Инвестиция по време на криза...
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: Инвестиция по време на криза...
acer написа:Бакалавърски програми:
BSc in Business Administration
BA in Applied Psychology
Магистърски програми:
MBA
MSc in Project Management
Internship – университетът е притегателен център за различните видове бизнес и често се
посещава от фирми, търсещи качествени стажанти.
библеотоката е огромна, а кампуса отговаря на хотел с 3 звезди..
и борсата е добре, ама трябва да знаеш какво правиш, по-лесно е да спечелиш от покер
Тия пари ще му стигнат само за 1 учебна година, освен ако не почне да работи нещо междувременно и да получава сума, която да му покрива разноските, а част от тези 10к да...са му като сигурност

не казвам че е лесно, но има и студентски кредити, може всеки семестър да ходи в един от изброените кампуси и там да бачка, пак ще е по на сметка отколкото да стои в български вуз, освен ако не е в уасг или медицинския
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Колега с каквото и да решиш да се занимаваш просто бъди подготвен и за съптветните рискове и загуби.Без риск няма печалба,дори и в най-"Сигурните" зделки има риск.Съответно преценяваш риска дали си струва евентуалната печалба.Но наистина,бъди готов както за печалби така и за загуби,и всичко с мярка
.Успех!

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Уникалната инвестиция е тази баце - с тези 10,000лв си купуваш точно едно кило холандец и си ти
ако го шитнеш в квартала на дребно ще изкараш тройно, ако ли пък си "непробивен" в бизнеса си го пушиш и хич не ти дреме колко си вложил и си щастлив
к'во злато к'ви борси к'во образование
хеле пък кви имоти???!!!!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
E34 написа:Уникалната инвестиция е тази баце - с тези 10,000лв си купуваш точно едно кило холандец и си ти![]()
ако го шитнеш в квартала на дребно ще изкараш тройно, ако ли пък си "непробивен" в бизнеса си го пушиш и хич не ти дреме колко си вложил и си щастлив
![]()
![]()
![]()
Уби го с лопатата

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
E34 написа:Уникалната инвестиция е тази баце - с тези 10,000лв си купуваш точно едно кило холандец и си ти![]()
![]()
![]()
![]()
идеята е печаливша докато не станеш "клиент" на подписа ти

Най-тъпото в България е, че с каквото и да се захванеш имаш предварително сложен чатал на врата, който те лишава от всякаква реализация! Във всяка една сфера големите изяждат малките, а понятието "малък и среден бизнес" е по скоро маркетинг на банките...
Моето лично мнение е да инвестираш в "зелена карта" и GET OUT

Не казвам, че навън ще те посрещнат с отворени обятия и ще се къпеш в пари, но поне виждаш крайния ефект от работата ти

Ако пък държиш да останеш в държавата с най-красива природа и умиращ туризъм, може би една заложна къща ще ти е добър старт, все пак в БГ винаги ще има крайно нуждаещи да си заложат последното имущество при теб

kirilov/325i написа:E34 написа:Уникалната инвестиция е тази баце - с тези 10,000лв си купуваш точно едно кило холандец и си ти![]()
![]()
![]()
![]()
Уби го с лопатата
Еле па' с такова изказване най-му отива подписа

Това за вендинг машините и гумаджийницата съм си ги мислил и аз... Някой каза сам да мисля, а не да пускам тема... Дали не съм ги мислил нещата доста отдавна

За гумаджийницата може и спонсор да се намери, но не е много сигурно... Тъй като положението в Испания е по-зле от тука

За игри на борсата - и дума да не става... Няколко пъти теглих тия игри Делта сток, ала-бала-портокала... 'Ма нъцки... Все се вкарвам с вируални кинти, пък то там уж по-лесно с виртуалните

Влога е най-сигурен, но не е много добре дошло

В образование да инвестирам - каква е ползата, след като няма кой да ми "вкара шута по гъза" след това

Много казват, че парите са малко - да, прави са... Но все пак не всеки е стартирал със 100хил.лв. или милион... Ако имах такава възможност, надали щях да пускам тема

Други... Да инвестирам в жилището си... Дограми и т.н. ... И като свършат парите - к'во ? Ни с кола, ни с пари... Ще ядем и пием дограми и плочки, пък ще се возим във ваната

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
При 10 000 лева налични - Двата курса за заварчик, техника, първият евтин гараж под наем и желание за упорита и качествена работа, могат да се възвърнат стократно.
При нисък капитал си струва, ако се вложи в образование или занаятчийски отрасъл, а не към по-крупни инвестиции, тъй като алтернативните разходи и рисковете които поемаш са високи, а възвращаемостта не е сигурна и е с "плаващ таван" , а ти като начало търсиш нещо сигурно, щото предполагам че тея пари освен че са ти "свободни", не са ти и излишни .

При нисък капитал си струва, ако се вложи в образование или занаятчийски отрасъл, а не към по-крупни инвестиции, тъй като алтернативните разходи и рисковете които поемаш са високи, а възвращаемостта не е сигурна и е с "плаващ таван" , а ти като начало търсиш нещо сигурно, щото предполагам че тея пари освен че са ти "свободни", не са ти и излишни .

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Подкрепям колегите със съвета за вендинг машини - не знам как вървят, но сигурно ще можеш да земеш 2-3 с тези пари и при добро разпределение (училища, строежи и други обекти с масова струпване на хора) е оферта. Но предварително проучи какви са условията да ги поставиш на тези места - да не стане да ги купиш и после к*р
. Това на мен ми изглежда като най-приемливата идея 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Забелязвам че се появяват разплащателни фирми, примерно вместо да ходиш да плащаш за вода,ток,парно,телефон и др. на различни места, отиваш на едно място и плащаш, не знам дали се печели, но е доста удобно и май няма да вкарваш много пари като инвестиция освен наем и 2 компютъра и вече сигурно има договори за да се работи със различните фирми, който знае нещо да каже 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
В образование поне в бг не инвестирай. 4-ти курс счетоводство съм навсякъде ми искат 2-5г. стаж за да започна по специалността. От къде да им го извадя тоя стаж на 22г. от гащите освен немам от къде ... а сега имам само още 4 изпита и юни държавния. Чудя се вече кво да правя ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
r3s1s74nc3 написа:относно вендинг машините .
от 1 кг кафе се правят кьм 130 кафета , което ще рече , 130 x 0.40 = 52 лв .
Кг кафе , ставащо , е кьм 12 лв (вьпреки че масово се слага , кафе от около 4 лв) . Което ще рече 40 лв чисти . Друг е вьпроса че вече на всеки ьгьл има такава машина , и че забраниха поставянето им на общинска площ ... Ако можеш да се вьржеш кьм някоя стройтелна фирма да им слагаш машини по обектите ще е добре , там не ядат , само кафета пият .
1 кило кафе е 166 кафета, ти мноо голяма доза им слагаш

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
![]()
![]()
![]()
Колега има доста по-добри оферти от 10000/кг

По темата, не си ли мислил за франчайз ? Примерно за форнети ти трябват около 3 бона за фурни, за наема си гледаш, фирма не знам дали имаш и един касов апарат

Утре и други ден ще има изложение за такъв тип бизнес, така че ако те интересуват подобни неща, можеш да запалиш Е46-та и да говориш с около 70 фирми на едно място

Tux0 Ca !

квот си го направиш
иначе чувал съм че правилото е да имаш страст и тогава е леко
дребен търговец или развитие навънка, за всеки е различно, но не би трябвало за млад човек да е трудно решението
иначе чувал съм че правилото е да имаш страст и тогава е леко
дребен търговец или развитие навънка, за всеки е различно, но не би трябвало за млад човек да е трудно решението
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Към автора: Можеш ли да играеш покер
Най-разпространения в света ХолдЕм