Дрифт по улиците....!
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: Дрифт по улиците....!
точно на мене мисълта ми е ,че чертата не е поставена! няма черта . и секи решава къде е чертата ,а пък полицаите решават за тех си ,за да вземат некой лев. естествено ,че на завой без видимост и ако влезеш в насрещното ще застрашиш другите отсреща. независимо дали си останал в платното си или не. и аз не прокламирам дрифта по улиците а питам къде е закона и каква е мярката по която ни мерят. има завои ,в които ако влетиш с по-голяма скорост даже е по-добре да дръпнеш ръчната за да влезеш. тва е поднасяне ,но дори си го направил ,за да задържиш колата! а не да се треснеш...! ако е ясно ,че излиташ и направиш нещо от дрифтърския списък с прояви има вероятност даже да я задържиш. огромна вероятност. ако натиснеш спирачки и чакаш да се случи чудо обикновенно не се случва.
не чета като тийн, а се питам къде е обоснованието ,заради което матрикса си е отворил картотека и трупа вътре актове....!!! тва ми е идеята. принципно и да газиш цветя е забранено ,ма като видях ,че ще отнеса човек си се метнах в храстите като стой та глей! и орезах една камара цветя и дървета.
кое е по-опасното!?!? дрифтъра ,който е поднесъл колата или пешеходеца,който пресича неправилно и става причина некой за малко да се очисти ,а и той да си замине!?!?!? ето ти нова черта!!! тогава закона какво казва!?!?наказва ли пешеходеца ,че е претичал на българия адекватно или наказва дрифтъра ,който е поднесъл ,щото е щел да направи нещо!?!?!? тука кое да гледаме като морално,факторно-хаосно и равнопоставено пред закона!?!?
не чета като тийн, а се питам къде е обоснованието ,заради което матрикса си е отворил картотека и трупа вътре актове....!!! тва ми е идеята. принципно и да газиш цветя е забранено ,ма като видях ,че ще отнеса човек си се метнах в храстите като стой та глей! и орезах една камара цветя и дървета.
кое е по-опасното!?!? дрифтъра ,който е поднесъл колата или пешеходеца,който пресича неправилно и става причина некой за малко да се очисти ,а и той да си замине!?!?!? ето ти нова черта!!! тогава закона какво казва!?!?наказва ли пешеходеца ,че е претичал на българия адекватно или наказва дрифтъра ,който е поднесъл ,щото е щел да направи нещо!?!?!? тука кое да гледаме като морално,факторно-хаосно и равнопоставено пред закона!?!?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
SKISA написа:и кво му е неконтролируемото!!??? те от къде знаят кой си!? ако си дунев кое точно му е неконтролируемо!? ако си си в платното ,колата ти се движи и не си излязъл извън пътя или в насрещното аз не виждам нищо неконтролируемо в целата работа. ако иска некой и назад може да кара-никъде не е казано кой капак требва да ти сочи напред....
Язък че си на 60 години като разсъжденията ти са като на 6 годишно ! Тошко Дунев колко пъти ще го споменеш ? Дай Таню Киряков да почне да си стреля по светофарите нали е 3 пъти европейски шампион на 50 метра пистолет ? И това ограничението на скоростта е много тъпо нещо ! Куките откъде знаят че не е Шумахер като мине с 300 да не го спират защото си контролира булида с тази скорост

Защо все по-често почва да ме е срам че карам БМВ ? Но поне се радвам че то не е Е30ка и не защото е лоша кола ами защото стана много модерна за хора като теб !
I'm slowly drifting

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
SKISA написа:точно на мене мисълта ми е ,че чертата не е поставена! няма черта . и секи решава къде е чертата ,а пък полицаите решават за тех си ,за да вземат некой лев. естествено ,че на завой без видимост и ако влезеш в насрещното ще застрашиш другите отсреща. независимо дали си останал в платното си или не. и аз не прокламирам дрифта по улиците а питам къде е закона и каква е мярката по която ни мерят. има завои ,в които ако влетиш с по-голяма скорост даже е по-добре да дръпнеш ръчната за да влезеш. тва е поднасяне ,но дори си го направил ,за да задържиш колата! а не да се треснеш...! ако е ясно ,че излиташ и направиш нещо от дрифтърския списък с прояви има вероятност даже да я задържиш. огромна вероятност. ако натиснеш спирачки и чакаш да се случи чудо обикновенно не се случва.
колега ограничение няма - създаване на предпоставка за ПТП . Най често правилните ограничения са ни в главите ,защото после и трева ,коса ,нокти и прочие да скубем ресто на зад няма , а и нали тези състезатели карат по писти или по отцепени от полиция трасета а не на сач из градове и села. Аз лично съм против тоя вид шофиране, пък и все пак ние хората правим грешки ,па камоли колите ни или машини , представиси дрифтиш в завоя и маторяти се цепне а в твойта лента жена с бебешка количка Вече е почнала да пресича ,къв ли ще е резултата ? +++
черта разбира се че има. нали това написах- просто тя е теглена по най-консервативния начин защото всяка друга би била.. опасен прецедент.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Тотално абсурдна тема
. Скиса, без лоши чувства, ама какво сега - като си си купил зла Е30-ка да ти разрешат дрифта по улиците ли
.
Пп. Да не говорим за аргументите - можело да бил Дунев в колата
. Хубаво може, ама колко са като Дунев професионалисти - я се броят на пръстите на ръцете (да не кажа на едната), я не. Щял да дрифти без да си излиза от лентата...
. Дай го малко по-сериозно - не ти отива 

Пп. Да не говорим за аргументите - можело да бил Дунев в колата

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
въпрос на време е да се постави черта според мен. аз както казах бих се радвал на мястото на скиса, че няма такава, а не да се оплаквам, щото като те хванат после няма мърдане. а сега ако не си правил големи простотии се отърваваш само с мъмрене
естествено ако постоянно ходиш някъде и дигаш квартала на главата си, няма да се отървеш от внимание от страна на куките 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- SKISA
-
-
DirtySouth написа:SKISA написа:и кво му е неконтролируемото!!??? те от къде знаят кой си!? ако си дунев кое точно му е неконтролируемо!? ако си си в платното ,колата ти се движи и не си излязъл извън пътя или в насрещното аз не виждам нищо неконтролируемо в целата работа. ако иска некой и назад може да кара-никъде не е казано кой капак требва да ти сочи напред....
Язък че си на 60 години като разсъжденията ти са като на 6 годишно ! Тошко Дунев колко пъти ще го споменеш ? Дай Таню Киряков да почне да си стреля по светофарите нали е 3 пъти европейски шампион на 50 метра пистолет ? И това ограничението на скоростта е много тъпо нещо ! Куките откъде знаят че не е Шумахер като мине с 300 да не го спират защото си контролира булида с тази скоростЗнам че си голям дрифтър сигурен съм в това ! Но погледни колите на най-добрите в България и ще видиш че приличат на войнишко канче и повярвай това не е защото им връзва всеки завой ! Но понякога не се удряш като на пистата в гумена ограда ами по улиците може да е нещо по-фатално.
Защо все по-често почва да ме е срам че карам БМВ ? Но поне се радвам че то не е Е30ка и не защото е лоша кола ами защото стана много модерна за хора като теб !
а бе ,смотльо! къде па се навре па ти да ме определяш къв съм и от кво да се срамувам! на 60 е тоя ,дето ти е дал глътка въздух в бездиханото канче ,дето ползваш за глава! колко пъти да напиша ,че не адмирирам дрифтенето по улиците , а обсъждам законите ,които го забраняват ако изобщо има такива. не си купувай и Е60 и в скоро време Х5 ,щото ще трябва и от тях да те е срам. булид се пише с "о" ! научи се да пишеш и тогава ме обсъждай! дали не познавам хора ,които могат и не знам какви са им колите!?
ако имаш некви проблеми с тва ,че караш Е36 си ги задръж за тебе ,не ми давай определения! тошко дунев го споменавам колко пъти си искам, щото от можещите е явно най-можещ! що !? ти да не си по-можещ от него ,та даде акъл!?
обсъждай темата не мене! и се сдържай от определения. бех забравил ,че съществуваш ,ма явно не можеш да седиш мирен.
- SKISA
-
-
Maverick_VS написа:Тотално абсурдна тема. Скиса, без лоши чувства, ама какво сега - като си си купил зла Е30-ка да ти разрешат дрифта по улиците ли
.
Пп. Да не говорим за аргументите - можело да бил Дунев в колата. Хубаво може, ама колко са като Дунев професионалисти - я се броят на пръстите на ръцете (да не кажа на едната), я не. Щял да дрифти без да си излиза от лентата...
. Дай го малко по-сериозно - не ти отива
добре де аз не мога да разбера на унгарски ли пиша!? да ме видя да казвам, че трябва да се дрифти и че е правилно!? обсъждам закона и членовете в него, които евентуално касаят това ,което се нарича дрифт на улицата. купил съм си е30 и съм дрифтил отдавна с друго Е30 и тва не значи ,че ще тръгна на всеки светофар с вратите напред. в грешна насока са ви разсъжденията ,ма нейсе....
"чертата" всеки си я има в главата и проблема е като не е правилно преценена. но не това е идеята. идеята е ,че няма закон или член в него ,който да инкриминализира поднасянето на улицата. тва търсих и тва открих-няма! са дали ше е шумахер... с бУлид или дунев с бегачката си ,или па ще излезат три майки с колички зад скритото в завоя са частни случаи! естествено ,че трябва да се внимава . то майка с количка може и на права отсечка да излезе на улицата- за тва трябва да се внимава. но определено не намерих и никой тук не показа изрично описано в закона ,че това е забранено деяние... ! тва ми е интересното....
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Е къФ закон, що тряя да карам с 50 като мога с 150 гардско..тъпо, тая тема, ако беше писана от друг, надали щеше да седи
...извадиха ти 5 члена по които да те копат...без, че ти явно им ги почерпваш /кат/....и пак ми то кво...ми е такова не може и тва е....

- SKISA
-
-
па да я изтрият и да обсъдиме фтичките и фчеличките!?!? то и без тва само тва правиме....
никой от написаните членове не касае поднасянето на завой. не пет -педесет да напишат. превишената скорост е ясно описана като нарушение и е ясно как се отчита ,къде важи и колко да е....! поднасянето не е така....
след като няма смисъл да обсъждаме шофьорски ситуации - да фанеме да обсъдиме плетки....или бойко кво е сътворил в петдесета тема.
никой от написаните членове не касае поднасянето на завой. не пет -педесет да напишат. превишената скорост е ясно описана като нарушение и е ясно как се отчита ,къде важи и колко да е....! поднасянето не е така....
след като няма смисъл да обсъждаме шофьорски ситуации - да фанеме да обсъдиме плетки....или бойко кво е сътворил в петдесета тема.

Последна промяна SKISA на 01 Ное 2010, 23:22, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ми кат ти поднася що не се съобразяваш с пътните условия... 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Или не си владееш колата - не ми се занимава да се ровя из закона сега, но със сигурност има за какво да се хванат
! И не, няма да ти го напишат изрично - "чл. 24324343 (1), ал. 1 Излизането с вратите напред от завой е забранено" - не се прави на ударен, казах ти го по-горе - не ти отива 

- SKISA
-
-
как няма да ми го напишат, бе мейвърик!?! в акта се пише член,алинея ...! не се пишат свободни съчинения ...нали тва обсъждаме!?!? кво ще пише и как ще се формулира.
и който не е тръгвал никога с мръсна газ на светофар или не е влитал на 6000оборота в завой ,или пък не е поднасял пръв да хвърли камък.
баси ,аз си мисля ,че пиша в сайт на автомобилни ентусиасти ,ма май съм уцелил некой за плетки и бродери....! извинявам се.
ми като пътните условия не са еднакви и са с дупки и локви е трудно съобразяването им....
и който не е тръгвал никога с мръсна газ на светофар или не е влитал на 6000оборота в завой ,или пък не е поднасял пръв да хвърли камък.
баси ,аз си мисля ,че пиша в сайт на автомобилни ентусиасти ,ма май съм уцелил некой за плетки и бродери....! извинявам се.
ми като пътните условия не са еднакви и са с дупки и локви е трудно съобразяването им....
Раздел IV.
Скорост и дистанция. Намаляване на скоростта
Чл. 20. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1)
Водачите са длъжни да контролират непрекъснато пътните превозни средства, които управляват.
И т'ва, че си мислим, че контролираме поднасянето не ни прави редовни по отношение на горния член.