Мисия Лондон...или новото българско кино.
Модератор: Общи модератори
Re: Мисия Лондон...или новото българско кино.
ivo098 написа:Аз не мога да разбера защо всички са толкова черногледи и критици като стане дума за БГ филм. Ясно е че не може да се мериме с Холивуд, ама то ако не се опитва никога няма да успееме. В таз криза и липса на спонсори за каквото и да е в БГ евала на хората че са успяли да направят нещо.
В крайна сметка билета е 8 лв баси.. - 3 литра бензин!!
На мен ми хареса, посмях се и се забавлявах. Няма дълбок смисъл и не те кара да се замислиш за живота ама не му е това целта.
Предния ден гледах Мъжете които се взират в кози с Джордх Клуни и Кевин Спейси, е не знам какъв му е бюджета ама е боза от много висока класа, ама е Холивудски дето всички се захласвате по Холивуд.
За мен Мисия Лондон си заслужава най-малкото защото парите ми отиват в български джоб а не при тъпите американци.
Иво,стига с тоя Холивуд.Смело мога да твърдя ,че европейското и азиатското кино измества това от Америка.Някой да ми каже в последната една две години някой добър американски филм,като изключим анимацията.Но да се върнем на нашето кино,както написах в горния пост,сме изключително слаби в режисура,играта на актьорите няма да коментирам.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Тук на глава няма да излезем,имаме хора вманиячени в киното,с точни критики,имаме хора,гледащи на българското като на БМВ и ауди,имаме и типични,Българи който се радват на народния хумор,и хора,който не са ходили на кино последните 16години.
Нека застанем пред едно огледало,и тогава кажем филма ли не става,актьорите,или ние,като самия народ?
Нека застанем пред едно огледало,и тогава кажем филма ли не става,актьорите,или ние,като самия народ?
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
хич не робувам на клишета,марка,величия и прочие. за мене киното е или да отида ,да се повеселя и да си изляза усмихнат и доволен ,или да ида ,да погледам,да се замисля здраво и да мисля после още месец върху видяното! ми сори ,ма българското кино не ми е подавало висока топка за едно от двете от десетки години. гледам холивуд и някакси го приемам от само себе си ,че тия хора играят и режисират така и така трябва и ми е като даденост . и не се замислям върху това. и като ида да гледам нещо като мисия лондон и ми сецат диалога като първолачета на 3ти март или се изчакват като междупланетни лайнери в изреченията ...е да ме извиняват ,ма тва не е актьорско майсторство. да! холивуд е машина и пуска много бълвоч! в годината има 10 филма ,които си струват да идеш на голям екрат ,ма ги има! а тва ,което видях от Мисията в Лондон не е кино за голям екран. тва е една скъпа,подплатена със спонсори командировка до Англия ,която е направила възможна малко реклама на няколко бранда с два-три свежи лафа в нея! е тва е! да! дадох си парите за българското кино и сигурно на следващата боза пак ще ги дам ,с надеждата да стане все някога ,но не съм съгласен ,че тва вече е кино!
Абе и Холивуд много промива мозъците. Като им свикнеш на клишетата и после всичко, което е извън тях ти се струва , че нещо не му е наред. Не че ги оправдам тея наще театрали, ма па точно от бозивуд да взимаме пример . Там проблема им е точно наобратно - кадърни актьори и некадърни сценаристи
Щото за 10 години да имат 10 читави филма, при условие че общо са направили 10 000 , а ако не и повече, значи успеваемостта им е 0.00001% и всъщност излиза, че правят бози ,а хубавите филми са изключение, което да потвърди правилото 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
...и аз като по-глупав отивам и гледам точно тия 10 филма и ми дреме на шапката колко хилядни от процента са те от шкарта. па нека ми е зле. играта им е добра,бюджетите им са добри,режисьорите им са добри,понякога и сценариите им са добри и става това ,което трябва да стане. холивуд е мелачка-вярно е ,но покрай бозата има адски добри попадения и точно заради тях ходя на кино. другото не ми пука колко е. понякога се подлъгвам и си давам парите и за чистокръвен провал ,но е рядко....
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
GVT написа:Иво,стига с тоя Холивуд.Смело мога да твърдя ,че европейското и азиатското кино измества това от Америка.Някой да ми каже в последната една две години някой добър американски филм,като изключим анимацията.
И сериали имат доста прилични. Обаче всичко останало е такава боза...
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Интересно как са постигнали рейтинг от 9,4 в IMDb ? 

DanielzZz написа:Интересно как са постигнали рейтинг от 9,4 в IMDb ?
гласували са българи, които са гледали само рекламата по телевизията

www.bmwпрофесори-bg.net
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Да,но за да гласуваш трябва да имаш IMDb Pro,който е платен.А българина не обича платеното. 

DanielzZz написа:Да,но за да гласуваш трябва да имаш IMDb Pro,който е платен.А българина не обича платеното.
Не е вярно

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
Не съм много запознат...но щом това не е вярно ясно откъде идва рейтинга.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
не съм чел темата
вчера го гледах филма и много ми хареса, неземна простотия блика от него
вчера го гледах филма и много ми хареса, неземна простотия блика от него

Tux0 Ca !

9.4/10 644 votes »
то от 644 гласа ква оценка да има

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Добре де,не мога да разбера...хубаво,не е с голям бюджет,ама нали няма ефекти,имаме снимане,монтиране и пари за актьори,защо е толкова зле играта на нашите актьори,това става малко като с Българският футбол,гледай какви заплати получават но играта им си е на долнопробно ниво,пак ще дам пример с "Болница на 3 тият етаж"-където филма си е един приятен и забавен...имаме прекрасни сценаристи,има прекрасни сценарии,защо всичко трябва да е ала "биг брадър"...нима само на такива неща се радваме,вземете един Костурица-"черна котка-бял котарак",ами не смятам че е толкова бюджетен филмът но е доста забавен...а "Рокенрола" ,не е с кой знае какъв бюджет но е заснет по уникален начин...защо все се опитваме да откриваме топлата вода-незнам 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Вчера ходих да го гледам в Арената и си ме накефи доста филма.Мога да кажа, че доста се различава от другите български филми.Не знам защо не ви е харесал.Мисля, че филма много точно показва действителността в момента в България.Всичко е един голям PR