Закопчаха Николай Цонев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Закопчаха Николай Цонев

Мнение от ms » 02 Апр 2010, 18:36

dimithur написа:... Баретите си имат устав и строги правила как трябва да се действа, айде ние некомпетентните да не им се месим в работата :yes:

Говори за себе си дали си некомпетентен и дали да им се бъркаш в работата :roll:

Аз от моята некомпетентна позиция не се притеснявам да се бъркам... Имали били устав и правила- значи трябва да ги спазват... Интересно обаче кога НЕ са спазени- при ареста на Златко (тихо и кротко арестуваха наркобос) или при ареста на Цонев :?: :?: :?: Аз залагам 50 кинта, че стандартната процедура е тази при Баретата :roll:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 18:40

ms написа:
dimithur написа:... Баретите си имат устав и строги правила как трябва да се действа, айде ние некомпетентните да не им се месим в работата :yes:

Говори за себе си дали си некомпетентен и дали да им се бъркаш в работата :roll:

Аз от моята некомпетентна позиция не се притеснявам да се бъркам... Имали били устав и правила- значи трябва да ги спазват... Интересно обаче кога НЕ са спазени- при ареста на Златко (тихо и кротко арестуваха наркобос) или при ареста на Цонев :?: :?: :?: Аз залагам 50 кинта, че стандартната процедура е тази при Баретата :roll:

Баретата сам се отиде да се предаде, айде не бъркайте нещата :evil:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 02 Апр 2010, 18:50

dimithur написа:Баретата сам се отиде да се предаде, айде не бъркайте нещата :evil:

Дотук ми беше интересно да гледам сейр... реших малко и аз да поспоря, че кибича тука няма к'во да прая.
Ми баретата се е предал сам, ясно, но след като пак отиват баретите, пак можеше да го респектират... т'ва е мое мнение, щото ако е наркобос заслужава, абе вие преценете к'во заслужа'а. Арестуването на цонев било по устав... ем да, ама нямаше нужда от доста от нещата... примерно нали сравняваме двете видеа, защо баретата като го забираха не му говореха "тъй като си абсолютен престъпник...", а на цонев му мелеха на тиквата?!? Що тогава не му държаха на златко пистолет на два пръста от челото? Т'ва с министъра си е PR акция, никой не го отрича. Но така и трябва - респектирай, сега се опитват да шават още и да се измъкнат с подкупите при съдиите на комунягите, ама т'ва ше им е... 'къвто и да е Бориосов, има желание да промени нещата. Аз това виждам и това е моето мнение... Къде бяхте, че не плюхте, когато тройната коалиция навеждаше глава, щом от ЕС им показваха кои точат държавата?!? Нещо с много къса памет играят тия, дет защитават червен'те у форума, а!?!

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 02 Апр 2010, 18:57

A нещо, вие деца, май не можете да разберете кой какво защитава :mhihi: . Вземете си напрегнете мозъчета и вникнете в постовете на skisa и ms :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 02 Апр 2010, 18:58

Напълно съгласен съм с мненията на Скиса, мс и останалите в тоя дух.
dimithur написа:... айде ние некомпетентните ..

..именно. Тогава за чий спорите? Щото на бай ми брат му еди кво си ми каза, па и аз го видех по телевизора и дай да го напиша у форума :kuku:
Надали и процент хора от посетителите на форума ще се намери да имат подходяща правна култура за такъв спор.
Има съд и той ще определи каква е вината на господина.

Правилно е да има обществена нетърпимост към всякакъв род престъпници.
Неправилно е да спориш без да знаеш нищо :mrgreen:
what a helluva ride

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 18:59

Maverick_VS написа:A нещо, вие деца, май не можете да разберете кой какво защитава :mhihi: . Вземете си напрегнете мозъчета и вникнете в постовете на skisa и ms :winky:

Ние децата започваме да заподозираме скисата, че и той има някакви замезвания от еврофондовете и затова сега го е толкова страх, да не почнат баретите така да се отнасят и с "обикновените" граждани :mhihi:

P.S. Това беше в кръга не шегата, да не се засегнеш :bchug:
Н.Хайтов

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Апр 2010, 19:05

ти нещо каза ли!?! като ти гледам регистрацията се чуда дали си обърнал внимание дали аз мога да застана на червената страна за квото и да е и за каквито и пари.
айде осъди ме и мене по нета и ми наложи присъда ,та да си истински гербер.
смешник.

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 19:16

SKISA написа:ти нещо каза ли!?! като ти гледам регистрацията се чуда дали си обърнал внимание дали аз мога да застана на червената страна за квото и да е и за каквито и пари.
айде осъди ме и мене по нета и ми наложи присъда ,та да си истински гербер.
смешник.

Ами аз доколкото виждам в случая има две страни - едната е страната на червените комунаги, която толерира престъпниците. Другата е странта на ББ и на герб, която е поела по-твърди мерки спрямо тях , ма веднага започнахте да пищите ;) А аз както казах по горе съм симпатизант на съвсем друга партия :lol: И извинявай още веднъж , ако съм те засеганл ;) :bchug:
Н.Хайтов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 02 Апр 2010, 19:21

dimithur написа:
saleen написа:
dimithur написа:ако некой им извади железо и почне да ги гърми, ще се насерат на момента

:mhihi: :bowdown: Ти си моят герой колега

Това сарказъм ли беше ? :mhihi: Мисля, че колегата SKISA даде много точен пример със случката в Белите Брези преди години ;)

Aми доколкото помня тогава се изпозастреляха, защото бяха изпратени два полицейски отряда и никой не знаеше, че тия отреща с пищовите са свои. Не виждам това по какъв начин подкрепя твоята теза (все едно да кажеш, че ножа е дървен откъм дръжката), а напротив, показва, че тези момчета пипат здраво и никак не си поплюват, особено пък ако някой самоубиец им извади оръжие, дано не ти се случи да го разбереш по болезненият начин :mhihi: И освен другото-за да се ограмотиш на тема политически действия, накарай чичо си Болен Синигеров да ти изнесе едно показно как се пребива на магистрала "Тракия" момче, което вози дядо си на лекар. :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 02 Апр 2010, 20:10

При арест на Криминална Група ВИНАГИ ходят качулките.Аз лично не видях никакво нарушение да са направили баретите.Вярно че Бойко малко прекалява с показността на акцийте, но това си е негово право, като се има в предвид, че досега никой не е аресувал министър.Не мога да разбера кво толкова пищите и ги защитавате?!
Изображение

Аватар

Мнение от dimithur » 02 Апр 2010, 20:16

Helix написа:При арест на Криминална Група ВИНАГИ ходят качулките.Аз лично не видях никакво нарушение да са направили баретите.Вярно че Бойко малко прекалява с показността на акцийте, но това си е негово право, като се има в предвид, че досега никой не е аресувал министър.Не мога да разбера кво толкова пищите и ги защитавате?!

Е добре де, а тея комунистически нещастници не прекалиха ? Окрадоха де що можеха, после тръгнаха да подкупват съдии, прокурори и следователи, пък за капак това лайненце отишло във ВМА да си вземе медицинско, че му е запушено носленцето и не може да се яви на делото, по което е обвиняем ;) А са да си седи в дранголника със запушен нос :twisted:
Н.Хайтов

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 02 Апр 2010, 21:31

dimithur написа:
Maverick_VS написа:A нещо, вие деца, май не можете да разберете кой какво защитава :mhihi: . Вземете си напрегнете мозъчета и вникнете в постовете на skisa и ms :winky:

Ние децата започваме да заподозираме скисата, че и той има някакви замезвания от еврофондовете и затова сега го е толкова страх, да не почнат баретите така да се отнасят и с "обикновените" граждани :mhihi:

P.S. Това беше в кръга не шегата, да не се засегнеш :bchug:

Стига с тия барети бе,къде ги видя :mhihi: Оп,забравих тук половината са командоси и са запознати с тактиката при арестуване на особано опасни министри. :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 09 Апр 2010, 18:28

Интересни жълти факти излязоха покрай прокурора ,който арестува Цонев.Ето една статия,ще си позволя да поствам и по-големия коментар.дори и да има доза клЮка,зад всеки слух има и малко истина.че прокурор е мръсна дума,да,ама тоя е още по-изцапан.
http://www.blitz.bg/news/article/75242

иде реч за Роман Василев: Завършва на сравнително дърти години задочно право в т.нар. Югозападния университет в Благоевград, от който са се снабдили без никакъв проблем с тапии за юристи почти всички манекенки, миски и богатите им любовници - мутри. Бачка малко като следовател в Пазарджик, премества се в Столична следствена служба /неясно по какви правила, щото тогава такива липсват и се искат само яки връзки/,след няколко години по същия "прозрачен" начин става прокурор в Софийска градска прокуратура, нищо, че много способни прокурори, които години наред са работили именно това нямат никакъв шанс да припарят там и след по-малко от година на това местенце, става зам. -градски прокурор. Шеметен напредък за човек без никаква професионална подготовка и качества, но със здрави връзки с правилните хора. "Потурчил" е много дела, даже по едно време Иван Костов искаше да се проверят преписките на този тип, но в момента угодничиски е забравил за това си искане и мълчи като п..ка. Що се отнася до т.нар. "професионално обучение в чужбина", това не е нищо друго освен посещение на едноседмични безсмислени семинари, до които се докопват пак само хора с връзки. Освен това магистратите от СГС и СГП, които действително са затрупани с работа нямат никакво време да ходят по семинари дори в София. Роман Василев е очевиден некадърник, но с яки връзки, който като всеки посредственяк, сдобил се с малко власт се е почувствал недосегаем.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 09 Апр 2010, 18:44

jordanpar написа:иде реч за Роман Василев: Завършва на сравнително дърти години задочно право в т.нар. Югозападния университет в Благоевград, от който са се снабдили без никакъв проблем с тапии за юристи почти всички манекенки, миски и богатите им любовници - мутри. Бачка малко като следовател в Пазарджик, премества се в Столична следствена служба /неясно по какви правила, щото тогава такива липсват и се искат само яки връзки/,след няколко години по същия "прозрачен" начин става прокурор в Софийска градска прокуратура, нищо, че много способни прокурори, които години наред са работили именно това нямат никакъв шанс да припарят там и след по-малко от година на това местенце, става зам. -градски прокурор. Шеметен напредък за човек без никаква професионална подготовка и качества, но със здрави връзки с правилните хора. "Потурчил" е много дела, даже по едно време Иван Костов искаше да се проверят преписките на този тип, но в момента угодничиски е забравил за това си искане и мълчи като п..ка. Що се отнася до т.нар. "професионално обучение в чужбина", това не е нищо друго освен посещение на едноседмични безсмислени семинари, до които се докопват пак само хора с връзки. Освен това магистратите от СГС и СГП, които действително са затрупани с работа нямат никакво време да ходят по семинари дори в София. Роман Василев е очевиден некадърник, но с яки връзки, който като всеки посредственяк, сдобил се с малко власт се е почувствал недосегаем.

Това бива жълто, бива, ма тва направо кафяво бих казал :lol:
Личи си че авторът на този грабващ дъха откъс е особено талантлив, успял в живота, независтлив и по-способен от всички прокурори, взети накуп :mhihi:

Аватар

Мнение от dimithur » 09 Апр 2010, 18:49

Е то от клипчето на ареста, си пролича, че е яко некомпетентен и некадърен :mhihi: Ма не е в това въпроса. Предпочитам един некадърник да натика 100 некадърника в дранголника, щото едно е един да краде, а друго 101 ;)
Н.Хайтов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата