Накъде след кризата?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Накъде след кризата?

Мнение от ferdy » 04 Яну 2010, 19:19

Elesar74 написа:Надявам се колежке, че развиваш собствен бизнес и си плащаш всички дължими данъци и и осигуровки, дано и някой друг/и/ да е /са/ под крилото ти. Моите уважения. Щото ако не е тъй, не виждам никакъв смисъл от постовете ти.

Точно така, собствен е, плащаме си всички данъци и осигуровки, имам и хора "под крилото", макар, че изразът не е правилен в нашия случай, защото имаме особена йерархия, т.е. никаква.

Ето, Димитров, щом ти е любопитно какво работя, заповядай http://www.ferdix.com. Сайтът е в процес на разработка, но ще добиеш обща представа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Яну 2010, 19:24

Сайтът е интересен, малко са попрекалили с гръмките фрази, дано не е някоя афиф работа. Аз честно казано очаквах да е нещо за заняти-нали там били големите пари :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 04 Яну 2010, 19:33

Аз виждам консултанска фирма която помага на тея дето имат парите,но не знаят как да си съставят пълния набор от документи да го направят.Демек нищо производствено не виждам в цялата работа.Все едно да си платя на счетоводителка да ми оправи в края на годината декларацията.А как се вадят тия пари дето ще се инвестират,от къде да дойдат,лесно е да се работи с готови проекти както в случая,а уж ´´колежката´´ апелираше за идейност и находчивост.Мога да загубя 5 лева на бас че допреди година и нещо ´´колежката´´ се е занимавала може би и със също така занаятчийския и производствен бизнес в сферата на търговията с недвижими имоти.´´Нашата млада и конкуретна фирма ще ви помогне да намерите своя нов дом......´´ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Айде сега да чуем поне една добра идея за сериозен бизнес в тая криза,а?

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Яну 2010, 19:46

jordanpar написа:Аз виждам консултанска фирма която помага на тея дето имат парите,но не знаят как да си съставят пълния набор от документи да го направят.Демек нищо производствено не виждам в цялата работа.Все едно да си платя на счетоводителка да ми оправи в края на годината декларацията.А как се вадят тия пари дето ще се инвестират,от къде да дойдат,лесно е да се работи с готови проекти както в случая,а уж ´´колежката´´ апелираше за идейност и находчивост.Мога да загубя 5 лева на бас че допреди година и нещо ´´колежката´´ се е занимавала може би и със също така занаятчийския и производствен бизнес в сферата на търговията с недвижими имоти.´´Нашата млада и конкуретна фирма ще ви помогне да намерите своя нов дом......´´ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Айде сега да чуем поне една добра идея за сериозен бизнес в тая криза,а?

Колега, мисля, че инициативността на колежката е повече от похвална!
:clap: :clap: :clap:
И няма значение с какво се е занимавала колежката преди, какъв е предмета на дейността й сега - щом си изкарва хляба честно и си плаща данъците, от които имаме полза и ти, и аз ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Яну 2010, 19:50

jordanpar, трагично мнение. Не виждам да си пуснал твой сайт?

Аватар

Мнение от jordanpar » 04 Яну 2010, 19:53

Ама разбира се,нека не бъда разбиран погрешно.
Аз много се радвам на такива хора /и жени :mhihi: / които имат собствена самоинициативност.Не казвам нищо негативно.Просто подчертавам,че това не е нищо продуктивно,че в сферите на услугите се разчита на хора вече направили пари да си ги похарчат точно при теб.А нали за това си говорим,как в криза да направим пари,чрез които да плащаме на тези или онези,които да си ги похарчат тук или там и така да завъртим парата.Е айде де,откъде да направим свежите пари,слушам идеи.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 04 Яну 2010, 19:55

flame написа:И няма значение с какво се е занимавала колежката преди, какъв е предмета на дейността й сега - щом си изкарва хляба честно и си плаща данъците, от които имаме полза и ти, и аз

И откъде си сигурен, че това е така?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 04 Яну 2010, 19:59

saleen написа:
flame написа:И няма значение с какво се е занимавала колежката преди, какъв е предмета на дейността й сега - щом си изкарва хляба честно и си плаща данъците, от които имаме полза и ти, и аз

И откъде си сигурен, че това е така?

Сигурен е, защото ме познава. ;)

jordanpar, грешно мислене отново, както и непознаване изобщо на пазара на услугите и на интелектуалния труд. Та не разбрах, ти с какво се занимаваш?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 04 Яну 2010, 20:08

ferdy написа:Сигурен е, защото ме познава.

И съвсем безпристрастно го е написал предполагам ;)

Аватар

Мнение от jordanpar » 04 Яну 2010, 20:11

Аз ли,аз съм просто футболистче. :mhihi: Главата ми е слаба,ама краката са ми силни. :mhihi: :mhihi:
И аз съм в сферата на услугите значи-забавлявам футболни фенове. :mhihi: :mhihi: Ама с годините човек се изчерпва и требе да инвестира някъде,та затова се зачетох във форума на бмв,помислих си ´´тук само бизнесмени ще да са се събрали,щом карат тая марка´´.И се оказах прав,форума струи от свежи идеи и бизнесначинания как да се измъкнем от кризата.Абе България е Дубай на Балканите,няма спор. :mhihi: :mhihi:

П.С. някой да не го вземе насериозно

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Яну 2010, 20:14

jordanpar написа:Ама разбира се,нека не бъда разбиран погрешно.
Аз много се радвам на такива хора /и жени :mhihi: / които имат собствена самоинициативност.Не казвам нищо негативно.Просто подчертавам,че това не е нищо продуктивно,че в сферите на услугите се разчита на хора вече направили пари да си ги похарчат точно при теб.А нали за това си говорим,как в криза да направим пари,чрез които да плащаме на тези или онези,които да си ги похарчат тук или там и така да завъртим парата.Е айде де,откъде да направим свежите пари,слушам идеи.

Колега, ти си уникален! :lol:
Чашата за теб винаги е не полупълна, а полупразна :mhihi:
Дори 1мм под ръба да е пълна ти пак ще кажеш "Абе пълна е, ама..." :lol:

Свежи пари, мухлясали пари... :lol: Ти си работи честно, печели пари, радвай се на живота, а пък макроикономическата рамка им я остави на ония другите ;)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Яну 2010, 20:25

ква е тая криза дето искате да си ходи като тя от 20 години си е тука... :kuku:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 04 Яну 2010, 20:28

RSxRacer написа:ква е тая криза дето искате да си ходи като тя от 20 години си е тука... :kuku:

Циганин с баница ше плашат и българин с криза!
:lol: :lol: :lol:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 04 Яну 2010, 20:31

flame написа:
RSxRacer написа:ква е тая криза дето искате да си ходи като тя от 20 години си е тука... :kuku:

Циганин с баница ше плашат и българин с криза!
:lol: :lol: :lol:

Лети си кризата над САЩ и казва: Лелееее,че съм добра.Стига Европа- Тука мога още малко...Преминава над Бългрария и възкликва: Да е.а тия колко добре са се справили и без мене...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 04 Яну 2010, 22:13

току що Дянков каза в новините че кризата си заминава напролет така че който е безработен да очаква високоплатена работа ,който има кредит ще му падне вноската наполовина а който иска да изтегли сега е момента :mhihi: аз се чудя дали да дам 18-20к за кола или да изчакам да мине кризата :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата