нерационална омраза? всеки си има поне една
Модератор: Общи модератори
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: нерационална омраза? всеки си има поне една
мразя да возя някои до мен в едната си кола даже бях махнал седалката по тази причина.....
както и доста други такива неща 

bedrock city racing
Мразя...
...да ме питат колко пари взе колата...
...да ме питат колко коня е колата...
...да ме питат "ко стаааааа" ... мъчел съм се да си дам отговор на тоя въпрос, ама за това, коет' става - едва ли питат
...да питам "какво правиш?" и да ми отговорят - "добре съм"
Това до колко ме дразни, до колко ме забавлява незнам, ама го правят мангалите
Пробвал съм няколко пъти и бачка
...когато някой започне да ми бута нещата без да съм му казал или позволил... Ако пита и му разреша, ок, няма проблем, 'ма да ми бута нещата ей така, просто откачам
...неделя вечер и понеделник сутрин...
...някой да ми се натрапва...
... мноооооооооого мразя да ставам, пък да не говорим за ставането рано...едни 20% съм се успал
...някой да ми се държи надменно, пък какъвто и ще да е...
...някой да се прави на многознаещ, еле па' на теми, които разбирам повече от него... това незнам до колко ме дразни и до колко ме забавлява, че си вярват и усилено спорят
...някой да ми се прави на "виж кой съм аз" или преведено на хАмерикански - "Хуй ем ай" ... Направо си викам на ум "Ечи х** си ти яяя"
...когато имам ден, в който мога да спя до когато пожелая, някой да ме събуди и да се разсъня... лелееее...
...както другите колеги - когато не дават знак за благодарност като ги пусна или знак за извинение, ако ми секът пътя или направят нарушение...
...когато някой/я ми трясне вратата на колата, изтрещявам...
...тъпите кифли, които се правят на кроасани...
...когато ме правят на балам, само защото не разбирам от дадено нещо...
...когато ми се правят на интересни, а са съвсем безинтересни...
...когато бакшиша пуска "таймера" и след това обръща колата... а не преди това...
...преди да сменя акумулатора, мразех да пада в най-неподходящите моменти, но добре, че не беше падал в баш такива...
...тия "платените" паркинги, на които няма ни 1 камера, нито носят отговорност за колата, нито нищо... Е за какво тогава е платен тоя паркинг, аджеба ?!?!
...когато не ми връщат до стотинка...рядко си ги искам дребните стотинки, но ако реша аз - ще ги оставя, а не те сами да си ги прибират...
...когато в диското на бара бирата е 5лв. , а сервитьорката ми каже примерно 8...
...препълнени дискотеки...
...пияно момиче...
...цигани...
...наркомани...
...сесията...
...фукането...въпреки, че понякога и аз го правя...но рядко...(даже се сещам за един колега, писал малко над мене, който ми направи забележка в една тема
)
...дупките...
...да обещават нещо, а да не го спазват... това е от нещата, които най-много мразя...
...и нещото, което мразя най-много - ДА МЕ ЛЪЖАТ...
Сигурно има и още неща, които мразя, но в момента не се сещам...
Незнам кои от тях са рационални и кои не, та така...
Така като гледам, съм доста хейт, ама какво да правиш

Едит... А, да... и аз мразя да мразя
...да ме питат колко пари взе колата...
...да ме питат колко коня е колата...
...да ме питат "ко стаааааа" ... мъчел съм се да си дам отговор на тоя въпрос, ама за това, коет' става - едва ли питат

...да питам "какво правиш?" и да ми отговорят - "добре съм"

...когато някой започне да ми бута нещата без да съм му казал или позволил... Ако пита и му разреша, ок, няма проблем, 'ма да ми бута нещата ей така, просто откачам

...неделя вечер и понеделник сутрин...
...някой да ми се натрапва...
... мноооооооооого мразя да ставам, пък да не говорим за ставането рано...едни 20% съм се успал

...някой да ми се държи надменно, пък какъвто и ще да е...
...някой да се прави на многознаещ, еле па' на теми, които разбирам повече от него... това незнам до колко ме дразни и до колко ме забавлява, че си вярват и усилено спорят

...някой да ми се прави на "виж кой съм аз" или преведено на хАмерикански - "Хуй ем ай" ... Направо си викам на ум "Ечи х** си ти яяя"
...когато имам ден, в който мога да спя до когато пожелая, някой да ме събуди и да се разсъня... лелееее...
...както другите колеги - когато не дават знак за благодарност като ги пусна или знак за извинение, ако ми секът пътя или направят нарушение...
...когато някой/я ми трясне вратата на колата, изтрещявам...
...тъпите кифли, които се правят на кроасани...
...когато ме правят на балам, само защото не разбирам от дадено нещо...
...когато ми се правят на интересни, а са съвсем безинтересни...
...когато бакшиша пуска "таймера" и след това обръща колата... а не преди това...
...преди да сменя акумулатора, мразех да пада в най-неподходящите моменти, но добре, че не беше падал в баш такива...

...тия "платените" паркинги, на които няма ни 1 камера, нито носят отговорност за колата, нито нищо... Е за какво тогава е платен тоя паркинг, аджеба ?!?!
...когато не ми връщат до стотинка...рядко си ги искам дребните стотинки, но ако реша аз - ще ги оставя, а не те сами да си ги прибират...
...когато в диското на бара бирата е 5лв. , а сервитьорката ми каже примерно 8...
...препълнени дискотеки...
...пияно момиче...
...цигани...
...наркомани...
...сесията...
...фукането...въпреки, че понякога и аз го правя...но рядко...(даже се сещам за един колега, писал малко над мене, който ми направи забележка в една тема

...дупките...
...да обещават нещо, а да не го спазват... това е от нещата, които най-много мразя...
...и нещото, което мразя най-много - ДА МЕ ЛЪЖАТ...
Сигурно има и още неща, които мразя, но в момента не се сещам...
Незнам кои от тях са рационални и кои не, та така...
Така като гледам, съм доста хейт, ама какво да правиш

Едит... А, да... и аз мразя да мразя

Последна промяна uCnaHeTcA на 21 Ное 2010, 0:36, променена общо 1 път
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не знам защо но полудявам когато някой си мисли че съм му длъжен само за това, че имам сравнително добри за България доходи. Направо откачам и му давам на момента да си поеме въздух през шнорхела и поздравявам майка му. Също така мразя и разни селтаци да ми се правят на Софиянци. Е за второто направо полудевам. Отишъл келеша студент преди 2 години и вече във Фейсбука пише местожителство София. И купува една кутия Парламент и идва в провинцията в кварталното барче и търси от сервитьора разни изчанчени коктейли и като вземе да се възмущава.....Умирам само като се сетя.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Мразя да ме прекъсват когато говоря или да не ме чуват какво казвам, да обяснявам нещо по два пъти, да уча за изпит, да нямам достатъчно пари, да ми спират пред вратата на гаража, хора без покритие, надути момиченца, да се обяснявам за нещо, да нямам течност в казанчето на чистачките, да говоря по телефона, всички цигани и повечето турци!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Mразя като се прибирам от командировка, мангалите на летището да ми говорят "колко еФтину ши мъ закарат". Също мразя и бакшишите от нормалните компании да ми се обясняват как не вадели достатъчно пари и колко били гадни от компанията им като им намерили "помпата" и ги глобили.
Мразя български цигании и батки, и маняци. Не ми пречат, но полудявам от олигофрении по улиците, пътищата и където и да е.
Мразя и сервитьорите да ми се разсейват за рестото.

Мразя български цигании и батки, и маняци. Не ми пречат, но полудявам от олигофрении по улиците, пътищата и където и да е.
Мразя и сервитьорите да ми се разсейват за рестото.
Никога не съм го разбирал това... едно е да опикаеш всичко, друго е да опикаеш само тоалетната чинияApassionata написа:Мразя...вдигнат капак на тоалетната чиния /класика/...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Мраза да немам нет и да немога да си чета любимия форум 

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Стана ли рано сутрин всичко мразя ! И на едно пале мога да му тегля една тлъста...
Мразя да споря с идиоти, особено на тема Левски - ЦСКА...
Мразя циганите. Мразя чакането в поликлиниката. Мразя женчовци. Мразя егоисти.
Мразя неблагодарници.
Нерационална омраза имам към руснаци и турци... Знам, че турците не са цигани, харесвам доста руснаци, но и двете нации са ми много противни !!!
Мразя да споря с идиоти, особено на тема Левски - ЦСКА...
Мразя циганите. Мразя чакането в поликлиниката. Мразя женчовци. Мразя егоисти.
Мразя неблагодарници.
Нерационална омраза имам към руснаци и турци... Знам, че турците не са цигани, харесвам доста руснаци, но и двете нации са ми много противни !!!
- zxsport
-
SKISA написа:качвал съм се в Слава и е ужасно-хем без потапяне.
иначе съм се качвал и в батискаф и тва мразя! от секъф друг превоз ,включително самолет или ракета ако ще не ме е толко шубе ,но подводницата ми е адски гадна и я мразя! не страдам от клаустрофобия,плувам добре,гмуркам се доста ,но просто мразя подводници....!
...
ЕВАЛА!!! "Слава" вече е в историята ... кой се качвал - качвал!
По темата: сетих се нещо мега нерационално омразно - да одя с жена ми по магазините

Айде още нещо нерационално... Мразя да возя хора... Най-обичам да си пътувам сам... 

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
изключително много мразя, някой да не си вдига gsm-а като му звъня 

www.bmwпрофесори-bg.net
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
n.kostadinov написа:да чакам някого или чакането на опашки абе изобщо чака ли се някъде .....
Е тва е!
Брей тука много хейтъри, много нещо
Аз най-много мразя да вися по опашки и да чакам за нещо, което очевадно има по-ефективен начин да стане, който се е занимавал с администрацията в УНСС и не само там знае за какво говоря
Иначе другото нещо, което ме вбесява много е хорската глупост, особено на женската част от човечеството.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
може и да е турбо нерационално ,но адски мразя да се бърка "и" с "й"!!! промоций , издействаи , някакви историй , помагаите.. , регистраций....!! демек мразя неграмотността!