нисан гтр става по-силен...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: нисан гтр става по-силен...

Мнение от BMW_RIDER » 22 Окт 2010, 23:17

alx написа:
SKISA написа:а и най-добре да се пробва.....ако може!

да де... пробването му е майката ;)

аз съм карал "стария" доста пъти... ето ти какво съм писал пролета на 2008-ма за първата ми среща с колата... ;) последващите ми изпълнения с такъв автомобил само затвърдиха мнението ми...

http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=84&t=90387

за новия - не знам. като се приземи ще литнеме и с него ;)

А какво имаш предвид под "атеса-та" в ревюто ти в тунинга?
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 22 Окт 2010, 23:45

SKISA написа: ... тва ,че неква наточена ланча я била минала на неква права не ми е критерий....

А критерий ли е, ако точно тази "неква-та" наточена ланча му скъса задника на нисана и по завоите ?! Мисля, че няма да и е проблем ... а тази от клипа е по-слабата (двигател/окачване) от двете Интегралета, собственост на един и същ човек ... Колкото до "правата" т.н. 400 метра, аз лично съм виждал "по-слабата" в действие с постоянни много ниски 11-ки ...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Окт 2010, 7:35

аз па направо не съм спал ,че неква ланча отупала некъв гтр.....! и са разсъждавам дали и мене може да ме отупа с комбито....!
говорим си за колите и обсъждаме...! на мене критерият за яка кола изобщо не са ми 400те метра. ма хич даже. да се държи добре в завои ,да има достатъчно мощност и да е лесна за управление ми е доста по-важно от старта. а старта на нисана ,както се видя от некои клипове хич ,ама хич не му е слаб. така че - секи с вижданията си и с вкуса си. нищо лошо в случая. единственото на което държа в темата е ,че нисана е прекрасна кола,адски бърз автомобил и евтин , в сравнение с други като него или близко до него. останалото са вкусове и вебокс....

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 23 Окт 2010, 9:49

На мен пък R34 повече ми харесва... :angel:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Окт 2010, 2:18

тая работа със строшените кутии е абсолютен булшит, ако знаете колко гтр-а има в бг и всички са все душмански карани, нито един няма строшена кутия...

на 10 000 км е сервизното обслужване с изключение на първия сервизен интервал, които се прави на 1000 мили или 2000 км, той е безплатен

не знам що ги гледате тия криви оферти за коли без гаранция или 2ра употреба

чисто нов, от магазина е 140 000 лв., премиум...

за гумите няма как да им се хване края кога с кви си карал, така че не мисля, че е съществен проблем, да не говорим, че тука в бг даже и зимни гуми им търсят хехахеа :) :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Окт 2010, 7:33

не мога да коментирам дали е булшит или не, но един от собствениците заведе групов иск срещу nissan и го спечели.

http://jalopnik.com/5565919/this-is-nis ... t/gallery/
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Окт 2010, 11:19

steeN написа:не мога да коментирам дали е булшит или не, но един от собствениците заведе групов иск срещу nissan и го спечели.

http://jalopnik.com/5565919/this-is-nis ... t/gallery/

не знам приятел, явно тука в българия не ги карат както трябва, щото устискват :)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jivko7777 » 24 Окт 2010, 16:03

MatriX_Fucked написа:Май от нисан са гледали клипа във вбокс-а, как ланчата бие гтр-а, кат маче у дирек! :D

http://vbox7.com/play:6181b145

:lol:

Мдаа слаби са тия GTR-и...
Ето и срещу 155-ца ;) пак в България
http://www.youtube.com/watch?v=LLG7wHDBq64
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Окт 2010, 17:32

BadAngel написа:тая работа със строшените кутии е абсолютен булшит, ако знаете колко гтр-а има в бг и всички са все душмански карани, нито един няма строшена кутия.. :)

брееее,то това ще е прецедент
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Окт 2010, 17:35

не знам бад енджъл колко познати има ,но аз имам двама с такива и нямат абсолютно никакви проблеми с колите си,....павка. ти колко познаваш с гтр-и с проблеми ,за да сравним...!?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 24 Окт 2010, 21:17

Е брао земахте България за пример за счупени кутий. Все едно да взема ескимоси за пример за плажен футбол.
Колко Гтр-а има в БГ - 10 в Сащ колко - над 10 000. Да неговориме че тука асфалта в 98 % от случайте е изтрит, стар прашен на бануби и т.н. Въобще неможе да зацепат гумите върху него. Това не прави колата по бавна, де но е факт ,че нисан не даваха гаранция ако си ползваш ЛЦ и преправяха управлението на кутията на 1вата година заради тия проблеми.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Окт 2010, 21:45

SKISA написа:не знам бад енджъл колко познати има ,но аз имам двама с такива и нямат абсолютно никакви проблеми с колите си,....павка. ти колко познаваш с гтр-и с проблеми ,за да сравним...!?

не става дума за познати и приятели, става дума за коли, дошли за ремонт в единствения оторизиран сервиз в българия за гт-р :)

мен лично слабо би ме развълнувал факта, че някои американо-идиот е успял да си строши колата и нисан от своя страна са намерили начин в условията на гаранцията си да се защитят от ненужните разходи по ремонта на безумието, което е направил с колата

в реалния живот, който тече в наща държава, където реално се карат колите проблеми със скоростите... няма, за мен като евентуален купувач това е изключително важно, останалото е интернет приказки :)

да не говорим, че колата е голям кеф и краста, не знам как може с такова равнодушие да коментирате годзилата, на мен напрао ми се изправят чорапите всеки път като се сетя за звука на тая кола като и се надъни газта до ламарината :) :) :)

некъде 20-25 гтра има из българия, като от тях 4-5 са европейски, останалите са американски (уж американските били проблемните) :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Окт 2010, 22:22

а кой е този сервиз за гтр
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 24 Окт 2010, 22:34

Бе не знам колко са у България ама за Търново знам,че има 3 виждал съм 2-та :winky:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Окт 2010, 23:20

павката написа:а кой е този сервиз за гтр

единствения оторизиран нисан пърформанс център за българия е сервиза на нисан софия....
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата