Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Да бойкотираме ли гърците (в отговор на техните блокади)?
Силно подозирам че flame е изклатен от некой грък,я е шил нещо на ишлеме я некаква друга робия е преживял,и понеже се има за супер Ентелегентен,умен и прозорлив,но е бил изклатен от некой тъп ,мазен грък сега не може да си намери място у живота,друга причина да има такава умраза у това момче аз не виждам.
Освен това гърците си протестират на тяхна си територия,какви точно загуби реализира България не мога да разбера,всеки тир може да мине през сърбия или румъния,те са предупредили че затварят границите ,обаче ние какво очакваме ,"мене нема да ме фане блокадата"
flame,не им ходи в тъпата държава бре,нали си има тука слънчев бряг и други култови курорти,к'во им правиш там,само да те цакат некви милиционери за некакви ограничения на скоростта или пък за радар,хич не им стъпвай в бедната държвица,хем не помагаи финансово с тея 30 евро део ще похарчиш там за некакви оригинални стоки на промоция,ние тука си имаме РЕПЛИКИ,мани и тъпото им гориво дето кара колата ти да прай повече обороти,пък за курортите им дето ще дадеш 500 евро за седмица,ама ше се скъсаш от ядене-мани тая работа,друго с е д дадеш тея 500 евро у нас,България,ще получиш незабравими моменти между кенефа и доктора,ще се почустваш жив!!!
Предлагм да ги бойкотирме...е ,верно че няма с к'во де,те у нас идват само за секс...ама ей така,да им исъхнат пишките,да им забраним достъпа до Банско,нека си ходят в тъпата австрия на същите цени,и да им бойкотираме зехтина,нашто олио е супер,след като си пръжнеш самоковските картофи,мое да го метнеш в резервоара и да отидеш...ммм...до сервиза примерно...
Освен това гърците си протестират на тяхна си територия,какви точно загуби реализира България не мога да разбера,всеки тир може да мине през сърбия или румъния,те са предупредили че затварят границите ,обаче ние какво очакваме ,"мене нема да ме фане блокадата"

flame,не им ходи в тъпата държава бре,нали си има тука слънчев бряг и други култови курорти,к'во им правиш там,само да те цакат некви милиционери за некакви ограничения на скоростта или пък за радар,хич не им стъпвай в бедната държвица,хем не помагаи финансово с тея 30 евро део ще похарчиш там за некакви оригинални стоки на промоция,ние тука си имаме РЕПЛИКИ,мани и тъпото им гориво дето кара колата ти да прай повече обороти,пък за курортите им дето ще дадеш 500 евро за седмица,ама ше се скъсаш от ядене-мани тая работа,друго с е д дадеш тея 500 евро у нас,България,ще получиш незабравими моменти между кенефа и доктора,ще се почустваш жив!!!
Предлагм да ги бойкотирме...е ,верно че няма с к'во де,те у нас идват само за секс...ама ей така,да им исъхнат пишките,да им забраним достъпа до Банско,нека си ходят в тъпата австрия на същите цени,и да им бойкотираме зехтина,нашто олио е супер,след като си пръжнеш самоковските картофи,мое да го метнеш в резервоара и да отидеш...ммм...до сервиза примерно...
Е.Димитров написа:Силно подозирам че flame е изклатен от некой грък,я е шил нещо на ишлеме я некаква друга робия е преживял,и понеже се има за супер Ентелегентен,умен и прозорлив,но е бил изклатен от некой тъп ,мазен грък сега не може да си намери място у живота,друга причина да има такава умраза у това момче аз не виждам.
Освен това гърците си протестират на тяхна си територия,какви точно загуби реализира България не мога да разбера,всеки тир може да мине през сърбия или румъния,те са предупредили че затварят границите ,обаче ние какво очакваме ,"мене нема да ме фане блокадата"![]()
честно ти казвам-аз съм човек израстнал на село, ''и в лондон съм бил и уиски съм пил''-нищо че има кавички

И в софия съм живял ...........в гръцки хотели съм спал.........в бг също

чакам фламе-то да ми обясни света

by ''kompleksa''
.................
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:20, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Незнам що ,ама ми се струва че оправдавате деиствията на скапаните гръцки педали а???
petio_bmw 318is написа:Незнам що ,ама ми се струва че оправдавате деиствията на скапаните гръцки педали а???
Незнам що ,ама си мисля обратното
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:21, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Е.Димитров написа:Силно подозирам че flame е изклатен от некой грък,я е шил нещо на ишлеме я некаква друга робия е преживял,и понеже се има за супер Ентелегентен,умен и прозорлив,но е бил изклатен от некой тъп ,мазен грък .

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
ivan. написа:petio_bmw 318is написа:Незнам що ,ама ми се струва че оправдавате деиствията на скапаните гръцки педали а???
Незнам що ,ама си мисля обратното на твоето.само една раса не може да го разбере-дай да се доказваме
Неразбирам малък съм,кво викаш?

jordanpar написа:Е.Димитров написа:Силно подозирам че flame е изклатен от некой грък,я е шил нещо на ишлеме я некаква друга робия е преживял,и понеже се има за супер Ентелегентен,умен и прозорлив,но е бил изклатен от некой тъп ,мазен грък .
ХАХАХАХАХАХАХАХАХ ..............Небях изчел цялата тема,ама отначало си мислех,че са го свалили от маслина тоя фламе

Нищо,че се прави на ..............

Последна промяна ivan. на 30 Яну 2010, 21:10, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не знам за вас, но аз имам приятели, които пряко са засегнати от блокадите и губят пари всеки ден и определено ми пука за тях.А за едно нещо сте прави, няма кой да направи нещо против гърция, то за това и руснаците трябваше да ни освобождават от турско робство.Ама хубаво си ни беше през робството -данък 10%, а не като сега -що ни трябваше да се освобождаваме, не мога да разбера.Всичко в тоя живот е евтино ядене и пиене и да не те боли гъза прекалено много.
Батко -ivan1590 написа:Не знам за вас, но аз имам приятели, които пряко са засегнати от блокадите и губят пари всеки ден и определено ми пука за тях.А за едно нещо сте прави, няма кой да направи нещо против гърция, то за това и руснаците трябваше да ни освобождават от турско робство.Ама хубаво си ни беше през робството -данък 10%, а не като сега -що ни трябваше да се освобождаваме, не мога да разбера.Всичко в тоя живот е евтино ядене и пиене и да не те боли гъза прекалено много.
Последна промяна ivan. на 31 Яну 2010, 0:22, променена общо 1 път

by ''kompleksa''
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
ivan. написа:Батко -гледам си от Санданскиivan1590 написа:Не знам за вас, но аз имам приятели, които пряко са засегнати от блокадите и губят пари всеки ден и определено ми пука за тях.А за едно нещо сте прави, няма кой да направи нещо против гърция, то за това и руснаците трябваше да ни освобождават от турско робство.Ама хубаво си ни беше през робството -данък 10%, а не като сега -що ни трябваше да се освобождаваме, не мога да разбера.Всичко в тоя живот е евтино ядене и пиене и да не те боли гъза прекалено много.ела бре да ти обясня колко губя от блокадите...........доста хора с бизнес в гърция(от сандански) познавам,щом губят
,ако искаш пиши ми на лично-вервам,че имаме общи приятели...........ама като ти чета несериозните изказвания-май са ти само платили кафето някъде си
Много съм далече от Сандански

Моите познати и приятели имат фирми в София.
И кой плаща кафета и защо според теб?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз съм за блокада, но с "тракторите" от горна баня 

Е.Димитров написа:Силно подозирам че flame е изклатен от некой грък,я е шил нещо на ишлеме я некаква друга робия е преживял,и понеже се има за супер Ентелегентен,умен и прозорлив,но е бил изклатен от некой тъп ,мазен грък сега не може да си намери място у живота,друга причина да има такава умраза у това момче аз не виждам.

Учудва ме колко много време ти трябваше да го разбереш!

Но иначе грешка нямаш - правиш психологически портрети като стар психиатър (или негов клиент)

Пък и то мен само такива тъпи и мазни ме клатят - затова съм на това дередже, направо жив да ме оплачеш

Е.Димитров написа:flame,не им ходи в тъпата държава бре
Работа бате - ща не ща ходя

Пробвах веднъж с оплакване и плюене по държавата - и не стана

Пък и не искам един ден гърците да са ми виновни, че примерно не мога да изуча децата си

ivan1590 написа:ivan. написа:Батко -гледам си от Санданскиivan1590 написа:Не знам за вас, но аз имам приятели, които пряко са засегнати от блокадите и губят пари всеки ден и определено ми пука за тях.А за едно нещо сте прави, няма кой да направи нещо против гърция, то за това и руснаците трябваше да ни освобождават от турско робство.Ама хубаво си ни беше през робството -данък 10%, а не като сега -що ни трябваше да се освобождаваме, не мога да разбера.Всичко в тоя живот е евтино ядене и пиене и да не те боли гъза прекалено много.ела бре да ти обясня колко губя от блокадите...........доста хора с бизнес в гърция(от сандански) познавам,щом губят
,ако искаш пиши ми на лично-вервам,че имаме общи приятели...........ама като ти чета несериозните изказвания-май са ти само платили кафето някъде си
Много съм далече от Сандански.
Моите познати и приятели имат фирми в София.
И кой плаща кафета и защо според теб?
кОИ СА ТИ ПРИЯТЕЛИТЕ-ТУК В ТОЯ РЕГИОН СЕ ЗНАЕМ

by ''kompleksa''
flame написа:Е.Димитров написа:Силно подозирам че flame е изклатен от некой грък,я е шил нещо на ишлеме я некаква друга робия е преживял,и понеже се има за супер Ентелегентен,умен и прозорлив,но е бил изклатен от некой тъп ,мазен грък сега не може да си намери място у живота,друга причина да има такава умраза у това момче аз не виждам.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Учудва ме колко много време ти трябваше да го разбереш!![]()
Но иначе грешка нямаш - правиш психологически портрети като стар психиатър (или негов клиент)![]()
Пък и то мен само такива тъпи и мазни ме клатят - затова съм на това дередже, направо жив да ме оплачеш
Е.Димитров написа:flame,не им ходи в тъпата държава бре
Работа бате - ща не ща ходя![]()
Пробвах веднъж с оплакване и плюене по държавата - и не стана![]()
Пък и не искам един ден гърците да са ми виновни, че примерно не мога да изуча децата си
батко така не будалкаш,че чак не ти прилича

Последна промяна ivan. на 30 Яну 2010, 21:36, променена общо 1 път

by ''kompleksa''