откога в БГ има Murcielago ?!
Модератор: Общи модератори
100 години минаха от както за последно писах в този форум. Гледам обаче че главното действащо лице ТУРТУРЕЛО си стои тука а броят на мненията му клони към 4000(ша счупиш форума бе момче после язък за БЕ ЕМ ВЕ ПАУАРА). И преди говореше високопарно но в момента вече ми е непоносим. Батка теб откато те взеха на работа в ШОУ РУМА на голям бабаит взе да се правиш, а не разбираш че като си "ЛИДЕР или ДИРЕКТОР" на шоу рум си оставаш главния шоумен там. Аз досега в темата видях на 3 места където говориш за работата ти, за шефовете ти от Германия(виж си мейла Бенгъл да не те кани на вечеря довечера в тях като онзи ден когато не отиде и тои замалко да ти се обиди). Еби му майката и шефчето дето стана. Спри да позираш тука вервай ми никой не го интересува какво прави шефа ти кой е той и къв го дърви. Във форума има хора с много по големи възможности от твоите но никой не го раздава толкова шефски колкото теб. Ще съм изумен ако ти плащат над 1000 евро месечно(чудиш се как познах ли? - ами държиш се като първеню).
Може да съм объркал позицията на която работиш не нужно да ме корегираш. Не смятам и да се включвам повече по темата независимо дали смяташ мнението ми за забавно или поучително(препоръчвам ти да избереш второто и малко да се вразумиш).
Може да съм объркал позицията на която работиш не нужно да ме корегираш. Не смятам и да се включвам повече по темата независимо дали смяташ мнението ми за забавно или поучително(препоръчвам ти да избереш второто и малко да се вразумиш).
кое си сака оно си требе
Turturelo написа:в Бг няма още Murcielago .. има доволно много екзотики вече.
три SLR-а, Ferrari F430, Gallardo-то (второ пътува към Бг), четири Bentley Continental GT, четири Е63 M6 (едната е в Русе), две Е60 М5, Nissan Skyline GT-R (голяма забава е вътре
) .. една доста бърза Supra и една не толкова, два Cayene-a Gemballa, едно 996 Techart, имаше едно 993 RUF (лека му пръст), Carrera GT и скоро ще се появи и Bugatti Veyron
![]()
hint: Мисля, че доста от Вас са виждали //Друга кола с подобен номер на Gallardo-то и ще се досетите чия е жълтата красота.
Gallardo са две жълти с много близки номера
единия от СЛР е в монтана (американски щат

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Бах мама му!!
До преди няколко месеца SLR беше само един, са 4??!!
И после БГ била най-бедната страна :0
До преди няколко месеца SLR беше само един, са 4??!!
И после БГ била най-бедната страна :0
- F-14
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:кои са другите два в Топ 3?
Rx-7 Абсолютния номер 1...
Ferrari F-40....няма такава кола...

F-14 написа:Turturelo написа:кои са другите два в Топ 3?
Rx-7 Абсолютния номер 1...
Ferrari F-40....няма такава кола...
рх-7.... щото сигурно никога не ти е била част от живота. иначе само като ги чуеш и ще се обриваш... ако и ванкела да изглежда страшно на хартия

за ф40 -

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- F-14
- младши ентусиаст
-
alx написа:рх-7.... щото сигурно никога не ти е била част от живота. иначе само като ги чуеш и ще се обриваш... ако и ванкела да изглежда страшно на хартия
сигурно си прав...ама е хипер красива и свръх удобна поне от скромните ми впечатления...