Някой ден ще лежа за убийсто на мангасарян.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 01 Юни 2005, 21:17

Днес в новините казаха, че професорът е починал. Бог да го прости!!!

Мярнах мнения, че точно заради изборите политиците няма да направят нищо реално и конкретно по въпроса с ЦВЕТНОКОЖИТЕ ни съграждани. Те точно затова няма за кого да гласувам - `щото са глупави. Кажете честно: ако някоя политическа партия каже открито, че се заема с този проблем, че ром и циганин е едно и също, че циганите трябва и ще бъдат равни с другите както по права, така и по ЗАДЪЛЖЕНИЯ, че ще се решава този проблем с твърда ръка - няма ли да се замислите дали да не гласувате за нея, независимо за кого сте гласували досега? Оставете леви и десни, сини и червени. Това е наболял, много сериозен проблем. Ако някой го назове гласно и поеме отговорността да го реши, аз лично ще го подкрепя. Вярвам, че и Вие също.
Знаете ли защо мисля така: вижте Франция!!! Евала на Льо Пен. Той единствен каза в прав текст:"Не Ви искам циганите! Не искам бедни да ме връщат назад! Турция не е в Европа, ако я приемем - да поканим и Япония в ЕС!"
И хората го подкрепиха. Бил националист - такъв е, но французите одобриха идеите му и какво стана - Франция гласува с НЕ на референдума.

Това е мнението ми. Ако един политик се обяви за решението на този проблем, циганите няма да гласуват за него, но всички останали ще го сторят.

Но, както се казва, "Ако Ботев беше с каска...."
...Тез` две бири `що ги каза ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 01 Юни 2005, 21:48

Абе не казвайте "няма да гласувам!" Кат гледам има и партия Евророма :confused: да не земат гадните мангали да се хванат и всите за нея да гласуват? знам че е тъпо ама...

Лека пръст на Професора :( :(
И надявам се лека пръст и на тия гадни мангали дет са го убили :evil: :evil:
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 01 Юни 2005, 21:54

Да има такава партия и Азис е кандидат за варненска област!Д..ба и рошавия мангал!
Дебел,мазен,рус,педерас..циганин,чалгапевец!И искал да стане министър на културата :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 01 Юни 2005, 21:57

StuNNeR написа:Да има такава партия и Азис е кандидат за варненска област!Д..ба и рошавия мангал!
Дебел,мазен,рус,педерас..циганин,чалгапевец!И искал да стане министър на културата :shock:

`Що не??? Сигурно прави не по - лоши свирки от сегашния :mhihi: :mhihi:
...Тез` две бири `що ги каза ...?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 01 Юни 2005, 22:31

BigMUZZY написа:Днес в новините казаха, че професорът е починал. Бог да го прости!!!

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 01 Юни 2005, 23:06

BigMUZZY написа:Днес в новините казаха, че професорът е починал. Бог да го прости!!!

Мярнах мнения, че точно заради изборите политиците няма да направят нищо реално и конкретно по въпроса с ЦВЕТНОКОЖИТЕ ни съграждани. Те точно затова няма за кого да гласувам - `щото са глупави. Кажете честно: ако някоя политическа партия каже открито, че се заема с този проблем, че ром и циганин е едно и също, че циганите трябва и ще бъдат равни с другите както по права, така и по ЗАДЪЛЖЕНИЯ, че ще се решава този проблем с твърда ръка - няма ли да се замислите дали да не гласувате за нея, независимо за кого сте гласували досега? Оставете леви и десни, сини и червени. Това е наболял, много сериозен проблем. Ако някой го назове гласно и поеме отговорността да го реши, аз лично ще го подкрепя. Вярвам, че и Вие също.
Знаете ли защо мисля така: вижте Франция!!! Евала на Льо Пен. Той единствен каза в прав текст:"Не Ви искам циганите! Не искам бедни да ме връщат назад! Турция не е в Европа, ако я приемем - да поканим и Япония в ЕС!"
И хората го подкрепиха. Бил националист - такъв е, но французите одобриха идеите му и какво стана - Франция гласува с НЕ на референдума.

Това е мнението ми. Ако един политик се обяви за решението на този проблем, циганите няма да гласуват за него, но всички останали ще го сторят.

Но, както се казва, "Ако Ботев беше с каска...."

Коалиция ”АТАКА” - Волен Сидеров - Изключително интелигентен и пряк, откровен националист, даже малко краен ама мен ме кефи яко, смятайте че тоя ако стане министър председател ще ни реши проблемите :) Аз за тях ще гласувам.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 02 Юни 2005, 11:52

Ще реши ама друг път.
То и в захарна фабрика имаше след инцидента разни политици дето са националисти и разправяха че и за протеста после ще ходят ама се скатаха.

Предишна

Назад към Извън Темата