Защо ни мразят македонците ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: Защо ни мразят македонците ?

Мнение от FaceOff » 09 Мар 2010, 19:50

flame написа:
kokobm написа:Първото, което си цитирал е малко извадено от контекста, съвсем накратко исках да обясня на друг колега, че Византия не е Гърция и обратното, и не виждам как двете неща, които си цитирал си противоречат......?? Ако можеш обясни..

Да искаш да кажеш, че Византия не е Гърция, а да кажеш точно обратното е гениален граматически подход, все още неизследван от учените от БАН! :mhihi:

Като царя (ама нашия :mhihi: ) се измъкваш, ама айде...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от македонец » 09 Мар 2010, 21:25

snipermkd написа:

Последните 5 години живея и в България и Македония. Аз лично не виждам разлики. И в двете страни рушветите са номер 1, корупция, кратери по улиците и пътищата, хората са всеки ден посиромашни и посиромашни. Мизерия, простотии навсякаде.

Тоа зашто си од Радовиш :mhihi:
Well I'm not braggin' babe so don't put me down
But I've got the fastest set of wheels in town

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Мар 2010, 21:51

Аз внасям предложение за запрещение на темата , сиреч катинар :idea: :help:
Много приказки се изприказваха от които никой нищо няма да получи или да сполучи а само най-много да обидите някой/някои от редовните посетители на форума , чиято първа замисъл е БМВ идеята :| Тук мисля ,че сме за да си помагаме за колите и покрай тази идея за други работи , да създаваме приятелства и т.н.
Последното нещо трябва да бъде да се настройваме едни срещу други освен ако това не е крайно наложително/борба на живот и смърт ... Надявам се ,че ме разбрахте правилно , против никой нищо нямам :)

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата