вижте как ме усраха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: вижте как ме усраха

Мнение от spower » 12 Юли 2010, 14:23

абе колеги на мой приятел бмвто му беше застраховано в Арменец ли Армеец ли са не ги знам и на паркинг го бяха забърсали врата преден калник, че и леко хлътнало имаше и не му изплатиха нищо тия гарвани. Казали, че нямал протокол от КАТ при отказването на щетата ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Аватар
Кара: колело

Мнение от golf gtd » 12 Юли 2010, 17:46

Drum написа:Гледай от позитивната страна колега, като цяло си е малко нерви и няколко дена без кола докато я боядисат, ама след това ще имаш почти нова или поне наново боядисана :mrgreen:
Като се разделях с бившата си приятелка, тя ми причини същото (по-късно разбрах, че е тя ама както и да е), понеже знаеше, че за колата ме боли :) и така цялата от край до край без тавана, а на задния капак на Зоро подписа :mhihi:

Подадох жалба в полициятя с/у неизвестен извършител защото това ми искаха от застрахователите и после си ми я пребояддисаха и стана като нова, разни драскотинки камъчета по предния капак всичко изчезна, така че в край сметка ми направи услуга 8)

Не се ядосвай това са само ламарини една боя и си готов :bchug:

да бе колега разбирам те но на теб са ти я боядисали и не си дал и лев а аз си платих 2те оставащи вноски от каското и след това ми говорят кви ли не глупости да не ми правят колата сега съм пуснал нова молба да преразгледат щетата и в сряда ще стане ясно дали 6те ми я правят или не и аз знам че като я боядисат ще стане като нова
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 12 Юли 2010, 18:02

При щета оставащите вноски винаги ги искат :ranting:
Не ги оставяй да си правят каквото си искат и не се съгласявай в никакъв случай на пари по "експертна оценка" - от опит казвам плащат точно 30% от това което след това ще ти излезе в сервиза да ти го направят като хората. Пак ти казвам, подай жалба в полицията, това е "вандализъм", след това от там ти издават писмо, което предоставяш на застрахователите. Не знам какви са ти клаузите в полицата, ако съвсем се ебават, може би нистина е добре да се консултираш с адвокат.
Със застрахователите е така, пари без бой не дават, трябва да си нахален.
Успех :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA+чип
Мечтае да кара: черно М6

Мнение от Kalinski » 12 Юли 2010, 18:19

Абе виж ко то дето има един лаф : Даването не е като взимането :)
Пак ти казвам свърши тези 2 неща : изкараи си документ от полицията и ако и него не признават се консултираи с адвокат. И срещу някаква сума ще ги направи на дроб сарма бъди сигурен.
Изображение

Аватар

Мнение от golf gtd » 12 Юли 2010, 20:17

аз такъв документ си изкарах още на следващият ден и няма никаква полза от него а за адвокати няма кой да се занимава по добре да си платя и да ми е боядисат
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 323i / 97'

Мнение от Drum » 13 Юли 2010, 9:32

golf gtd написа:аз по добре да си платя и да ми е боядисат

Е за какъв :censored: ти е каско тогава :conf:
Докато не се научим да си търсим правата при положение, че сме дали пари ще ни боцат на големия пръст до дупка :bang:

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 13 Юли 2010, 9:55

Един съвет от мен...щото ми е писнало от ш*бани застрахователи и по-конкретно от някой там, дето се има за голяма работа!
Мой познат - по същия начин - надран, та надран!
Доплаща 3те оставащи вноски - и после му отказват!

От там го пращам при адвокат - завежда иск за 9000 лева.
В кантората, в която го пратих много ги обичат такива застрахователчета + това работят на резултативен хонорар (%) САМО ако спечелят (тоест не вадиш никакъв кеш).

Няма да обяснявам как финтираха, но 4 месеца по-късно моя познат беше с 5000 лева напред!
Само ще кажа, че за колата е малко преди да му откажат щетата "щяла да се продава - имало е капаро даже", а парите от колата са "щели да му трябват за неотложни нужди"...абе понесъл е доста пропуснати ползи и вреди!! :mhihi:
От тях даде 2000 на адвокатската кантора, направи си пълно пребоядисване на колата, смени си консумативите и му останаха 2000 лева!!
След изтичането на Каското - застрахователната компания не пожела да му го поднови :mhihi: - боли го фара - плати си годишното каско в друга компания и отиде на море!!

Извода - не се оставяй, защото ще те мачкат!

Търси си правата, колегаааа !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 13 Юли 2010, 11:28

pazokolarov написа:
TUZara` написа:
Rundev написа:
TUZara` написа: ...

....

.....
Така красиво изписана е от близо половин година и да ти кажа изобщо не ми прави впечатление вече :mhihi:

Аз лично не бих могъл да възприема такъв външен вид на колата си :dunno:

....и аз това казах,бих заличил надписа със шкурка и бих карал така докато дойде време за боя но да я гледам така......
Изображение

Аватар

Мнение от ri4i e46 » 13 Юли 2010, 14:50

Rundev написа:
pazokolarov написа:
TUZara` написа:
Rundev написа:
TUZara` написа: ...

....

.....
Така красиво изписана е от близо половин година и да ти кажа изобщо не ми прави впечатление вече :mhihi:

Аз лично не бих могъл да възприема такъв външен вид на колата си :dunno:

....и аз това казах,бих заличил надписа със шкурка и бих карал така докато дойде време за боя но да я гледам така......

аз бих го направил черен мат капака докато събера пари за боя
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepelq6ko » 13 Юли 2010, 16:22

колеги я ме поправете ако бъркам ,но Бул Инс май нямат мобилни групи.това е закон където и да те чукнат и да те одраскат веднага звъниш на дежурните телефони на застрахователя и заявяваш щетата.Те те питат какво е проишествието и преценяват дали да идва въпросната група,ако не направо в щети центъра до 3 дни и всичко е ток.В армеец е така и имено за това съм там,тази година имах 2 произшествия,веднъж с протокол от кат и веднъж паркингова щета,обаче не я закарах директно,а се обадих да си извикам мобилна група,но диспечара ми каза "няма проблем,няма да ви пращаме група заповядайте в щети центъра".отидох-снимчица,експертна оценка и след 8 дни 103лв по банковата ми сметка за одраскана врата.много цивилизовано работят тия момчета и съм много доволен.няма да ви разправям миналата година бях в ДЗИ и че не за експертна оценка ,а за "по фактури" от 1300лв ми платиха 650,писах жалба ,на която ми отговориха че те толко давали,спирам до тук че много имам да ги храня тия педе*аси.Та според мен липсата на мобилна група при застрахователите е имено това -да спести изплащането на паркингови щети които са 60-70% от събитията.

Аватар

Мнение от golf gtd » 13 Юли 2010, 16:55

да бе колега разбирам те но при теб е 1елемент за боя а при мен са 9елемента надраните и нали знаеш 4е това са си поне 1000лв и те гледат да си измият рацете някак си
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Мнение от pepi_sky » 13 Юли 2010, 18:19

Колега кофти работа, дано се оправиш и май спасението ще ти е гаражче да има колицата.

На един приятел преди няколко дни му направиха доста гадна мизерия. Всички странични, предно и задно стъкло, стъкла за обратно виждане, фарове, стопове и регистрационните номера му ги бяха боядисали със спрей през нощта. После беше ходене по мъките докато му ги изчистят. Най-лошото е, че почти е сигурен кой е, но няма как да го докаже.
"ДА ЗАВИЖДАШ ОЗНАЧАВА ДОБРОВОЛНО ДА СИ ПРИЗНАЕШ, ЧЕ СИ ЛАЙНО !"

"ГЛАВАТА МИ МОЖЕ ДА Е ПЪЛНА С БРЪМБАРИ, НО ВСИЧКИТЕ СА ВИШИСТИ !"

"НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН, ЖИВОТА ГО СЛАГА НА ВСИЧКИ !"
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 13 Юли 2010, 19:14

Съдене до дупка бе, отнема време, но така се постига качество. Както казват колегите горе, за какво иначе го плащаш тва каско? Само да не си затраеш, че така само им даваш аванта. Дигай врява докато не платят щетата!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 13 Юли 2010, 20:02

обади се на господари на ефира :mhihi: :mhihi: :mhihi: ... имаше някакъв случай на 1 момче от Бургас дето са му гепили 7цата и не са му я платили 5 месеца и след като господарите направиха предаването на др ден всичко му беше платено :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krisu » 14 Юли 2010, 13:16

Иии ужас колега. Аз дето имам двор и колата я държа в двора... 2 пъти ми се случва да я паркирам някаде когато имам работа през деня, за кратко и време и като се върна, 2 пъти ми я бяха начесали. И аз го преживях тежко, ама кво да се прави... пумия. В армеец поне ми платиха веднага. На една приятелка пък, на компакта и бяха надраскали ТЪПА ОВЦА, ама толкова дълбоко с нещо остро, че напрао ... Мамицата им.
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата