КАК реагираме ??????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: КАК реагираме ??????

Мнение от Elesar74 » 14 Яну 2010, 1:31

vicho написа:
Elesar74 написа:Ох деца деца, кога ли ще пораснете. За съжаления подобни теми имат доста привърженици в този форум, но пак за съжаление, това не вдига нивото на форума, а даже напротив.

е па я като глеам до сеа 98% от разписалите се не правят нищо, та къде ги видя тия МНОГО привърженици - не знам
или май всички се правят на морални... за пореден път :)

Две неща колега. След като си се разписал над 4800 пъти у тоя форум, аджеба, не си ли се научил, че изречение се почва с главна буква? Или то форум, голяма работа. Ама айде, ко ще се връщаме у п'рви клас. Нещо ги бъркаш двата щата колега, морал(като общо понятие) и култура(поведение) на пътя, мисля че става въпрос за второто в случая, а разликите между двете и сам можеш да ги откриеш. Със здраве.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 14 Яну 2010, 1:55

Elesar74 написа:
vicho написа:
Elesar74 написа:Ох деца деца, кога ли ще пораснете. За съжаления подобни теми имат доста привърженици в този форум, но пак за съжаление, това не вдига нивото на форума, а даже напротив.

е па я като глеам до сеа 98% от разписалите се не правят нищо, та къде ги видя тия МНОГО привърженици - не знам
или май всички се правят на морални... за пореден път :)

Две неща колега. След като си се разписал над 4800 пъти у тоя форум, аджеба, не си ли се научил, че изречение се почва с главна буква? Или то форум, голяма работа. Ама айде, ко ще се връщаме у п'рви клас. Нещо ги бъркаш двата щата колега, морал(като общо понятие) и култура(поведение) на пътя, мисля че става въпрос за второто в случая, а разликите между двете и сам можеш да ги откриеш. Със здраве.

мислех да напиша това-онова, ама няма смисъл... достатъчно се заядох с предишните си постове, защото те бяха точно това - чиста проба заяждане с цялата КУЛТУРА, която се сипе от всички :mhihi:

последно, и аз като колегите най-обичам да се гоня по магистралата с джипки, много е забавно как гледат стоповете след 20 км/ч :lalala: :mhihi:

п.с. извинете ме за главните букви :wave:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Re: КАК реягираме ??????

Мнение от uCnaHeTcA » 14 Яну 2010, 2:19

Spoony написа:Как да реагирам, просто си увеличавам песента на Металика, че да заглуши шума му и си продължавам. Тези настъпвания "за да докажем колко е мощна баварката" са присъщи на комплексари на възраст ~20 и с предимно селски произход.

Епа я нал съм си селски комплексар, най-често се замервам с такива индивиди... Една-две надолу, колко му душа сака (в селска обстановка естествено, че извънселско я някой лесли-каручка изскочи, я нещо друго... Там е до преценка...) То понеже у наше село бигачките са малкУ се ощи...
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 14 Яну 2010, 2:25

alpina-ma6inata написа:Да си минават, не ме интересува. Единствено съм се нервирал на същата ситуация, но да ме изпреварят отдясно (при положение, че никога не се тътря с 20), но пак не винаги. По-омразно нещо от това да ме изпреварят от дясно няма... :evil:

Я най-мразим нЕкой си се влачи в лява лента, като дЕсна е непокътната даже от мушици... :evil: Къси-дълги-клаксони-ограничители, к'вото има... Па ако ни и*аат , да и*аат, проверяваме колко е хода до долу на десния педал и у дЕсна лента, я с някой клаксон, я с някой жест... :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно 32?и цупе
Мечтае да кара: е92 м3 цупе

Мнение от BlacK-EviL » 14 Яну 2010, 2:31

bigmurzi написа:директно се точкува :mhihi:

+1 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 14 Яну 2010, 2:33

BlacK-EviL написа:
bigmurzi написа:директно се точкува :mhihi:

+1 :mhihi:

Айде, с една дума и от мене, че много глупости изписах с едно значение -> +2 :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 14 Яну 2010, 3:23

Брейййй, много "точкуващи" се събрахме тука, бе :mhihi: Иначе сериозно - зависи според настроението и най-вече от отношението на отсрещната страна. Ако човека просто си кара по-агресивно - ок, но ако почне с тия лошите погледи...поддавам се на дявола под капака :mhihi:

Що се отнася до това, че подобно поведение е характерно за 20-годишни...пълна глупост. Точно снощи един чичо на 50+ ме смая, тъй като както си карах спокойно с около 50, той зад мен, спря на светофара и както си беше с костюмче и А8, така и се изреза като диво прасе на зелено :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар

Re: КАК реягираме ??????

Мнение от Fear » 14 Яну 2010, 10:45

Spoony написа:Как да реагирам, просто си увеличавам песента на Металика, че да заглуши шума му и си продължавам. Тези настъпвания "за да докажем колко е мощна баварката" са присъщи на комплексари на възраст ~20 и с предимно селски произход.

:yes:
Това в случай, че просто преминава покрай мен някакъв такъв индивид. Най-много да се подсмихна на такъв извисен представител на човешкия род. :D

Ако обаче направи някоя простотия, като завой наляво от лента за направо пред моята кола или нещо подобно, следват всички възможни звукови, светлинни, вербални и жестови сигнализации към селинджъра. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Яну 2010, 11:02

VT5602AK написа:слагам си ги на уя и ги завъртам
:yes: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 14 Яну 2010, 11:52

Директно си задавам въпроса-този взима ли се на сериозно?!? :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 14 Яну 2010, 13:21

cobrata_m3 написа:
///peter написа:Тези не ми допадат, аз обиюам чички с Q7-ци :D

ох как обичкам Q7-ци :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти вече можеш на Q7ци със секви мотори да се мяташ със С50то :mhihi: :mhihi:

По темата, в града реагирам само ако е след 01:00 сутринта (на пусти улици) но това се случва в едва 10% от случаите и го правя чисто за спорта, не защото ме е издразнил след това си чукваме по едни аварийни + клаксон примерно, случвало се е и да спираме да поговорим.
Извънграда преди около година и половина(по-предното лято), всеки изпреварил ме беше догонван и изпреварван, за жалост, направо незнам с какъв късмет съм се опазил, защото това си е късмет.
Но в последните 8-9 месеца гордо мога да заявя, че извънграда стрелката на километража ми рядко минава след 100-110
по магистралата максимум 140 (то и едни магистрали имаме...да ти се отще) които има намерение да ме изпреварва, да го прави, ако неможе, чакам да го видя ще намали ли или ще продължи да се мъчи, ако ще се мъчи намалям да му направя място и т.н. който е тръгнал да се убива, да го прави, само да не е край мене... И да не ме застрашава.
Че един с бегачка форд фиеста, която напоследък в града ни стана нашумял хит в късите изпълнения, ме засечетака грозно в града, десните ми гуми се качиха на снега и отдясно пак дървета, няма каква спирачка да ударя, с малко газ едвам, едвам се измъкнах от ситуацията после го търсих ама не да се гоним с колите, ами за друго, намерих му само колата обаче... Ето това дразни много, никаква толерантност на пътя, едни аварийни, една ръка да махне през прозореца, на всеки се случва да се позаблее, ама той и клаксон натиска яко нашия. Абе ужас ...
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от jenyb » 14 Яну 2010, 23:05

................
Но в последните 8-9 месеца гордо мога да заявя, че извънграда стрелката на километража ми рядко минава след 100-110
по магистралата максимум 140 (то и едни магистрали имаме...да ти се от ще) които има намерение да ме изпреварва, да го прави, ако не може, чакам да го видя ще намали ли или ще продължи да се мъчи, ако ще се мъчи намалям да му направя място и т.н. който е тръгнал да се убива, да го прави, само да не е край мене... И да не ме застрашава.
Че един с бегачка форд фиеста, която напоследък в града ни стана нашумял хит в късите изпълнения, ме засече така грозно в града, десните ми гуми се качиха на снега и отдясно пак дървета, няма каква спирачка да ударя, с малко газ едвам, едвам се измъкнах от ситуацията после го търсих ама не да се гоним с колите, ами за друго, намерих му само колата обаче... Ето това дразни много, никаква толерантност на пътя, едни аварийни, една ръка да махне през прозореца, на всеки се случва да се позаблее, ама той и клаксон натиска яко нашия. Абе ужас ...[/quote]
Браво колега! :clap:
Това беше най- умното изказване по темата.... Ако поне 30 % от всички останали мислиха и правеха като тебе, може би щяхме да намалим в пъти ужасиите, които виждаме ежедневно по пътищата...Браво!!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Прочетох цялата тема, но твоето изказване е най умното и смислено тук. Адмирации за хора като тебе. :yes: :clap:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
ИзображениеИзображение
Всяко начало има край, безкрайно е само нищото. Всичко, което си заслужава, се случва само между началото и края.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата