Как се става модератор във форума?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как се става модератор според вас?

С яка работа и помощ във форума
32
23%
С връзки
27
19%
С финансово подпомагане (разбирай: рушвет)
4
3%
С мазнене
22
16%
Не знам как, но със сигурно не с тъпи анкети :~~
56
40%

Общо гласове : 141
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Как се става модератор във форума?

Мнение от Е.Димитров » 27 Юни 2010, 8:43

Глупости,няма никой да стане "зелен" който по някакъв начин не е направил услуга на "червен",моето предложение е тея дето са зелени и не "модерират" актично-да земат па да си станат "простосмъртни" ,щото некой са станали "зелени" от чисто комплексарски подбуди-да принадлежат някъде...
Собствениците-поздрави за прекрасният сайт,ама трябва да знаят че именно хората-юзъри правят сайта интересен,я си представете да останат само "зелени"," червени" и нек'ви деца на по 14-16 години,ше е доста забавно,особенно темите "помощ за задача по математика" и "колко дига М3",както и публикуване на всички снимки намерени в нета изобразяващи емблема или фар на БМВ...
Сега в комерс темата се появиха и теми по-важни от платените,щото даден потребител е зелен,ми убаво,сайта си е ваш,ше си правите каквото искате,но в духа на коректното модериране дето правят "Молов","Димитрофф","малкият камък" и "явор" и много други,не трябва да се допускат подобни нетолерантни прояви към обикновенните потребители,иначе се губи смисъла от работата напосочените колеги!!!
Поздрави

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2010, 11:31

Е.Димитров написа:Глупости,няма никой да стане "зелен" който по някакъв начин не е направил услуга на "червен",

Аз съм пример за това... ако щеш вярвай... само не знам какъв вие проблема на повечето, дето си мислите, че "зелените" стават такива посредством шуро-баджанащина... Ако някой е станал зелен щото е познат на някой, то той отново е станал такъв И за да върши работа... малко хора реално им се занимава да са зелени... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 27 Юни 2010, 11:52

Mollov написа:
Е.Димитров написа:Глупости,няма никой да стане "зелен" който по някакъв начин не е направил услуга на "червен",

Аз съм пример за това... ако щеш вярвай... само не знам какъв вие проблема на повечето, дето си мислите, че "зелените" стават такива посредством шуро-баджанащина... Ако някой е станал зелен щото е познат на някой, то той отново е станал такъв И за да върши работа... малко хора реално им се занимава да са зелени... :roll:

А защо това да си "зелен" се смята за голяма привилегия?
Не е ли по-хубави да си седнеш пред компа и да си четеш простотий на спокойствие без да ти пука,вместо да се чудиш дали да заключваш,да се караш с хората,да те хранят,после да те мразят....и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 27 Юни 2010, 12:00

t060 написа:Ако искате да помагате за развитието на форума, не е нужно да сте модератори. 'Що се натискате да си вземате главоболия и задължения с модераторстването?

:yes:

На тези, които не са модератори, сигурно им се струва, че е супер никът ти да е зелен, червен и т.н., но повечето сме големи хора, за които това не би трябвало да е мотив.

Не си мислете, че е много готино да влизаш във форума и първата ти работа да е, да отвориш модераторския панел, за да оправи нещата, които трябва, вместо да си отвориш форума и да си го четеш за себе си и за кеф, заради което всички сме се събрали тук.

П.С. по повод как се става модератор- с работа и помагане във форума, с нормално поведение и отношение към темите и потребителите. Не си мислете, че тези неща остават незабелязани :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 27 Юни 2010, 12:08

(bubsa) написа:
Не е ли по-хубави да си седнеш пред компа и да си четеш простотий на спокойствие без да ти пука,вместо да се чудиш дали да заключваш,да се караш с хората,да те хранят,после да те мразят....и т.н.

Привилегия? Не... по-скоро е отговорност... а дали е хубаво да си седнеш пред компа и да си четеш простотии и т.н.... дам, много по-добре е... НО... винаги трябва да има и хора, които да "изправят" нещата... защото ако форума се остави на самотек, повярвай ми... след седмица-две ще ти е писнало да четеш САМО простотии, хранене, псувни, тъпотии и..... ще спреш да посещаваш форума. Тогава ще ти се иска да имаше модератори, които да махат "аканото", че на теб да ти е чистичко да "седнеш".

Колкото до храненето и мразенето на модераторите - това се случва само с хора, които не могат да проумеят съвсем елементарни и нормални неща и си мислят, че са "голям'та рал'та". Такъв човек квото и да си мисли за мен, ми е все тая... никаква стойност не носи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 27 Юни 2010, 12:16

Mollov написа:
(bubsa) написа:

Привилегия? Не... по-скоро е отговорност... а дали е хубаво да си седнеш пред компа и да си четеш простотии и т.н.... дам, много по-добре е... НО... винаги трябва да има и хора, които да "изправят" нещата... защото ако форума се остави на самотек, повярвай ми... след седмица-две ще ти е писнало да четеш САМО простотии, хранене, псувни, тъпотии и..... ще спреш да посещаваш форума. Тогава ще ти се иска да имаше модератори, които да махат "аканото", че на теб да ти е чистичко да "седнеш".

Колкото до храненето и мразенето на модераторите - това се случва само с хора, които не могат да проумеят съвсем елементарни и нормални неща и си мислят, че са "голям'та рал'та". Такъв човек квото и да си мисли за мен, ми е все тая... никаква стойност не носи.

Това исках да кажа и аз,но гледах да е по-сбито :yes:
А м-у другото много хора смятат зеления цвят за привилегия,а не за отговорност и за това се натискат да станат от "зелените".
Няма как да се покаже поне 50% от идиотизма с който се срещате всеки ден,абе да се извадят на показ негативните страни на това да си модератор(то маи няма много положителни страни)да видите как няма да има много хора които да се натЕгат да станат модове :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 27 Юни 2010, 12:49

имам чувството че повторихте едно и също вече 100 пъти :lol:
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 27 Юни 2010, 12:51

Напротив, има как да се покаже идиотизма... не случайно в момента се подготвя тема по въпроса ;) Само бисери ;) Няма да е готова след 1 или 2 седмици, но пък после ще има да се чете.... и да се "радва" човек на това какво могат BG героите по форумите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Юни 2010, 12:55

Моллов, не смяташ ли, че вече няколко човека, в качествата си на модове и админи, обясниха за какво иде реч, и е абсолютно излишно да се обясняваш!? :roll:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Юни 2010, 14:55

ми то в случая се обяснява зелен ,който видимо работи доста поне там,където аз влизам. ма има и други зелен,които със сигурност има какво да поправят в отношението си към обикновените юзъри и въобще към форума и работата си като админи и модератори...! темата не е никак излишна.... в крайна сметка тва ,че някои зелени и червени са решили ,че някой става за зелен не е абсолютна гаранция ,че решението е правилно...
още нещо : в спорове в различни теми тва ,че някой е зелен не означава ,че е прав . прав е само ако е прав и зеленината му не дава винаги гаранция ,че е така.
още нещо! тука темата беше как се става ,но според мен важният въпрос е как са станали...! и със сигурност има примери ,които показват ,че приятелство или просто симпатия или близост е довело до рамкирането на някой в зелено ,а не качествата му. един вид награда,признателност,приятелство .....! и не заключвайте темата ,а направете някъде важна такава да се отвори и там да се пише ,когато някой е недоволен от управление,да задава въпроси и отговора да не е "ти къв си!?" щото е тъпо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Юни 2010, 16:48

SKISA написа:ма има и други зелен,които със сигурност има какво да поправят в отношението си към обикновените юзъри и въобще към форума и работата си като админи и модератори...!

:yes:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 27 Юни 2010, 16:53

Аз съм перфектният модератор :mrgreen:

За*би друго, ами на тея хора трябва да им се плаща. Помислете само колко нови теми (не мнения, теми) се пускат всеки ден. Тва си е яко четене.
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 27 Юни 2010, 16:59

Мръсна работа, но някой трябва да я свърши...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 27 Юни 2010, 17:54

Вие тая тема не я ли заключихте :lol:

Иначе са забелязвам, че @Kashalota вече няма права...Що ли?!!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 27 Юни 2010, 18:08

Е.Димитров написа:Глупости,няма никой да стане "зелен" който по някакъв начин не е направил услуга на "червен",моето предложение е тея дето са зелени и не "модерират" актично-да земат па да си станат "простосмъртни" ,щото некой са станали "зелени" от чисто комплексарски подбуди-да принадлежат някъде...
Собствениците-поздрави за прекрасният сайт,ама трябва да знаят че именно хората-юзъри правят сайта интересен,я си представете да останат само "зелени"," червени" и нек'ви деца на по 14-16 години,ше е доста забавно,особенно темите "помощ за задача по математика" и "колко дига М3",както и публикуване на всички снимки намерени в нета изобразяващи емблема или фар на БМВ...
Сега в комерс темата се появиха и теми по-важни от платените,щото даден потребител е зелен,ми убаво,сайта си е ваш,ше си правите каквото искате,но в духа на коректното модериране дето правят "Молов","Димитрофф","малкият камък" и "явор" и много други,не трябва да се допускат подобни нетолерантни прояви към обикновенните потребители,иначе се губи смисъла от работата напосочените колеги!!!
Поздрави

Ще ти дам личен пример,от Стара Загора съм не познавам никой в "червено",даже и повечето в "зелено" не познавам с изключение на Були.Преди време се подразних много защото по едно време сякаш контрола беше по замрял тогава пуснах тази тема viewtopic.php?f=17&t=144376 за да изкажа своето възмущение от тогавашната ситуация,писах на един от колегите в "червено",че искам да бъда част от екипа и да помагам там където мога,и където знам,че ще бъда максимално полезен.Един модератор няма никакви привилегии,но за сметка на това доста отговорности и задължения.Нека някой ми каже какви привилегии имат модераторите.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата