Пак ли БМВ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Пак ли БМВ?

Мнение от vicho » 14 Окт 2010, 20:48

BMWALPINA написа:Кво значи "влачи се с 40"? В града колко беше ограничението 50? Това че има хора които спазват ограничнията не значи, че трябва да ги избием, особено ако пък са и пенсионери. Що не минеш на няколко S класа на 2 см от нея? И аз се изнервям като някой кара бавно пред мен но си намирам пролука и минавам от някъде. Започвам да мигам с дългите ако ми карат двама един до друг с 40 и няма от къде да мина. Мигавам няколко пъти ако се мръдне мръдне, ако не чакам...

в града се кара с 80 бе, какво ми се влачиш с 40, особенно като е мокро и останалите участници карат бавно, тогава получаваш бонус +10 км/ч, т.е. можеш да се движиш с 90 :mhihi: :driving:

покрай еС-класи и други големи черни и скъпи коли не се минава близо, само до нисан микра и т.н., за да стреснеш жената в него :mhihi: това ти дава бонус +5 към "МЪЖЕСТВО" :wave:

като мигнеш и се свият (особенно ако дългите ти са ксенони), получаваш +1 на мъжество, но ако не се свият, губиш 2 точки :smoke:

и те така, целта е да се прибереш с максимално бонус точки за най-кратко време за да спечелиш рейтинг и да си тунинговаш бараката :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530d xDrive

Мнение от M3-CSL » 14 Окт 2010, 22:25

vicho написа:
ивчо3 написа:... Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. ...

гледай да стреснеш някой по-здрав така, че като се "довлачи" до светофара с 40 и ти все още чакаш една минута на червено, да слезе и да ти нашока репата...

само състезатели сте се събрали ... :bowdown:

Пресен случай от миналата седмица. Един познат гардероб (разбирайте с размерите на трикрилен такъв) си кара из Варна и някакви сополиви с един Ескорт решили, че се движи твърде бавно и решили да го стреснат малко. Ама на следващото кръстовище като спрели им завъртял по един шамар ей така възпитателно :mhihi:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 15 Окт 2010, 15:56

M3-CSL написа:
vicho написа:
ивчо3 написа:... Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. ...

гледай да стреснеш някой по-здрав така, че като се "довлачи" до светофара с 40 и ти все още чакаш една минута на червено, да слезе и да ти нашока репата...

само състезатели сте се събрали ... :bowdown:

Пресен случай от миналата седмица. Един познат гардероб (разбирайте с размерите на трикрилен такъв) си кара из Варна и някакви сополиви с един Ескорт решили, че се движи твърде бавно и решили да го стреснат малко. Ама на следващото кръстовище като спрели им завъртял по един шамар ей така възпитателно :mhihi:

bravo burje edin kompot ot qgodi za garderoba :banghead:

pp. sry za 6liokavicata pi6a ot telefona
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M3-CSL » 15 Окт 2010, 19:57

С компоти гардероб не се става.. :mhihi:
Ся малко по-сериозно, макар че бягаме от темата.. ти ако си бръмчиш из града с жена си, която е в напреднала бременност и някви бацили почнат да ти секат пътя, да ти светкат и мигат как ще реагираш, че ми е интересно?..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на бензин.....
Мечтае да кара: на ток.....
Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан

2012--2013->е36 m52b28 95г седан

2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе

2015--2016->е46 m54b30 2001г купе

2016---e46 m47TUd20 2003г компот

2019---e90 m47 2006

2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010

Мнение от -Юли- » 15 Окт 2010, 23:31

много хора като се качват в колите се не мислят,карайте предпазливо!!аман от газарлъците по пътищата с бързите коли!!ей за тва съм си взел 316ка колко и да го мъча се не мое да откине :mhihi:
Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 15 Окт 2010, 23:53

DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?

ми що не,ако не бързам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 15 Окт 2010, 23:56

M3-CSL написа:Пресен случай от миналата седмица. Един познат гардероб (разбирайте с размерите на трикрилен такъв) си кара из Варна и някакви сополиви с един Ескорт решили, че се движи твърде бавно и решили да го стреснат малко. Ама на следващото кръстовище като спрели им завъртял по един шамар ей така възпитателно :mhihi:

Първо - не трябва да се подплашват другите водачи с близко минаване. Таксиджииски тъпанарщини. Не го подкрепям - има жени, слабонервни шофьори, ще стане беля и ще има дертове.
Второ - тоя гардероб не е срещнал уред за гладене...

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 16 Окт 2010, 0:18

bavareca_86 написа:
DanielzZz написа::oops: Това не съм го прочел.И все пак ще слезеш да биеш някой,щото ти е минал близко до колата ли ?

симпатяга и като гледам късметлия ....или само си приказва6
в колко свободна държава живеем
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M3-CSL » 16 Окт 2010, 1:13

Сега идеалния вариант е да няма нито сечене на пътищата, нито селски истории по кръстовищата, ама за съжаление живеем в държава където идеалните неща са рядкост

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 16 Окт 2010, 19:56

00Cool написа:
bavareca_86 написа:

симпатяга и като гледам късметлия ....или само си приказва6
в колко свободна държава живеем

ми който ме познава знае 4е не си приказвам,а и къде видя да казвам 4е надделявам секи път :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 16 Окт 2010, 23:24

утре мисля да пусна малко снимки на ПЕРФЕКТНАТА, ЕДНА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ и т.н. блалалал е36 във форума и ако тая е една от най-гледаните, представям си как изглеждат нормалните, сигурно треа са в надин :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 17 Окт 2010, 2:57

ивчо3 написа:
DAEL написа:http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-trotoar-7246790?nt=4
Дали колегата е карал с нормална скорост?

А нормално ли е да се кротнеш с 30-40 км/час във всички ленти по "В. Левски"? Нали ти е ясно каква ще бъде реакцията на всеки нормален шофьор, уважаващ себе си и принуден да се влачи след някой идиот, който е решил че бавното шофиране било безопасно :mhihi: ? Не безопасно дами и господа, бавното и неадекватно каране е предпоставка за катастрофи от нормалните участници в движението. Моята реакция като видя такъв пенсионер да се влачи пред колата ми е да настъпя газта до дупка и възможно най близо до неговата кола да го мина, та да го стресна малко. По темата не мога нищо на кажа, има много въпросителни и в случая не може изобщо да се коментира фактора скорост.
ПП: Не се считам за нормален шофьор, аз съм в другата крайност, при това мога да бъда такъв когато 50% от участниците станат такива :winky: .

пожелавам ти при следващата подобна маневра да намериш първият появил се стълб от уличното осветление :clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 17 Окт 2010, 2:59

dimithur написа:

Мдам, в предишната ми работа имах един колега дето работеше като охрана, 120кг стероидно животно, като се назоби и му избият чивиите, пребиваше хора с палка само щото са спрели по рязко за него :mhihi: Отделно че ходеше запасан и с един Глог. Така че си опичайте акъла, щото всекакви луди ги има в тая държава

баце,все ще се намери някой с калашников да му го вкара във всичките дупки на глога :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата