Подслушването...и изтеклите разговори на властта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Подслушването...и изтеклите разговори на властта

Мнение от Nickelback » 15 Яну 2011, 21:21

SKISA написа:колега ,аз може и да не съм толко напред с модерните технологии ,но ако направя скрийнинг на един разговор и го видя като осцилограма ще ти кажа къде е пипнат ,та ако ще сички компове на света да са го пипали! освен тва като го чуя - глух да съм ще разбира пипан ли е . понаучил съм разни глупости на времето и съм слушал много години на слушалките и просто съм сигурен ,че пипнат и нагласен запис с добавяни думи ,както на някой му е удобно няма как да се направи без да може да се хване. на слух може и не ,но технически със сигурност. и понеже точно тва знаят и тия ,дето са пуснали записа в обръщение съм сигурен ,че е автентичен и не е менте ,щото иначе нямаше да посмеят да го пуснат.

Един сигнал цифровизира ли се после процесора прави чудеса с него, не е като едно време да се наслагват думи с наставяне на ленти :mhihi: На осцилограмата нищо няма да хванеш, просто защото сигнала е прекаран през съответните Lowpass и Bandpass филтри или адаптивни фитри с еннайсе коефициента и чупки хич няма да видиш. А човешкия слух между другото е страшно несъвършена система :mhihi:
Както и да е, няма да споря, защото това е супер специфична тема и повечето хора няма да ме разберат :dunno: Но все пак не подценявайте технологиите, все пак 2011 станахме ;)
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Яну 2011, 21:24

и 5012та да станеме тия ,дето могат да го направят могат и да го познаят! така че викнат ли специалист ,който може да направи такъв монтаж той може да познае и правен ли е монтажа! няма такъв филм да не може да се познае ако ще всички филтри на света да използват. така че произнесат ли се ,а аз съм сигурен ,че ще се произнесат така ,че записа е автентичен - тогаа кво праиме!?!?!?!?

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 15 Яну 2011, 21:33

Чесно казано незнам дали гласа на Бойко е автентичен,но този Мишо бирата не е стока въобще ;) Пивоварната му фирмичка е трета по задължения към работниците си в страната-900 000 лв е общата сума-защо това не се споменава ;) Били го натискали неправомерно нещастника-остави сума ти народ на просешка тояга,а в същото време се купуват нови S-овици,Мазератита и Кайени...Истина е,че въпросната личност е близък с президента и най-вероятно е оговорен мача и с това правителство за закрила ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Яну 2011, 21:39

SKISA написа:и 5012та да станеме тия ,дето могат да го направят могат и да го познаят! така че викнат ли специалист ,който може да направи такъв монтаж той може да познае и правен ли е монтажа! няма такъв филм да не може да се познае ако ще всички филтри на света да използват. така че произнесат ли се ,а аз съм сигурен ,че ще се произнесат така ,че записа е автентичен - тогаа кво праиме!?!?!?!?

Тука малко стигаме до въпроса за кокошката и яйцето :D Но има и необратими процеси...

SKISA написа:тия ,дето могат да го направят могат и да го познаят!

Тия дето го правят не са хора, а са хардуера и софтуера на машината ;)
И едва ли един и същ, човек ще прави кодирането и после анализа :D
Лошото е, че се стига до момента с какво разполагат тия ("кодерите") и ония ("декодерите"). Кодерите според мен са високоплатени чужденци, да ги наречем, хакери. А "декодерите" са старчетата от БАН. А кой с каква техника и софтуер разполага, няма да се коментира :mhihi:

SKISA написа:записа е автентичен - тогаа кво праиме!?!?!?!?

Ами за съжаление, ако все пак го "докажат", аз лично не виждам алтернатива на ББ :(
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Яну 2011, 21:48

SKISA написа:и 5012та да станеме тия ,дето могат да го направят могат и да го познаят! така че викнат ли специалист ,който може да направи такъв монтаж той може да познае и правен ли е монтажа! няма такъв филм да не може да се познае ако ще всички филтри на света да използват. така че произнесат ли се ,а аз съм сигурен ,че ще се произнесат така ,че записа е автентичен - тогаа кво праиме!?!?!?!?

То и да излезе фалшив, пак си свърши работата...Ето ти си убеден, че е автентичен, и доста хора също...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Яну 2011, 22:18

айде тогава да изчакаме компетентните органи да се изкажат и ше продължиме да коментираме.....
а знаеш ли що съм убеден!?!? щото съм си изградил профил на бойко и според тоя профил той е способен да каже тия неща ,дето съм чул и да направи тия неща ,дето чуваме ,че прави..... и много други хора като мене ....

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Яну 2011, 22:40

бсп имат толкова млади хора на събиранията, че само в пловдив ако се емнат ще се съберат 50,000,
инфото ми е от една мацка , дето е вътре и просто не знаете хора с какво образование, какви работи и връзки имат...! иии, ама грам не ги бръсне вие как живеете, а си гледат интереса

-бг получи положителна оценка от различни международни финансови и првителствени организации за правилна посока на развитие за първи път по времето на ГЕРБ. друг факт е че изловиха не малко престъпници. цветан цветанов имал 6 апартамента, а доган?! доган ако си продаде всичките имущества, ще си купи няколко острова,

супер много се учудвам как някои хора мислят при факта, че бсп и дпс скапаха държавата. Деля ги на два типа, такива дет се прават на луди и имат пряки облаги и такива дет плюят само за спорта, щот цял живот някой им е виновен за неуспехите.

не съм фен на никой, нооо бат бойко не е толкова крадлив, колкото си мислите, не питайде от къде знам
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 15 Яну 2011, 23:16

acer написа:бсп имат толкова млади хора на събиранията, че само в пловдив ако се емнат ще се съберат 50,000,
инфото ми е от една мацка , дето е вътре и просто не знаете хора с какво образование, какви работи и връзки имат...! иии, ама грам не ги бръсне вие как живеете, а си гледат интереса

-бг получи положителна оценка от различни международни финансови и првителствени организации за правилна посока на развитие за първи път по времето на ГЕРБ. друг факт е че изловиха не малко престъпници. цветан цветанов имал 6 апартамента, а доган?! доган ако си продаде всичките имущества, ще си купи няколко острова,

супер много се учудвам как някои хора мислят при факта, че бсп и дпс скапаха държавата. Деля ги на два типа, такива дет се прават на луди и имат пряки облаги и такива дет плюят само за спорта, щот цял живот някой им е виновен за неуспехите.

не съм фен на никой, нооо бат бойко не е толкова крадлив, колкото си мислите, не питайде от къде знам

Самия Бойко може наистина да не е крадлив- ама всички плащания вече стават през Сибанк? Нищо лошо де. Другите около него може да не са крадливи- браво.
НО
великия театър който го разиграват с акций арестувания, рязане на ленти, откриване на пътища, храна по старото правителство и т.н просто е един екран пред очите на хората за не видят истината - те си правят каквото си поискат.
И още по лошо каквото си поискат е супер некомпетентно и пагубно. Всеки ден като пусна телевизията гласуват безумен закон - който противоречи на още 5, вършат ненужни неща от които никой не печели, тотално грешна за мен концепция имат а управление и т.н. Извинявай ма тия хора не са чели Конституцията на държавата която управляват, или поне не им пука каво пише вътре.
Бойко смело заяваява ,че сме една от държавите с най- ниски данъци в ЕС :kuku: Само дето ако погледнеш, тия международни финансови организаций които цитираш, ще се окаже ,че сме държавата с най-висок данък върху труда, най - високи данъци върху консумацията, най-висок процент от бюджета от косвени данъци не само в ЕС ами и от доста държави в света.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 15 Яну 2011, 23:36

Той разиграва театър ....
а да не би да не е впрегната цялата идеологическа машина на "конкуренцията"
за да ги очернят ... не, направо да ги заровят ...

До сега не си спомням някои, които да са били на власт, така ЯРОСНО и ДРУЖНО, отвсякъде да са плюти ...

А тези общи приказки за данъците, другите държави и т.н. са просто плюнки и нищо друго ...

Слушах записа ...от мухата слон се прави ...
Скис, много лесно правиш аналогии ...да стреля на площада ...
все едно да кажа ,че като имаш пищов стреляш по-деца.
и от там да си развия темата колко си неконтролируем.

Ясно, ще го свалят. Обаче следващите ... не ми се мисли къф ще го ядем.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 15 Яну 2011, 23:39

SKISA -> Колега добре че те има, май само ние сме с по едно виждащо око, в страната на слепците.
Как може да защитавате ББ ??? Това не ми го побира главното устройство ? Как така стана че всички викат -> запис е ? Хора... хора... :dunno:
П.С. И БМВ райдара :yes:
П.С. На Цецко му пращат СМС "Ти си айдук", а той вместо да върне смс "Не не съм!", връща "А ти си педерас" на Яне Янев.... Е*аси и властта :censored:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 15 Яну 2011, 23:54

klintan66 написа:Той разиграва театър ....
а да не би да не е впрегната цялата идеологическа машина на "конкуренцията"
за да ги очернят ... не, направо да ги заровят ...

До сега не си спомням някои, които да са били на власт, така ЯРОСНО и ДРУЖНО, отвсякъде да са плюти ...

А тези общи приказки за данъците, другите държави и т.н. са просто плюнки и нищо друго ...

Слушах записа ...от мухата слон се прави ...
Скис, много лесно правиш аналогии ...да стреля на площада ...
все едно да кажа ,че като имаш пищов стреляш по-деца.
и от там да си развия темата колко си неконтролируем.

Ясно, ще го свалят. Обаче следващите ... не ми се мисли къф ще го ядем.

Никой не плюя колега, ама ме дразни като някой говори толкова уверено глупости и то пред медийте.
Попринцип съм супер обективен мога да видя положителние черти и на тия които не харесвам.
А за ББ ме е яд, първо щото гласувах за него, второ щото с тази цялата подкрепа и харисма дето има можеше да направи много, но той май се оказва актйор и страшно ми прилича по поведение и маниери на този на който е бил охрана.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 16 Яну 2011, 0:15

Една алтернатива на ГЕРБ ми посочете в тази "държава" една????
Аз поне по добри от герберите не виждам... :paranoid:
:)

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Яну 2011, 3:59

Няма смисъл !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако се установи, че записите са автентични то които и да доиде се к.р че яде бг народ ...
се патова ситуация сме! За т'ва мислА че е най-добре да се изнасяме в по-читава държава отколкото да се омазваме повече в лайн..а :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 16 Яну 2011, 14:23

Колеги,виждам ,че политиката я бистрим 5-6 човека и нищо ново не казваме във възгледите си ...
на мен честно казано ми омръзна и ще се опитам да не се включвам в подобни теми.
ББ не е никак идеален, съгласен съм ...но пък съм сигурен, че до момента, след Костов, няма друг по-прогресивен в желанията си....поне...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 16 Яну 2011, 14:41

Все ми се струва, че няма как ББ и компания да са толкова глупави, че да вкарат подслушването на телефони и сами да се прецакат с това :roll:
А в разговора, който беше качен във Vbox-а, Бойко нарежда "Кажи на президента..", след което фонът на разговора се променя леко и отговорът на отсрещната страна е "Ъъъ, добре, ще кажа на министъра.." :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата