Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Отношението в БГ към шофьорите на скъпи коли...

Мнение от alX3m » 24 Дек 2010, 4:04

Аз така веднъж излизам от ОМВ-то на бул.България в задръстване. Пред мене някво А6 и си карам след него с дръгливото Пежо. В един момент лентата за престрояване привършва и трябва да се вмъкна пред някой. Продължавам лека полека след А6-та и се изравнявам с един туарег, много нервен!!! Раздава газ, форсира... поглеждам го - мургав дебелак, гледа ме лошо... аз го гледам тъпо. След тва позагледах пичето до него, готино беше... Та беше си решил, че аз пред него няма да мина, ма напук точно пред него влязох :mhihi: След тва като се поотпуши движението ме изпревари много лошо :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 24 Дек 2010, 7:26

FEWJ написа:
Gh0s7 написа:Това са глупости, аз бях накрал един с няква S-ка да върне цяла пресечка на задна, тъй като беше влязъл на знак забранено и ми премигаше къси-дълги, аз да се връщам... Аз бях съвсем в началото на пресечката и наистина нищо не ми костваше да се върна 5-6м назад и да мине тоя, но вместо това направо му светнах едни дълги и се приближих на 50-60см от колата му, видях го, че нещо почна да си мрънка в колата, но си изкара цялата улица назад... :twisted: И като се замисля, никога не съм оставал длъжен на някой с по-скъпа кола, това са глупости... Тегля им едни п*тки-м*йни, къси-дълги, клаксони и тн. независимо с кви коли са тея, дет ми пречат, отнемат ми предимството или са в нарушение.

П.П. @Ryapoff: Да бе, кат са качили в коли за 200 бона, ше кажеш не серат и те всяка сутрин... :mhihi:

Аз както карам 'няква S-ка' като ми направиш това което си направил на този ще има 4 варианта.

вариант 1: слизам и ти чупа главата и ти разкарвам колата.
вариант 2: вадя валтера и ти пукам 4-те гуми на колата
вариант 3: счупвам те от бой, качвам те в багажника (и ти да се повозиш на S-класа) и те карам на витоша да потичаш гол на снега.
вариант 4: газ до дупка и умрялата ти Е36 изгнила ще стане на консерва а после и теб застрахователите ми ще те направят като трябва да ми платят 50 бона.

Ей, бре... Чак ме хвана яд, че не си бил ти в няквата S-ка!

Предвид, че пишеш изказвания тип "аз съм комплексиран насиралник", смятам че варианта би бил само един - връщаш цялата улица на задна!!!

п.п. Продължавай да си караш iS-ки ... :paranoid: ... и да си мутра в мечтите си!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 24 Дек 2010, 10:12

FEWJ написа:
Gh0s7 написа:Това са глупости, аз бях накрал един с няква S-ка да върне цяла пресечка на задна, тъй като беше влязъл на знак забранено и ми премигаше къси-дълги, аз да се връщам... Аз бях съвсем в началото на пресечката и наистина нищо не ми костваше да се върна 5-6м назад и да мине тоя, но вместо това направо му светнах едни дълги и се приближих на 50-60см от колата му, видях го, че нещо почна да си мрънка в колата, но си изкара цялата улица назад... :twisted: И като се замисля, никога не съм оставал длъжен на някой с по-скъпа кола, това са глупости... Тегля им едни п*тки-м*йни, къси-дълги, клаксони и тн. независимо с кви коли са тея, дет ми пречат, отнемат ми предимството или са в нарушение.

П.П. @Ryapoff: Да бе, кат са качили в коли за 200 бона, ше кажеш не серат и те всяка сутрин... :mhihi:

Аз както карам 'няква S-ка' като ми направиш това което си направил на този ще има 4 варианта.

вариант 3: счупвам те от бой, качвам те в багажника (и ти да се повозиш на S-класа) и те карам на витоша да потичаш гол на снега.
вариант 4: газ до дупка и умрялата ти Е36 изгнила ще стане на консерва а после и теб застрахователите ми ще те направят като трябва да ми платят 50 бона.

Колега, аре да ме взимаш при теб да се возя, да гледам сеири и да снимам. Ше те качвам в интернета и ще станеш известен, всички провинциални, амбициозни пуштини в студентски ша са твой. Ако пък някой също толкова тъп и прост колкото теб ти стопи канчето, ще те закарам в болница ... въпреки, че не ми се вярва, защото
1(първо): ти слизаш от колата и му чупиш главата
2(второ): имаш валтер
3(трето): счупваш го от бой, качваш го в багажника за разходка във Витоша
Мисълта ми е, че ти ги имаш тия идеи готови. Не трябва да ги мислиш на момента, защото отнема време на такива като теб и като се има предвид, че току що влезе в ролята на каращ джигит С-класа ме респектира :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 24 Дек 2010, 12:17

FEWJ написа:

И като се събуди - гъза ти налапал чаршафа.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 24 Дек 2010, 15:32

Хаха аз го познавам тва лайно FEWJ :mhihi: Караше голф 2 от начало,после малко се позамогна взе една с-класа,хвана си най-добрия приятел за личен шофьор и се возеше отзад и отваряше прозореца 3 пръста и гледаше лошо малолетните дрисли по спирките :lol: :lol: :lol: После взе и един мечок и си хвана неколко приятеля шушумиги от надежда да му се правят на охрана отзад с мечока му правеха кордон :lol: :lol: :lol: :lol: И мутрееше само в макдоналдс :lol: а майкаму е шефка на детска градина :lol: :lol: :lol:

p.s. забравих да спомена,че по овча купел 2 е известен като "Сашо Гея" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна TheKiller на 24 Дек 2010, 15:43, променена общо 1 път
/// 6>4
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 24 Дек 2010, 15:42

сензация :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E53 3.0D

Мнение от CHUKANSKI » 24 Дек 2010, 15:45

TheKiller написа:Хаха аз го познавам тва лайно FEWJ :mhihi: Караше голф 2 от начало,после малко се позамогна взе една с-класа,хвана си най-добрия приятел за личен шофьор и се возеше отзад и отваряше прозореца 3 пръста и гледаше лошо малолетните дрисли по спирките :lol: :lol: :lol: После взе и един мечок и си хвана неколко приятеля шушумиги от надежда да му се правят на охрана отзад с мечока му правеха кордон :lol: :lol: :lol: :lol: И мутрееше само в макдоналдс :lol: а майкаму е шефка на детска градина :lol: :lol: :lol:

p.s. забравих да спомена,че по овча купел 2 е известен като "Сашо Гея" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 24 Дек 2010, 15:49

CHUKANSKI написа:
TheKiller написа:Хаха аз го познавам тва лайно FEWJ :mhihi: Караше голф 2 от начало,после малко се позамогна взе една с-класа,хвана си най-добрия приятел за личен шофьор и се возеше отзад и отваряше прозореца 3 пръста и гледаше лошо малолетните дрисли по спирките :lol: :lol: :lol: После взе и един мечок и си хвана неколко приятеля шушумиги от надежда да му се правят на охрана отзад с мечока му правеха кордон :lol: :lol: :lol: :lol: И мутрееше само в макдоналдс :lol: а майкаму е шефка на детска градина :lol: :lol: :lol:

:bowdown:

Изображение Изображение Изображение
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Дек 2010, 16:40

не съм виждал таково отборно наливане, ама вярно тоя е много много умен :paranoid: :smoke:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 24 Дек 2010, 17:00

FEWJ написа:

Ей заради такива комплексари като теб ни мразят всики! :ranting: Не те знам нито кой си нито какъв си ама си или някой охранител или си достатъчно "кадърен" за да ти дадът пари които не можеш да върнеш! Големи тарикати станакте бре?! Криеш си ниското самочувствие за огромната кола или зад пистолета "Валтер"(забележете). такива като теб не живеят много! Амин!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 24 Дек 2010, 17:01

TheKiller написа:p.s. забравих да спомена,че по овча купел 2 е известен като "Сашо Гея" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Колегата мисля даде най-описателното обяснение за отношението към хората с по-скъппи коли, особено комплексарчетата. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Дек 2010, 17:09

Само да не му пратят "хора от дружба" че ще стане интересно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хайде нататък само по темата, комплексарщината я видяхме
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 24 Дек 2010, 17:10

Ryapoff написа:
TheKiller написа:p.s. забравих да спомена,че по овча купел 2 е известен като "Сашо Гея" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Колегата мисля даде най-описателното обяснение за отношението към хората с по-скъппи коли, особено комплексарчетата. :mhihi:

Абе не слагайте всички под общ знаменател! Я кажи ти как караш?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 24 Дек 2010, 17:15

TPAKTOP написа:
Ryapoff написа:

Абе не слагайте всички под общ знаменател! Я кажи ти как караш?

Колега, определено не слагам всички под общ знаменател! Ама изобщо! Колата не е водеща, по-важно е т'ва зад кормилото. Говоря за тези като тоз' с валтера, просто някой да ме заплашва, че ако не му отстъпя, когато е в нарушение, ще ме разходи в багажника, е просто комплексарщина. Аз мнението си го изразих в първото си в тази тема. Карам по правилата(много рядко из града между другото), а от тези със скъпите коли съм забелязал, че има хора и келеши. Келешът е голфаджия като манталитет в кола за много пари. Същият се среща и в голф две, в Е34, в каквато и да е кола. Манталитет, възпитание.

П.П.: Т'ва беше последен оф-топик :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 24 Дек 2010, 17:18

Ryapoff написа:Колега, определено не слагам всички под общ знаменател! Ама изобщо! Колата не е водеща, по-важно е т'ва зад кормилото. Говоря за тези като тоз' с валтера, просто някой да ме заплашва, че ако не му отстъпя, когато е в нарушение, ще ме разходи в багажника, е просто комплексарщина. Аз мнението си го изразих в първото си в тази тема. Карам по правилата(много рядко из града между другото), а от тези със скъпите коли съм забелязал, че има хора и келеши. Келешът е голфаджия като манталитет в кола за много пари. Същият се среща и в голф две, в Е34, в каквато и да е кола. Манталитет, възпитание.

П.П.: Т'ва беше последен оф-топик :bchug:

ОК разбрах те! А тоя е някой гейзер който му е малка пишката и си е купил голяма кола с малък двигарел(100%) весели празници!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата