За GT-R и R8! (Audi с предизвикателните реклами).

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Audi продължава с предизвикателните реклами към BMW. Става в

Мнение от ms » 20 Фев 2010, 19:46

Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8 :roll:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 20 Фев 2010, 20:04

а и е малко объркващо самото име, щото като те питат кво караш и ти казваш Р8, ама С8 или А8, ама било и В8, направо....... не знам =)))
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 20 Фев 2010, 20:14

ms написа:Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8 :roll:

Е вие тука изкарахте Р8 най-големия боклук. Честно казано колата не е никак лоша, просто не е и нищо спецялно, неуспя да блесне нито с мощност нито с поведение. Представете си сега Р8 420кс, която тежи 1200кг и е със задно, при по ниската цена от ламбо и ферари доста хора биха се замислили. Това трябваше да направят от ауди - нещо ново, а не просто по слабо галардо с друга външност.
И какво прави ламбо и ферари истински коли?

Относно рекламите смешна работа но такива глупости при американците действат, трябва да видите с АТВ-та и моторници кви прават, направо по зле от WS teleshop
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: опел

Мнение от Spoony » 20 Фев 2010, 20:31

ms написа:Както и да го въртя тея с Р8-мите винаги са ми били странни... За мен или нямат достатъчно кинти да си вземат едно Ламбо или Ферари (истински коли), или са малоумни, или са болни фенове на Ауди- последните са оправдани... Не виждам причина ако имам достатъчно пари да си позволя Ламбо която да ме накара да си купя тая смешка Р8 :roll:

Нали знаеш, че в България такива коли като Р8, Ку7 или Хикс5 се купуват не заради самите коли? Просто собствениците им искат да демонстрират, че имат пари.
Я направете изследване след 100 мутри колко от тях се интересуват каква точно марка кола карат. Сигурно половината даже не знаят какъв модел е точно колата им, но нали трябва да има показност, че са мангизлии. Иначе в България кой би си купил точно спортна кола, при условие че за тези пари си взима една С-класа примерно.
.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Фев 2010, 20:38

Spoony написа:

Нали знаеш, че в България такива коли като Р8, Ку7 или Хикс5 се купуват не заради самите коли? Просто собствениците им искат да демонстрират, че имат пари.
Я направете изследване след 100 мутри колко от тях се интересуват каква точно марка кола карат. Сигурно половината даже не знаят какъв модел е точно колата им, но нали трябва да има показност, че са мангизлии. Иначе в България кой би си купил точно спортна кола, при условие че за тези пари си взима една С-класа примерно.

Аз ако съм мангизлия, ще карам Алпина, Ламбо или Ферари или някаква друга екзотика и то като всекидневна кола ще си я търкалям :) Това са истински тарикати за мен :)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 21 Фев 2010, 0:11

С-калси,7-маци и а8,ци отдавна не правят впечатление в големите градове.Всеки заможен дядо си ги взема и през 2 минути в градския трафик засичаш такава.Не че не са хубави коли,ама тез дето искат да бият на око и гъзареят скачат на екзотики.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Фев 2010, 0:24

Даже по-лошо. Напоследък "тарикатите", които познавам си разпродадоха колите и сега са на таксита или идват да ги забират някви лимузини по кръчмите и са много по-доволни от живота.
Говорим за келеметата.
А иначе... очите ми останаха по един стар Ягуар днес пред Кумбаре... това е красива, истинска кола.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 21 Фев 2010, 4:40

liloff написа:А иначе... очите ми останаха по един стар Ягуар днес пред Кумбаре... това е красива, истинска кола.

XJS V12?
...И аз го видях :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Фев 2010, 10:39

ако е жълт ягуара ,приятел ми е собственика,има още енесу ро80,и други подобни екзотики

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Фев 2010, 11:37

Мне, син, пак XJS, не знам дали беше 12ка или 6, но ми се стори че е с американските фарове... 4те кръгли.

Старите гърци са гъзари. Една баба познавам гъркиня, тя караше един стар SL, но нещо май го потроши за жалост.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 21 Фев 2010, 12:31

Dimo написа:
vlad0 написа:....

поредния сляп фанатик ... :ok: Живей си в заблуда!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2010, 12:41

Ехо :wave:
Махни го Р8 - това е най-доброто Ауди и за парите си е далавера . Проблеми при него се нарича ВАГ ! Когато излезе , терена за авангарден суперспортист , не беше свободен - там беше Галярдо със двигателя на Ауди . След като излезе ЛП560 , се освободи малко ниша и най-после Р8цата си взе каквото и се полага - високооборотен V10 , но пак е 525 кс , заради Ламбо 560 , което е Ламбо и е по-скъпо и заради това , трябва и да е по-мощно . Така се получи , че Ауди изпуснаха момента с Р8 - Ф430 с нищо , освен име не беше по-добро , но сега излезе ненормалното 458 , Порше пуснаха фейслифта на Турбо а Мерц - СЛС . . .Остана само кабриото на Р8 , което за сега се конкурира само с ... Ламбо :mhihi: Но така е - освен облаги ВАГ носи и негативи ...
А и когато излезе ебавката с Маранело и R8 V10 , на пазара беше все още F430 - което с нищо не е по-добро , освен име , но пък за това име плащаш доста солидна надценка

Пак казвам Р8 5.2 ФСИ е страхотна кола , по динамика надмнава Ф430 и старото Галардо , Р8 кабрио е само с 5.2 В10 , струва 150 000 евро и като се има впредвит , че СЛС купе е 170 000 евро а за 458 Италя КУПЕ се чака 2 години и струва 212 000 , не мисля , че има смисъл да коментираме . Погледнете една близка кола до Р8 но много по-бавна - Алфа 8Ц Компетиционе - кабиото е 215 000 евро , но ги изкупиха ;)
Мисля , че повечето постове тук са малко сектантски - ако БМВ бяха изкарали спортист в тази сфера , вместо да тръбят , че имали най-икономичната еденичка , нещата нямаше да са така . Освен това от НИТО ЕДНА медия , не съм чул лоша дума за Р8 , още по-малко за V10 :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 21 Фев 2010, 13:40

acho.rs написа:

Ехо :wave:
Махни го Р8 - това е най-доброто Ауди и за парите си е далавера . Проблеми при него се нарича ВАГ ! Когато излезе , терена за авангарден суперспортист , не беше свободен - там беше Галярдо със двигателя на Ауди . След като излезе ЛП560 , се освободи малко ниша и най-после Р8цата си взе каквото и се полага - високооборотен V10 , но пак е 525 кс , заради Ламбо 560 , което е Ламбо и е по-скъпо и заради това , трябва и да е по-мощно . Така се получи , че Ауди изпуснаха момента с Р8 - Ф430 с нищо , освен име не беше по-добро , но сега излезе ненормалното 458 , Порше пуснаха фейслифта на Турбо а Мерц - СЛС . . .Остана само кабриото на Р8 , което за сега се конкурира само с ... Ламбо :mhihi: Но така е - освен облаги ВАГ носи и негативи ...
А и когато излезе ебавката с Маранело и R8 V10 , на пазара беше все още F430 - което с нищо не е по-добро , освен име , но пък за това име плащаш доста солидна надценка

Пак казвам Р8 5.2 ФСИ е страхотна кола , по динамика надмнава Ф430 и старото Галардо , Р8 кабрио е само с 5.2 В10 , струва 150 000 евро и като се има впредвит , че СЛС купе е 170 000 евро а за 458 Италя КУПЕ се чака 2 години и струва 212 000 , не мисля , че има смисъл да коментираме . Погледнете една близка кола до Р8 но много по-бавна - Алфа 8Ц Компетиционе - кабиото е 215 000 евро , но ги изкупиха ;)
Мисля , че повечето постове тук са малко сектантски - ако БМВ бяха изкарали спортист в тази сфера , вместо да тръбят , че имали най-икономичната еденичка , нещата нямаше да са така . Освен това от НИТО ЕДНА медия , не съм чул лоша дума за Р8 , още по-малко за V10 :idea:

аз пак ти казвам смени форума и стига сравнява тоя кенеф с ферари или ламбо щото тея коли не са само цифрички от 0-100 или обиколки на рига те са много повече и едва ли някой тук ще вземе р8 пред ферари (освен тебе :mhihi: ) не се излагаи ти виждал ли си ферари вообще бе смешко виждал ли си какви хора го правят виждаш ли с какво внимание към детайла всеки шев всяка извивка те мислят че съзадават нещо живо .тоя кирлив позиорски кенеф р8 кво има визия на спортен автомобил двигател на семеен седан и интериор дето го има във всяко ауди от а3 до а8 кое му е уникалното и по доброто от ферари.айде че много се отплеснах да ти се вързвам на акъла тука цял форум ти се смее тои пак си знае неговата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Фев 2010, 13:52

аз пак ти казвам смени форума и стига сравнява тоя кенеф с ферари или ламбо щото тея коли не са само цифрички от 0-100 или обиколки на рига те са много повече и едва ли някой тук ще вземе р8 пред ферари (освен тебе :mhihi: ) не се излагаи ти виждал ли си ферари вообще бе смешко виждал ли си какви хора го правят виждаш ли с какво внимание към детайла всеки шев всяка извивка те мислят че съзадават нещо живо .тоя кирлив позиорски кенеф р8 кво има визия на спортен автомобил двигател на семеен седан и интериор дето го има във всяко ауди от а3 до а8 кое му е уникалното и по доброто от ферари.айде че много се отплеснах да ти се вързвам на акъла тука цял форум ти се смее тои пак си знае неговата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Муахаххахааха ...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 21 Фев 2010, 13:53

acho.rs написа:...............

Нали вече изяснихме, че тези коли се купуват в 99% от случаите за демонстрация на много пари ;)

Е, какво демонстрираш реално с едно по-грозно (лично мнение) и по-евтино Ламборджини, понеже Р8 е точно това :roll: Показваш на нормалните хора, че си богат- е това и с А8, Ку7, еС класа, 7-ма серия и т.н. е видно... Ама да набиваш пари за спортна кола от фирма, която няма никакви традиции в този клас е смешно. Имаш да похарчиш 150-200к €, ами вземи си нещо италианско пък нека е по-бавно от Р8... Така или иначе тези коли 99,99% от собствениците не ги карат на предела на възможностите не защото не искат, а просто не могат ;) Е, на магистралата всеки може да натисне до край и да подмине с лекота 250км/ч., но това е много далеч от каране на границата- и отвъд нея на моменти...

Та стигнахме до къде- купуват се основно заради единият престиж... Е, Ауди Р8 и престиж за мен са леко различни неща... А8- добре, еС класа- да, 7-ца- да, ама Р8 не върви...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата