Нагло копеле изнасилва !
Модератор: Общи модератори
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Re: Нагло копеле изнасилва !
майкъл ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НЕВИНЕН
поинтересувай се(тайсън)
а това за БЕЗПРИСТАСТНИЯ СЪД

НЯМА ПО-ЛЕСНО НЕЩО ОТ ПРИСЪДА ЗА БЛУДСТВО СЛЕД жалбата на всяка женска към невинен ,набелязан без връзки е обречен

а това за БЕЗПРИСТАСТНИЯ СЪД

НЯМА ПО-ЛЕСНО НЕЩО ОТ ПРИСЪДА ЗА БЛУДСТВО СЛЕД жалбата на всяка женска към невинен ,набелязан без връзки е обречен

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Само да поясня ,че се намесих навреме . Т.е веднага след първия смс на лицето .
Слава богу дъщеря ми не пострада .
Да и аз съм за правата на човека .Но на Човека .
А някои са просто същества . Само с първични инстинкти .
Слава богу дъщеря ми не пострада .
Да и аз съм за правата на човека .Но на Човека .
А някои са просто същества . Само с първични инстинкти .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Off-topic: И к'во? Като е педофил ще го оставя да тормози моето дете? Няма да стане. Колкото и да искам да действам законно, за да проработи съдебната ни система, точно в този случай няма да го оставя да се потули по каналния ред. Колегата klintan66 е реагирал като човек, като родител. Не знам кой не би направил това. Особено щом дъщеря му е заплашена. Бих направил същото, само че не бих го оставил да избяга.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Pitbull_Germany написа:Още утре като се върна в офиса си късам правната диплома и я пускам в тоалетната.
Ами няма да възразя-такива като теб под път и над път, както и боклуците "жертви", на които милосърдно и разбира се безкористно помагат да избегнат панделата, докато оная с везните в ръка и превръзката на очите си играе на "сляпа баба" с тях

Ако не си забелязал-това не е правен форум, а място, където всеки споделя мнение от гледна точна на човешките си ценности, впрочем, твоите нещо не можах да ги видя-написа много неща, без нищо да кажеш, точно като адвокат

Никой не мое ма връне на селу!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
saleen написа:Pitbull_Germany написа:Още утре като се върна в офиса си късам правната диплома и я пускам в тоалетната.
Ами няма да възразя-такива като теб под път и над път, както и боклуците "жертви", на които милосърдно и разбира се безкористно помагат да избегнат панделата, докато оная с везните в ръка и превръзката на очите си играе на "сляпа баба" с тях
Ако не си забелязал-това не е правен форум, а място, където всеки споделя мнение от гледна точна на човешките си ценности, впрочем, твоите нещо не можах да ги видя-написа много неща, без нищо да кажеш, точно като адвокат
Хахахаха...ти си откровено забавен. Нали не очакваш, че наистина ще си скъсам дипломата заради образ като теб??? Най-много да го преместя от единия в другия крачол

Това, че не е правен форум...ти ли ми го обясняваш? Първо съм наясно, тъй като съм регистриран пред теб...и второ - виж си подписа, моралния. А моите човешки ценности не си ги видял просто, защото явно не гледаш добре

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Pitbull_Germany написа:Нали не очакваш, че наистина ще си скъсам дипломата заради образ като теб???
Не и преди да я използваш по предназначение за задни нужди

Никой не мое ма връне на селу!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
saleen написа:Pitbull_Germany написа:Нали не очакваш, че наистина ще си скъсам дипломата заради образ като теб???
Не и преди да я използваш по предназначение за задни нужди

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Всички адвокати и застрахователни агенти,хазартни босове както и банкери свъщност са локомотиви на инфлацията-от тях полза никаква.
Имал съм взимане даване със гореописаните (без хазартните босове) и изводите са:
Толкова адвокати съм видял и толкова меркантилни няма,значи освен че са алчни,искат даже и напред да вземат пари -пример-имам няколко имота,искам да съдя един за присвояване на един имот,адвоката ми обяснява че трябва да му дам около 300 лева като старт,дето щели да бъдат за разходи до община и тн-нямам нищо против,но от мъглявите му изказвания стигам до извода че щял да ходи,да се запознае с нещата и тогава ЕВЕНТУАЛНО да реши дали да поеме случая,предложих му АЗ да го откарам и даже обяд да го черпя-ми не искал така(!!!)и не е единичен случай това,просто вие адвокатите сте локомотиви на инфлацията-нищо не произвеждате!!!
Застрахователите-на всички са извесни техните глупости,особенно в часта "гражданска отговорност",хазартните босове-това са легалните престъпници ,а и всеки знае до какво води хазарта,най-малкото до кражба на имущество..за банкерите..в една бедна държава банките са единствените в държавата с 900 000 000 (деветстотин МИЛИОНА) печалба..а и те са най-големите локомотиви на инфлацията...
За изнасилвачите-леко са спорни нещата поради фактите че една жена ако каже че е изнасилена от някой-той моменталически е виновен,та ако ще този някой да е последния от 60 човека подред на тази жена за вечерта,но виж педофилите-това са най-големите буклуци и именно адвокатите са виновни най-големите бандити и аидуци да са на свобода-а колегата да си ги нарича както иска-дали са прокурори или адвокати-няма значение
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
Е.Димитров написа::OT:
Всички адвокати и застрахователни агенти,хазартни босове както и банкери свъщност са локомотиви на инфлацията-от тях полза никаква.
Имал съм взимане даване със гореописаните (без хазартните босове) и изводите са:
Толкова адвокати съм видял и толкова меркантилни няма,значи освен че са алчни,искат даже и напред да вземат пари -пример-имам няколко имота,искам да съдя един за присвояване на един имот,адвоката ми обяснява че трябва да му дам около 300 лева като старт,дето щели да бъдат за разходи до община и тн-нямам нищо против,но от мъглявите му изказвания стигам до извода че щял да ходи,да се запознае с нещата и тогава ЕВЕНТУАЛНО да реши дали да поеме случая,предложих му АЗ да го откарам и даже обяд да го черпя-ми не искал така(!!!)и не е единичен случай това,просто вие адвокатите сте локомотиви на инфлацията-нищо не произвеждате!!!
Застрахователите-на всички са извесни техните глупости,особенно в часта "гражданска отговорност",хазартните босове-това са легалните престъпници ,а и всеки знае до какво води хазарта,най-малкото до кражба на имущество..за банкерите..в една бедна държава банките са единствените в държавата с 900 000 000 (деветстотин МИЛИОНА) печалба..а и те са най-големите локомотиви на инфлацията...
За изнасилвачите-леко са спорни нещата поради фактите че една жена ако каже че е изнасилена от някой-той моменталически е виновен,та ако ще този някой да е последния от 60 човека подред на тази жена за вечерта,но виж педофилите-това са най-големите буклуци и именно адвокатите са виновни най-големите бандити и аидуци да са на свобода-а колегата да си ги нарича както иска-дали са прокурори или адвокати-няма значение
Я да видим сега...ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота

Е.Димитров написа:вие адвокатите сте локомотиви на инфлацията-нищо не произвеждате!!!
Дедо Пенчо краставичаря - президент, президент!

В развитите талибански и папуаски общества нещо, което не може да пипнеш (т.е. нематериално) не струва нищо. Информацията не струва пари там. А на почит е принципа "Не ми давай акъл - пари ми дай"

Некои по-прости народи (като американския) залагат не на производството, а на ноу-хау (знанието как да произведеш) и на скъпоплатени услуги. И затова са толкова зле

Pitbull_Germany написа:ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота![]()
...
При теб виждам същата тенденция, че всички други са ти виновни, а ти все си прав.
Ти ся трай!

И освен това ако не беше колегата да ни отвори очите - още щяхме да живеем в повсеместна гмеж и да ни мачкат гадове наред!

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
flame написа:Pitbull_Germany написа:ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота![]()
...
При теб виждам същата тенденция, че всички други са ти виновни, а ти все си прав.
Ти ся трай!Според колегата лекарите са едни от най-големите боклуци на тая земя, но като се разболее ПРЕДПОЛАГАМ подвива опашка и пак опира до тях
![]()
И освен това ако не беше колегата да ни отвори очите - още щяхме да живеем в повсеместна гмеж и да ни мачкат гадове наред!![]()
![]()
![]()
Кажи, баба, тенкю

Pitbull_Germany написа:от утре аз се захващам със заразаватчийство - на който му трябват домати, краставици, тикви и марули...да свирка
Те тогаа ше станеш мноо уважаван член на наш'то общество

Общество, в което интелектуалният труд често се приравнява на обирджийство и мошеничество

Общество, в което да вариш ракия за душата на селянина е по-достойно отколкото да изобретиш нещо голямо, което само гражданята ще ползват...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
flame написа:Pitbull_Germany написа:ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота![]()
...
Ти ся трай!Според колегата лекарите са едни от най-големите боклуци на тая земя, но като се разболее ПРЕДПОЛАГАМ подвива опашка и пак опира до тях
![]()
И освен това ако не беше колегата да ни отвори очите - още щяхме да живеем в повсеместна гмеж и да ни мачкат гадове наред!![]()
![]()
![]()
След като си плащам осигуровки -значи не ходя с подвита опашка (се пак не се казвам flame) а напротив,влизам като у нас си,вече хич не смеят да си правят експерименти с медикаментите дето им ги предлагат фармацевтичните компании върху мен.
И най-накрая колега земи излез в реалния свят,чукни некоя мадама (чукни= секс,да не земе да я чукнеш с колата) малко и на теб да ти просветне...
В щатите моето ...дете са най-големия производител (нищо че у вас всичко е китайско) и произвеждат хората,не гледай само екшъни как обират банки или некой каква идея му е хрумнала та я продава (знам как) или пък мастити адвокати как изкарват милиони,или пък банкерите (той сега техния президент ще им свие сърмите на банкерите,защото както казах по-горе ,те са докарали страната до тая криза с рискови финансови операции (спекулации) )как добре живеят.
На колегата ...хм...питбул...германия (

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Pitbull_Germany написа:flame написа:Pitbull_Germany написа:ти що ходиш при адвокати като няма полза от тях, а??? Що ходиш??? Следващият път отиди с една тръба и му разбий главата на ония и той ще ти върне имота![]()
...
![]()
![]()
![]()
Кажи, баба, тенкюТо нали знаеш...с приказки всеки може
И понеже ние адвокатите не произвеждаме нищо - от утре аз се захващам със заразаватчийство - на който му трябват домати, краставици, тикви и марули...да свирка
To единственото нещо което може да произвеждате адвокатите,за съжаление всеки може да произвежда и некакси не се котира, но все пак не е лошо да се завърнеш в базата си (се в софия стоите) и да видите как се произвеждат тези неща,с почуда ще установите че всъщност не се раждат на масата,още по-малко в магазина