Презентация на прахосмукачки...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Презентация на прахосмукачки...

Мнение от zazomazo » 13 Фев 2011, 22:57

ros1977 написа:........а и като се замисля колко прахосмукачки би трябвало да съм сменил за времето в което Рейнбоу ми служи безоткзно май излиза добра цената.

:shock: :shock: :shock:

ни ми казвай, че ако не си бил с Рейнбоу за тези 14 години си щял да смениш 20 прахосмукачки :conf:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 14 Фев 2011, 0:18

А някой сеща ли се, че това което минава през водния филтър, след това поне половината от него излиза отзад на прахосмукачката в вид на аерозол и дишате ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 14 Фев 2011, 3:43

Ganchev__ написа:А някой сеща ли се, че това което минава през водния филтър, след това поне половината от него излиза отзад на прахосмукачката в вид на аерозол и дишате ?

даааа как не се бях сетил, че прахта която засмуква минава през водата, джурка се, завъжда тиня, микроорганизми и бактерии, излиза през ауспуха на прахосмукачката във вид на аерозол, CO2 и... дишаме :shock: :clap: ами освен да им сложиме по един катализатор и да минат тест за вредни емисии :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW

Мнение от Ganchev__ » 14 Фев 2011, 7:40

Тя не завъжда тиня и микроорганизми, просто голяма част от мръсотията не остава във водата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 14 Фев 2011, 15:46

Ganchev__ написа:А някой сеща ли се, че това което минава през водния филтър, след това поне половината от него излиза отзад на прахосмукачката в вид на аерозол и дишате ?

А ти да се беше сетил да прочетеш какво пишем във постовете си, или? Тая прахосмукачка 'Рейнбоу' има още 4-5 хартиени, текстилни и други филтри СЛЕД водния, така че на практика НИЩО не излиза от нея.

Микроби можеш да завъдиш само ако не си смениш водата след като си чистил, и я забравиш със замърсена вода 1-2 седмици, което се е случвало на майка ми. И има миризма само след като я отвориш, иначе не се усеща нищо. Но дори и това не е проблем, после просто слагаш чиста вода, и има специален препарат - сипваш от него във водата, и я пускаш на празен ход 5-10 минути без да чистиш - и готово, отново е чиста мастията :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Фев 2011, 16:20

Някой да пусне интересна мъжка тема, че мъжете във форума се хванаха за гушите да спорят за тия прахосмукачки! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 14 Фев 2011, 16:30

Мишел написа:Някой да пусне интересна мъжка тема, че мъжете във форума се хванаха за гушите да спорят за тия прахосмукачки! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

пс.Нека спорят за прахосмукачки,весело е :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Фев 2011, 16:32

Ronka написа:Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това ще е като да слушаме разговорите на ловци и рибари... :mhihi: :mhihi:

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 14 Фев 2011, 16:35

Мишел написа:
Ronka написа:Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз мисля да пусна следващата тема за домакински роботи или пекарна за хляб, като им омръзне тая :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеIs...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 14 Фев 2011, 16:38

Ronka написа:
Мишел написа:

Аз мисля да пусна следващата тема за домакински роботи или пекарна за хляб, като им омръзне тая :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Майка ми накупи половината стоки на 'Телешоп' и 'Топ шоп' през годините, така че на тия теми мога много да говоря :mhihi: Като се почне от всякакви чопъри, фитнес уреди, 'блу меджик моп', пекарни и фурни разни, роботи от разни видове, тенджери и домакински пособия и т.н. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Фев 2011, 16:39

Мишел написа:

имаме си тема за казармата,имаме ситема и за прахосмукачките къв ви е проблема не мОа ви рАзбера :mhihi:
и без това тоя подфорум заприлича на лексикон,тук поне има няква дискусия интерсна :mrgreen:

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 14 Фев 2011, 16:40

goguma написа:
Майка ми накупи половината стоки на 'Телешоп' и 'Топ шоп' през годините, така че на тия теми мога много да говоря :mhihi: Като се почне от всякакви чопъри, фитнес уреди, 'блу меджик моп', пекарни и фурни разни, роботи от разни видове, тенджери и домакински пособия и т.н. :mhihi:

Да,ама няма рейнбоу :idea:

Иначе и кажи, че ако ги продаде, може да се сдобие с едно що годе читаво БМВ :mhihi: :mhihi:
ИзображениеIs...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 14 Фев 2011, 16:42

Ronka написа: Да,ама няма рейнбоу :idea:

Иначе и кажи, че ако ги продаде, може да се сдобие с едно що годе читаво БМВ :mhihi: :mhihi:

Има!!!! Не четеш внимателно :mhihi:

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 14 Фев 2011, 16:44

Мишел написа:

Сигурно съм се разсеяла, извинявам се, просто ме е толкова яд, че нямам рейнбоу, едно време струваше колкото 1/2 апартамент, а аз се прецаках :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеIs...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от goguma » 14 Фев 2011, 17:01

Ronka написа:
Мишел написа:

Сигурно съм се разсеяла, извинявам се, просто ме е толкова яд, че нямам рейнбоу, едно време струваше колкото 1/2 апартамент, а аз се прецаках :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Така е, който се е пребал - преебал се :mhihi: То само тоя Рейнбоу струва повече от 1/3 от стойността на колата ми, ама ходи обяснявай :dunno: Наумила си е - купила го е, няма какво да направя. Няма да говоря за всичките други накупени простотии.

За мен това си е загуба на пари, още повече че част от уредите не се ползват изобщо, ама от друга страна не мога да държа сметка на родителите си за какво харчат :dunno:

Ако можех бих ги продал повечето, и без това само прах събират :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата