ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Модератор: Общи модератори
- GRINGO
- младши ентусиаст
-
- Кара: `81 E21 335
Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Toneloker написа:vicho написа:nedkoo написа:Toneloker написа:Е аз явно съм тъп, но не виждам причина за свалянето на президента? На негово място да дойде някой смехуранко от Герб или направо СИдеров.Още една причина да се имигрира в чужбина.
Колега 100 % си прав и Бат Бойко Дедниро иска да става президент според мен това е Замислено от ГЕРБ
глупости на търкалета, Премиера има много повече правомощия от президента
Така, но нищо не пречи Бойко президент пък някой негов човек премиер. Герб трябва да са навсякъде.![]()
А може и Сидеров премиер пък Бойко президент или обратното.
Като нищо би го направил. Бат бойко въобще не се интересува какво става с България
а единствено той да е най-големия.
Както заряза кметсвото и набута българия с едни избори, така ще зареже и този пост и пак ще се набутаме с още едни избори.
Въпреки че президента няма никакви правомощия ако Бойко стане президент той пак ще
си управлява българия,но косвено чрез Герб.
Аз гласувах ПРОТИВ и съм напълно съгласен с мнението на alx
Против свалянето на президента. Никой ли не се досеща, че ако се свали президента, на негово място застава Ангел Марин, а извинявам се, но той не може да върже и две приказки.
Президентът не ми пречи, нека им върти номера на ГЕРБ-ерите, че нещо взеха да се оливат, да се взимат насериозно, а опозиция реално няма никаква.
Президентът не ми пречи, нека им върти номера на ГЕРБ-ерите, че нещо взеха да се оливат, да се взимат насериозно, а опозиция реално няма никаква.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
ferdy написа:Против свалянето на президента. Никой ли не се досеща, че ако се свали президента, на негово място застава Ангел Марин, а извинявам се, но той не може да върже и две приказки.
На същото мнение съм! Нека да им пречи и е хубаво че им държи сметка и им вдига тон,защото като гледам накъде отиват работите-за никъде не сме,Бойкото си мисли,че си е залепил ръцете на тупурдуците на Господя! Той бат"Бойко по гладен от нас се оказа-много бързо иска да налее някой лев в сметките си! Започнал е да реве като вдовица за ...!
barabqga написа:Club BMW написа:В България всеки разбира от политика, футбол и затова по двете сме в последните редици![]()
Естествено, гласувах против!
А от това което никой не разбира в БГ сме на първи редици ???![]()
![]()
Може би не се изразих правилно като написах само политика и футбол, но то е ясно българинът разбира от всичко!
А случая с Дянков и Първанов е поредния случай, в който се хвърля прах в очите на хората! И не мисля да влизам в подробности, тъй като повечето си смучат глупости от пръстите, а не гледат фактите и реалността.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
emil_shumanov написа:Е.Димитров написа:......
![]()
Мисля, че тази война между институциите не ни носи нищо добро а до някаква степен отклонява вниманието от истинските проблеми и АНТИСОЦИАЛНАТА политика която се води в момента.
Кое точно е 'асоциалното' в сегашната политика на правителството???? Че не праща изгладнели пенсионери на море посред зима ли??????

Smoocki написа:LiTtLeRoCk написа:Понеже темата стана много актуална,и като гледам нещата отиват към сваляне на президента(не,че ще стане според мен) да видим какви са настроенията във форума.
Аз мисля,че президента взе да прекалява,8 години докато управлява тройната коалиция един път не се обади да удари по масата за това което ставаше в държавата,един набеден цар си взе това което искаше,оправи ни за 800дни,а единственото което чувахме беше "като му дойде времето",и през тези осем години се крадеше от държавата безмилостно,и си правеха каквото си искат без да им пука от никой и от нищо.Мълчеше като п...а,а сега тръгнал да се прави на мъж.
И ще помоля тези които няма какво смислено да кажат,просто да замълчат.
По спомен и при старото и при новото правителство президента имаше неща с който не беше съгласен ,но никой не го ебаваше
Можеш ли да си опресниш спомените, и да се сетиш с какво точно не беше съгласен президентът преди средата на миналата година??
jordanpar написа:Сценарият е много ясен.Яне се извъртя на 180 градуса,от цялото му пискане остана искането за промени в конституцията.Евентуалния импийчмънт /както модерно се нарича културното сваляне на действащ президент от ръководния му пост/,ще бъде успешен.ББ е подготвил терена за смяна на конституцията и превръщане на Булгариа в президентска република.След като самия той стане президент,най-вероятно ще наложи авторитарен режим на управление и ще ликвидира политическите кариери на всички ,благодарение на които ще постигне всичко това.
Не ми се иска да е така,но така ги виждам нещата.ББ леко ми напомня на един друг държавник,вече бивш,с болни амбиции.Мразя изказванията му в стил "Аз ще направя пътищата,аз това,аз онова...",не го ли усещате ,не ви ли дразни всичко това.А цялата парвенющина около него,всички медии,телевизии не спират да му правят федероси,е то бива медиен к у р валък ама това е вече прекалено.
Само в едно вече станало допотопно шоу на некъв си Славчо се опитват да го шаржират и подиграят,но една птичка пролет не прави.
Който може да си хваща дърмите и да бяга от тук,аз не можах,ама който има годините и все още желанието да не се замисля.
Яне се завъртя, точно за да успее импийчмънта и Първанов да се превърне в мъченика на пенсионерите. Иначе преди два дена искаше да сваля Бойко пред парламента.. Успех зад граница..там няма 'дянковци' и всичко е като в приказките..
GRINGO написа:Toneloker написа:vicho написа:nedkoo написа:Toneloker написа:Е аз явно съм тъп, но не виждам причина за свалянето на президента? На негово място да дойде някой смехуранко от Герб или направо СИдеров.Още една причина да се имигрира в чужбина.
Колега 100 % си прав и Бат Бойко Дедниро иска да става президент според мен това е Замислено от ГЕРБ
глупости на търкалета, Премиера има много повече правомощия от президента
Така, но нищо не пречи Бойко президент пък някой негов човек премиер. Герб трябва да са навсякъде.![]()
А може и Сидеров премиер пък Бойко президент или обратното.
Като нищо би го направил. Бат бойко въобще не се интересува какво става с България
а единствено той да е най-големия.
Както заряза кметсвото и набута българия с едни избори, така ще зареже и този пост и пак ще се набутаме с още едни избори.
Въпреки че президента няма никакви правомощия ако Бойко стане президент той пак ще
си управлява българия,но косвено чрез Герб.
Аз гласувах ПРОТИВ и съм напълно съгласен с мнението на alx
С кои избори набута България?????

Препоръчвам изречението в червено от първият пост!!!!!!!
Stoqnov_1979 написа:ferdy написа:Против свалянето на президента. Никой ли не се досеща, че ако се свали президента, на негово място застава Ангел Марин, а извинявам се, но той не може да върже и две приказки.
На същото мнение съм! Нека да им пречи и е хубаво че им държи сметка и им вдига тон,защото като гледам накъде отиват работите-за никъде не сме,Бойкото си мисли,че си е залепил ръцете на тупурдуците на Господя! Той бат"Бойко по гладен от нас се оказа-много бързо иска да налее някой лев в сметките си! Започнал е да реве като вдовица за ...!
Вярно, добре, че е президента да държи здраво юздите, че иначе..........

Като цяло - NO COMMENT !!
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
kokobm написа:emil_shumanov написа:Е.Димитров написа:......
![]()
Мисля, че тази война между институциите не ни носи нищо добро а до някаква степен отклонява вниманието от истинските проблеми и АНТИСОЦИАЛНАТА политика която се води в момента.
Кое точно е 'асоциалното' в сегашната политика на правителството???? Че не праща изгладнели пенсионери на море посред зима ли??????

Колега, аз мога да ти изброя много факти за антисоциална политика в момента, но защо да ги изброявам като можеш да си свалиш розовите очила и да ги видиш сам. За здравната реформа добре , но защо пак на наш гръб като увеличат здравните усигуровки и закриват болници да не мислиш, че здравните услуги ще се подобрът с нещо или пък когато ти потрябва направление за специалист ще има?
Колега, не подкрепям никого и не съм политически обвързан просто съдя по фактите.
Aко в най-големия автомобилен форум, в сериозна тема като тази, добрия "генетичен материал" на България пише такива неща, явно наистина ми е дошло времето да се махам от тая държава.
Щото... пак ви казвам, не Обама, ами и половината австрийска династия да му дойде за съпорт и PR, пак кусури ще им намерите.
Не мога да го напиша по-добре от alx. Жалко че малкото останали хора с трезва преценка са извън България вече или в последните етапи на подготовка
---
Няма да свалят президента. Импичмънта (баси думата) няма да се състои. В момента е като дрънчене на тенджера заради странните реформи, които минават много тихомълком, дойде им тъкмо навреме на бойковци. Не че е лошо да има реформи, но не разбирам точно какво целят (освен подобряване на бюджета). А щом не разбирам, представям си баба ми какво ще разбере например.
Дянков и на мен ми прилича на пъпчив сисадмин
Само глупости приказва по медиите. 
Щото... пак ви казвам, не Обама, ами и половината австрийска династия да му дойде за съпорт и PR, пак кусури ще им намерите.

Не мога да го напиша по-добре от alx. Жалко че малкото останали хора с трезва преценка са извън България вече или в последните етапи на подготовка

---
Няма да свалят президента. Импичмънта (баси думата) няма да се състои. В момента е като дрънчене на тенджера заради странните реформи, които минават много тихомълком, дойде им тъкмо навреме на бойковци. Не че е лошо да има реформи, но не разбирам точно какво целят (освен подобряване на бюджета). А щом не разбирам, представям си баба ми какво ще разбере например.
Дянков и на мен ми прилича на пъпчив сисадмин

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
импийчмънт-обявяване на президента за Пич 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не! ше му монтират пиче ,щото повечето се гнусиме да го опнеме отзад...! бахти червеното лайно тоя!! и ми пука къв матерял съм-аз от тоя хубаво не съм видел!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
SKISA написа:не! ше му монтират пиче ,щото повечето се гнусиме да го опнеме отзад...! бахти червеното лайно тоя!! и ми пука къв матерял съм-аз от тоя хубаво не съм видел!
Ти па ако видиш от некой убаво дето е на тея постове-аз ше стана метро и ше воза цел ден безплатно
Е.Димитров написа:SKISA написа:не! ше му монтират пиче ,щото повечето се гнусиме да го опнеме отзад...! бахти червеното лайно тоя!! и ми пука къв матерял съм-аз от тоя хубаво не съм видел!
Ти па ако видиш от некой убаво дето е на тея постове-аз ше стана метро и ше воза цел ден безплатно
Ма у Пловдив!!

Гласувах против, защото просто в момента не виждам, кой друг може да е президент. Пък и колко простотии може да направи за времето което му остава.
Обаче колкото и добре да е стоял на мястото си досега, Първанката се изложи доста неграмотно в тоя "скандал". Общо взето, постъпи като една селска п****
и си заслужава всичките бъзици по вечерните шоута.
Обаче колкото и добре да е стоял на мястото си досега, Първанката се изложи доста неграмотно в тоя "скандал". Общо взето, постъпи като една селска п****

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
alexand написа:Гласувах против, защото просто в момента не виждам, кой друг може да е президент. Пък и колко простотии може да направи за времето което му остава.
Обаче колкото и добре да е стоял на мястото си досега, Първанката се изложи доста неграмотно в тоя "скандал". Общо взето, постъпи като една селска п****и си заслужава всичките бъзици по вечерните шоута.
ББойко
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Докато зарибяват народа с такива фарсове, ето какви неща обмислят управляващите (водени от грижата за народа, разбира се) http://www.cross-bg.net/sotzialni-deino ... na-zaplata Ще се въведе данък върху пенсията, ако си и на заплата 12 март 2010 06:26
София /КРОСС/ Ако един пенсионер работи, парите му за старост ще бъдат най-вероятно обложени с данък, съобщи управителят на НОИ Христина Митрева в интервю за в. „24 часа". Сега върху пенсията не се начислява налог. Никъде по света никой не получава пълна заплата и пенсия едновременно, ще се опитаме и ние да прецизираме режима, каза тя. Това било справедливо, защото, когато един пенсионер взема допълнително възнаграждение, все пак трябвало да има някакъв ограничител.
Извинявам се, че не е точно по темата.
София /КРОСС/ Ако един пенсионер работи, парите му за старост ще бъдат най-вероятно обложени с данък, съобщи управителят на НОИ Христина Митрева в интервю за в. „24 часа". Сега върху пенсията не се начислява налог. Никъде по света никой не получава пълна заплата и пенсия едновременно, ще се опитаме и ние да прецизираме режима, каза тя. Това било справедливо, защото, когато един пенсионер взема допълнително възнаграждение, все пак трябвало да има някакъв ограничител.
Извинявам се, че не е точно по темата.
Никой не мое ма връне на селу!