би и посегнал.
Аз също познавам едни дето се разведоха,та жената не стига че беше изхарчила семейните пари,и то за некакви нейни приумици,даже не му беше казала,ами като се развеждаха ,отиде в полицията и каза че я е биел(!!!) и показваше некакви синини...отърва се пича от тези лъжи,поради простата причина че вече бившата му жена каза за деня в който я е набил...ми пича е бил в командировка...е на мен ми се изкаше да и отвъртя няколко шамара...жените прекаляват и спекулират със своята невинност,онеправданост и ...хм...беззащитност,но всъщност в живот е пълен с "болни жени дето съпруга и е починал"
Основното е,поради изключително редките моменти,когато някоя жена тежи на мястото си и изключитлният брой от жени дето не стават за нищо,са започнали да се създават движения на неоправданите жени и други феминиски организации,всъщност за никой няма да остане капка съмнение ако види жена която тежи на мястото си,че дадената дама е страхотна,и никой никога не би и посегнал.
- Bogat-Beden
-
-
Fenka85 написа:flame написа:ИменноАко си готин и точен и умееш да се грижиш за жена си и семейството си - просто няма причина да те напусне
...тя няма причина да те напусне, обаче тогава пък мъжете решавате, че имате сигурност и трябва да се огледаждате настрани![]()
![]()
НЕ!В никакъв случай по-малко от 5!!Най-добре 7-да се обхване цялостно повърхността на конкретния автомобил

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Fenka85 написа:flame написа:ИменноАко си готин и точен и умееш да се грижиш за жена си и семейството си - просто няма причина да те напусне
![]()
И такива случай има
... еми и моя случай е такъв ... ама аз ако бях направила това можеше и да ме пребие .... докато сега аз някак си няма как да го пребия
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
Bogat-Beden написа:Fenka85 написа:...тя няма причина да те напусне, обаче тогава пък мъжете решавате, че имате сигурност и трябва да се огледаждате настрани![]()
![]()
НЕ!В никакъв случай по-малко от 5!!Най-добре 7-да се обхване цялостно повърхността на конкретния автомобил![]()
Заедно с четирите гуми вече си е оферта

Бият се тези, които имат беден речник и слаба култура

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Боят винаги трябва да е крайна мярка, а срещу жени е безсмислен.Жената не е собственост, като телевизора или колата за да я биеш за това, че не иска да е с теб.Ами ако тя хване пистолета и те застреля щото си и изневерил тогава виновна ли е ? Морала вече го няма и това е факт, ама някои още не са го осъзнали.Съвременния живот не благоприятства за моногамията и тя се превръща в едно лицемерие за пред хората.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
![]()
Не че нещо, ама то жените са тия дето ни карат да се чувстваме сигурни

Мишел написа:Бият се тези, които имат беден речник и слаба култура
много добре казано

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мишел написа:Bogat-Beden написа:Fenka85 написа:...тя няма причина да те напусне, обаче тогава пък мъжете решавате, че имате сигурност и трябва да се огледаждате настрани![]()
![]()
НЕ!В никакъв случай по-малко от 5!!Най-добре 7-да се обхване цялостно повърхността на конкретния автомобил![]()
Заедно с четирите гуми вече си е оферта![]()
Бият се тези, които имат беден речник и слаба култура ;)
Искаш да кажеш че трябва да биеме тея дето са тъпи ли?

Е.Димитров написа:...
Емо нямам време сега да споря с тебе.
Философията можем да си я разпъваме до десето коляно...
Ние сме общество, което е свикнало с агресията и не я забелязваме, дори я одобряваме, това е жалкото в случая.
"Побойникът", с днешна дата е много често и почти винаги обект на агресията в миналото и се явява жертва, но все пак агресор.
Агресията и насилието са опасна отрова, която вирее.
Едва ли съм първата, която ще те информира за причинно-следствените връзки.