Домашни Любимци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 29 Апр 2005, 17:36

Много ме е яд, че нямам цифров фотоапарат.
Моите любими съседи имат...:

3-ма сина :D на различна възраст;
3 бр. красиви морски свинчета гледани в огромен аквариум;
2 червенобузи костенурки пак в голям аквариум
... и една 3 годишна безумно умна Булонка

и наскоро станаха "родители" на 2 малки момиченца булонки - Карамела и Астра, :D които са атракцията на дома (за инфо, не се продават ;) )

Понастоящем, Карамела (такъв е цветът и) ще си остане у дома, Астра (прозрачно бяла) отива при татко си. И всичките тези хубави създания на природата + семейството живеят в гарсониера от 43 кв.м. от които 5 км.м. балкон :mhihi:
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 29 Апр 2005, 18:35

bum_bum написа:
F-14 написа:
bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.

ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?

Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.

Извинявам се, че пак откланям темата леко. Искам да попоитам бум_бум за какво наистина използваш кучетата? И наистина ли ги пускаш да убиват невинни животни по улиците?
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Апр 2005, 19:42

rascal написа:
bum_bum написа:
F-14 написа:
bum_bum написа:Ми никой не те е карал да гледаш.

ми и ти на мен си ми леко кльоштав с тва гръбче ама си мълча.../инак хубава преса обади.../
човека е прав обикновенно тъпанари малкопишковци използват кучетата за избиване на гъзария щото я няма кинта я нещо друго нема...
що не пробваш некоя котка от по-големите...например пусни го в зоопарка при некоя хилава пантера недохранена и озлобена да видим ко ше остане от коктоубиеца
или например на некое 300кг диво прасе.маняшки лай ще се разнесе из махалата ко ши каиш?

Mи кафявата кучка е 100% Чайнамен от Хърватска, 2.5к евро, черния няма ти казвам, че няма и да повярваш.. като говрим за нямане на кинта .. за пантера незнам ама ко искаш мога ти пратя филмчета с диво прасе щом си такъв разбирач.

Извинявам се, че пак откланям темата леко. Искам да попоитам бум_бум за какво наистина използваш кучетата? И наистина ли ги пускаш да убиват невинни животни по улиците?

Бе вие баси цирка напрайхте от нищото..
...наистина ли ги пускаш да убиват невинни животни по улиците... а Дон кинг дали някога е пускал Майк Тайсън да бие клошари?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rascal » 29 Апр 2005, 19:45

Добре няма да питам, но не мисля, че е нищо. Те хората май си направиха вече изводите за теб и кучетата ти. Без лоши чуства. Жалко, че се поразвали хубавата тема с тези кофти мнения.
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Castor » 29 Апр 2005, 20:17

ето и моя мечок...

порода: Бобтейл/Староанглийско овчарско куче
възраст: 6 годишен

Изображение

Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 30 Апр 2005, 0:01

Аааааа тва куче е не човек :mhihi: Аз имам котка по мързелива от мен :shock: .....ма ме мързи да я снимам....

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 30 Апр 2005, 19:04

Нали обещах,ето го заека:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Апр 2005, 20:09

аа супер е заичето номер 1 е
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 01 Май 2005, 3:39

Заека е супер сладук, колко пички могат да се забият с негооооо, НеоПринт ще ми го дадеш някоя вечер нали? Обещавам да го върна здрав :mhihi:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 01 Май 2005, 9:24

Мръсник такъв! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :welcome:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 01 Май 2005, 18:58

Ей го моя "дзвер" :mhihi:

порода: сиамка (тюленов тип)
хоби: да спи и яде
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от nomak » 01 Май 2005, 23:24

име: Франк
месеци: 2

Изображение
I smell Blood, somethin' is callin' me...
Аз и пак, Тя и пак

Предишна

Назад към Извън Темата