Berbatov vs. Blackburn

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Berbatov vs. Blackburn

Мнение от feel » 29 Ное 2010, 12:37

То по-дребно от това да си кон с капаци,и да възвеличаваш един посредствен играч,независимо от слабата му игра,май няма на къде....

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 29 Ное 2010, 12:54

Всичко е много хубаво! Видя се за пореден път колко мръсни подлизурковци са английските спортни журналисти и не знайно защо се критикуват само тези у нас?

Само дано тези 5 гола не означават типично по бербатовски че сега няма да вкара нито един гол до май месец? :|
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 29 Ное 2010, 13:03

Еиииии всички Левскари , го мразят беее .
Нема значка Бербатка мачка , и то не с малко :bowdown: :bchug:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 29 Ное 2010, 13:06

HeBePeH написа:Еиииии всички Левскари , го мразят беее .
..

е това е истината :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 29 Ное 2010, 13:19

Не съм съгласен.
Аз съм Левскар и го харесвам,както и много приятели също Левскари ;)
Реално няма и причина някой Левскар да го мрази,все пак не е вкарвал на Левски! :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 29 Ное 2010, 14:13

Такааааа, сега ще изпиша един фермна, че много се изнервих от някои постове тук :mhihi:

Не е въпросът да го мразите, обичате, възвиличавате и т.н, а да оценявате това, което е постигнал :winky: ! Манчестър го купиха, за рекордна сума между другото, когато в състава им беше Роналдо и Тевес и бяха взели 3 престижни купи, та при такъв състав едва ли ще го вземат, щото не може да играе и да им пречи :confused: .

Второ - и МанЮ с Ван Нистелрой или Роналдо, и Челси с Дрогба, и Арсенал с Анри в силните им години, са играли срещу далеч по-слаби от Блекбърн и впоследствие изпаднали от елита отбори, ама никой от тези велики играчи няма 5 гола в един мач, нали - не било толкова лесно бе :winky: .

Трето - хеттик срещу Ливърпул за първи път от 64 години за играч на МанЮ в това дерби - а колко големи играчи са минали от тогава - пак не е много лесно май :winky: .

Четвърто - май забравяте, че по предния сезон (последният на Роналдо) в периода януари-февруари Бербатов донесе 10-тина точки (ако не и малко отгоре и аз не помня точно вече :)) само с решителните си голове и Манчо после взеха титлата ;).

Пето, но не на последно място - май Фъргюсън разбира малкоооо, ама съвсем мъничко :mhihi: , повече от футбол от нас всичките взети заедно :winky: . Или може би не - то тука сме най-големите шофьори, най-големите нинджи и най-компетентните във всички области като се тръгне от политиката, та се стигне и до футбола :mhihi: :mhihi: :mhihi: . И нали се сещате, че с чепатия характера на шотландеца, който разцепи веждата на Бекъм с бутонка и след това го изхвърли от отбора, няма да му гледа сеира на Берба много, много, ако не му върши работа и няма качества за Юнайтед :winky:

Що се отнася до националния - ами то с тия чалгари (пияници) и к*рвари в тоя отбор с кой да играе :dunno: . Като няма с кой да върже 2 паса, едно двойно или кой да го изведе на позиция ;). И накрая всички него плюят, че отборът не побеждавал - ами всеки нормален ще си тръгне - даже много се забави с това решение ;). Недейте да забравяте, че той е нападател - не е плеймейкър, за да прави той играта на отбора и да си създава сам положения - фуболът е колективен спорт ;). Не е и Роналдо или Меси да мине половината отбор сам и да вкара :winky:

И на мен не ми харесва как играе на моменти, но пък в други е уникален направо - но не, всеки гледа само слабите му страни. Да не е на нивото на Роналдо или на Меси, т.е. не е велик, но е футболист от световна класа :winky: . Хубаво, никой не може да ви накара да го харесвате като играч, ама цялата тая помия, дето изсипват някои - как бил мързел, как бил национален предател и т.н. е толкова прекомерно излишна, че.....

Айде със здраве и продължавайте да си го хейтвате - ето ви един поздрав, взаимстван от Шаро -Изображение :mhihi: :mhihi:

Пп. По принцип съм Левскар, да не ми скочите сега за клубна принадлежност :mhihi: :winky:
Последна промяна Maverick_VS на 29 Ное 2010, 14:24, променена общо 1 път

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Ное 2010, 14:21

за сведение на посрещачите аз съм цесекар. не деля добрите футболисти на играли в цска и неиграли в цска.
възможно е и да съм гледал малко негови мачове ,но със сигурност са достатъчно. не го обиждам-пич е и е триста пъти по-свестен от много други келеши във футбола ,но всеки път като съм го гледал ме е хващало яд ,че ако се напъне малко повече може наистина да е звезда от световна величина. не го и мразя. просто ме е яд, че с тоя талант може поне 10 пъти повече! евала му за постиженията ,просто не му се кефя като съм го гледал и за това и не го харесвам толкова като играч.според мен играе мързеливо и чака да стане нещо ,за да тръгне...
че е най-добрият български футболист в момента-две мнения няма. но и че не мога да го величая за това също не смятам, че трябва да давам обяснения....! нека си играе, нека взима главоломните кинти ,моето мнение , е че е не заслежава толкова с тая игра ,която дава и с това ,което прави ,но щом му ги дават -много ясно ,че ше ги вземе....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 29 Ное 2010, 14:57

Нема значка Бербатка мачка , и то не с малко :bowdown: :bchug:

И аз не съм съгласен. :)
Левскар съм, а за Бербо само :bowdown:

Мaverick_VS, страхотен ферман, подкрепям напълно! :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 29 Ное 2010, 15:11

Тук гледам много лисици за които гроздето е високо........
1.Проблема на БЕРБАТОВ е че е Българин! И за това бих използвал една много хубава поговорка-чуждата кокошка,патка се вижда!Та значи може да възхвалявате роналдо,меси,руни да си купувате сувенири с техните символи.......... ако БЕРБАТОВ беше англичанин или германец примерно отношението щеше да бъде различно.

БЕРБАТОВ бил мързелив!Ами такъв му е стила на игра.Все едно да обвинявате Роналдо че е много лаком-ДА може би ,но ако не беше такъв нямаше да е Роналдо,просто такъв му е стила на игра!

2.Другият проблем е че не е играл в левски и някои хора никога няма да му простят,но това е една много дълга тема......

Случаят по най-ярък начин изразява стария виц за българския казан в Ада. Там до всеки един от казаните стоял дявол, въоръжен с тризъбец, за да набутва обратно в казана грешниците. Само до българският нямало нужда от дявол – те самите взаимно се набутвали в казана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 29 Ное 2010, 15:20

jorkata3 написа:Тук гледам много лисици за които гроздето е високо........
1.Проблема на БЕРБАТОВ е че е Българин! И за това бих използвал една много хубава поговорка-чуждата кокошка,патка се вижда!Та значи може да възхвалявате роналдо,меси,руни да си купувате сувенири с техните символи.......... ако БЕРБАТОВ беше англичанин или германец примерно отношението щеше да бъде различно.

БЕРБАТОВ бил мързелив!Ами такъв му е стила на игра.Все едно да обвинявате Роналдо че е много лаком-ДА може би ,но ако не беше такъв нямаше да е Роналдо,просто такъв му е стила на игра!

2.Другият проблем е че не е играл в левски и някои хора никога няма да му простят,но това е една много дълга тема......

Случаят по най-ярък начин изразява стария виц за българския казан в Ада. Там до всеки един от казаните стоял дявол, въоръжен с тризъбец, за да набутва обратно в казана грешниците. Само до българският нямало нужда от дявол – те самите взаимно се набутвали в казана.

Да колега съгласен съм просто му е такъв стила на игра, без излишни движения и напрягания, не че е слаб и все едно не дава всичко от себе си. Така изглежда.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 29 Ное 2010, 15:27

от свинята лебед не става...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 29 Ное 2010, 16:07

Много ме дразни като някой ми каже щом не харесвам Бербатов съм хейтър!
Бербо може да е много талантлив футболист , но е страшен мързел и в него няма капка спортна злоба!съгласен съм с всичко което каза Skisa!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 29 Ное 2010, 16:11

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2703408 :roll:

"Рууни, макар и не в най-добрата си форма, показва желанието и движението, което се изисква от модерния нападател. Бербатов не го прави. Сезонът му досега, както и цялата му кариера на "Олд Трафорд", никога не са вървели гладко и в една посока", пише още Смит и впоследствие заключава:

"Манчестър юнайтед и Бербатов са големите въпросителни в този шампионат. Сега и отборът и играчът са лидери, но въпросът е колко дълго ще продължи това усещане."

Вестник "Гардиън" също е пестелив в похвалите си към българина. "Видяхме безпощадния Бербатов, хищникът. Но това е определение, което твърде рядко можем да използваме за него, откакто дойде на "Олд Трафорд" преди повече от два сезона", пише в анализа си Анди Хънтър от изданието.

Но все пак не всички медии акцентират върху това. Вестниците "Манчестър ивнинг нюз" и "Индипендънт" определят българина като "герой", но все пак акцентират, че Бербатов има нужда от партньорството на Рууни, за да се представя добре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Мнение от Kinopi » 29 Ное 2010, 16:47

Пред Берба никой не струва това е.Тая петица дойде точно на време.Всички го плюеха и рогаха, а той буквално им показа среден пръст.Само времето ще покаже до къде ще стигне и той и отборът му.Наш дълг като Българи е да го подкрепяме до последно и безпрекословно!

Успех на Берба и само Челси!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 29 Ное 2010, 16:59

Kinopi написа:.Наш дълг като Българи е да го подкрепяме до последно и безпрекословно!

Успех на Берба и само Челси!

Защо да е мой дълг да го подкрепям?С какво го е заслужил?Да не мие копал на лозето нещо или да е спасил света ?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата