Конкурс "Най-маниашко BMW"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Re: Конкурс "Най-маниашко BMW"

Мнение от ME4KY » 09 Сеп 2010, 18:51

JOGI написа:абе тая червената малко смешно ми идва как уж толко налял, за да заприлича на м3 и в същото време оставил отстрани тая избацана хромирана лайсна
и тва- * M3 седалки, тука малко послъга
както и * M3 предни и задни светлини, ай стига бе
няма да гласувам за него, много лъже

Виждал съм я няколко пъти и е наистина невероятна колата.Пича даже я продаваше.... :mhihi: :mhihi: Потърси малко повече информация и снимки на колата преди да съдиш :winky: Гласувах за друга,щото не ми допада модела и червеното :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 09 Сеп 2010, 20:02

legoboss написа:Абе Умници в конкурса става дума за тунинг на БМВ, а не за класическия селски тунинг- предна М броня за 100 лева.Това ли харесвате-всички да сте еднакви като изважданчета. Не ви ли омръзна да се имитирате и да не харесвате различното. Относно диодите - трябва ли всяко едно БМВ да бъде с баналния Angel eyes, и за неосведумените диоди се ползват и от Ауди, и от Мерцедес, и от БМВ в предните светлини. Просто нямам думи...

Май не ти е добре днес а ?
Как да го разбирам това - "Става дума за тунинг, не за тунинг" ???? И последно класически ли е, или е селски ? Не знаех, че оригиналния М паркет е селски, ама щом казваш, товята дума е закон за нас. Броня за 100 лева се вижда на снимките, но нито на компакта, нито на червеното е46 пък незнам. Какъв е проблема, как изглежда бронята или колко струва, че не се разбира ?. И значи щом ангелските очи се ползват от БМВ са банални, а диодите, като се ползват от Авуди и Мерцедес, не са, така ли ? Какво праиш изобщо в тоя форум ми е интересно ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 09 Сеп 2010, 20:16

ME4KY написа:...

начи тя сигурно е много добра, но не ми харесва какво е написал. сега дали са му ясни тея работи или не, не знам.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Сеп 2010, 22:20

legoboss написа:Абе Умници в конкурса става дума за тунинг на БМВ, а не за класическия селски тунинг- предна М броня за 100 лева.Това ли харесвате-всички да сте еднакви като изважданчета. Не ви ли омръзна да се имитирате и да не харесвате различното. Относно диодите - трябва ли всяко едно БМВ да бъде с баналния Angel eyes, и за неосведумените диоди се ползват и от Ауди, и от Мерцедес, и от БМВ в предните светлини. Просто нямам думи...

А ти, тъпак смотан, за кого искаш да гласуваме? Много си прост, как ейнджъл айс са банални, а използваните от амнайси марки светодиоди - не са? И не, не ми е омръзнало да виждам Баварци с оригинален М пакет, просто 'щото са рядкост! Аз съм осведОмен и по-грамотен от теб, така че не ме определяй! Като нямаш думи, приеми един съвет - мълчи си!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 09 Сеп 2010, 22:27

Eй палячо, :ranting: внимавай с обръщенията към колегите от форума :dummy: , тва ямболското да не е твое :?:
DIESEL POWER
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Сеп 2010, 22:53

Абе lesboboss :mhihi: , не знам коя е твоя и коя не, ама... що не си направиш извода от коментарите тук! Явно от иснинските фенове на марката... :idea: масово не се харесва такъв тип тунинг...И още нещо - що не си направиш труда да поразгледаш из галериите тук, може пък да ти просветне, как трябва да изглежда едно "маниашко BMW"... Копирали сме се били, ХАХАХА...
Отценявам труда, желанието, времето и средствата вложени, за да изглежда едно BMW различно.... НО... тук става въпрос за една много тънка граница... между кича, селското, натруфеното и излишното, естетически неиздържаното, несъразмерното... И красивото!
И за жалост доста хора, каращи любимата марка не я усещат! Разбира се вкусове всякакви...
Поздрави от мен и успех в конкурса ;) :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 09 Сеп 2010, 23:35

JOGI написа:
ME4KY написа:...

начи тя сигурно е много добра, но не ми харесва какво е написал. сега дали са му ясни тея работи или не, не знам.

И на мен не ми хареса,че няма почти никаква информация.Даже ми се стори,че нищо не е писано :mhihi: :mhihi: Вярвам също така,че има още много,много коли,който даже не са се явили за одобряване.Колкото до "селския тунинг",мога да кажа..карайте си опелите докато не се разпаднат..
Тва,че сте си зели поредната бракма,и си мислите,че като е сток изглежда добре....Има хора дето са си предвидили за какво ще си дадът следващите няколко заплати....и всичко ще е по колата.Карайте е36 за по 2к с издухани мотори,дрифтете си на секи завой,и си мислете,че сте номер 1.Преди да давате оценка за някой(участник в конкурс,в случая),погледнете себе си :paranoid: :paranoid:
Не ми копирайте мнението с хейтърски цели МОЛЯ
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is Cabrio Individual 1997

Мнение от djdobled » 09 Сеп 2010, 23:43

Така с дотук прочетеното за пореден път се убеждавам че 90% от хората в този форум ма грам си нямат на идея каква е разликата м/у тунинг и заводски пакет на колата(М Паркет)

Повечето селски шушляци тук(не визирам всички а някои определени)каращи БМВ ама на макет 1:18,или другия вариант БМВ ама за 300лв с емблема М3 нека да прочетат правилата на конкурса - става въпрос за доработка(да поясня за тЪпаците -нещо нестандартно правено допълнително по колата)а не за предна и задна стъкломатени М брони и Еинжъллл аииисс.....= на всички сме с пълен Пудинг еднакви като две капки вода!!!

Айде някои мамини синчета да си държат обидите по мои адрес за себе си!

Стигнах за пореден път до извода че ако някои хора в този форум ги няма просто форума щеше да е каде каде по добър и приятен ,а не като завидим на някои да плюем по негов адрес и да започваме да си мерим П...ките....но това е жестокаа истина никога няма да се оттървем от тези "Тъпанари селски"

Отчайващи случаи сте(не всички нали да не се обидят неправилно други хора!)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Сеп 2010, 23:54

С обидите и глупостите - до тук... сами си съсипахте темата....

P.S. Ryapoff, dmxl, djdobled - 1 ден в "изтрезвителното".

Предишна

Назад към Извън Темата