За GT-R и R8! (Audi с предизвикателните реклами).
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Audi продължава с предизвикателните реклами към BMW. Става в
Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8 

а и е малко объркващо самото име, щото като те питат кво караш и ти казваш Р8, ама С8 или А8, ама било и В8, направо....... не знам =)))
No bling at the Ring
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
ms написа:Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8
Е вие тука изкарахте Р8 най-големия боклук. Честно казано колата не е никак лоша, просто не е и нищо спецялно, неуспя да блесне нито с мощност нито с поведение. Представете си сега Р8 420кс, която тежи 1200кг и е със задно, при по ниската цена от ламбо и ферари доста хора биха се замислили. Това трябваше да направят от ауди - нещо ново, а не просто по слабо галардо с друга външност.
И какво прави ламбо и ферари истински коли?
Относно рекламите смешна работа но такива глупости при американците действат, трябва да видите с АТВ-та и моторници кви прават, направо по зле от WS teleshop
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
ms написа:Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8
Нали знаеш, че в България такива коли като Р8, Ку7 или Хикс5 се купуват не заради самите коли? Просто собствениците им искат да демонстрират, че имат пари.
Я направете изследване след 100 мутри колко от тях се интересуват каква точно марка кола карат. Сигурно половината даже не знаят какъв модел е точно колата им, но нали трябва да има показност, че са мангизлии. Иначе в България кой би си купил точно спортна кола, при условие че за тези пари си взима една С-класа примерно.
.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Spoony написа:ms написа:Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8
Нали знаеш, че в България такива коли като Р8, Ку7 или Хикс5 се купуват не заради самите коли? Просто собствениците им искат да демонстрират, че имат пари.
Я направете изследване след 100 мутри колко от тях се интересуват каква точно марка кола карат. Сигурно половината даже не знаят какъв модел е точно колата им, но нали трябва да има показност, че са мангизлии. Иначе в България кой би си купил точно спортна кола, при условие че за тези пари си взима една С-класа примерно.
Аз ако съм мангизлия, ще карам Алпина, Ламбо или Ферари или някаква друга екзотика и то като всекидневна кола ще си я търкалям

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
С-калси,7-маци и а8,ци отдавна не правят впечатление в големите градове.Всеки заможен дядо си ги взема и през 2 минути в градския трафик засичаш такава.Не че не са хубави коли,ама тез дето искат да бият на око и гъзареят скачат на екзотики.
Даже по-лошо. Напоследък "тарикатите", които познавам си разпродадоха колите и сега са на таксита или идват да ги забират някви лимузини по кръчмите и са много по-доволни от живота.
Говорим за келеметата.
А иначе... очите ми останаха по един стар Ягуар днес пред Кумбаре... това е красива, истинска кола.
Говорим за келеметата.
А иначе... очите ми останаха по един стар Ягуар днес пред Кумбаре... това е красива, истинска кола.
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
liloff написа:А иначе... очите ми останаха по един стар Ягуар днес пред Кумбаре... това е красива, истинска кола.
XJS V12?
...И аз го видях

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ако е жълт ягуара ,приятел ми е собственика,има още енесу ро80,и други подобни екзотики
Мне, син, пак XJS, не знам дали беше 12ка или 6, но ми се стори че е с американските фарове... 4те кръгли.
Старите гърци са гъзари. Една баба познавам гъркиня, тя караше един стар SL, но нещо май го потроши за жалост.
Старите гърци са гъзари. Една баба познавам гъркиня, тя караше един стар SL, но нещо май го потроши за жалост.
Dimo написа:vlad0 написа:....
поредния сляп фанатик ...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ехо

Махни го Р8 - това е най-доброто Ауди и за парите си е далавера . Проблеми при него се нарича ВАГ ! Когато излезе , терена за авангарден суперспортист , не беше свободен - там беше Галярдо със двигателя на Ауди . След като излезе ЛП560 , се освободи малко ниша и най-после Р8цата си взе каквото и се полага - високооборотен V10 , но пак е 525 кс , заради Ламбо 560 , което е Ламбо и е по-скъпо и заради това , трябва и да е по-мощно . Така се получи , че Ауди изпуснаха момента с Р8 - Ф430 с нищо , освен име не беше по-добро , но сега излезе ненормалното 458 , Порше пуснаха фейслифта на Турбо а Мерц - СЛС . . .Остана само кабриото на Р8 , което за сега се конкурира само с ... ЛамбоНо така е - освен облаги ВАГ носи и негативи ...
А и когато излезе ебавката с Маранело и R8 V10 , на пазара беше все още F430 - което с нищо не е по-добро , освен име , но пък за това име плащаш доста солидна надценка
Пак казвам Р8 5.2 ФСИ е страхотна кола , по динамика надмнава Ф430 и старото Галардо , Р8 кабрио е само с 5.2 В10 , струва 150 000 евро и като се има впредвит , че СЛС купе е 170 000 евро а за 458 Италя КУПЕ се чака 2 години и струва 212 000 , не мисля , че има смисъл да коментираме . Погледнете една близка кола до Р8 но много по-бавна - Алфа 8Ц Компетиционе - кабиото е 215 000 евро , но ги изкупиха

Мисля , че повечето постове тук са малко сектантски - ако БМВ бяха изкарали спортист в тази сфера , вместо да тръбят , че имали най-икономичната еденичка , нещата нямаше да са така . Освен това от НИТО ЕДНА медия , не съм чул лоша дума за Р8 , още по-малко за V10

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:ms написа:Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8
Ехо
Махни го Р8 - това е най-доброто Ауди и за парите си е далавера . Проблеми при него се нарича ВАГ ! Когато излезе , терена за авангарден суперспортист , не беше свободен - там беше Галярдо със двигателя на Ауди . След като излезе ЛП560 , се освободи малко ниша и най-после Р8цата си взе каквото и се полага - високооборотен V10 , но пак е 525 кс , заради Ламбо 560 , което е Ламбо и е по-скъпо и заради това , трябва и да е по-мощно . Така се получи , че Ауди изпуснаха момента с Р8 - Ф430 с нищо , освен име не беше по-добро , но сега излезе ненормалното 458 , Порше пуснаха фейслифта на Турбо а Мерц - СЛС . . .Остана само кабриото на Р8 , което за сега се конкурира само с ... ЛамбоНо така е - освен облаги ВАГ носи и негативи ...
А и когато излезе ебавката с Маранело и R8 V10 , на пазара беше все още F430 - което с нищо не е по-добро , освен име , но пък за това име плащаш доста солидна надценка
Пак казвам Р8 5.2 ФСИ е страхотна кола , по динамика надмнава Ф430 и старото Галардо , Р8 кабрио е само с 5.2 В10 , струва 150 000 евро и като се има впредвит , че СЛС купе е 170 000 евро а за 458 Италя КУПЕ се чака 2 години и струва 212 000 , не мисля , че има смисъл да коментираме . Погледнете една близка кола до Р8 но много по-бавна - Алфа 8Ц Компетиционе - кабиото е 215 000 евро , но ги изкупиха![]()
Мисля , че повечето постове тук са малко сектантски - ако БМВ бяха изкарали спортист в тази сфера , вместо да тръбят , че имали най-икономичната еденичка , нещата нямаше да са така . Освен това от НИТО ЕДНА медия , не съм чул лоша дума за Р8 , още по-малко за V10
аз пак ти казвам смени форума и стига сравнява тоя кенеф с ферари или ламбо щото тея коли не са само цифрички от 0-100 или обиколки на рига те са много повече и едва ли някой тук ще вземе р8 пред ферари (освен тебе

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
аз пак ти казвам смени форума и стига сравнява тоя кенеф с ферари или ламбо щото тея коли не са само цифрички от 0-100 или обиколки на рига те са много повече и едва ли някой тук ще вземе р8 пред ферари (освен тебе) не се излагаи ти виждал ли си ферари вообще бе смешко виждал ли си какви хора го правят виждаш ли с какво внимание към детайла всеки шев всяка извивка те мислят че съзадават нещо живо .тоя кирлив позиорски кенеф р8 кво има визия на спортен автомобил двигател на семеен седан и интериор дето го има във всяко ауди от а3 до а8 кое му е уникалното и по доброто от ферари.айде че много се отплеснах да ти се вързвам на акъла тука цял форум ти се смее тои пак си знае неговата
![]()
![]()
Муахаххахааха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
acho.rs написа:...............
Нали вече изяснихме, че тези коли се купуват в 99% от случаите за демонстрация на много пари

Е, какво демонстрираш реално с едно по-грозно (лично мнение) и по-евтино Ламборджини, понеже Р8 е точно това

Та стигнахме до къде- купуват се основно заради единият престиж... Е, Ауди Р8 и престиж за мен са леко различни неща... А8- добре, еС класа- да, 7-ца- да, ама Р8 не върви...