Накъде след кризата?
Модератор: Общи модератори
Re: Накъде след кризата?
Elesar74 написа:Надявам се колежке, че развиваш собствен бизнес и си плащаш всички дължими данъци и и осигуровки, дано и някой друг/и/ да е /са/ под крилото ти. Моите уважения. Щото ако не е тъй, не виждам никакъв смисъл от постовете ти.
Точно така, собствен е, плащаме си всички данъци и осигуровки, имам и хора "под крилото", макар, че изразът не е правилен в нашия случай, защото имаме особена йерархия, т.е. никаква.
Ето, Димитров, щом ти е любопитно какво работя, заповядай http://www.ferdix.com. Сайтът е в процес на разработка, но ще добиеш обща представа.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Сайтът е интересен, малко са попрекалили с гръмките фрази, дано не е някоя афиф работа. Аз честно казано очаквах да е нещо за заняти-нали там били големите пари 

Никой не мое ма връне на селу!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Аз виждам консултанска фирма която помага на тея дето имат парите,но не знаят как да си съставят пълния набор от документи да го направят.Демек нищо производствено не виждам в цялата работа.Все едно да си платя на счетоводителка да ми оправи в края на годината декларацията.А как се вадят тия пари дето ще се инвестират,от къде да дойдат,лесно е да се работи с готови проекти както в случая,а уж ´´колежката´´ апелираше за идейност и находчивост.Мога да загубя 5 лева на бас че допреди година и нещо ´´колежката´´ се е занимавала може би и със също така занаятчийския и производствен бизнес в сферата на търговията с недвижими имоти.´´Нашата млада и конкуретна фирма ще ви помогне да намерите своя нов дом......´´
Айде сега да чуем поне една добра идея за сериозен бизнес в тая криза,а?

jordanpar написа:Аз виждам консултанска фирма която помага на тея дето имат парите,но не знаят как да си съставят пълния набор от документи да го направят.Демек нищо производствено не виждам в цялата работа.Все едно да си платя на счетоводителка да ми оправи в края на годината декларацията.А как се вадят тия пари дето ще се инвестират,от къде да дойдат,лесно е да се работи с готови проекти както в случая,а уж ´´колежката´´ апелираше за идейност и находчивост.Мога да загубя 5 лева на бас че допреди година и нещо ´´колежката´´ се е занимавала може би и със също така занаятчийския и производствен бизнес в сферата на търговията с недвижими имоти.´´Нашата млада и конкуретна фирма ще ви помогне да намерите своя нов дом......´´![]()
![]()
![]()
Колега, мисля, че инициативността на колежката е повече от похвална!

И няма значение с какво се е занимавала колежката преди, какъв е предмета на дейността й сега - щом си изкарва хляба честно и си плаща данъците, от които имаме полза и ти, и аз

- jordanpar
-
-
Ама разбира се,нека не бъда разбиран погрешно.
Аз много се радвам на такива хора /и жени
/ които имат собствена самоинициативност.Не казвам нищо негативно.Просто подчертавам,че това не е нищо продуктивно,че в сферите на услугите се разчита на хора вече направили пари да си ги похарчат точно при теб.А нали за това си говорим,как в криза да направим пари,чрез които да плащаме на тези или онези,които да си ги похарчат тук или там и така да завъртим парата.Е айде де,откъде да направим свежите пари,слушам идеи.
Аз много се радвам на такива хора /и жени

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:И няма значение с какво се е занимавала колежката преди, какъв е предмета на дейността й сега - щом си изкарва хляба честно и си плаща данъците, от които имаме полза и ти, и аз
И откъде си сигурен, че това е така?
saleen написа:flame написа:И няма значение с какво се е занимавала колежката преди, какъв е предмета на дейността й сега - щом си изкарва хляба честно и си плаща данъците, от които имаме полза и ти, и аз
И откъде си сигурен, че това е така?
Сигурен е, защото ме познава.

jordanpar, грешно мислене отново, както и непознаване изобщо на пазара на услугите и на интелектуалния труд. Та не разбрах, ти с какво се занимаваш?
- saleen
- старши ентусиаст
-
ferdy написа:Сигурен е, защото ме познава.
И съвсем безпристрастно го е написал предполагам

- jordanpar
-
-
Аз ли,аз съм просто футболистче.
Главата ми е слаба,ама краката са ми силни.
И аз съм в сферата на услугите значи-забавлявам футболни фенове.
Ама с годините човек се изчерпва и требе да инвестира някъде,та затова се зачетох във форума на бмв,помислих си ´´тук само бизнесмени ще да са се събрали,щом карат тая марка´´.И се оказах прав,форума струи от свежи идеи и бизнесначинания как да се измъкнем от кризата.Абе България е Дубай на Балканите,няма спор.
П.С. някой да не го вземе насериозно

И аз съм в сферата на услугите значи-забавлявам футболни фенове.

П.С. някой да не го вземе насериозно
jordanpar написа:Ама разбира се,нека не бъда разбиран погрешно.
Аз много се радвам на такива хора /и жени/ които имат собствена самоинициативност.Не казвам нищо негативно.Просто подчертавам,че това не е нищо продуктивно,че в сферите на услугите се разчита на хора вече направили пари да си ги похарчат точно при теб.А нали за това си говорим,как в криза да направим пари,чрез които да плащаме на тези или онези,които да си ги похарчат тук или там и така да завъртим парата.Е айде де,откъде да направим свежите пари,слушам идеи.
Колега, ти си уникален!

Чашата за теб винаги е не полупълна, а полупразна

Дори 1мм под ръба да е пълна ти пак ще кажеш "Абе пълна е, ама..."

Свежи пари, мухлясали пари...

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
ква е тая криза дето искате да си ходи като тя от 20 години си е тука... 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:ква е тая криза дето искате да си ходи като тя от 20 години си е тука...
Циганин с баница ше плашат и българин с криза!

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
flame написа:RSxRacer написа:ква е тая криза дето искате да си ходи като тя от 20 години си е тука...
Циганин с баница ше плашат и българин с криза!
![]()
![]()
Лети си кризата над САЩ и казва: Лелееее,че съм добра.Стига Европа- Тука мога още малко...Преминава над Бългрария и възкликва: Да е.а тия колко добре са се справили и без мене...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
току що Дянков каза в новините че кризата си заминава напролет така че който е безработен да очаква високоплатена работа ,който има кредит ще му падне вноската наполовина а който иска да изтегли сега е момента
аз се чудя дали да дам 18-20к за кола или да изчакам да мине кризата