Домашни Любимци
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Много ме е яд, че нямам цифров фотоапарат.
Моите любими съседи имат...:
3-ма сина
на различна възраст;
3 бр. красиви морски свинчета гледани в огромен аквариум;
2 червенобузи костенурки пак в голям аквариум
... и една 3 годишна безумно умна Булонка
и наскоро станаха "родители" на 2 малки момиченца булонки - Карамела и Астра,
които са атракцията на дома (за инфо, не се продават
)
Понастоящем, Карамела (такъв е цветът и) ще си остане у дома, Астра (прозрачно бяла) отива при татко си. И всичките тези хубави създания на природата + семейството живеят в гарсониера от 43 кв.м. от които 5 км.м. балкон
Моите любими съседи имат...:
3-ма сина

3 бр. красиви морски свинчета гледани в огромен аквариум;
2 червенобузи костенурки пак в голям аквариум
... и една 3 годишна безумно умна Булонка
и наскоро станаха "родители" на 2 малки момиченца булонки - Карамела и Астра,

Понастоящем, Карамела (такъв е цветът и) ще си остане у дома, Астра (прозрачно бяла) отива при татко си. И всичките тези хубави създания на природата + семейството живеят в гарсониера от 43 кв.м. от които 5 км.м. балкон

Да караш Peugeot е страст!
bum_bum написа:F-14 написа:bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.
ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?
Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.
Извинявам се, че пак откланям темата леко. Искам да попоитам бум_бум за какво наистина използваш кучетата? И наистина ли ги пускаш да убиват невинни животни по улиците?
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
rascal написа:bum_bum написа:F-14 написа:bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.
ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?
Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.
Извинявам се, че пак откланям темата леко. Искам да попоитам бум_бум за какво наистина използваш кучетата? И наистина ли ги пускаш да убиват невинни животни по улиците?
Бе вие баси цирка напрайхте от нищото..
...наистина ли ги пускаш да убиват невинни животни по улиците... а Дон кинг дали някога е пускал Майк Тайсън да бие клошари?
Добре няма да питам, но не мисля, че е нищо. Те хората май си направиха вече изводите за теб и кучетата ти. Без лоши чуства. Жалко, че се поразвали хубавата тема с тези кофти мнения.
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Аааааа тва куче е не човек
Аз имам котка по мързелива от мен
.....ма ме мързи да я снимам....

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аа супер е заичето номер 1 е
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Ей го моя "дзвер"
порода: сиамка (тюленов тип)
хоби: да спи и яде

порода: сиамка (тюленов тип)
хоби: да спи и яде
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5