Peugeot 106 vs Citroen Saxo vs друга малка ежедневка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Re: Peugeot 106 vs Citroen Saxo vs друга малка ежедневка?

Мнение от vanci88 » 31 Яну 2010, 20:49

Пич ти си се регистрал във форума когато си бил на 11 ? :conf:
36436
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 31 Яну 2010, 20:49

И аз като колегата ще си изкарвам Б1 категория, по простата причина имаме такава малка на вид кола(Туинго)
а уча в друг град и вместо да се занимавам с автобуси и влакове..ще си изкарам книжката и така... :yes:

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 31 Яну 2010, 21:03

vanci88 написа:Пич ти си се регистрал във форума когато си бил на 11 ? :conf:

Да, защо?

Иначе...b1 излезе преди година като категория, и чак сега започнаха да мислят... Разбраха, че е безсмислено да се карат още веднъж шофьорски курсове, и можеш да минеш само с изпит... След време вероятно ще променят и максимално допустимото тегло
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 31 Яну 2010, 21:09

BMWPetar написа:

Да, защо?

Иначе...b1 излезе преди година като категория, и чак сега започнаха да мислят... Разбраха, че е безсмислено да се карат още веднъж шофьорски курсове, и можеш да минеш само с изпит... След време вероятно ще променят и максимално допустимото тегло

Ще съм истински щастлив, живот и здраве като стана на 17, да мога да карам ВАЗ в града :mhihi: .

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 31 Яну 2010, 21:11

BMWPetar написа:

Да, защо?

Много от рано те обхванала любовта към марката :)
36436
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 31 Яну 2010, 21:45

vanci88 написа:
BMWPetar написа:

Да, защо?

Много от рано те обхванала любовта към марката :)

:OT: Това не значи че като другите не са се регистрирали на 10-11 год. не са харесвали марката...
аз както се помня все БМВ ми е била любима марка....
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vanci88 » 31 Яну 2010, 21:52

[quote="georgymk]
:OT: Това не значи че като другите не са се регистрирали на 10-11 год. не са харесвали марката...
аз както се помня все БМВ ми е била любима марка....[/quote]

Естествено,че не значи :mhihi:
Това не е състезание ;)
36436
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 01 Фев 2010, 1:33

:OT: :OT: Абе не че нещо.... ама като се регистрираш в автомобилен форум все пак е хубаво поне да имаш книжка. Аз 3 години сънувах БМВ, то не беше е30, не беше е34, не беше е39, е36, шперове турбота, тия бутала от ИСка в ония блок от 20-ска, до 1.2 бара бууст, 2ри ред дюзи електроники, дрън дрън дрън. Седях си кротичко на спирката, чаках си автобуса и всичките тия простотии ми се вътряха в главата. След всяко БМВ се обръщах. Малко след това започнах да чета и форума. 2 години четох, съпреживявах историите на колегите, учех се от хора като Явор с неговите коментари -> "Смени маторя :mhihi: " и от всички полезни теми, но не смеех да се регистрирам - че аз нямах книжка, камо ли БМВ. Когато си взех книжката пак не се регистрирах - нямах БМВ (мое БМВ, което да карам и поддържам). Чак когато стигнах до момента да карам (аз) БМВ реших че мога вече спокойно да се регистрирам в клуба, в който исках от толкова много време!! Вземете малко и се спрете... нямате ли морална спирачка... айде малко усет все пак, дори и в Извън темата да пишете само, ама к'во е това - по 1500 коментара, и после защо няма никой на околовръстното, е как да има, то тия дето четат нямат книжки и коли ама пишат :conf:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: към мантинелата

Мнение от BalBosA » 01 Фев 2010, 8:16

Boyadjiev написа::OT: :OT:

Като сме почнали с :OT:
Абе то книжката и колата не те равят фен ама пък чак на 11 :shock: това само в тунинг.бг го има масово :mhihi: Иначе и аз нямам бмв и си бръмча с кото има ама пак съм фен 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 01 Фев 2010, 13:51

абе колеги, момчето си казва каво иска и пита за съвет, дал е и цена, оба4е смислен отговор - няма. и аз смятам 4е, най добре е да изчака 1 година, и да вземе нормална книжка, ама може пък да си има причина и да бърза. ло6ото е, 4е от тоя клас, тва не са коли, а лагерници :banghead: според мен ситроена е равен на пежото, а фиестата :banghead: е същия боклук, зетек за 1200 не знам дали 6те се намери, а по старите фиести...
ама от друга страна като в4ера си взел книжка и да се яхне6 на иска или ванос, и тва не си е работа. се6там се за поне 5-6 слу4ая на тинейджъри само от 2009, направили мазаница точно с бмв... по добре лагерница :driving:
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 01 Фев 2010, 14:37

titto написа:
BMWPetar написа:Не мислете за килата, интересува ме между 106, Саксо, Фиеста и тия коя е най-свястна
От тези трите-Саксото е най-добър избор!!!Не съм почитател на дизеловите автомобили, но дизеловото Саксо е здраво, а относно разхода на гориво-направо произвежда извънградско! :mhihi:

Още един + за саксо-фона :mhihi: ,жената търкаляше две години саксо VTS и на старта с 320-ката ми правише ебати ластика :mhihi: .За тия 2 години освен масло друго нищо не сме сменяли,дори сега малко мрънка,че яриса е по зле.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Фев 2010, 18:03

ама от друга страна като в4ера си взел книжка и да се яхне6 на иска или ванос, и тва не си е работа. се6там се за поне 5-6 слу4ая на тинейджъри само от 2009, направили мазаница точно с бмв... по добре лагерница :driving:

То такива и на Голф 2 50 коня да ги качиш , пак ще направят мазало . Нямат ли сиво вещество , никога няма да се оправят . Взели коли по 140-150 коня и веднага да видят девойките какви бесни шофьори са наще :evil: .Аз взех книжка ,чак на 23 , регнал съм се 2 години преди да имам книжка , но съм карал и преди това нелегалано , първата ми кола е това Ауди , но не съм тръгнал да се правя на бесмъртен или да опъвам ръчна спирачка на спирката .. Темата е разисквана много пъти .
Аз си казах на момчето да изчака една година , защото остави , че ще кара незаконно и ще бута постоянно пари на КАТ , ами при евентуална злопулка е почти толкова защитен , колкото в мотор с кош :evil:

БМВпетър се е ргеистрирал на 11 и като знам колко тежко го раздава из форума , почвам да се чудя за много хора от форума , дали не бъркат основното училище със БМВ форума :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 01 Фев 2010, 18:32

Дали 106,дали Саксо - все едно ! И двете са една кола,на мен лично по ми допада 106.Специално за твоя случай бих си купил Опел Корса Б - 1.5 дизел,нищо,че е грозна.

Ачо - защо да го раздава тежко из форума ?

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 01 Фев 2010, 18:40

Така... Много глупости се навъдиха из темата и ще помоля някой модератор да я заключи...

Вижте, доста пъти съм чел правилата на форума още преди да се регистрирам и никъде не фигурира възрастово ограничение...

Какво значение има кой на колко години се е регистрирал? Както каза колегата по-нагоре, това не е състезание... Разбира се стига да не пишем глупости. А аз не пиша глупости ;)

За колата, въпреки оскъдните мнения, смятам да се ориентирам към ситроен саксо, може би 1,4 или 1,6.

Успокойте се малко, момчета, Ачо особено... Фенство или принадлежност към марка в никакъв случай не може да бъде измерено с години.

Поздрави!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 01 Фев 2010, 18:41

acho.rs написа:

кво общо има това с темата??въпроса беше съвсем друг!младежа пита за читава малолитражка а не коя е най подходяща възраст за регистриране във форума,а и поне мненията му са по адекватни на повечето му наборчета кадето спамят наляво и надясно
ся по темата,карал съм сЕксо втс и е голяма осичка,корсичка ще ти е най гот от към икономия,виж нещо японско като суифт или някоя тойота мисля че ще е наий добре

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата