Антония подлива вода и на Кристалина
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Антония подлива вода и на Кристалина
[quote]На Ви Славков , Тошко Живков , Евгения , "гениалния дизайнер" , на ви Доган и Станишев , синовете на Дойнов,
баба Дража Вълчева дето се е напиквала на конгреси но не ебава да пусне кокала ....
Азер Меликов ...Андрей Луканов ...
мавзолей искате ли пак на центъра ....[quote]
чакай сега,защо ги нападаш любимците на народа
батето се е наживял милия и освен простотии да ръси,не знам да е направил нещо смислено-било за тв или за спорта....а издъни се с подкупа.
жени-колежката на версаче,толкова грозна горката,ма все й хвалят парцалите,та чак в парламента влезе тоз скурубел и все се сърди,кога обиждат дядо й-виждаш ли,човека се е борил за благото на родината.
трябваше като румънците-до стената и разстрел за живков и всички около него
баба Дража Вълчева дето се е напиквала на конгреси но не ебава да пусне кокала ....
Азер Меликов ...Андрей Луканов ...
мавзолей искате ли пак на центъра ....[quote]
чакай сега,защо ги нападаш любимците на народа

батето се е наживял милия и освен простотии да ръси,не знам да е направил нещо смислено-било за тв или за спорта....а издъни се с подкупа.
жени-колежката на версаче,толкова грозна горката,ма все й хвалят парцалите,та чак в парламента влезе тоз скурубел и все се сърди,кога обиждат дядо й-виждаш ли,човека се е борил за благото на родината.
трябваше като румънците-до стената и разстрел за живков и всички около него
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Apokalypsis
- Потребител
-
Re: Антония подлива вода и на Кристалина
martoto написа:А според теб какъв точно е начина да се разкара един абсолютен некадърник от отговорната позиция на която се е намърдал по стечение на обстоятелствата (или заради политическата и интелектулната импотентност на някой друг) - като тихичко го помолим да си тръгне ли? И друг въпрос, смяташ ли че само Първанова беше причината да станем за смях пред целия свят с тоя нефелен кандидат и тогавашен министър?Apokalypsis написа:Темата прерастна в препирня.Нека се върнем на първоначалния й замисъл-че не е компетентна Желева-не е, но не е това начинът, а още повече и мястото, по който да бъде атакувана от сънародничката си Първанова.
Начинът според мен е вътрешно партиен-чрез по-обстоен подбор на кадрите.Относно втория ти въпрос-не, не смятам, че само Първанова беше причината за този скандал /както може би виждаш-не защитавам и Желева/.Вината е генерала-липсват кадри, това е!Куцо и сакато иска да влезе в парламента, но нямат необходимата подготовка..."Наследили", май не е точната дума. Те се състезаваха за тази власт и спечелиха на база на обещания че ще работят за промяна в посока нагоре. А състоянието на държавата им е било очевидно и една част и особенно "вдъхновителя" от сегашните управляващи бяха във властта още от тогава. Така че сегашното положение не е изненада за тях (ако' и така се опитват да го представят).Apokalypsis написа:Факт е, че сегашните управляващи наследиха една "разграбена нива"-респективно без "никакъв или почти никакъв инвентар", ако ме разбирате.Да, не им е лесно на хората!
Може би си прав, но все пак не са те тези които са създали този хал /поне не всички от тях/-за това смятам, че са го наследили.Относно обещанията-кажи ми, че ти не гласува на база на надеждата, че нещата ще се оправят

62 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5