Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

Да.
54
48%
Не.
58
52%

Общо гласове : 112
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Подкрепяте ли полицаите в протеста им?

Мнение от acho.rs » 29 Окт 2010, 10:48

Докато в страната е на мода - абе нищо не става от мене , ще запиша военен или полицай - до тогава нямам и няма да имам респект към тези институций . Пазители на реда по 60кила с кубинките , военни-пияници и КАТаджий модерен символ на корупцията (макар , че с последните не съм имал проблеми) - не , не ги подкрепям .
Не казвам , че всички са тиква , но това е болшинството и докато критерия за полицай е - тате и вуйче - работата няма да се оправи :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 29 Окт 2010, 10:59

Подкрепям ги, тъй като не им давам пари като ме спрат, поне държавата да им плаща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Окт 2010, 11:05

acho.rs написа:Докато в страната е на мода - абе нищо не става от мене , ще запиша военен или полицай - до тогава нямам и няма да имам респект към тези институций . Пазители на реда по 60кила с кубинките , военни-пияници и КАТаджий модерен символ на корупцията (макар , че с последните не съм имал проблеми) - не , не ги подкрепям .
Не казвам , че всички са тиква , но това е болшинството и докато критерия за полицай е - тате и вуйче - работата няма да се оправи :evil:

ачка,не е така.за да влезнеш в системата на мвр си трябват корави връзки.не всеки къде реши и става.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 29 Окт 2010, 11:25

Това имах предвид , под "тате и вуйче" :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 29 Окт 2010, 16:35

силно НЕ!!!! първо- по закон нямат право да протестират! не може този който следи за изпълнението на закона- да нарушава закона! второ- няма за какво да протестират! заплатите им ИЗОБЩО не са ниски, на фона на заплатите в БГ! трето те са най-големите нарушители на всякакви видове нормативни и ненормативни актове! освен това са ебати връзкарите- винаги за ушевите нещата ставата по втория начин.....абе изобщо за кви просети става дума?!?!
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 30 Окт 2010, 17:49

Колко теми има в тоя форум дето има някакъв благодарност че да кажем полицая учтиво ви е упътил или каквато и да била полезна работа - николко. Навсякъде има само "храна" по техен адрес.

Аз досега не съм се хвалил но да си призная - един път ме хванаха със 180 км/ч - след час пазарлъци се разминах само с минимална почерпка (единствения път гат съм давал пари , ако 30 лева са пари) . След това - хванаха ме със 110 при 50 ограничение (извънграда) - без пари , без наказателни точки - само с нормални приказки . После - отлепил бях грешната лепенка - бяха три и аз като идиот разлепих една стара и тази от настоящия период и на всичко отгоре не си носех картончето ... освен че съм с английски номера и ми разправяха маса много време , че не става . Провериха всичко и накрая минах с 10 лева фиш за неносене на документа . .. друго - не светещ фар - айде бягай ... Тези дни - забранен завой - пак се разбрахме само с приказки (без черпене и тн)
... в последно време като видят , че талона 2 години е останал чист и направо ме пускат .
Ако съм направил някое нарушение и ме пуснат - задължително - карай внимателно , другия път ще има акт или нещо такова в смисъл - леко възпитателно говорят .
Това е положителното за КАТ - лошото го казах в предния пост .

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Окт 2010, 21:37

днес се опитах да ги подкрепя.....! в софия има поне 500 други места,на които ако има полицай ,ще е по-лесно и по-безопасно преминаването...! да ,ама не! те са се скрили почти през 500м две патрулка ,за да "заработват" лесно от необмислена организация на движението. едното е завоят на семинарията откъм телевизионната. има една лента за наляво ,а колите натам са винаги много. второто е светофара на симеоновско при зоологическата - пак за ляв завой е една лента ,а за десният ,където се редят поне 5 пъти по-малко коли са две. седят на гюме и чакат. спряха ме ,заприказвахме се ,оставих 5лв. обидени били! знаел ли съм колко са 5лв в България!? що решиха ,че не живея в България не знам....! знам колко са! 5 х30 спрени прави 150лв ,делено на 2 са 75лв надница на калпак ,плюс заплатата !! е толко прави.....!! 75х20=1500лв + не знам колко им е заплатата....! е толко прави!! обидиха се и ми ги върнаха и ме посъветваха да се поинтересувам колко е почерпката вече в България.....! явно ,за да не дъмпингират цените не взимат малко! аз пък нямам нищо против! иначе исках да ги "подкрепя" ....! но не ми се получи.....

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 01 Ное 2010, 18:04

За това като ме спрат и си знам че съм в нарушение синия талон у задния джоб и пиши колко искаш актове, минават давност и те така.... Пари на мързеливи цървули не давам ( да не са ми гаджета я :mhihi: )
А за анкетата когато почнат да си вършат читаво работата и спрат да трепат хората като протестират тогава ше им подкрепя техните протести.

Предишна

Назад към Извън Темата