Препоръчайте готино сериалче
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Препоръчайте готино сериалче
sean-john написа:Аз сега се сетих,че едно време (преди 10-тина години) по кабелната даваха 1 сериал... не му помня името в момента,но идеята беше следната...имаше двама главни герои които следваха някаква книга на Нострадамус за нашествие на извънземни... върти ми се нещо в главата "Първата вълна" ,но дали беше така не си спомням ако някой се сеща и знае къде го има (ако може и с Бг суб) да казва...
а иначе аз от темата се ориентирах кой нов (за мен) сериал да почна... че свърши Изгубени,свършиха сезоните на Свръхестествено и на Смолвил и сега няма какво да гледами се ориентирах към fringe гледах първата серия и... явно ще се гледа на сериозно
добре си се ориентирал мин седмица излезе последния 23 епизод от 2 сезон .. на есен тряя да има 3-ти

sean-john написа:Аз сега се сетих,че едно време (преди 10-тина години) по кабелната даваха 1 сериал... не му помня името в момента,но идеята беше следната...имаше двама главни герои които следваха някаква книга на Нострадамус за нашествие на извънземни... върти ми се нещо в главата "Първата вълна" ,но дали беше така не си спомням ако някой се сеща и знае къде го има (ако може и с Бг суб) да казва...
а иначе аз от темата се ориентирах кой нов (за мен) сериал да почна... че свърши Изгубени,свършиха сезоните на Свръхестествено и на Смолвил и сега няма какво да гледами се ориентирах към fringe гледах първата серия и... явно ще се гледа на сериозно
А утрешен весник помниш ли по нова телевизия,а ?

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Верно май имаше нещо като "първата вълна". Сега се сетих и за "Полтъргайст" и "До краен предел" ги даваха по БТВ преди кеча

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Entourage, но задължително със субтитри (превода по Фокслайф не струва!)
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
_65536_kb_sec_ написа:8)Ако не си гледал Декстър ти го препоръчвам. Ама не онова дебиллното детско дето го дават по Cartoonnetwork. Също и Deadwood е яко , както и The big bang theory и Coupling
![]()
Декстър си е уникално детско, не като тия сегашните глупости с рисувани емо японци, с големи розови глави и картичка дракон и разни такива измислици. Добре ,че има интернет и добри PC игри за днешните деца.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Помня го и "утрешен вестник"
аз даже намерих сериала Първата вълна,но няма букви 3 сезона са 

- ViRTUaL^BoY
- Потребител
-
South park е най-яката анимация. Казвам анимация, а не детско, защото от сериозни теми правят уникален смях 
Деца всъщност не биха го схванали.
How I met your mother, The big bang theory ги следя - готини също!

Деца всъщност не биха го схванали.
How I met your mother, The big bang theory ги следя - готини също!
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Cobb написа:Пича ще има да погледа някоя и друга годинка...

71 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5