На какъв автомобил карахте курсовете?
Модератор: Общи модератори
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Пежо 309 дизел, Дезире му беше името, моя човек така си го беше кръстил щото на френски Дизайър означава желая... та така. Каза че няма да го смени с нищо освен с пежо,
Изпита от първия път на листовките 3 грешки на курмуването минах на жълто на един светофар и тоя пича вика "следващия път да спреш"
А аз "е ... къде посредата на кръстовището ли?"
"ама не ми се прави на тарикат бе, карай" и се хилеше
Изпита от първия път на листовките 3 грешки на курмуването минах на жълто на един светофар и тоя пича вика "следващия път да спреш"
А аз "е ... къде посредата на кръстовището ли?"
"ама не ми се прави на тарикат бе, карай" и се хилеше

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
на ГАЗ 53 през 1999г. първия път ме скъсаха на листовки заради 6 грешки, ма втория път ги взех с 0, на кормуването никви ядове.

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
1990г. Жигула - или поне каквото беше останало от нея. Гореше бензин и масло едно към едно и нямаше никва душица. Неможеше да мине на преглед та затова изпита беше на друга ама от втория път. Тъпите лади се оказа, че имат ръзличен радиус на завой и докато разбера отнесох бордюра. Но втория път никва грижа 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
хуйдай акцент 1.5 на газ
взех си изпита от първия път с единствена грешка - чаках на едно кръстовище по баир нагоре и като тръгнах бях забравил че съм на втора скорост (по-точно мислех че съм включил на първа ама явно бях забравил) и угасих колата
иначе от 15 "ученика" 5-6 взехме теорията (аз на късмет малко) и само аз взех практическия
предварително ни бяха наплашили че тоя даи-джия дето се паднал бил някъф мн гаден - че беше и в мн кофти настроение - на двамата пред мене направо им скочи на спирачките на втората минута...
ама аз нали съм дявол с едното око гледах пътя - а с другото краката му и като посегне към педала скачах на моя преди него

взех си изпита от първия път с единствена грешка - чаках на едно кръстовище по баир нагоре и като тръгнах бях забравил че съм на втора скорост (по-точно мислех че съм включил на първа ама явно бях забравил) и угасих колата
иначе от 15 "ученика" 5-6 взехме теорията (аз на късмет малко) и само аз взех практическия

предварително ни бяха наплашили че тоя даи-джия дето се паднал бил някъф мн гаден - че беше и в мн кофти настроение - на двамата пред мене направо им скочи на спирачките на втората минута...
ама аз нали съм дявол с едното око гледах пътя - а с другото краката му и като посегне към педала скачах на моя преди него

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
аз сега кормувам на МБ 124-ка 200Д. Всъщност кормуването вече си го свърших и сега решавам яко листовки в нас защото на 6-ти април 8:30 сутринта ми е изпита и искам да го взема от първия път

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Действието се развива в Австралия:
Предимно съм се учил на служебната на баща ми: '95 Mitsubishi Lancer GLX 1.8. Изкарах 2 урока преди изпита на 2000 VW Beetle 2.0, и с нея се явих и на изпита. На теория ме скъсаха първия път защото аз дори не бях и отворил правилника да го чета, но втория път (след 10мин. четене) взех листовките с 100%. Курмуване взех от първи път.
Предимно съм се учил на служебната на баща ми: '95 Mitsubishi Lancer GLX 1.8. Изкарах 2 урока преди изпита на 2000 VW Beetle 2.0, и с нея се явих и на изпита. На теория ме скъсаха първия път защото аз дори не бях и отворил правилника да го чета, но втория път (след 10мин. четене) взех листовките с 100%. Курмуване взех от първи път.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Направо ме е срам кат ги чета... Карах на бЕсна Жигавица която, нямаше спирачки и имаше луфт на волана сигурно оборот и половина
, отгоре на всичко инструктора ми беше алкохолик (не се габаркам карах курсовете на мотопистата) взех си листовките от 10-тия път. Честно да си призная за първи път видях листовките когато отидох на 1-вия изпит. Следващите 4 пъти не ги и погледнах като, ходих. След това 4 пъти с по 6 наказателни (като имаш право само на 5 и то на тия въпроси от сорта " как да сложим труп на задната седалка за да му е удобно"
то не е смешно но тогава много бях ядосан) и на 10-тия - ударник с 0 наказателни. За кормуването ниа'а смисъл да ви казвам. Само дето не паркирах с ръчна и с пълна газ. Полицая ме пита от колко години карам.
Ееееех тУрБо спомени, спомени... зимата на 89-90-та

Ееееех тУрБо спомени, спомени... зимата на 89-90-та

- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Курса карах на Лада 1500. Листовките ги взех от втория път, като първия път не ги бях учил. Може да е срамно, но на втория път много се чудих дали да ида, защото бях научил от 1-ва до 5-та листовка, а и 30 мин преди изпита се върнах от изтощителен запой, продължил цяла нощ. Отидох. Паднаха се 1, 3 и 5 - 0 наказателни. Трудно ми беше ходенето, но с карането се справих от първия път и то на Москвич 412, на който скоростите се превключваха с благозвучното Рррррррррррруп!!! След време се наложи да науча всички листовки - като ходих на проверовачен заради три акта за следните нарушения, събрани в рамките на 5 години:
1. "Превишена скорост" - 61 км/ч (при ограничение 50)
2. "Превишвна скорост" - 73 км/ч (при ограничение 50)
3. Каране с щора на задното стъкло
1. "Превишена скорост" - 61 км/ч (при ограничение 50)
2. "Превишвна скорост" - 73 км/ч (при ограничение 50)
3. Каране с щора на задното стъкло
Niky Georgiev
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
Опел Астра 1.4и
Листовките ги взех от първия път, ама кормуването от 2-рия
И като се замисля на изпита когато взех книжката правих повече грешки отколкото като ме скъсаха ....

Листовките ги взех от първия път, ама кормуването от 2-рия

И като се замисля на изпита когато взех книжката правих повече грешки отколкото като ме скъсаха ....

- kazakoff
- кандидат ентусиаст
-