Аз прекарах смотана Коледа ...
Модератор: Общи модератори
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Re: Аз прекарах смотана Коледа ...
Коледата я прекарах под колата в един канал
ма не ми беше тъпо
А за това дето споменахте да се съберем на Трифон зарезан аз съм за даже имам предложение
Ако се заформи нещо сериозно ще кажа какво имам в предвид 

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
точно,ве-маскирате се като коледари-кой с щанга,кой с маниве...ааа скоростен лост и праите госкье на избрана жертва

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Не съм чела цялата тема, съжалявам.
Никога не съм обичала Коледа и сякаш с това си помагам още повече, скуката да е факт..., този беше поредния. Но пък...отмина.
Сега с нетърпение очаквам пролетта.. 
Никога не съм обичала Коледа и сякаш с това си помагам още повече, скуката да е факт..., този беше поредния. Но пък...отмина.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Видният потребител Pablo наскоро написа нещо от сорта...:
Статистически погледнато на всеки 15 души има 1, който е депресиран по време на Коледните и/или новогодишните празници. Мраза да съм част от статистиката...
Статистически погледнато на всеки 15 души има 1, който е депресиран по време на Коледните и/или новогодишните празници. Мраза да съм част от статистиката...

Коледата беше нормална, ама посрещането на новата година ше е ебати шита
)

In Ban We Trust!
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
krystal написа: Сега с нетърпение очаквам пролетта..
то почти не остана до идването и

Zapa написа:А тъпата нова година какво ще е правим а
Ще се напиеме, да я забравим..

Пък може и фоЙерверки да гледаме.. тва за който не му се лети.

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Ами да ви кажа колеги За мен поне КОЛЕДА няма как де е разочарование... предвид това че единственото на което се надявам е да съм с близките че все по рядко ги виждам....
А също така и да има боб та да заредя гориво да се топля до нова година ... че тогава пак правим боб....
Иначе Живи и Здрави то само за това се надявам....
предвид че от август съм без работа и вече това което се беше заделило през времето поприключва (че даже свърши) коледно настроение имаше доволно че и с подаръци за близките смогнах....
Така че горе главата то сами ако не си го направите няма кои друг, да не кажа че повечето ще ви дебнат иззотзад
Впрочем защо за нова година не се организирате за едно новогодишно пиянско оргия парти ?
А също така и да има боб та да заредя гориво да се топля до нова година ... че тогава пак правим боб....
Иначе Живи и Здрави то само за това се надявам....
предвид че от август съм без работа и вече това което се беше заделило през времето поприключва (че даже свърши) коледно настроение имаше доволно че и с подаръци за близките смогнах....
Така че горе главата то сами ако не си го направите няма кои друг, да не кажа че повечето ще ви дебнат иззотзад

Впрочем защо за нова година не се организирате за едно новогодишно пиянско оргия парти ?

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Понятието "коледа" ми е трудно да го коментирам, но Рождество Христово е най-светлият християнски празник,
как може някой да се оплаква, че го е прекарал смотано?
Все пак българите сме православен народ, този ден не може да се свежда до материални неща (ядене и пиене) ...
как може някой да се оплаква, че го е прекарал смотано?

Все пак българите сме православен народ, този ден не може да се свежда до материални неща (ядене и пиене) ...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
enigma написа:Понятието "коледа" ми е трудно да го коментирам, но Рождество Христово е най-светлият християнски празник,
как може някой да се оплаква, че го е прекарал смотано?![]()
Явно не си в България,за т'ва ти се празнува....на мен ми е сдухано..следователно к'во да не би на не съм Българин ?
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
radio_manbg написа:
Аз това написах,ама да видим дали има навити

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
enigma написа:Понятието "коледа" ми е трудно да го коментирам, но Рождество Христово е най-светлият християнски празник,
Аз съм ЗА християнските ценности и твърдо против религията , която за мен е супер елементарен начина да се напътства стадото ! За мен обаче , всеки празник трябва да се почита , защото е част от ценностна система - празниците за измислени , за да почиват хората и да се презареждат с емоции и енергия- в древни времена си измисляли боговое сега ... банк холидей

За нова година - нищо не може да ме спре да си дам всички пари за бмобички,приатки,ракети и тн - в малък град съм , но висчки ме сме много прости

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Що пък не? Като сме "православен народ", това не означава, че всички сме задължително християни. Всъщност според скромните ми наблюдения болшинството от хората не знаят в какво точно вярват и карат на традиции. Само че традициите са много, ама много остарели. В тях няма буквално нищо, за което да се "закачиш", което да го отнесеш към себе си и да е смислено. Следващата по големина група май са атеистите и тях пък изобщо не ги топлят християнските празници. Та така...
А, да, наблюденията ми (естествено) са върху моето обкръжение - ще рече, сравнително млади и образовани хора.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Кофти имен ден, кофти коледа.
Дано лошото остане в тая година.........Нова година,нов късмет.

- HOLIIGAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: топли гевреци
- Мечтае да кара: симсон на 3-та
маи бая хора сме прецакани
да кажа и аз та значи всиака бъдни вечер баща ми меси питка с касмети там глупости прават се маджи такива неща
да но тая година пре**авка
баща ми ни напусна точно за бъдни вечер приателката наработа отивам да иа взимам към 7 от там да трагваме колата няма токове брат ми тарчи да спасява положението едвам се прибрах без фарове после бабички слушам техните глупости цела вечер па и за празниците и без работа останах нема и кинти и направо ше се грамна вече
за коледа цял ден спане че нямам настроение за нищо после вечерта се напих като куче САМ на другия ден пак цял ден спане че трябваше да се изтрезнява некак си. 
да кажа и аз та значи всиака бъдни вечер баща ми меси питка с касмети там глупости прават се маджи такива неща
да но тая година пре**авка
баща ми ни напусна точно за бъдни вечер приателката наработа отивам да иа взимам към 7 от там да трагваме колата няма токове брат ми тарчи да спасява положението едвам се прибрах без фарове после бабички слушам техните глупости цела вечер па и за празниците и без работа останах нема и кинти и направо ше се грамна вече