питайте алх нещо...
Модератор: Общи модератори
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
smg написа:Как си здържаш нервите като те карат да обесниш нещо, което си го писал хиляди пъти?
ми.. не го обяснявам общо взето. аз съм писал обширно повечето неща които знам и ако някои ме пита нещо дето съм го писал и преди му го написвам със 2 думи и го пращам да търси из форума после...
а за толерантноста- мисля че това трябва да е основна черта... пък и повечето хора които питат са доста по-малки от мене а аз си спомням кат бях на техните години къв досадник бях...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Fking написа:как успяваш да се организираш така, че да ползваш и малкото си свободно време пълноценно?
чел съм много твои мнения и си мисля, че си от хората, които освен, че са с голям потенциал, са успели да го развият пълноценно, за което си трябва време.
А точно в този ми период от живота, времето ми е голям проблем, не се надявам на вълшебен съвет, а поне на нещо малко и практично :>
ако си супер подреден можеш да отделяш по малко време за всичко и "да огрееш навсякъде" и при това качествено. аз обаче не съм супер подреден и ако опитам така сигурно нищо няма да свърша а на края на деня ще ме боли главата... затова наблягам на другия вариант- фаштам всеки ден по едно-две неща и ги боря усърдно. примерно като днеска съм седнал да ходя по заседания- събирам си ги всичките за седмицата днеска. опитвам се "да не търча по задачи" защото така се губи време и се нервя...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Engi написа:какво те провoкира да пуснеш подобна тема![]()
от както се помня в публичното пространство отговаряш уклончиво на въпроси насочени пряко към теб ?
защо реши точно сега да дадеш инфо за себе си ( макар, че пак нежно подминаваш дълбоките въпроси;) )?
доста хора ми задават лични въпроси и затова реших да пост-на отговорите тука веднаж и да ги има че да не ме питат. така също ще разберат на кои предпочитам да не отговарям и няма да ме питат повече (виж по-горе за "търченето по задачи")

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
bravo написа:alx , според теб кое е най-добре хобито да ти е професия или напротив .
Защо те питам ? Аз мисля 24 часа на ден на авто теми , говоря за това и т.н , независимо дали съм на лекция , работа , с приятели , с приятелката ми , по телефона . . . ако съм сам чета книга или списание за коли . Имам чувството че всичко това ми пречи да се концентрирам на лекцийте , да уча и т.н. Аз съм абсолютно убеден че без коли немога да живея и секунда . И въпреки това уча икономика и всеки ден се чудя дали е правилно или не .
работата мисля че не е правилно да е хоби- просто много ще ти доиде- човек колкото и да е увлечен по нещо ако по 24 часа го мисли- ще мъ омръзне. по-скоро мисля че работата ти трябва да ти позволява да си позволиш хобито пълноценно- и не говоря само за финансовата страна- става въпрос откъм време, нерви и тн.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Impasse написа:Като сме подхванали за пофесионална реализация да говорим,ти успя ли да намериш и да правиш това,за което те бива повече от другите и да спиш спокойно![]()
![]()
И кое е то
ми.. то винаги е динамичен процес- във всеки един момент имам съмнения, нещо ме тревожи, бъдещето е неясно и тн.. ма като се обърна назад и си дам сметка- мисля че съм го намерил. разбира се ми се струва че не съм се развил колкото исках, че съм пропуснал много възможности, че не съм направил вярно много житейски избори и тн...
за кое е - отговора е много сив (уви) - да оцелявам (като всички нас). защото много хора имат манталитета че ако някои е успял, то всичко му е наред и може само да се завижда. истината е че повечето хора успяват защото рискуват- влагат всичко което имат във нещо във което не е сигурно дали ще стане и най-често и не става. на всеки дето е успял се падат по 10000 дето не са. само той си знае как е станало и какво му е струвало и все още му струва. та.. въпрос на оцеляване е независимо от това къде си по етажите.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Значи не си гледал един страхотен филм - Twin Peaks 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
kay написа:Long overdue thread!
- Ако беше на 20 години, какъв съвет би дал на себе си?
- Мислиш ли, че наближава края на световната доминация на Чичо Сам?
- Ако бензина стане безбожно скъп, как ще се превозваш?
- Кое дойде първо - мениджмънта или компютрите? Двете едновременно?
- Ферари или Ламборгини?
- Зонда или СЛР?
- БМВ C1 или Веспа?
- Какво те запали по автомобилите? Байковете?
- Фитнес или тичане?
- Какъв процент от съзнателния си живот е прекаран в БГ? А детските години?
- Колко континента си посетил? А държави? Къде искаш да отидеш, а не си бил още?
- (Задължителния въпрос) Брюнетки или блондинки? А червенокоси?
Стига ти за сега
ааа... злоупотребяваш

1. да не се увличам (и давам всичките пари) по разни кошници а да наблегна на изучаване на "скучните" бизнеси - недвижими имоти, бензиностанции, земя и тн... дори и да нямах пари знанието щеше да ми отвори много възможности.
2. определено. но няма да катастрофира- просто бавничко ша избледнее.
3. ще карам мотор(и). не че сега не го правя...
4. компютрите. после постепено навлязох във овчарството.
5. ламборгини. фераритата са скалпели за прецизно каране. ламботата са скалпели със голям чук във задния джоб- за всеки случай ако някои ти строши скалпела да може да му строшиш главата:) също мисля че диаблото е най-красивото и животинско ламбо.
6. зонда разбира се. слр-а е за богати хора със крива философия за суперкар. зондата- 2 няма еднакви - кат ша е екзотика да е екзотика

7. а може ли да ходя?.... ма ако трябва да избирам- веспа...
8. ми.. нашите цял живот са ме возили във трабанти. леко бях комплексиран дори си мисля. от там и винаги съм се заглеждал по "по-големите" коли. а моторите просто си бяха мания. мисля че дойде от самосебе си. м/у другото нямах почти никакъв практически опит във возилата до към 21 годишна възраст...
9. за фитнеса- нередовно но идеята е важна. не тичам щото ме мързи..
10. повече от 50% от времето си съм прекарал във бг. включително детските си години- за което се чувствам късметлия.
11. ходил съм почти навсякъде със изключение на далечния изток, австралия... искам да видя нова зеландия и да я прекоса на ендуро мотор...
12. червенокоси. ма... не ги деля общо взето така...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила