Аз прекарах смотана Коледа ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Re: Аз прекарах смотана Коледа ...

Мнение от Николай Занчев » 26 Дек 2009, 21:00

Коледата я прекарах под колата в един канал :mhihi: :mhihi: :mhihi: ма не ми беше тъпо :) А за това дето споменахте да се съберем на Трифон зарезан аз съм за даже имам предложение :lalala: Ако се заформи нещо сериозно ще кажа какво имам в предвид ;)
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 26 Дек 2009, 21:10

точно,ве-маскирате се като коледари-кой с щанга,кой с маниве...ааа скоростен лост и праите госкье на избрана жертва :mhihi: :mhihi: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 26 Дек 2009, 21:31

Не съм чела цялата тема, съжалявам.
Никога не съм обичала Коледа и сякаш с това си помагам още повече, скуката да е факт..., този беше поредния. Но пък...отмина. :mhihi: Сега с нетърпение очаквам пролетта.. :lalala:

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 26 Дек 2009, 21:32

Видният потребител Pablo наскоро написа нещо от сорта...:
Статистически погледнато на всеки 15 души има 1, който е депресиран по време на Коледните и/или новогодишните празници. Мраза да съм част от статистиката...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 26 Дек 2009, 21:37

Коледата беше нормална, ама посрещането на новата година ше е ебати шита :))
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 26 Дек 2009, 23:20

krystal написа: Сега с нетърпение очаквам пролетта.. :lalala:

то почти не остана до идването и :smoke:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 26 Дек 2009, 23:29

Zapa написа:А тъпата нова година какво ще е правим а :conf:

Ще се напиеме, да я забравим.. :mhihi:
Пък може и фоЙерверки да гледаме.. тва за който не му се лети. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 27 Дек 2009, 0:32

Ами да ви кажа колеги За мен поне КОЛЕДА няма как де е разочарование... предвид това че единственото на което се надявам е да съм с близките че все по рядко ги виждам....
А също така и да има боб та да заредя гориво да се топля до нова година ... че тогава пак правим боб....
Иначе Живи и Здрави то само за това се надявам....

предвид че от август съм без работа и вече това което се беше заделило през времето поприключва (че даже свърши) коледно настроение имаше доволно че и с подаръци за близките смогнах....
Така че горе главата то сами ако не си го направите няма кои друг, да не кажа че повечето ще ви дебнат иззотзад :)

Впрочем защо за нова година не се организирате за едно новогодишно пиянско оргия парти ? :angel:
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 27 Дек 2009, 0:40

Понятието "коледа" ми е трудно да го коментирам, но Рождество Христово е най-светлият християнски празник,
как може някой да се оплаква, че го е прекарал смотано? :shock:
Все пак българите сме православен народ, този ден не може да се свежда до материални неща (ядене и пиене) ...
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 27 Дек 2009, 0:48

enigma написа:Понятието "коледа" ми е трудно да го коментирам, но Рождество Христово е най-светлият християнски празник,
Все пак българите сме православен народ, този ден не може да се свежда до материални неща (ядене и пиене) ...

Явно не си в България,за т'ва ти се празнува....на мен ми е сдухано..следователно к'во да не би на не съм Българин ?
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 27 Дек 2009, 0:50

radio_manbg написа:
Впрочем защо за нова година не се организирате за едно новогодишно пиянско оргия парти ? :angel:

Аз това написах,ама да видим дали има навити :)
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2009, 0:58

enigma написа:Понятието "коледа" ми е трудно да го коментирам, но Рождество Христово е най-светлият християнски празник,

Аз съм ЗА християнските ценности и твърдо против религията , която за мен е супер елементарен начина да се напътства стадото ! За мен обаче , всеки празник трябва да се почита , защото е част от ценностна система - празниците за измислени , за да почиват хората и да се презареждат с емоции и енергия- в древни времена си измисляли боговое сега ... банк холидей :mhihi:
За нова година - нищо не може да ме спре да си дам всички пари за бмобички,приатки,ракети и тн - в малък град съм , но висчки ме сме много прости :ok: Та кефа от нова година е на сигурен :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 27 Дек 2009, 1:01

Що пък не? Като сме "православен народ", това не означава, че всички сме задължително християни. Всъщност според скромните ми наблюдения болшинството от хората не знаят в какво точно вярват и карат на традиции. Само че традициите са много, ама много остарели. В тях няма буквално нищо, за което да се "закачиш", което да го отнесеш към себе си и да е смислено. Следващата по големина група май са атеистите и тях пък изобщо не ги топлят християнските празници. Та така...
А, да, наблюденията ми (естествено) са върху моето обкръжение - ще рече, сравнително млади и образовани хора.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xristo » 27 Дек 2009, 15:25

Кофти имен ден, кофти коледа. :banghead: Дано лошото остане в тая година.........Нова година,нов късмет.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: топли гевреци
Мечтае да кара: симсон на 3-та

Мнение от HOLIIGAN » 27 Дек 2009, 17:18

маи бая хора сме прецакани
да кажа и аз та значи всиака бъдни вечер баща ми меси питка с касмети там глупости прават се маджи такива неща
да но тая година пре**авка
баща ми ни напусна точно за бъдни вечер приателката наработа отивам да иа взимам към 7 от там да трагваме колата няма токове брат ми тарчи да спасява положението едвам се прибрах без фарове после бабички слушам техните глупости цела вечер па и за празниците и без работа останах нема и кинти и направо ше се грамна вече :dunno: :banghead: за коледа цял ден спане че нямам настроение за нищо после вечерта се напих като куче САМ на другия ден пак цял ден спане че трябваше да се изтрезнява некак си. :banghead:
Изображение Изображение някои хора не се научиха че има два вида коли БМВ И ОСТАНАЛИТЕ.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата