Новата А6-ца триумф в класа.
Модератор: Общи модератори
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Re: Новата А6-ца триумф в класа.
v_V_v написа:То голямото удоволствие е е36 с б20.![]()
Трябва да ти кажа че изпитвам огромно удоволствие дори и във Е36 316и компакт

Но ставаше дума за сумата от характеристиките на една кола, не само за едно или друго или трето.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
da6ip написа:v_V_v написа:То голямото удоволствие е е36 с б20.![]()
Е36 316и компакт
Който се различава от останалите коли от неговия клас с.....?
Последна промяна v_V_v на 07 Дек 2010, 17:57, променена общо 1 път
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
v_V_v написа:Nickelback написа:v_V_v написа:То голямото удоволствие е е36 с б20.![]()
Айде само да не се подиграваме кой какво кара, щото някакси не е коректно
Айде тогава да расъждаваме трезво.
Пич, не знам защо ти и такива като теб трябва да разлайват кучетата

Айде със здраве...
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
Nickelback написа:eMotion написа:Така е колега. Имам Е90 318 д + на жена ми купих новото Ауди А4, 2 TFSI, Quattro, 211 коня. И познай какво стана???? Седнах да карам Аудито и не ми се ставаше вече. Вървеж, возия, място в колата и интериор.....всичко в ++++ пред Е90. Нищо че в завой БМВ наистина влиза по-добре и пази траекторията. И незнам как така хората категорчино комернтират за и против Ауди без да са имали или дори карали Ауди???
А ти защо си тръгнал да сравняваш Ауди и БМВ от времето на Е36 (средата на 90-те години на миналия век)??? Мисля, че темата е за новото А6 и новите модели на Ауди, БМВ и Мерцедес, нищо, че ти си харесваш своето Е36.
Колега караш ме да се заливам от смяхКак така сравняваш най-малкия дизелак на E90 с турбо бензинов двигател на Ауди. И коментираш вървежа, няма как да става на въпрос за вървеж. Мястото в колата винаги ще е плюс на Ауди, защото са с къси предници. Дотук не казваш нищо ново... Това известни факти за Ауди. Макар и да не съм карал новата А4 съм убеден, че на писта няма да се представи по-добре от Е36 328i с М-ково окачване
Колега, опомни се малко, вместо да се заливаш от смях. По презумпция вървежа на А4 2 TFSI 211 коня го сравнявам с вървежа на БМВ Е90 325 i с 218 коня, а не с моя дизеляк Е90 318 д. И ти казвам, че по заводски данни А4 2 TFSI 211 е по-бързо от 0 до 100 с една секунда от БМВ Е90 325 i. А иначе съм напълно съгласен с това, което казва колегата da6ip. И като собственик на А4 Quattro и Е90 със задно. Мога да ти кажа, че за момента съм по-доволен от А4. Определено ми харесва повече като комплексна оценка за качествата и тяхната пригодност в ежедневието. Факта обаче, че БМВ изостава в бензиновите двигатели не виждам никой да оборва. Нали именно бензините донесаха славата на БМВ през 80-те и 90-те години на миналия век.
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари!
- da6ip
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:що бе !?!? секи си защитава тезата!аз просто съм пробвал и тва най-ми харева.
е точно това е надвикване

дискусия е когато говорим за нещо от по-неутрална лична позиция, щото че това е форум за БМВ на всички им е ясно..
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
eMotion написа:Nickelback написа:eMotion написа:Така е колега. Имам Е90 318 д + на жена ми купих новото Ауди А4, 2 TFSI, Quattro, 211 коня. И познай какво стана???? Седнах да карам Аудито и не ми се ставаше вече. Вървеж, возия, място в колата и интериор.....всичко в ++++ пред Е90. Нищо че в завой БМВ наистина влиза по-добре и пази траекторията. И незнам как така хората категорчино комернтират за и против Ауди без да са имали или дори карали Ауди???
А ти защо си тръгнал да сравняваш Ауди и БМВ от времето на Е36 (средата на 90-те години на миналия век)??? Мисля, че темата е за новото А6 и новите модели на Ауди, БМВ и Мерцедес, нищо, че ти си харесваш своето Е36.
Колега караш ме да се заливам от смяхКак така сравняваш най-малкия дизелак на E90 с турбо бензинов двигател на Ауди. И коментираш вървежа, няма как да става на въпрос за вървеж. Мястото в колата винаги ще е плюс на Ауди, защото са с къси предници. Дотук не казваш нищо ново... Това известни факти за Ауди. Макар и да не съм карал новата А4 съм убеден, че на писта няма да се представи по-добре от Е36 328i с М-ково окачване
Колега, опомни се малко, вместо да се заливаш от смях. По презумпция вървежа на А4 2 TFSI 211 коня го сравнявам с вървежа на БМВ Е90 325 i с 218 коня, а не с моя дизеляк Е90 318 д. И ти казвам, че по заводски данни А4 2 TFSI 211 е по-бързо от 0 до 100 с една секунда от БМВ Е90 325 i. А иначе съм напълно съгласен с това, което казва колегата da6ip. И като собственик на А4 Quattro и Е90 със задно. Мога да ти кажа, че за момента съм по-доволен от А4. Определено ми харесва повече като комплексна оценка за качествата и тяхната пригодност в ежедневието. Факта обаче, че БМВ изостава в бензиновите двигатели не виждам никой да оборва. Нали именно бензините донесаха славата на БМВ през 80-те и 90-те години на миналия век.
Колега само едно ще те питам. Къде се паркират Алди в подписа ти???
"Мерцедес карат женкари, БМВ - мъжкари! "
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
v_V_v написа:da6ip написа:v_V_v написа:То голямото удоволствие е е36 с б20.![]()
Е36 316и компакт
усещане за солидност и здравина в управлението и просто седейки вътре, прецизно управление, по-спортно усещане на окачването, ергономичен дизайн на интериора, задно предаване.
сбора от всички тези качества които отличават БМВ-тата от тези години от други марки, както и най-вече компакта от други триврати хечбеци с този размер и практичност на багажника

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Независимо от марката, колата не е ли с M/AMG/S пакет, не ми харесва на външен вид
Колкото до каране, единствено Е-класата съм пробвал, усетих прословутото чувство за комфорт на Мерцовете
Тази кола ми създаваше едно усещане за спокойствие и хармония.. Беше E250 CDI (204 коня, 500нм, 5-скоростен автоматик), реален разход 6.8л/100 при скорост от 150км/ч на магистрала Хемус. А багажникът й беше бая голям
Единственото кофти нещо може би беше, че не беше Airmatic
А може би, че не беше E350 CDI 7G-Tronic Airmatic
Колкото до А8, единствено съм се возил в D3 4.0 V8 TDI (275 коня), доволна машина
Създаваше усещане за тежкарство и без проблеми вървеше 180км/ч на магистрала Хемус. Имаше стил и характер. А новата А8 ми е много безлична откъм дизайн.. А6-цата изглежда обещаваща, но ще видим 
В 5-ца само съм се качвал
А колкото до двигатели, за мен един Баварец не е ли *30d или *35i, не си заслужава
Мнението си е за мен, все пак, но като че ли тези 2 двигателя са най-доброто на BMW 

Колкото до каране, единствено Е-класата съм пробвал, усетих прословутото чувство за комфорт на Мерцовете

Колкото до А8, единствено съм се возил в D3 4.0 V8 TDI (275 коня), доволна машина

В 5-ца само съм се качвал

А колкото до двигатели, за мен един Баварец не е ли *30d или *35i, не си заслужава

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Само не мешайте мерцедес,ауди и БМВ винаги са се били за средната класа...мерцедес си е самотен на върха...
- da6ip
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Само не мешайте мерцедес,ауди и БМВ винаги са се били за средната класа...мерцедес си е самотен на върха...
е тука аз се предавам

Това е БМВ форум
Някога да..
ако не си запознат
Толкова години в заблуда.

и подобни изказвания си ги спести
За да бъдат блаженни вярващите ли?
Всеки от нас в този форум
Новоизлюпен ми се виждаш,за да си няква част.....
който е истински фен
И представа си нямаш за истинските фенове.

Трезво разсъждава всеки сам за себе си
А ти расъждаваш от името на всички....така ли?

Докъде стигнахме в БМВ форум Алди-джии да ни обясняват да разсъждаваме трезво
Ти до никаде...мен ме заеби.

Айде със здраве...
Нека

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
v_V_v написа:da6ip написа:v_V_v написа:То голямото удоволствие е е36 с б20.![]()
Е36 316и компакт
С това че не е ТДИ.

- eMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 фейслифт + Ауди А4, 2 TFSI 4x4
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Е90, фейслифт, двойка дизел, автомат, черната перла и други шукарийки:).
v_V_v написа:Това е БМВ форум
Някога да..
ако не си запознат
Толкова години в заблуда.![]()
и подобни изказвания си ги спести
За да бъдат блаженни вярващите ли?
Всеки от нас в този форум
Новоизлюпен ми се виждаш,за да си няква част.....
който е истински фен
И представа си нямаш за истинските фенове.![]()
Трезво разсъждава всеки сам за себе си
А ти расъждаваш от името на всички....така ли?
Докъде стигнахме в БМВ форум Алди-джии да ни обясняват да разсъждаваме трезво
Ти до никаде...мен ме заеби.
Айде със здраве...
Нека
+1 от мен. Браво пич, тука вече ме изкефи максимално. Нека фанатиците си лаят, олимпиадата си върви, а някой пак ще гледат от първия ред!
http://emotion3.snimka.bg/automobiles/podpis.419455
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
добре, що требва да се убеждаваме?!всеки си има някакво виждане ,вкус и изисквания към колата ,която кара. ние щом сме тука имаме такива виждания и изисквания ,на които отговоря БМВ. нито някой мене ше ме убеди да карам ауди ,нито пък аз ще убедя някой олимпиец да кара БМВ.... къв е случая не разбирам.