Нагло копеле изнасилва !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Re: Нагло копеле изнасилва !

Мнение от EBEEMVACIA » 22 Яну 2010, 20:56

майкъл ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НЕВИНЕН :!: поинтересувай се(тайсън) :idea:
а това за БЕЗПРИСТАСТНИЯ СЪД :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

НЯМА ПО-ЛЕСНО НЕЩО ОТ ПРИСЪДА ЗА БЛУДСТВО СЛЕД жалбата на всяка женска към невинен ,набелязан без връзки е обречен :!: :!: :!:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 22 Яну 2010, 21:55

Само да поясня ,че се намесих навреме . Т.е веднага след първия смс на лицето .
Слава богу дъщеря ми не пострада .

Да и аз съм за правата на човека .Но на Човека .
А някои са просто същества . Само с първични инстинкти .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 22 Яну 2010, 22:08

Off-topic: И к'во? Като е педофил ще го оставя да тормози моето дете? Няма да стане. Колкото и да искам да действам законно, за да проработи съдебната ни система, точно в този случай няма да го оставя да се потули по каналния ред. Колегата klintan66 е реагирал като човек, като родител. Не знам кой не би направил това. Особено щом дъщеря му е заплашена. Бих направил същото, само че не бих го оставил да избяга.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Яну 2010, 14:22

Pitbull_Germany написа:Още утре като се върна в офиса си късам правната диплома и я пускам в тоалетната.

Ами няма да възразя-такива като теб под път и над път, както и боклуците "жертви", на които милосърдно и разбира се безкористно помагат да избегнат панделата, докато оная с везните в ръка и превръзката на очите си играе на "сляпа баба" с тях :mrgreen:
Ако не си забелязал-това не е правен форум, а място, където всеки споделя мнение от гледна точна на човешките си ценности, впрочем, твоите нещо не можах да ги видя-написа много неща, без нищо да кажеш, точно като адвокат :clap:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 15:13

saleen написа:
Pitbull_Germany написа:Още утре като се върна в офиса си късам правната диплома и я пускам в тоалетната.

Ами няма да възразя-такива като теб под път и над път, както и боклуците "жертви", на които милосърдно и разбира се безкористно помагат да избегнат панделата, докато оная с везните в ръка и превръзката на очите си играе на "сляпа баба" с тях :mrgreen:
Ако не си забелязал-това не е правен форум, а място, където всеки споделя мнение от гледна точна на човешките си ценности, впрочем, твоите нещо не можах да ги видя-написа много неща, без нищо да кажеш, точно като адвокат :clap:

Хахахаха...ти си откровено забавен. Нали не очакваш, че наистина ще си скъсам дипломата заради образ като теб??? Най-много да го преместя от единия в другия крачол :mhihi: Вярвай ми, нужда от такива като мен има...иначе нямаше да ми дават тия пари :winky: Нужда от такива като теб няма. От всезнайковци, които показват ниската си култура по един елементарен начин чрез тънки и необосновани нападки или чрез осмиване на жени...браво, колега, ти си страшен пич. Предполагам махалото ти е порастнало неимоверно много. Да, няма нужда от такива като теб, защото ти само си лаеш, а кервана си върви!!! На такива индивиди като теб все някой им е виновен. Или държавата била шибана, или правителството било от к*рви и педер*си...аман вече. Като не ти харесва хващай си работите, самолета и ходи и ти в Юнайтед Стейтс да те видя там какъв "баровец" ще станеш. Не го разбрахте, че за промяна трябват дела, а не приказки!!!

Това, че не е правен форум...ти ли ми го обясняваш? Първо съм наясно, тъй като съм регистриран пред теб...и второ - виж си подписа, моралния. А моите човешки ценности не си ги видял просто, защото явно не гледаш добре ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Яну 2010, 15:22

Pitbull_Germany написа:Нали не очакваш, че наистина ще си скъсам дипломата заради образ като теб???

Не и преди да я използваш по предназначение за задни нужди :mrgreen:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 15:44

saleen написа:
Pitbull_Germany написа:Нали не очакваш, че наистина ще си скъсам дипломата заради образ като теб???

Не и преди да я използваш по предназначение за задни нужди :mrgreen:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти наистина си ми забавен!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нямаш проблеми...ще я използвам :winky: И без това с нея или без нея...все тая...важното е какво можеш, а не какво имаш :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2010, 15:48

:OT:

Всички адвокати и застрахователни агенти,хазартни босове както и банкери свъщност са локомотиви на инфлацията-от тях полза никаква.
Имал съм взимане даване със гореописаните (без хазартните босове) и изводите са:
Толкова адвокати съм видял и толкова меркантилни няма,значи освен че са алчни,искат даже и напред да вземат пари -пример-имам няколко имота,искам да съдя един за присвояване на един имот,адвоката ми обяснява че трябва да му дам около 300 лева като старт,дето щели да бъдат за разходи до община и тн-нямам нищо против,но от мъглявите му изказвания стигам до извода че щял да ходи,да се запознае с нещата и тогава ЕВЕНТУАЛНО да реши дали да поеме случая,предложих му АЗ да го откарам и даже обяд да го черпя-ми не искал така(!!!)и не е единичен случай това,просто вие адвокатите сте локомотиви на инфлацията-нищо не произвеждате!!!
Застрахователите-на всички са извесни техните глупости,особенно в часта "гражданска отговорност",хазартните босове-това са легалните престъпници ,а и всеки знае до какво води хазарта,най-малкото до кражба на имущество..за банкерите..в една бедна държава банките са единствените в държавата с 900 000 000 (деветстотин МИЛИОНА) печалба..а и те са най-големите локомотиви на инфлацията...
За изнасилвачите-леко са спорни нещата поради фактите че една жена ако каже че е изнасилена от някой-той моменталически е виновен,та ако ще този някой да е последния от 60 човека подред на тази жена за вечерта,но виж педофилите-това са най-големите буклуци и именно адвокатите са виновни най-големите бандити и аидуци да са на свобода-а колегата да си ги нарича както иска-дали са прокурори или адвокати-няма значение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 16:17

Е.Димитров написа::OT:

Всички адвокати и застрахователни агенти,хазартни босове както и банкери свъщност са локомотиви на инфлацията-от тях полза никаква.
Имал съм взимане даване със гореописаните (без хазартните босове) и изводите са:
Толкова адвокати съм видял и толкова меркантилни няма,значи освен че са алчни,искат даже и напред да вземат пари -пример-имам няколко имота,искам да съдя един за присвояване на един имот,адвоката ми обяснява че трябва да му дам около 300 лева като старт,дето щели да бъдат за разходи до община и тн-нямам нищо против,но от мъглявите му изказвания стигам до извода че щял да ходи,да се запознае с нещата и тогава ЕВЕНТУАЛНО да реши дали да поеме случая,предложих му АЗ да го откарам и даже обяд да го черпя-ми не искал така(!!!)и не е единичен случай това,просто вие адвокатите сте локомотиви на инфлацията-нищо не произвеждате!!!
Застрахователите-на всички са извесни техните глупости,особенно в часта "гражданска отговорност",хазартните босове-това са легалните престъпници ,а и всеки знае до какво води хазарта,най-малкото до кражба на имущество..за банкерите..в една бедна държава банките са единствените в държавата с 900 000 000 (деветстотин МИЛИОНА) печалба..а и те са най-големите локомотиви на инфлацията...
За изнасилвачите-леко са спорни нещата поради фактите че една жена ако каже че е изнасилена от някой-той моменталически е виновен,та ако ще този някой да е последния от 60 човека подред на тази жена за вечерта,но виж педофилите-това са най-големите буклуци и именно адвокатите са виновни най-големите бандити и аидуци да са на свобода-а колегата да си ги нарича както иска-дали са прокурори или адвокати-няма значение

Я да видим сега...ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота :yes: Затвърждаваш ми тезата за положението на страната ни. Не твърдя, че всички са света вода ненапита, но пък и ти си доста краен. Като не ти се занимава с нещо, не се занимавай :winky: При теб виждам същата тенденция, че всички други са ти виновни, а ти все си прав. Не ти харесват банките - не тегли кредити! Всеки ти предлага една услуга в замяна на друга ценност. Това е основен принцип от хиляди години насам :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 16:18

Е.Димитров написа:вие адвокатите сте локомотиви на инфлацията-нищо не произвеждате!!!

Дедо Пенчо краставичаря - президент, президент! :lol:

В развитите талибански и папуаски общества нещо, което не може да пипнеш (т.е. нематериално) не струва нищо. Информацията не струва пари там. А на почит е принципа "Не ми давай акъл - пари ми дай" :winky: :mhihi:

Некои по-прости народи (като американския) залагат не на производството, а на ноу-хау (знанието как да произведеш) и на скъпоплатени услуги. И затова са толкова зле :winky: :lalala:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 16:23

Pitbull_Germany написа:ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота :yes:
...
При теб виждам същата тенденция, че всички други са ти виновни, а ти все си прав.

Ти ся трай! :mrgreen: Според колегата лекарите са едни от най-големите боклуци на тая земя, но като се разболее ПРЕДПОЛАГАМ подвива опашка и пак опира до тях :winky:
И освен това ако не беше колегата да ни отвори очите - още щяхме да живеем в повсеместна гмеж и да ни мачкат гадове наред! :lol: :lol: :lol: :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 25 Яну 2010, 16:39

flame написа:
Pitbull_Germany написа:ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота :yes:
...
При теб виждам същата тенденция, че всички други са ти виновни, а ти все си прав.

Ти ся трай! :mrgreen: Според колегата лекарите са едни от най-големите боклуци на тая земя, но като се разболее ПРЕДПОЛАГАМ подвива опашка и пак опира до тях :winky:
И освен това ако не беше колегата да ни отвори очите - още щяхме да живеем в повсеместна гмеж и да ни мачкат гадове наред! :lol: :lol: :lol: :ok:

Кажи, баба, тенкю :mhihi: То нали знаеш...с приказки всеки може :winky: И понеже ние адвокатите не произвеждаме нищо - от утре аз се захващам със заразаватчийство - на който му трябват домати, краставици, тикви и марули...да свирка :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Яну 2010, 17:37

Pitbull_Germany написа:от утре аз се захващам със заразаватчийство - на който му трябват домати, краставици, тикви и марули...да свирка :mhihi:

Те тогаа ше станеш мноо уважаван член на наш'то общество :mhihi:
Общество, в което интелектуалният труд често се приравнява на обирджийство и мошеничество :kuku:
Общество, в което да вариш ракия за душата на селянина е по-достойно отколкото да изобретиш нещо голямо, което само гражданята ще ползват... :clap:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2010, 18:11

flame написа:
...

След като си плащам осигуровки -значи не ходя с подвита опашка (се пак не се казвам flame) а напротив,влизам като у нас си,вече хич не смеят да си правят експерименти с медикаментите дето им ги предлагат фармацевтичните компании върху мен.
И най-накрая колега земи излез в реалния свят,чукни некоя мадама (чукни= секс,да не земе да я чукнеш с колата) малко и на теб да ти просветне...

В щатите моето ...дете са най-големия производител (нищо че у вас всичко е китайско) и произвеждат хората,не гледай само екшъни как обират банки или некой каква идея му е хрумнала та я продава (знам как) или пък мастити адвокати как изкарват милиони,или пък банкерите (той сега техния президент ще им свие сърмите на банкерите,защото както казах по-горе ,те са докарали страната до тая криза с рискови финансови операции (спекулации) )как добре живеят.

На колегата ...хм...питбул...германия ( :dunno: ) ,много рядко ми се налага да ходя при адвокати,много лесно мога да си върна имота по този начин,ама нали живеем (уж) в правова държава,естествено ми трябва адвокат само за да оформи документите,аз ако чакам адвокат да ми оправи живота-това просто е нереално но пък адвокатурата се оказва най-лесно завършваната специалност в университетите,

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2010, 18:15

Pitbull_Germany написа:
flame написа:
...

Кажи, баба, тенкю :mhihi: То нали знаеш...с приказки всеки може :winky: И понеже ние адвокатите не произвеждаме нищо - от утре аз се захващам със заразаватчийство - на който му трябват домати, краставици, тикви и марули...да свирка :mhihi:

To единственото нещо което може да произвеждате адвокатите,за съжаление всеки може да произвежда и некакси не се котира, но все пак не е лошо да се завърнеш в базата си (се в софия стоите) и да видите как се произвеждат тези неща,с почуда ще установите че всъщност не се раждат на масата,още по-малко в магазина

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата