луксозните коли - нова или на старо?
Модератор: Общи модератори
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Re: луксозните коли - нова или на старо?
Evelin Cotsev написа::mhihi: абе вие тея пари за нищо ги няматеполовината дето обеснявате как било важно да си пръднеш пръв в колата , едва ли сте виждали , да не говорим имали парите които са разлика от нова седмица до 1 годишна седмица - т.е. 20-30 хиляди евро

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ачо-разбирачо мислил ли си да напишеш книга? Или пък да направиш 3-4 часово предаване в стил Вучков? С твоите всеобхватни и експертни познания в толкова много области на живота със сигурност може да разчиташ на успех.. Чак се чудя кога ти остава време да четеш, разсъждаваш, търсиш информация, общуваш с колеги мислители
, като постоянно бълваш информация във форума 
Иначе по темата и аз съм мислил по въпроса и в думите на alx има доста логика..
Това с "да пръднеш първи" в колата май е плод на нашите бедняшки и комплексирани душици и го смятаме чак за толкова важен лукс, защото се надяваме поне веднъж в живота да ни се случи, а е много вероятно и никога да нямаме късмета
... и ми се струва, че доста бързо ще омръзва като усещане и трепет ако ти се случва достатъчно често..

Иначе по темата и аз съм мислил по въпроса и в думите на alx има доста логика..
Това с "да пръднеш първи" в колата май е плод на нашите бедняшки и комплексирани душици и го смятаме чак за толкова важен лукс, защото се надяваме поне веднъж в живота да ни се случи, а е много вероятно и никога да нямаме късмета

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
За голямо мое съжаление преди години имах нещо като съдружник (ползваше ми лиценза), та той много искаше да купим на фирмата Бмв 7-ца. Взехме едно на две години за една много сериозна сума пари. Това беше една от най-необмислените ни и глупави покупки и за съжаление не донесе нищо добро освен неприятности след време, да не говорим, че създаваше и ядове (технически).
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ачо-разбирачо мислил ли си да напишеш книга? Или пък да направиш 3-4 часово предаване в стил Вучков? С твоите всеобхватни и експертни познания в толкова много области на живота със сигурност може да разчиташ на успех.. Чак се чудя кога ти остава време да четеш, разсъждаваш, търсиш информация, общуваш с колеги мислители, като постоянно бълваш информация във форума
![]()
Ми кво да правя - любознателен съм

Това с "да пръднеш първи" в колата май е плод на нашите бедняшки и комплексирани душици и го смятаме чак за толкова важен лукс, защото се надяваме поне веднъж в живота да ни се случи, а е много вероятно и никога да нямаме късмета... и ми се струва, че доста бързо ще омръзва като усещане и трепет ако ти се случва достатъчно често..
Гледам доста хора се хванахте на пръднята - ами да речем , да си първия "водил гадже" в колата - така по-малко селски ли ще е . Предлагам да пуснеш същата тема в някой от големите сайтове 7псот.ком или 5пост.ком . Обясни им колко комплексирани са повечето от тях , които си купуват нови коли и каква балканска селяния е да не чакаш новия модел 3 години да се обезцени

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
b2 написа:Иначе по темата и аз съм мислил по въпроса и в думите на alx има доста логика..
Това с "да пръднеш първи" в колата май е плод на нашите бедняшки и комплексирани душици и го смятаме чак за толкова важен лукс, защото се надяваме поне веднъж в живота да ни се случи, а е много вероятно и никога да нямаме късмета... и ми се струва, че доста бързо ще омръзва като усещане и трепет ако ти се случва достатъчно често..
Тва пък изобщо не е вярно, от завода през Дару или Камор до купувача, колко хора са подпръцквали вътре не е истина ....

А по темата: Мисля, че за в БГ не си заслужава нова кола / аз съм малко скъперник де

Май доста хора се кефят на колата щото е гъзарска или как ще изглеждат в очите на простите хора, от колкото да се кефят истински на самата кола.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
acho.rs написа:...
Ачо, наистина ориентирай се към някое ток-шоу. Според мен можеш да откраднеш част от аудиторията на Вучков.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Babuna написа:acho.rs написа:...
Ачо, наистина ориентирай се към някое ток-шоу. Според мен можеш да откраднеш част от аудиторията на Вучков.
И не само - в сблъсък , ще ги "ударя в земята"

ПС:кой е Вучков - много го споменавате

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
И аз да споделя - има едно "ресторантче" тип столова, ама много долнопробно, там ходят таксиджии, полицай, ииииии... разни хора в костюми с F01, разни с ферарита ламбота и тн.
Та цените там са ..... ми за 5 лева си преял и повръщаш...
а качеството на продуктите за сметка на това е на високо ниво - например крем карамела там се прави с яйца а не яйчен прах както се практикува масово. Наденици - перфектни и тн.
Така че всякакви хора има, и честно казано и аз предпочитам да си дам парите там отколкото в скъп ресторант и да ме лъжат...
а качеството на продуктите за сметка на това е на високо ниво - например крем карамела там се прави с яйца а не яйчен прах както се практикува масово. Наденици - перфектни и тн.
Така че всякакви хора има, и честно казано и аз предпочитам да си дам парите там отколкото в скъп ресторант и да ме лъжат...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
къде е тфа_65536_kb_sec_ написа:И аз да споделя - има едно "ресторантче" тип столова, ама много долнопробно, там ходят таксиджии, полицай, ииииии... разни хора в костюми с F01, разни с ферарита ламбота и тн.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
по повод на двата по-горни коментара, а и по темата обобщаващо мога да кажа: ВСЕКИ СИ ПРАВИ СМЕТКАТА САМ ЗА СЕБЕ СИ!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
в доста нови коли съм сядал ,неси ги купувам, дават ми ги служебни .. ми нищо особено .. кола...след няколко месеца не е нова ,остава само високата цена ... едва ли бих си купил някога нова кола ,след като цената на същата на 1-3 години е 30-50% надолу ,тия пари да не ги копая в задния двор ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Alexi написа:в доста нови коли съм сядал ,неси ги купувам, дават ми ги служебни .. ми нищо особено .. кола...след няколко месеца не е нова ,остава само високата цена ... едва ли бих си купил някога нова кола ,след като цената на същата на 1-3 години е 30-50% надолу ,тия пари да не ги копая в задния двор ...
За Българския стандарт е непосилна нова кола - при средна заплата 600 лева (че и по-малко ) аз не виждам начин да си купиш дори нисък клас нова кола , като Голф или Астра . В развитите страни обаче , не е така - средната заплата е поне 3000 евро и хората могат да си позволят лукса . Все пак говорим за най-високия клас - там вече няма българин , няма чужденец - всеки иска най-новото , най-ламерското и това с най-голям имидж (а не ФВ със визия на старо поколение пасат ) . Купуват се и нови и стари лукс коли , но факта че за много от новите , дори се чака ред , а във авто къща , не съм чувал за опашка за 760и или Скудерия !
Дъ бигър дей ар , дъ хардър дей фол - защото няма търсене

За някой е оферта , за други риск - в този форум 90% караме стари коли и то не луксозни , защото не можем да си позволим нови , каквито и да е . Когато започнем да правим толкова пари, че да не ни прави впечатление тогава ще разберем защо се дават толкова много пари за нови коли .
Пример : няма никаква логика да идеш в лачена дискотека , да си поръчаш уиски което струва 8 пъти повече от колкото в магазина , да даваш пари на музиката и танциорките , но е страхотен кеф (поне за мен) като го правиш . Живи и здрави да са хората които могат да си позволят да харчат пари за удоволствие а не се чудят - абе вместо да бях харчил 100 лева тая вечер , да си бях взел 50 банички и 50 бози . Колкото и да не е честно , хората които карат супер скъпите машини често хвърлят пари за една вечер , колкото ни струват наще коли - дали ги боли такива , че колата им ще поевтинее , след 2 години ... или им харесва новата 7ца , но чакат 3г да падне цената ?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Еййй. Най се кефя че 99% от темите във форума са кой изтърбушен шушляк каква нова
кола за 340 000 паунда нямало да си вземе. Даеба тия пари за закуски. Що ги стискате бре.
А тия другите хейтъри, купувайте си там дачиите с екстри като волан и тук таме някой
седалка и стандартно оборудване найлони и да мирише на нов летящ кокошарник и
продължавайте да си мислите че това е същото като да караш 7-ца
P.S. Това май е форум на тия дето чули от бабата на етървата на ляля им че дедко и
гледал по шеста прадавка че онова било яко ама другото по си ебало мамата...
кола за 340 000 паунда нямало да си вземе. Даеба тия пари за закуски. Що ги стискате бре.
А тия другите хейтъри, купувайте си там дачиите с екстри като волан и тук таме някой
седалка и стандартно оборудване найлони и да мирише на нов летящ кокошарник и
продължавайте да си мислите че това е същото като да караш 7-ца

P.S. Това май е форум на тия дето чули от бабата на етървата на ляля им че дедко и
гледал по шеста прадавка че онова било яко ама другото по си ебало мамата...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bogat-Beden написа:къде е тфа_65536_kb_sec_ написа:И аз да споделя - има едно "ресторантче" тип столова, ама много долнопробно, там ходят таксиджии, полицай, ииииии... разни хора в костюми с F01, разни с ферарита ламбота и тн.
Стола на гараж Земляне

там готви бай Васил, попитай го и ще ти каже, баровците с F01 ги видяхме ние и понеже се заговорихме той сподели че идват всякакви хора.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Zack ,питал ли си се защо 10 годишно БМВ е на 1/10 от цената на ново ,и на 1/4 от цената на ново Рено Клио ,то за тия години може да си е като ново ... баси балъците са тия дето изобщо купуват нови коли нали