Къде в София продават реплики на маркови часовници?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Къде в София продават реплики на маркови часовници?

Мнение от flame » 16 Фев 2010, 15:50

///peter написа:По света хората имат съвсем други приоритети - дом, обучение, обезпечение на децата си.

А уа ти ни ми убисняаай уа! Ни ми даай акъл - пари ми дай!
То няаа пари за ракия - ти за обучение си тръгнал да ми разпрааш!
Дицата да са упраат! Аз ни стига, че съм ги напраил, ми ся и за тях тряаа да мисля!
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Фев 2010, 16:03

хаха, това като един скеч на пълна лудница,
"Ко ша праиш са, са учиш ли, ша бачкаш ли, ма за да бачкаш трябва да си учил, ма за да учиш трябва и да бачкаш..."

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 16 Фев 2010, 16:27

Bella написа:
Projektzwo написа: ...

:OT: А я аз да те попитам - Само аз ли изказах подобно мнение в темата или се захвана да се зяждаш с мен само щото съм лишена от "мъжки полов орган" ? :mhihi:

Я си чети там по форума и не се занимавай с мен ако обичаш .Ако имаш нещо има и ЛС ,само че май държиш да имаш и аудиотория ;)

Твоето мнение ми направи впечатление, него коментирам и ако на практика съществува какъвто и да било проблем, ще се постарая да ти го изложа на ЛС, не се притеснявай.
И ще те помоля да не ми казваш какво, къде и как да правя, за да не си разменяме шапките...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 16 Фев 2010, 16:29

Сондьора написа:
SKISA написа:.......иска поддръжка на 2г за почистване и смазване и върви и не спира...

Дори и тва не иска. Приемрно омегата има доживотна гаранция, квото и да значи тва ;)
Иска само зареждане с хелий, ма кой ти се гмурка на повече от 50м, че да ползва и тая функция.

:OT: Бащата имаше една Омега с такава доживотна гаранция, струваше му повече от колата, но той е фен на часовници и не му дреме много-много от това. Никаква поддръжка, само веднъж му пристърга стъклото на един абрихт, една люспа се откърти и после два месеца си чака ново за смяната, че от магазина се бяха видели в чудо от "повредата".

А по темата: не знам къде има реплики, не нося часовници изобщо.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Фев 2010, 17:08

тихо да не ви чуе някой... омеги с доживотна гаранция няма. на омега гаранцията е 2 години и по осмотрение ауторизирания дилър откъдето е купена може да ви даде още една година. ролекс, таг и другите плебейски "скъпи" часовници са също с 2 години гаранция. доживотна гаранция може да се закупи, но не се предлага от производителя. от 10-тина години това е положението...

допълнително всяка омега влиза в сервиза за "смяна на маслото" всеки 3-5 години според това дали е механична или електрическа... това важи за всичките хубави часовници- особено механичните.

има няколко скъпи марки които все още дават доживотна гаранция (на оригиналния притежател)... но те не мисля, че са обект на интерес в този форум ;)

от друга страна доста от най-обикновените часовници са с "доживотна гаранция"... но това е по други причини.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 16 Фев 2010, 18:13

Сега ще ме караш да ровя из някакви бумаги, че да видя дали няма да намеря гаранцията.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Фев 2010, 18:36

рови разбира се :) фабрична доживотна гаранция от омега няма.

може ауторизирания дилър от които е купен часовника да налага на цената горница и да предлага "дилърска гаранция" която е по-дълга от фабричната, но поправките по нея не се правят в омега а в дилъра и омега нямат нищо общо с нея... на омега фабричната гаранция е 2 години.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 16 Фев 2010, 18:46

Може би колежката говори за доживотна гаранция на механизма. Или нещо от сорта.

Корсар дават доживотна гаранция на флаш-устройствата си, защо Омега да не дават 8)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Фев 2010, 19:02

Runnaway написа:Може би колежката говори за доживотна гаранция на механизма. Или нещо от сорта.

Корсар дават доживотна гаранция на флаш-устройствата си, защо Омега да не дават 8)

защото корсара го "печатат" в китай със скорост 60/минута/машина.

докато направата на частите и сглобяването на един механизъм "калибър .321" в една омега спийдмастър (часовниците с които американците отидоха на луната) отнема 6 месеца... и няма начин нещо толкова сложно да се гарантира доживот.... защото най-малкото ще го треснеш някъде и ще почне да бяга с минута напред в денонощие.. ей така- щото може... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 16 Фев 2010, 20:41

alx написа:рови разбира се :) фабрична доживотна гаранция от омега няма.

може ауторизирания дилър от които е купен часовника да налага на цената горница и да предлага "дилърска гаранция" която е по-дълга от фабричната, но поправките по нея не се правят в омега а в дилъра и омега нямат нищо общо с нея... на омега фабричната гаранция е 2 години.

подкрепям, имам сиймастър и няма такова нещо като доживотна гаранция - 2 години и това е. отделно, че по книжка трябва да се сервизира на всеки 2 до 3 години ако искаш да е наистина точен и да ти служи дълго. и няма такова нещо като безплатно обслужване - скромно 180 лири и часовника седи при тях до 2 седмици.
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 16 Фев 2010, 21:03

...Това май се превърна в едновремешната тема "Кой какъв часовник носи", или нещо от сорта беше..
А по темата, само ще кажа, че предивреме точно тук във форума, някой беше написал, че за абитурентският си бал, като подарък бил получил Ulysse Nardin Royal Blue Tourbillon..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Фев 2010, 21:10

blackrider написа:Къде в София продават реплики на маркови часовници? BREITLING ,Tissot.....?

Не каза колко пари ще даваш за часовника . За мен е много по-добре за взема оригинален часовник втора ръка , от колкото чисто нова реплика . Един хубав часовник , практически е вечен , единствено ако е със кожена каишка (като моя :mhihi: ) има известна амортизация ...
За 350-400 лева можеш да си вземеш много хубав нов часовник ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 16 Фев 2010, 21:24

acho.rs написа:
blackrider написа:Къде в София продават реплики на маркови часовници? BREITLING ,Tissot.....?

Не каза колко пари ще даваш за часовника . За мен е много по-добре за взема оригинален часовник втора ръка , от колкото чисто нова реплика . Един хубав часовник , практически е вечен , единствено ако е със кожена каишка (като моя :mhihi: ) има известна амортизация ...
За 350-400 лева можеш да си вземеш много хубав нов часовник ...

Колега ,не търся и не купувам реплика.Просто се интересувах къде в София се продават такива? Причината за този въопрос си я запазвам за себе си! Но всички разбраха тази тема много погрешно и тя стана една.......... :dunno:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Фев 2010, 0:56

предполагам ,че тва е като : гаранция за мобилност! мерцедес дават -неограничена ,а БМВ дават примерно 12г! не съм сигурен кво значи! за омегите тва би трябвало да значи ,че докато го имаш тоя часовник може да се поддържа и обслужва в техен сервиз! иначе наистина гаранцията е 2г и може да стане 3г с минимално доплащане! в оварас в софия през тия 2г обслужване,смяна на каишка,всякакви манипулации ,освен ако не е строшен вандалски са без пари...! също за сиймастър говоря. крокодабълска каишка не си е работа да се топи във вода-скапва се яко.нищо ,че е от земноводно.
а улис нардин блю турбилон за бал - ми начи за сватбата един патек филип-лимитед и човека е готов.
:mhihi:
аз па не виждам кво толко и е криво на темата! кой питал,кой казал-темата си се разви екстра....!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Фев 2010, 1:17

SKISA написа:предполагам ,че тва е като : гаранция за мобилност! мерцедес дават -неограничена ,а БМВ дават примерно 12г!

това откъде го измисли... най-дългата гаранция е против ръжда.. примерно 10 години...

единствената "неограничена" услуга на мерцедес за която знам е пътна помощ- и то само за оригиналния притежател.

това за което говориш- не мисля, че съществува... или поне никога не съм го чувал.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата