как се отказахте от цигарите?
Модератор: Общи модератори
Re: как се отказахте от цигарите?
Вие как "издържате" 3 месеца и пак пропушвате ? Аз не пуша от 20+ дена и въобще не ме блазнят цигарите!
Първата 1 седмица е най-кофти.. мен лично ми се виеше свят, втрисаше ме и още 1001 неща. Два пъти сънувах че пуша цигара, събуждал съм се в 5 сутринта защото ми се пушеше ПРЕКАЛЕНО МНОГО.
Най-добре първо се мотивирай много, не отказвай цигарите защото трябвало... намери си по-добра причина. "Щял си да дишаш по-лесно" - от мене да знаеш, че още на 5-6 час и тая причина спира да действа
ПС.
Табекса дейстава!!! Това е медицински факт!
1 хапче е равно на около 2 цигари!
При сериозни пушачи схемата не действа, понеже приемат по 6 хапчета дневно -12 цигари, а те са пушели по над 20 цигари на ден.
Недейте да пушите 48 часа, изпиите 2 хапчета и пишете пак по темата кое не действало.
Първата 1 седмица е най-кофти.. мен лично ми се виеше свят, втрисаше ме и още 1001 неща. Два пъти сънувах че пуша цигара, събуждал съм се в 5 сутринта защото ми се пушеше ПРЕКАЛЕНО МНОГО.

Най-добре първо се мотивирай много, не отказвай цигарите защото трябвало... намери си по-добра причина. "Щял си да дишаш по-лесно" - от мене да знаеш, че още на 5-6 час и тая причина спира да действа

ПС.
Табекса дейстава!!! Това е медицински факт!
1 хапче е равно на около 2 цигари!
При сериозни пушачи схемата не действа, понеже приемат по 6 хапчета дневно -12 цигари, а те са пушели по над 20 цигари на ден.
Недейте да пушите 48 часа, изпиите 2 хапчета и пишете пак по темата кое не действало.

така като чета и понякога ми се е щяло да съм пушач ,
аджеба да видя колко е трудно да се спрат.
ама така е ситият на гладният не вярва .
кефи ме че не пуша .
аджеба да видя колко е трудно да се спрат.
ама така е ситият на гладният не вярва .
кефи ме че не пуша .
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
от 4 години НЕ ПУША.Ако не се заговоря с някой на тази тема даже не си спомням че съм бил пушач някога.
Колкото и смешно да звучи и аз ги отказах с книгата "Не пуша вече"
Там е описано много просто кое как става,че първите няколко месеца организма се чисти от никотина,което е най-важното всъщност,какво да правиш ако ти се допуши,как да ги спреш(не да ги намаляваш а да ги спреш).Една позната ми разправяше как е прочела книгата 2 пъти а не ги е спряла,пробвайте,но четете книгата не само да я разглеждате,може и да станат нещата.
Най-интересното за мен беше че първите няколко седмици всички мои познати и приятели се ебаваха с мен като ми предлагаха цигара,което е много тъпо според мен,но отначало трябва да се стискат зъби после забравяш че е било изобщо.
Книгата я има на пл.Славейков.Успех от мен
Колкото и смешно да звучи и аз ги отказах с книгата "Не пуша вече"
Там е описано много просто кое как става,че първите няколко месеца организма се чисти от никотина,което е най-важното всъщност,какво да правиш ако ти се допуши,как да ги спреш(не да ги намаляваш а да ги спреш).Една позната ми разправяше как е прочела книгата 2 пъти а не ги е спряла,пробвайте,но четете книгата не само да я разглеждате,може и да станат нещата.
Най-интересното за мен беше че първите няколко седмици всички мои познати и приятели се ебаваха с мен като ми предлагаха цигара,което е много тъпо според мен,но отначало трябва да се стискат зъби после забравяш че е било изобщо.
Книгата я има на пл.Славейков.Успех от мен
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз сега се мъча с електронната цигара.
От 4 дена не пуша и като цяло не ми се пуши. Само дърпам от тая гад електронната...
От 4 дена не пуша и като цяло не ми се пуши. Само дърпам от тая гад електронната...
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
аз си ги отказвам с нередовно пушене - пуша кат ми е кеф, но пък след 10-тата за деня ми става супер гадно и организма сам си ги спира.
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
kriso85 написа:Аз сега се мъча с електронната цигара.
Добре аз още се чуда какво е устроиството на тая пущина

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
влатко -инат му е маиката.... ина4е няма как са стане.....аиде успех,дано да ги откаже6..аз ве4е 2 години не пу6а и ми е супер... 

zigo написа:kriso85 написа:Аз сега се мъча с електронната цигара.
Добре аз още се чуда какво е устроиството на тая пущинаНякои запознат има ли да разясни малко
Нагревател, който изпарява една капсулка с воден разтвор на никотин и ти дишаш водните пари. Абсолютна глупост според мене, по хубаво си кипни в една тенджера отвара от лайка и си дишай над нея, ефекта е същия

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
dimithur написа:zigo написа:kriso85 написа:Аз сега се мъча с електронната цигара.
Добре аз още се чуда какво е устроиството на тая пущинаНякои запознат има ли да разясни малко
Нагревател, който изпарява една капсулка с воден разтвор на никотин и ти дишаш водните пари. Абсолютна глупост според мене, по хубаво си кипни в една тенджера отвара от лайка и си дишай над нея, ефекта е същия
Горе-долу е така.
Нагревател (атомизатор му викат ) нагрява пълнителя, който е нещо като памучен напоен с разтвор на никотин. И пушиш тая пара. На мен ми се отразява добре за сега.
Мисля след 1 месец така с ел. цигарата и после да се опитам и нея да спра
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Воля и инат е истината!
Електронната цигара е т.шак!Става само за помещения в които не се пуши-примерно като лежах в болницата и си пафках в леглото, вдигах на крак сите що имаше лекари да идват да ме гонят и да ми се карат!

Електронната цигара е т.шак!Става само за помещения в които не се пуши-примерно като лежах в болницата и си пафках в леглото, вдигах на крак сите що имаше лекари да идват да ме гонят и да ми се карат!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Ти няма ли да ги спреш вече а?
Който пуши е балък.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ми....само балъците са повече от китайците!Zubcho написа:Ти няма ли да ги спреш вече а?Който пуши е балък.

Последна промяна titto на 18 Мар 2010, 19:52, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Аз ги спрях, след като бях изпушил 2 кутии и половина за една вечер. На сутринта не ми се поглецдаше цигара, на следващата пак и така след седмица вече ми беше все тая дали ще пуша или не.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Става с инат . Всичко друго е търговийка .
Моя баща ги спря от раз след като е пушил 50 години .Поне по 2 кутий и то винаги от най-евтините . Арда с филтър ,без филтър.А не е от спокойните .
Моя баща ги спря от раз след като е пушил 50 години .Поне по 2 кутий и то винаги от най-евтините . Арда с филтър ,без филтър.А не е от спокойните .
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- sinster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М52B20
- Детайли за колата: ...най-бавната в Пловдив :)
Защо да ги спираме
Да кажем, че бях стигнал до 2 кутии най-известната марка БГ цигари започващи с V.......
И какво направих аз:
Постепенно перминавах на по-леки и по-леки. Казвам постепенно, защото тая работа изведнъж не става
...
Става въпрос за бавно преминаване до сегашното положение. А именно пуша V..... 1-ца, които са 0.1 на 0.1 на 0.1 .
Пуша смело по 1 кутия седмично - приблизително, може и да е малко повече...
В момента се чувствам много по-добре, а и финансово не ме натоварва кой знае колко .
Това е съвета от мен. Ще се радвам, ако някой ме подкрепи и още повече, ако съм бил полезен.
Р.Р. ...е как да пия кафе сутрин или да пия 1-2-3 или 5 ракии без да запаля нито една цигара ?

Да кажем, че бях стигнал до 2 кутии най-известната марка БГ цигари започващи с V.......
И какво направих аз:
Постепенно перминавах на по-леки и по-леки. Казвам постепенно, защото тая работа изведнъж не става

Става въпрос за бавно преминаване до сегашното положение. А именно пуша V..... 1-ца, които са 0.1 на 0.1 на 0.1 .
Пуша смело по 1 кутия седмично - приблизително, може и да е малко повече...

В момента се чувствам много по-добре, а и финансово не ме натоварва кой знае колко .
Това е съвета от мен. Ще се радвам, ако някой ме подкрепи и още повече, ако съм бил полезен.
Р.Р. ...е как да пия кафе сутрин или да пия 1-2-3 или 5 ракии без да запаля нито една цигара ?
...burn your tyres , not your soul.....