[color=#FF0000]мнението е цезнурирано[/color]

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

мнението е цезнурирано

мнението е цезнурирано
0
Няма гласували
Перник
0
Няма гласували
Враца
0
Няма гласували
Кърджали
0
Няма гласували
Хасково
0
Няма гласували

Общо гласове : 0
младши ентусиаст
Аватар

Re: В кой голям град шофирането е най-лесно и приятно?

Мнение от ferdy » 03 Яну 2010, 20:26

mdq написа:
Ryapoff написа:
Dimitroff написа:
ferdy написа:Хасково - идеалният асфалт. Няма една дупка в цялата област, обожавам да карам там.

Съгласен.
Конкретно в Хасково - да!
Ако излезе дупка - до седмица 10 дни вече я няма и е рядкост да се покаже отново същата...обаче ако се излезе от Хасково е "друга бира" ("Републиканската Пътна МрежаШ" си е шит от всякъде!!)

Абе тука не е лошо, обаче за дупките не съм съгласен - малък град е, а само по булевардите няма дупки, а и са на най-неочаквани места.

Едва ли има по добре асфалтиран град в България от Хасково(не само булевардите и централните улици),все пак кмета има асфалтова база и строилтелна фирма :mhihi: :mhihi:

Искам всеки кмет да има асфалтова база и строителна фирма. :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 03 Яну 2010, 20:32

В София - вечер и когато "софиянци " са си по родните места :mhihi:

mdq написа:
Ryapoff написа:
Dimitroff написа:
ferdy написа:Хасково - идеалният асфалт. Няма една дупка в цялата област, обожавам да карам там.

Съгласен.
Конкретно в Хасково - да!
Ако излезе дупка - до седмица 10 дни вече я няма и е рядкост да се покаже отново същата...обаче ако се излезе от Хасково е "друга бира" ("Републиканската Пътна МрежаШ" си е шит от всякъде!!)

Абе тука не е лошо, обаче за дупките не съм съгласен - малък град е, а само по булевардите няма дупки, а и са на най-неочаквани места.

Едва ли има по добре асфалтиран град в България от Хасково(не само булевардите и централните улици),все пак кмета има асфалтова база и строилтелна фирма :mhihi: :mhihi:
Едва ли има по добре асфалтиран град в България от Хасково(не само булевардите и централните улици),все пак кмета има асфалтова база и строилтелна фирма :mhihi: :mhihi:[/quote]

Ама така като ви чета чак започнах да завиждам неблагородно :twisted:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 03 Яну 2010, 21:05

Bella, вярно са си за завиждане. Първия път като отидох в Хасково преди две години и видях, че има асфалтирани и някакви малки подстъпи до къщи, по които само собствениците на къщите си прибират колите в двора, изумях. Там от толкова нов асфалт, нямат време да сложат маркировка и въпреки това от тогава досега, не видях да има някакви колосални ремонти и блокирани цели квартали заради това.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bella » 03 Яну 2010, 21:07

ferdy написа:Bella, вярно са си за завиждане. Първия път като отидох в Хасково преди две години и видях, че има асфалтирани и някакви малки подстъпи до къщи, по които само собствениците на къщите си прибират колите в двора, изумях. Там от толкова нов асфалт, нямат време да сложат маркировка и въпреки това от тогава досега, не видях да има някакви колосални ремонти и блокирани цели квартали заради това.

Дай боже всекиму :bowdown: Ако не всички към София ,ние към Хасково :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 03 Яну 2010, 21:14

Bella написа:
ferdy написа:Bella, вярно са си за завиждане. Първия път като отидох в Хасково преди две години и видях, че има асфалтирани и някакви малки подстъпи до къщи, по които само собствениците на къщите си прибират колите в двора, изумях. Там от толкова нов асфалт, нямат време да сложат маркировка и въпреки това от тогава досега, не видях да има някакви колосални ремонти и блокирани цели квартали заради това.

Дай боже всекиму :bowdown: Ако не всички към София ,ние към Хасково :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Не е лоша идеята, яки кръчми има там и в района, една виличка на Хасковски минерални бани с басеинче и никой да не ме търси. :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bella » 03 Яну 2010, 21:16

ferdy написа: Не е лоша идеята, яки кръчми има там и в района, една виличка на Хасковски минерални бани с басеинче и никой да не ме търси. :smoke:

:OT: Говори за двама .А като оправят улиците и трафика в София ,може и да се замисля да се върна :driving:

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Яну 2010, 21:25

В Бургас е хубаво, широки улици и много места за паркиране. Може би няма друг град в който може да си намериш място в центъра толкова лесно.
Иначе наистина и аз не виждам много големи градове в тази анкета :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 05 Яну 2010, 1:37

Icco написа:
justboy написа:
kronos написа:Добрич :shock: :mhihi: :mhihi:

+1 за Добрич .................

Я от Добрич си приберете джигитите и после ми разправяйте как ще карате!!!!
Само от ТХ съм виждал с десен мигач от средно платно да се прави обратен завой !![/quote]

Айде само по-спокойно и да не говорим глупости, джигитите ги има навсякъде, ако ще даваме такива примери.
Само във Варна ми се е случвало:
1. Да си оставя колата паркирана, да се върна и някой вежливо да ми е спрял в калника, ни вест ни кост.
2. Да си оставя колата паркирана, да се върна и да видя как пак някой също така внимателно отваряйки вратата на микробуса си я е спрял в моята и то 3 пъти... интересно? Жокер: не са само драскотини да излизат с паста, вратата ми бе огъната.
3. Да си оставя колата паркирана, да се върна и да си намеря предният регистрационен номер почти паднал на земята.
4. Сценарият познат, колата паркирана, заварвам я със супер охлузени лайстни. Всички случаи са до ВВМУ паркирам си колата отстрани при положение, че места има БОЛ, спирам до оградата на северната част от училището, където са жилищни блокове.

5. Нощно време, карам в тясна улица, някъв излиза назад, без включени габарити, с неработещи светлини при включена задна, въпреки опита ми да спра и въпреки, че карах бавно той беше има няма 5 метра пред мен, спрях до някъде, пораженията леко в калника, зад мен пък един си говорил по телефона и спря в задната ми броня.
Като това далеч не са единствените случаи...

До тука ни един с ТХ... пак казвам, че ги има, има ги... както и каквито има навсякъде.

Нищо лично, просто да не се самозабравяме, като една друга "група" Българи.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 05 Яну 2010, 1:57

justboy, ти го удари на местен патриотизъм, няма смисъл от това. Никой не ти казва, че всички ТХ са джигити и не могат да карат прилично, просто във Варна се открояват предимно такива. Не ме карай да си пълня паметта на телефона с клипчета, другия път като отида във Варна и да ти ги пускам.

Не че В са прилични шофьори, даже напротив, доста са нахални, но погледни безпристрастно движението и ще видиш сериозни ТХ изцепки.

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 05 Яну 2010, 2:14

ferdy написа:justboy, ти го удари на местен патриотизъм, няма смисъл от това. Никой не ти казва, че всички ТХ са джигити и не могат да карат прилично, просто във Варна се открояват предимно такива. Не ме карай да си пълня паметта на телефона с клипчета, другия път като отида във Варна и да ти ги пускам.

Не че В са прилични шофьори, даже напротив, доста са нахални, но погледни безпристрастно движението и ще видиш сериозни ТХ изцепки.

С това съм напълно съгласен, никъде не съм и твърдял обратното :yes:

Причините да бъда така афектиран са други
1. Тона, с който е написал поста си колегата.
2. Даването на някакъв абсолютно безмислен пример, за общоопределящ. В този ред на мисли и аз изброих няколко примера.
Има и 3. но то си е за мен :mhihi:

Както казах, нищо лично, написал съм какво ме е провокирало.

Успешна 2010 на всички :yes: :bchug: No hard feelings :wave:
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 05 Яну 2010, 3:42

Варна си е много добре! Лошото тук е асфалта..явно го правят доста некачествено понеже дупки се отварят през седмица. Да не говорим какво е станало сега от тоя студ, докато се прибирах от мола карах с 30 и гледах пътя само, ако някой ми беше изкочил на пътя сигурно нямаше да го видя, толкова много дупки. В момента е някакъв ужас. Относно хората с регистрация ТХ - проблема не е в регистрацията им, а в това че не са свикнали да карат в голям град, но все пак издънки има навсякъде. Лично аз съм с такава регистрация и смея да твърдя, че съм доста примерен шофиор, гледам колкото се може по-често да давам път на коли и особено на пешеходци(това сигурно е заради Англия :kuku: ). Ако съм насъбрал повеше енергия се ходи на някое полигонче и така. :smoke: Това се отнася и за другите градове.

В София ми беше приятно да карам, но тази есен просто не знам какво стана. Или без да искам съм попаднал в някакво рали без да знам или съм сънувал. :D Както си карам спокойно, опитвайки се да избягвам дупките, изведнъж почнаха да летят коли с мноого над превишената скорост, да се нареждат в лентата за на ляво и да си цепят след това напред, да отнемат предимство, никаква сигнализация, че се предприема някаква маневра. Бях потресен, все едно съм в джунгла. Но съм убеден, че всички тези хора са имали основателна причина да го правят. :mhihi:

До колото си спомням и във Варна е имало такива издънки, но от както има камери значително се повиши качеството на шофиране. Не знам дали работят камерите, не съм чувал някой да е получил честитка.
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 05 Яну 2010, 6:02

залагам за враца - нема пиле каде да те напсува :angel:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Яну 2010, 8:36

В София, като ги няма софиянците :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 05 Яну 2010, 9:53

крив кюнец написа:У Враца е спокойно, но е много релефна настилката... и от време навреме на някое кръстовище BESSNIA напреде с вратите :mhihi: ... иначе си е спокойно :ok:

:clap: :mhihi:
по темата:
Не могат да се сравняват София,Пловдив,Варна,Бургас,Ст.Загора със Враца,Перник,Шумен,Кърджали и т.н.Те просто нямат база за сравнение.
Едните са големи градове с жители от 170хил.-1,3мил.,другите с жители от 70-120хил.
В големте градове повече автомобили=разбити пътища,няма къде да спреш,повече нерви от задръствания,нерваци които те гледат на кръв.
В малкте градове по-малко автомобли,което не значи че има по-малко разбити пътища,но може би по лесно си намираш място да паркираш,няма ги задръстванията,и там обаче има нерваци.
Извода е:
borislav написа:Най-лесно ми е да шофирам в моя град,поне познавам улиците и дупките по тях

:yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Яну 2010, 10:37

Точно в тоя момент в София е уникално лесно и турбо приятно, тва пързалянето :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Май Фъндъкова мноо обича да я изненадват, надявам се анално

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата