луксозните коли - нова или на старо?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Re: луксозните коли - нова или на старо?

Мнение от quickshare » 08 Дек 2009, 0:09

Evelin Cotsev написа::mhihi: абе вие тея пари за нищо ги нямате :mhihi: половината дето обеснявате как било важно да си пръднеш пръв в колата , едва ли сте виждали , да не говорим имали парите които са разлика от нова седмица до 1 годишна седмица - т.е. 20-30 хиляди евро :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 08 Дек 2009, 1:15

Ачо-разбирачо мислил ли си да напишеш книга? Или пък да направиш 3-4 часово предаване в стил Вучков? С твоите всеобхватни и експертни познания в толкова много области на живота със сигурност може да разчиташ на успех.. Чак се чудя кога ти остава време да четеш, разсъждаваш, търсиш информация, общуваш с колеги мислители :mhihi: , като постоянно бълваш информация във форума :)

Иначе по темата и аз съм мислил по въпроса и в думите на alx има доста логика..
Това с "да пръднеш първи" в колата май е плод на нашите бедняшки и комплексирани душици и го смятаме чак за толкова важен лукс, защото се надяваме поне веднъж в живота да ни се случи, а е много вероятно и никога да нямаме късмета :mhihi: ... и ми се струва, че доста бързо ще омръзва като усещане и трепет ако ти се случва достатъчно често..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 08 Дек 2009, 1:27

За голямо мое съжаление преди години имах нещо като съдружник (ползваше ми лиценза), та той много искаше да купим на фирмата Бмв 7-ца. Взехме едно на две години за една много сериозна сума пари. Това беше една от най-необмислените ни и глупави покупки и за съжаление не донесе нищо добро освен неприятности след време, да не говорим, че създаваше и ядове (технически).
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Дек 2009, 12:43

Ачо-разбирачо мислил ли си да напишеш книга? Или пък да направиш 3-4 часово предаване в стил Вучков? С твоите всеобхватни и експертни познания в толкова много области на живота със сигурност може да разчиташ на успех.. Чак се чудя кога ти остава време да четеш, разсъждаваш, търсиш информация, общуваш с колеги мислители :mhihi: , като постоянно бълваш информация във форума :)

Ми кво да правя - любознателен съм :winky: а и поради здравословни причини имам много свободно време , напоследък ...
Това с "да пръднеш първи" в колата май е плод на нашите бедняшки и комплексирани душици и го смятаме чак за толкова важен лукс, защото се надяваме поне веднъж в живота да ни се случи, а е много вероятно и никога да нямаме късмета :mhihi: ... и ми се струва, че доста бързо ще омръзва като усещане и трепет ако ти се случва достатъчно често..

Гледам доста хора се хванахте на пръднята - ами да речем , да си първия "водил гадже" в колата - така по-малко селски ли ще е . Предлагам да пуснеш същата тема в някой от големите сайтове 7псот.ком или 5пост.ком . Обясни им колко комплексирани са повечето от тях , които си купуват нови коли и каква балканска селяния е да не чакаш новия модел 3 години да се обезцени :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Дек 2009, 12:55

b2 написа:Иначе по темата и аз съм мислил по въпроса и в думите на alx има доста логика..

Тва пък изобщо не е вярно, от завода през Дару или Камор до купувача, колко хора са подпръцквали вътре не е истина .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А по темата: Мисля, че за в БГ не си заслужава нова кола / аз съм малко скъперник де :mhihi: /, кат се почне от рекета каско, невероятни пътища та до убавите горива.

Май доста хора се кефят на колата щото е гъзарска или как ще изглеждат в очите на простите хора, от колкото да се кефят истински на самата кола.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 09 Дек 2009, 23:37

acho.rs написа:...

Ачо, наистина ориентирай се към някое ток-шоу. Според мен можеш да откраднеш част от аудиторията на Вучков.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Дек 2009, 0:22

Babuna написа:
acho.rs написа:...

Ачо, наистина ориентирай се към някое ток-шоу. Според мен можеш да откраднеш част от аудиторията на Вучков.

И не само - в сблъсък , ще ги "ударя в земята" :winky:
ПС:кой е Вучков - много го споменавате :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Дек 2009, 0:24

И аз да споделя - има едно "ресторантче" тип столова, ама много долнопробно, там ходят таксиджии, полицай, ииииии... разни хора в костюми с F01, разни с ферарита ламбота и тн.
Та цените там са ..... ми за 5 лева си преял и повръщаш...
а качеството на продуктите за сметка на това е на високо ниво - например крем карамела там се прави с яйца а не яйчен прах както се практикува масово. Наденици - перфектни и тн.
Така че всякакви хора има, и честно казано и аз предпочитам да си дам парите там отколкото в скъп ресторант и да ме лъжат...
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Дек 2009, 0:37

_65536_kb_sec_ написа:И аз да споделя - има едно "ресторантче" тип столова, ама много долнопробно, там ходят таксиджии, полицай, ииииии... разни хора в костюми с F01, разни с ферарита ламбота и тн.
а качеството на продуктите за сметка на това е на високо ниво - например крем карамела там се прави с яйца а не яйчен прах както се практикува масово. Наденици - перфектни и тн.
Така че всякакви хора има, и честно казано и аз предпочитам да си дам парите там отколкото в скъп ресторант и да ме лъжат...
къде е тфа Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 10 Дек 2009, 0:43

по повод на двата по-горни коментара, а и по темата обобщаващо мога да кажа: ВСЕКИ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА САМ ЗА СЕБЕ СИ!
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 10 Дек 2009, 0:49

в доста нови коли съм сядал ,неси ги купувам, дават ми ги служебни .. ми нищо особено .. кола...след няколко месеца не е нова ,остава само високата цена ... едва ли бих си купил някога нова кола ,след като цената на същата на 1-3 години е 30-50% надолу ,тия пари да не ги копая в задния двор ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 10 Дек 2009, 1:20

Alexi написа:в доста нови коли съм сядал ,неси ги купувам, дават ми ги служебни .. ми нищо особено .. кола...след няколко месеца не е нова ,остава само високата цена ... едва ли бих си купил някога нова кола ,след като цената на същата на 1-3 години е 30-50% надолу ,тия пари да не ги копая в задния двор ...

За Българския стандарт е непосилна нова кола - при средна заплата 600 лева (че и по-малко ) аз не виждам начин да си купиш дори нисък клас нова кола , като Голф или Астра . В развитите страни обаче , не е така - средната заплата е поне 3000 евро и хората могат да си позволят лукса . Все пак говорим за най-високия клас - там вече няма българин , няма чужденец - всеки иска най-новото , най-ламерското и това с най-голям имидж (а не ФВ със визия на старо поколение пасат ) . Купуват се и нови и стари лукс коли , но факта че за много от новите , дори се чака ред , а във авто къща , не съм чувал за опашка за 760и или Скудерия !
Дъ бигър дей ар , дъ хардър дей фол - защото няма търсене :idea: Съотношението търсене-предлагане определя цената на тези автомобили и след като те падат главоломно , значи НЕ СЕ ТЪРСЯТ ЛУКСОЗНИ КОЛИ , ВТОРА РЪКА !
За някой е оферта , за други риск - в този форум 90% караме стари коли и то не луксозни , защото не можем да си позволим нови , каквито и да е . Когато започнем да правим толкова пари, че да не ни прави впечатление тогава ще разберем защо се дават толкова много пари за нови коли .
Пример : няма никаква логика да идеш в лачена дискотека , да си поръчаш уиски което струва 8 пъти повече от колкото в магазина , да даваш пари на музиката и танциорките , но е страхотен кеф (поне за мен) като го правиш . Живи и здрави да са хората които могат да си позволят да харчат пари за удоволствие а не се чудят - абе вместо да бях харчил 100 лева тая вечер , да си бях взел 50 банички и 50 бози . Колкото и да не е честно , хората които карат супер скъпите машини често хвърлят пари за една вечер , колкото ни струват наще коли - дали ги боли такива , че колата им ще поевтинее , след 2 години ... или им харесва новата 7ца , но чакат 3г да падне цената ?

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Дек 2009, 1:29

Еййй. Най се кефя че 99% от темите във форума са кой изтърбушен шушляк каква нова
кола за 340 000 паунда нямало да си вземе. Даеба тия пари за закуски. Що ги стискате бре.
А тия другите хейтъри, купувайте си там дачиите с екстри като волан и тук таме някой
седалка и стандартно оборудване найлони и да мирише на нов летящ кокошарник и
продължавайте да си мислите че това е същото като да караш 7-ца :1: :1: :1:

P.S. Това май е форум на тия дето чули от бабата на етървата на ляля им че дедко и
гледал по шеста прадавка че онова било яко ама другото по си ебало мамата...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Дек 2009, 1:30

Bogat-Beden написа:
_65536_kb_sec_ написа:И аз да споделя - има едно "ресторантче" тип столова, ама много долнопробно, там ходят таксиджии, полицай, ииииии... разни хора в костюми с F01, разни с ферарита ламбота и тн.
къде е тфа Изображение

Стола на гараж Земляне :mhihi: :mhihi: :mhihi:
там готви бай Васил, попитай го и ще ти каже, баровците с F01 ги видяхме ние и понеже се заговорихме той сподели че идват всякакви хора.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 10 Дек 2009, 10:11

Zack ,питал ли си се защо 10 годишно БМВ е на 1/10 от цената на ново ,и на 1/4 от цената на ново Рено Клио ,то за тия години може да си е като ново ... баси балъците са тия дето изобщо купуват нови коли нали :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата