Препоръчайте готино сериалче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Препоръчайте готино сериалче

Мнение от barabqga » 26 Май 2010, 19:06

sean-john написа:Аз сега се сетих,че едно време (преди 10-тина години) по кабелната даваха 1 сериал... не му помня името в момента,но идеята беше следната...имаше двама главни герои които следваха някаква книга на Нострадамус за нашествие на извънземни... върти ми се нещо в главата "Първата вълна" ,но дали беше така не си спомням ако някой се сеща и знае къде го има (ако може и с Бг суб) да казва...

а иначе аз от темата се ориентирах кой нов (за мен) сериал да почна... че свърши Изгубени,свършиха сезоните на Свръхестествено и на Смолвил и сега няма какво да гледам :mhihi: и се ориентирах към fringe гледах първата серия и... явно ще се гледа на сериозно :yes:

добре си се ориентирал мин седмица излезе последния 23 епизод от 2 сезон .. на есен тряя да има 3-ти :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 26 Май 2010, 19:07

sean-john написа:Аз сега се сетих,че едно време (преди 10-тина години) по кабелната даваха 1 сериал... не му помня името в момента,но идеята беше следната...имаше двама главни герои които следваха някаква книга на Нострадамус за нашествие на извънземни... върти ми се нещо в главата "Първата вълна" ,но дали беше така не си спомням ако някой се сеща и знае къде го има (ако може и с Бг суб) да казва...

а иначе аз от темата се ориентирах кой нов (за мен) сериал да почна... че свърши Изгубени,свършиха сезоните на Свръхестествено и на Смолвил и сега няма какво да гледам :mhihi: и се ориентирах към fringe гледах първата серия и... явно ще се гледа на сериозно :yes:

А утрешен весник помниш ли по нова телевизия,а ? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 26 Май 2010, 19:31

Верно май имаше нещо като "първата вълна". Сега се сетих и за "Полтъргайст" и "До краен предел" ги даваха по БТВ преди кеча :lol:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW 335d Coupe

Мнение от unnsh » 26 Май 2010, 23:30

Entourage, но задължително със субтитри (превода по Фокслайф не струва!)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Май 2010, 23:44

8) 8) Ако не си гледал Декстър ти го препоръчвам. Ама не онова дебиллното детско дето го дават по Cartoonnetwork. Също и Deadwood е яко , както и The big bang theory и Coupling 8) 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 27 Май 2010, 11:44

_65536_kb_sec_ написа:8) 8) Ако не си гледал Декстър ти го препоръчвам. Ама не онова дебиллното детско дето го дават по Cartoonnetwork. Също и Deadwood е яко , както и The big bang theory и Coupling 8) 8)

Декстър си е уникално детско, не като тия сегашните глупости с рисувани емо японци, с големи розови глави и картичка дракон и разни такива измислици. Добре ,че има интернет и добри PC игри за днешните деца.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 27 Май 2010, 11:46

Heroes
"V" - Ви
The Simpsons :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 27 Май 2010, 15:38

Помня го и "утрешен вестник" :) аз даже намерих сериала Първата вълна,но няма букви 3 сезона са :(

Потребител
Аватар

Мнение от ViRTUaL^BoY » 27 Май 2010, 20:49

South park е най-яката анимация. Казвам анимация, а не детско, защото от сериозни теми правят уникален смях :)
Деца всъщност не биха го схванали.
How I met your mother, The big bang theory ги следя - готини също!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 28 Май 2010, 3:57

Пича ще има да погледа някоя и друга годинка...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 29 Май 2010, 0:32

Cobb написа:Пича ще има да погледа някоя и друга годинка...

:yes:
Има много коли и ....BMW
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата