Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Тежка катастрофа 23.04.2010 Автомагистрала Хемус
GEORGIEV написа:много ме кефите как коментирате за скоростта че била висока , а съм сигурен че вие всички сте карали с 200 км/ч поне веднъж ,някъде ........ама съм 100% сигурен ,но иначе се правите на много уставни тука
Карали сме разбира се, и пак ще караме... Около Гергьовден лично аз ще остана пешак за 3 месеца заради скорост над 200 на радара... Закона си е закон- щом трябва пеша ще ходя и толкова... Е, не че им давах 100 кинта, ама не взеха- учудващо направо

Това, че карам с 300 (стига да имам нужната кола) не пречи да псувам олигофрените дето карат с 200- това, че аз нарушавам правилата, не означава, че няма да псувам другите като мен, всичките сме за бой...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и аз съм карал. и с 250 съм карал,ма в германия! и в хърватско съм карал с подобни скорости и на наша магистрала съм вдигал 200 ,но съм си направил сметка мога ли ,колата ще издържи ли ,има ли други около мене ,ква е отсечката и в крайна сметка съм знаел, че има ли последствия съм си лично виновен и никви мантинели ,пътища и прочие не са ми виновни ако се случи нещо......
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
GEORGIEV написа:лека му пръст на момчето![]()
![]()
много ме кефите как коментирате за скороста че била висока , а съм сигурен че вие всички сте карали с 200 км/ч поне веднъж ,някъде ........ама съм 100% сигурен ,но иначе се правите на много уставни тука

Карайте разумно, разчитайте повече на възможностите си, отколкото на автомобила, защото законите на физиката не прощават!!!
На тази магистрала(както и на всичките ни впрочем)има доста завои с обратни виражи, които са много опасни.Пътувам много и ги знам почти със затворени очи.... Взимаш завоя до половината с една скорост и изведнъж усещаш, че за да го завършиш по живо-по здраво, трябва да минеш в другото платно.Ако се панираш и чукнеш спирачката да намалиш в завоя-става белята! Налагало ми се е да карам бързо с 200+ продължително заради срещи на шефове и т.н., но вече ми дойде акъла и се замислям, че имам дете за гледане, пък и няма заплата на света, която да ме кара да се пребивам, пък и хора возя...!

Да почива в МИР момчето!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мантинелата трябва да я съдят дето му е сякла пътя на тоя... не може да кара С класа с 250 и няква мантинела да го удря така 

Alexi написа:мантинелата трябва да я съдят дето му е сякла пътя на тоя... не може да кара С класа с 250 и няква мантинела да го удря така
И мантинелата и общината и правителството и ББ и Костов - всички са виновни

Са гледах клипчето , баш през красавеца си е минала мантинелата , що останах с впечатлението, че не било така

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
И къде точно видя, че е минала през него ако можеш да кажеш коя минута и секунда. Нали трябваше да е на 2 части ако е минала през него. Поне като минах от там го видях да седи просто на седалката и ми се стори, че е цял. Не съм се взирал де ...
jordanov написа:И къде точно видя, че е минала през него ако можеш да кажеш коя минута и секунда. Нали трябваше да е на 2 части ако е минала през него. Поне като минах от там го видях да седи просто на седалката и ми се стори, че е цял. Не съм се взирал де ...
Ми като гледам от къде е излязла, едва ли си е направила труда да го заобколи специално него

3Д симулацията дето са я направили е малоумна. Според мен е скокнал на некоя неравност и се е нацепил. Инак ДСЦто е щело да го спаси 100% ако гумите са имали някакъв контакт все пак със асфалта

P.S Мерцедес да се взимат в ръце и да почват да слагат серийно парашути в колите, че да могат пилот изпитателите на изтребители да не се пребиват толкова лесно

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа: мантинелата не беше минала през него ,а през преден десен фар,през пасажерската седалка и излизаше отзад през левия стоп. загинал е от самият удар. там пътя е неравен,завоя е кофти и с висока скорост сички физични закони играят ако ще и с ракета да си. бог да го прости -толко му е било писано....
И Скиса е минал от там и виж какво е видял, тия журнали си правят кариера с винаги зверски преувеличения.... аз съм по-склонен да вярвам на себе си и на него какво сме видели отколкото на журналистическите изказвания.
Еми не е неочаквано някой да артиса заради несъобразена скорост. Всички понякога настъпваме, но някои преценяме.
jordanov написа:SKISA написа: мантинелата не беше минала през него ,а през преден десен фар,през пасажерската седалка и излизаше отзад през левия стоп. загинал е от самият удар. там пътя е неравен,завоя е кофти и с висока скорост сички физични закони играят ако ще и с ракета да си. бог да го прости -толко му е било писано....
И Скиса е минал от там и виж какво е видял, тия журнали си правят кариера с винаги зверски преувеличения.... аз съм по-склонен да вярвам на себе си и на него какво сме видели отколкото на журналистическите изказвания.
Добре де може и да се съглася . Тука си правя едни сметки, дори и да не е минала през него мантинелата, е изпитал едно доволно ускорение от 22-25g, което със сигурност го е довършило

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Преценяме, ку.а му!Ryapoff написа:Еми не е неочаквано някой да артиса заради несъобразена скорост. Всички понякога настъпваме, но някои преценяме.

Колкото и да бързате, КАРАЙТЕ максимум с 20-30 км.над ограничението, че после ще има да казват за нас "Ми като е карал така, си го е намерил!", но ще има и роднини и близки, които ще ни жалят!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
dimithur написа:jordanov написа:И къде точно видя, че е минала през него ако можеш да кажеш коя минута и секунда. Нали трябваше да е на 2 части ако е минала през него. Поне като минах от там го видях да седи просто на седалката и ми се стори, че е цял. Не съм се взирал де ...
Ми като гледам от къде е излязла, едва ли си е направила труда да го заобколи специално него
3Д симулацията дето са я направили е малоумна. Според мен е скокнал на некоя неравност и се е нацепил. Инак ДСЦто е щело да го спаси 100% ако гумите са имали някакъв контакт все пак със асфалта![]()
P.S Мерцедес да се взимат в ръце и да почват да слагат серийно парашути в колите, че да могат пилот изпитателите на изтребители да не се пребиват толкова лесно
Колега, стига се хили кат ненормален в тази тема ве - няй- малкото от уважение към починалия ...
Мир на праха на момчето !
Сори че се хиля ама ми е смешно наистина. И какво да им уважавам на тея ?
До вчера орал на село с трактора, са ми се качил на еС класата и айде юруш на маслините. Само мога да се радвам, че не е отнесал още некой в гробищата. То бива верно малоумност и комплексарщина, ма ча па толкова 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
абе всеки от нас покарва с 200 ама не и на тия завойчета ,поне аз не ... а и то не е само да вдигнеш 200 трябва да си познаваш и владееш отлично колата и пътя ...
Alexi написа:абе всеки от нас покарва с 200 ама не и на тия завойчета ,поне аз не ... а и то не е само да вдигнеш 200 трябва да си познаваш и владееш отлично колата и пътя ...
Ми м/у Чирпан и Стара Загора, ако нема движение, не са проблем 200 наистина , стига колата и най-вече гумите да са като хората . Ма навсякъде другаде просто се превръщаш в камикадзе .