Св. Валентин vs. Трифон Зарезан

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой от двата празника уважавате/празнувате?

Анкетата свършва на 18 Фев 2010, 12:18

Св. Валентин
6
9%
Трифон Зарезан
24
37%
И двата
22
34%
Нито единия
13
20%

Общо гласове : 65
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: Св. Валентин vs. Трифон Зарезан

Мнение от ивчо » 19 Яну 2010, 18:39

Bella написа:
ивчо написа:Заиграхте се вие нещо :winky: :winky: :winky: :mhihi: 8)

Ей така тръгват приказките 8)
Амииииии,нищо не тръгнало 8)
ивчо написа:
Bella,я кажи мацо,каква е таз мадама в това ми ти БМВ,какви тез дантелки,бутилки нещо?! :mrgreen:

Чака Св.Валентин -подготвила е обстановката и чака "кисетата" с диамантите :mhihi:
Дано си намери компания .... :winky:

ивчо написа:
И що меркантилен?! :roll:

Ми то не бяха М 3 ,то не бяха пръстени с диаманти ,Сваровски ,тигани ,тенжери не знам к'ва посуда още .Т'ва си е меркантилно . И то все мъжете се обаждате .Само една колежка каза ,че иска плюшена мечка ,после жените все сме искали подаръци :lol: :lol: :lol:

Майтапят се !!!
Сега не вярвам колегите да са такива! Всите са пичоуе,та дрънкат!!!
Добре де,да речем ти какво искаш?! Ако въобще желаеш и искаш нещо?!
И вярно е много гадно 364 дни да си седим,и в един ден да се правим?! Общо говоря!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 19 Яну 2010, 18:40

Bella написа:
ивчо написа:

Ми то не бяха М 3 ,то не бяха пръстени с диаманти ,Сваровски ,тигани ,тенжери не знам к'ва посуда още .Т'ва си е меркантилно . И то все мъжете се обаждате .Само една колежка каза ,че иска плюшена мечка ,после жените все сме искали подаръци :lol: :lol: :lol:

А кой поиска М-пакет, а? А М3-ката не я ли спомена колежката krystal, а? Хем те си правят устата, хем после ние сме били меркантилни... Да ги нямаме такива! :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Яну 2010, 18:44

flame написа:Ти ако подаряваш само заради секса - май само с него ще си останеш :winky:
И ако знаеш какво точно да дадеш/подариш - човекът насреща ще ти се отблагодари (върне подаръка - по твоя речник) многократно :winky:

Не,секса ми е безплатен,подарявам за свой кеф,ся ако не знаеш ,подаряването на подарък е егоистично упражнение,така четкаш себе си,гледайки реакцията на другия,като у секса същата работа,ако си тънкопишковец-малко работа вършиш,не се заиграваш-такъв и детски ще ти е подаръка,ако имаш големо...сърце у секса и се раздаваш като за последно-такива и подаръци и комплименти ше правиш :winky: :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 19 Яну 2010, 18:47

колеги май наистина се заиграхте с темата
и то едни и същи люде.
преминете към бутоните с лс или минавам с голямата четка и ще пробваме темата на ново.
моля.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 19 Яну 2010, 19:04

Feanor написа:А кой поиска М-пакет, а? А М3-ката не я ли спомена колежката krystal, а? Хем те си правят устата, хем после ние сме били меркантилни... Да ги нямаме такива! :mhihi:

Виж ти, кой следи темата. :winky:
Не отричам да съм меркантилна.., а и не се кефя на плюшени лигавщини.

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 19 Яну 2010, 19:17

krystal написа:
Feanor написа:А кой поиска М-пакет, а? А М3-ката не я ли спомена колежката krystal, а? Хем те си правят устата, хем после ние сме били меркантилни... Да ги нямаме такива! :mhihi:

Виж ти, кой следи темата. :winky:
Не отричам да съм меркантилна.., а и не се кефя на плюшени лигавщини.

Точно така :yes: кви са тия лигавщини мечоци , плюшки , и тем подобни парцали :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Яну 2010, 19:28

Миналата година празнувах първия си Свети Валентин и беше прекрасно, та го предпочитам, но за него е небходима подходящ партньор...всъщност той определя смисъла на празника! А тази година, като гледам май ще се ориентирам към виното :roll: Макар, че има време до тогава :P
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 46 330 xd , 2003
Мечтае да кара: BMW M3 E 46 CSL

Мнение от Bella » 19 Яну 2010, 19:34

Аз искам да попитам колегите които празнуват св.Валентин какви са им вижданията за празника/ щото аз лично споделям мнението на Викси ,че в Бг всичко е много комерсиално / .Та в тоя ред на мисли как го празнувате щото за Трифон Зарезан ми е ясно :mhihi:

Feanor написа: А кой поиска М-пакет, а? А М3-ката не я ли спомена колежката krystal, а? Хем те си правят устата, хем после ние сме били меркантилни... Да ги нямаме такива! :mhihi:

Е аз си казах ,че не празнувам .Това беше в кръга на шегата за мечките ,щото ако трябва да избирам това би ме зарадвало повече
Харчим пари ,които нямаме да купуваме неща от които нямаме нужда за да впечатляваме хора които не заслужват :kuku:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Яну 2010, 19:37

Материалистичен толкова, доколкото да си позволиш хубаво място за празника, иначе според мен ако човека до теб ти се радва, една хубава, любовна нощ си е това, което трябва да бъде въпросната дата. Всичко друго са детайли.
BMW only!

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 19 Яну 2010, 19:40

Tрифон зарезан... така се нарязвам,че на другия ден да карам бат Бойко да спре земята за да сляза :mhihi:

ивчо написа:Я па винаги се чуда,защо аджеба само мъжете подаряваме?! Нали е празник на влюбените!!! Или само ние сме влюбени!Досега една жена не видях с подарък на тоз ден!?
По темата,и двата ги отбелязвам .... :) :winky:

батка всеки мъж по един или друг начин си плаща е.ането и накрая жената пак е двойно по-доволна от тебе :mhihi:
Последна промяна RSxRacer на 19 Яну 2010, 19:55, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Яну 2010, 19:43

Че "размера" има значение - е така :mhihi: , ама да не слагаме всичко под общ знаменател. Някои ще се зарадват на М-пакет, други на диаманти, трети на мечки, слонове и цялата зоологическа градина.
Аз ако имах човек до себе си....конкретно за "празника", бих взела нещо, което хем ще е от полза, хем ще се зарадва / да речем М-пакет :mhihi: :mhihi: / или....направо бих попитала, въпреки че ще се изгуби изненадата.... :dunno:
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 19 Яну 2010, 19:48, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 19 Яну 2010, 19:43

,
Последна промяна ((:BuKcu:)) на 19 Яну 2010, 19:47, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 19 Яну 2010, 19:50

RSxRacer написа:батка всеки мъж по един или друг начин си плаща е.ането и накрая жената пак е двойно по-доволна от тебе :mhihi:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Яну 2010, 19:51

Твърдо за Трифон Зарезан, щото Свети Валентин е само причина да се пръскат пари за глупости-китки, подаръци и пр. глупости, които всеки истински кавалер ще ги подари и без повод на дамата. Подозирам, че търгашите са я въвели тая глупост, да си пълнят джобовете.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Яну 2010, 20:02

Bella написа:
ивчо написа:Заиграхте се вие нещо :winky: :winky: :winky: :mhihi: 8)

Ей така тръгват приказките 8)

ивчо написа:
Bella,я кажи мацо,каква е таз мадама в това ми ти БМВ,какви тез дантелки,бутилки нещо?! :mrgreen:

Чака Св.Валентин -подготвила е обстановката и чака "кисетата" с диамантите :mhihi:

ивчо написа:

Не знам ама волана е десен :twisted: Бие на Мков за Е39 :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата