Презентация на прахосмукачки...
Модератор: Общи модератори
Re: Презентация на прахосмукачки...
ros1977 написа:........а и като се замисля колко прахосмукачки би трябвало да съм сменил за времето в което Рейнбоу ми служи безоткзно май излиза добра цената.

ни ми казвай, че ако не си бил с Рейнбоу за тези 14 години си щял да смениш 20 прахосмукачки

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
А някой сеща ли се, че това което минава през водния филтър, след това поне половината от него излиза отзад на прахосмукачката в вид на аерозол и дишате ?
Ganchev__ написа:А някой сеща ли се, че това което минава през водния филтър, след това поне половината от него излиза отзад на прахосмукачката в вид на аерозол и дишате ?
даааа как не се бях сетил, че прахта която засмуква минава през водата, джурка се, завъжда тиня, микроорганизми и бактерии, излиза през ауспуха на прахосмукачката във вид на аерозол, CO2 и... дишаме

- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Тя не завъжда тиня и микроорганизми, просто голяма част от мръсотията не остава във водата.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Ganchev__ написа:А някой сеща ли се, че това което минава през водния филтър, след това поне половината от него излиза отзад на прахосмукачката в вид на аерозол и дишате ?
А ти да се беше сетил да прочетеш какво пишем във постовете си, или? Тая прахосмукачка 'Рейнбоу' има още 4-5 хартиени, текстилни и други филтри СЛЕД водния, така че на практика НИЩО не излиза от нея.
Микроби можеш да завъдиш само ако не си смениш водата след като си чистил, и я забравиш със замърсена вода 1-2 седмици, което се е случвало на майка ми. И има миризма само след като я отвориш, иначе не се усеща нищо. Но дори и това не е проблем, после просто слагаш чиста вода, и има специален препарат - сипваш от него във водата, и я пускаш на празен ход 5-10 минути без да чистиш - и готово, отново е чиста мастията

Някой да пусне интересна мъжка тема, че мъжете във форума се хванаха за гушите да спорят за тия прахосмукачки!

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Мишел написа:Някой да пусне интересна мъжка тема, че мъжете във форума се хванаха за гушите да спорят за тия прахосмукачки!![]()
![]()
Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли

пс.Нека спорят за прахосмукачки,весело е

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли![]()
![]()
![]()
Това ще е като да слушаме разговорите на ловци и рибари...

- Ronka
- русата мафия!
-
Мишел написа:Ronka написа:Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли![]()
![]()
![]()
Това ще е като да слушаме разговорите на ловци и рибари...![]()
Аз мисля да пусна следващата тема за домакински роботи или пекарна за хляб, като им омръзне тая

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
Ronka написа:Мишел написа:Ronka написа:Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли![]()
![]()
![]()
Аз мисля да пусна следващата тема за домакински роботи или пекарна за хляб, като им омръзне тая![]()
![]()
Майка ми накупи половината стоки на 'Телешоп' и 'Топ шоп' през годините, така че на тия теми мога много да говоря

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Мишел написа:Ronka написа:Като например 'колко жени щях да сменя за тея години,дето бях с мойта' ли![]()
![]()
![]()
имаме си тема за казармата,имаме ситема и за прахосмукачките къв ви е проблема не мОа ви рАзбера

и без това тоя подфорум заприлича на лексикон,тук поне има няква дискусия интерсна

- Ronka
- русата мафия!
-
goguma написа:
Майка ми накупи половината стоки на 'Телешоп' и 'Топ шоп' през годините, така че на тия теми мога много да говоряКато се почне от всякакви чопъри, фитнес уреди, 'блу меджик моп', пекарни и фурни разни, роботи от разни видове, тенджери и домакински пособия и т.н.
Да,ама няма рейнбоу

Иначе и кажи, че ако ги продаде, може да се сдобие с едно що годе читаво БМВ

Ronka написа: Да,ама няма рейнбоу![]()
Иначе и кажи, че ако ги продаде, може да се сдобие с едно що годе читаво БМВ![]()
Има!!!! Не четеш внимателно

- Ronka
- русата мафия!
-
Мишел написа:Ronka написа: Да,ама няма рейнбоу![]()
Иначе и кажи, че ако ги продаде, може да се сдобие с едно що годе читаво БМВ![]()
Сигурно съм се разсеяла, извинявам се, просто ме е толкова яд, че нямам рейнбоу, едно време струваше колкото 1/2 апартамент, а аз се прецаках

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
Ronka написа:Мишел написа:Ronka написа: Да,ама няма рейнбоу![]()
Сигурно съм се разсеяла, извинявам се, просто ме е толкова яд, че нямам рейнбоу, едно време струваше колкото 1/2 апартамент, а аз се прецаках![]()
![]()
Така е, който се е пребал - преебал се

За мен това си е загуба на пари, още повече че част от уредите не се ползват изобщо, ама от друга страна не мога да държа сметка на родителите си за какво харчат

Ако можех бих ги продал повечето, и без това само прах събират