Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Галант vs Легаси / Легасито отпада!

Мнение от kdl » 28 Фев 2010, 6:57

Пич, аз не съм сектант на нито една марка.
Това което си ми написал е все едно пъпчив фен на Е34 да ми обясни коолко куца е Е36... извинявай, но не е сериозно.
Говори ми с факти, щото ша ма извиняваш, ама ме боли онаа работа за сектантите по форумите ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 28 Фев 2010, 11:23

между другото Мондео МК3 след фейса от 04г е чудесна машина много здрава и евтина за поддръжка ,с отлична возия и е просторна ,интериора на по добре оборудваните екземпляри не е никак постен напротив ,дори е луксозен .. а дизела им 2.2 е просто смазващ със 155те си коня, 400 нютона и среден разход 6/100 .Имат и бензин 2.5 ,шестак . Всички мотори са с верига .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 28 Фев 2010, 19:35

liloff написа:Пич, аз не съм сектант на нито една марка.
Това което си ми написал е все едно пъпчив фен на Е34 да ми обясни коолко куца е Е36... извинявай, но не е сериозно.
Говори ми с факти, щото ша ма извиняваш, ама ме боли онаа работа за сектантите по форумите ;)

Пич,не ми пука какъв си ;)
Не съм човека,който ще тръгне на всяка цена да търси из нета доказателства само,защото имам отсреща дървен филосов,просто няма сми.
Преди няколко години приятел ми каза за такова проучване потвърждаващо мойта тезичка и съвсем случайно съм го запомнил,а момчето живо се интересува от проучвания свързани с Mерцедес.Това е,точка.
Ако започнеме да сравняваме феновете на е34 и е36 по-пъпчиви ще излезнат вторите,повярвай ми.И да е34 е по-добро от е36 в повечето аспекти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Галант vs Легаси КЛЮЧ моля!

Мнение от barty » 03 Мар 2010, 19:11

Благодаря на всички за мненията :yes:

Моля, заключете темата :!:
:yes:

Предишна

Назад към Извън Темата