Отрова

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Отрова

Мнение от Lord » 31 Окт 2010, 3:35

Веднъж един даскал ми беше казал, че който няма какво да казва говори с примери.
Направи ми впечатление как правите всевъзможни асоциации, а авторът просто пита за котките. Отговорете му.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: С 45-ти номер

Мнение от todor kerin » 31 Окт 2010, 3:52

Prekysvach написа:моят съвет е въздушна пушка земи си от ония сачми с барута и се цели малко зад предната лапа....
пък до колко е правилно всеки решава сам за себе си ....
аа и да не забравиш да ги изхвърлиш после ... така никой от тия природо защитници няма да забележи липсата на 3 4 котки .....

а за последно мнение преди да заключат темата напиши че си ги подмамил с храна в багажника и си ги пуснал някъде далече и ще се издигнеш в лицата на хората :mhihi:

С пушката вече е садистично,колега,редактирай си поста ,че много критика ще отнесеш от "природозащитниците",които не са стреляли с въздухарка по врабче и ядат месо само от животни отглеждани във ферми с хуманно отношение към животните и умъртвени по същия начин :mhihi: .Писъл съм какво търся и за какво и така ще стане.Ако ги нося някъде,или някой друг ще има проблеми с тях,или ще умрат от глад.Грешно е просто да си прехвърляме проблемите един на друг.
Изображение

Алфа Въшкар
Аватар
Кара: ч
Мечтае да кара: Countach през 80-те

Мнение от sme666ko » 31 Окт 2010, 4:01

///peter написа:Цялата тема е толкова жалка че не е истина, ти като си толкова загрижен за децата, досети ли се че там където ще слагаш отровата играят такива?

Малко вероятно е да отровиш дете........ но все пак вероятно.

Освен това може да отровиш нечие куче, или коте, не само тия дето са хоумлес.. Замисли се!!

И както каза ///peter - темата е ЖАЛКА!! :kuku:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 31 Окт 2010, 8:53

todor kerin написа:Кажете някъква отрова,действаща на котки.Син камък ще свърши ли работа?

Защо, да не са заболели от копитен гнилец? :roll: Времето застудя и котките взеха да търсят топлото и да лежат на капаците на колите...По- добре едно платнище и колата да е покрита.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 31 Окт 2010, 9:43

Хахаха
Ужас каква тема стана за това.... Гледам повечето пишат и обясняват как котките виждаш ли, заради един дърт кошер виждаш ли... да бе ама готиното е че 90% от вас ще хванат чифтета ако сбарат някой да им пипа по колата (я радио, джанти, м-пакет) и какво излиза че живота на котката е по - ценен от този на човек така ли...
Колега има една организация - http://arsofia.com/ свържи се с тях и ги питай как как трябва да постъпиш в тази ситуация.

Поздрави
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 31 Окт 2010, 11:23

Гръмни ги. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 31 Окт 2010, 11:58

или обеси 1 за назидание някъде около колата и няма да се навъртат докато мирише :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Окт 2010, 12:03

saleen написа:По- добре едно платнище и колата да е покрита.

Виж за това не се сетих съвсем, аз предлагам да му купя на колегата едно покривало вместо да трови животни :yes: Казвам го съвсем сериозно, колега свържи се с мен и ми дай адреси за доставка по еконт, стига разбира се да не те мързи да го сваляш и слагаш всеки ден...

radio_manbg написа:Хахаха
Ужас каква тема стана за това.... Гледам повечето пишат и обясняват как котките виждаш ли, заради един дърт кошер виждаш ли... да бе ама готиното е че 90% от вас ще хванат чифтета ако сбарат някой да им пипа по колата (я радио, джанти, м-пакет) и какво излиза че живота на котката е по - ценен от този на човек така ли...
Колега има една организация - http://arsofia.com/ свържи се с тях и ги питай как как трябва да постъпиш в тази ситуация.

Поздрави

Колега схващаш ли тънката разлика? Котката не го прави с никакви користни цели, а единствено за да живее, докато наркоманчето или тарикатчето? Или искаш да кажеш че подобни боклуци имат повече привилегии за да живеят?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Окт 2010, 13:03

Не мога да повярвам, че съществуват такива неандерталци....честно :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 31 Окт 2010, 13:10

Животът на един човек, не е равен на живота на едно животно. Или? Колкото за животните, отношението към тях трябва да бъде като към животни.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 31 Окт 2010, 13:21

Не видях в темата да се споменава, че котките заплашват човешки живот.. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Окт 2010, 13:33

А аз да повторя, ако 60лв ще спасят няколко невинни животинки, нека автора да ми пише - ще му купя оригинално покривало от дару - да не е капо!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 07'
Мечтае да кара: самолет

Мнение от aston_mm » 31 Окт 2010, 13:35

Абе повечето вместо да дават съвети да не прави нищо на котките, те дават акъли да ги бесели, да ги давели и т.н., айде вземи си един гараж и забрави за котките и градушката, мислете малко трезво, какъв си ти че ще убиваш, удавяш, отравяш котките?
Представи си че около колата ти се увъртат лапета, какво тях ли ще искаш да отровиш или обесиш?
:dummy:
Мислте малко

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 31 Окт 2010, 13:44

Да бе, вземи си един гараж - колко му е - 7-8000Е - джобни пари :mhihi:...или по 300-400 наем на месец - нищо не е :mhihi: . Да ви имам съветите :censored: :banghead:

Иначе колега - наистина не трепи животинките :winky: . Според мен най-удачно е да ги упоиш и да ги закараш някъде на майната си и от там нататък майката природа да се грижи :winky:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Окт 2010, 13:45

Maverick_VS написа:Да бе, вземи си един гараж - колко му е - 7-8000Е - джобни пари :mhihi:...или по 300-400 наем на месец - нищо не е :mhihi: . Да ви имам съветите :censored: :banghead:

Иначе колега - наистина не трепи животинките :winky: . Според мен най-удачно е да ги упоиш и да ги закараш някъде на майната си и от там нататък майката природа да се грижи :winky:

За 3ти път подкрепям идеята на колегата с покривалото и както казах съм готов да покрия разходите, ако даде мъжката си дума че няма да пипне с пръст животинките. Или и бризента ще разкъсат тези тигри ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата