1-вото ви мнение в този форум?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: 1-вото ви мнение в този форум?

Мнение от xpl0d » 29 Яну 2011, 21:01

xpl0d написа:Здравейте!Предварително се извинявам ако темата не е за тук,нека модераторите я преместят.
Искам да си купя някакво БМВ-нце.Бензинка ще е със сигурност.Без газови уредби.Спрял съм се на 316,318,320.Доколкото разбрах 320 е 6 цилиндров,а останалите 4 цилиндрови.
Въпросите ми са скъпа ли е поддръжката на такъв автомобил и има ли съществена разлика между трите модела?Като казвам поддръжка имам впредвид смяна на масла,ремъци (или верига,ако има такава,не знам кой модел какво има),филтри,накладки и т.н.
Какви са евентуалните най-най-най-честите проблеми с тези модели?
Всеобщо разпространено мнение е "А-а-а ти луд ли си БМВ да си 'земаш,то гори кат' ламя".Искам да ви питам колеги какъв е разхода на тези модели на БМВ?
Който има такъв модел нека сподели каквото знае за 3-ките!
Благодаря превдарително на всички!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 29 Яну 2011, 23:46

ето го и моето:
dinkomg написа:Здравейте, от 3 дни съм горд собственик на BMW. Карал съм много автомобили (вкл. и чисто нови) но за първи път се чуствам така, сякаш някой е налял бензин в кръвта ми. Иначе колата е на старо 318i 1.8 с невероятен салон. Макар и комби си е BMW!!!
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 30 Яну 2011, 6:06

26.02.2009 ->
Извинявам се много за offtopic-a, но се разтрвожих тука...
:confused:
Обмислям скоро да си купувам E46 седан, обаче ми е жизнено важно, задните седалки да падат и към багажника да няма преграда. И до преди да прочета тази тема, си мислих, че са си така, дори имам спомен, че бях гледал снимка на отворен багажник на Е46 и нямаше прегради, ламарини и тн., просто се виждаха "гърбовете" на седалките :shock: В интерес на истината, не съм виждал отворен багажник на Е46 на живо. :uups:

© написа:моите седалки се свалят и спокойно влизаш в багажника т.е. няма ламарина
обаче, щом колата е била заключена и отпред, май ключаря е най-добрия вариант. И да си направиш втори ключ :shock:

Каква ти е колата? Преди да прочета твоя пост, се бях отчаял наистина много... Дано да си с Е46 :)

Още веднъж се извинявам за offtopic-a, не ми се щеше първият ми пост във форума да е точно такъв, но няма как :|

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 30 Яну 2011, 7:36

Ето и моята първа тема :) Тук
Доста беден речник съм имал :mhihi: или гладен :mhihi: така като гледам малко съм изпускал букви.... :D
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 30 Яну 2011, 9:17

Публикувано на: 26 Авг 2007, 21:42
Здравейте, карам БМВ от 2 години, а баща ми от около 15 и знам, че по принцип нема лабаво :mhihi: .Мисля обаче да си взема собствена кола и съм се насочил към Е36. По-конкретно към 318ис или 320 ванос.Кое според вас е по-добрия избор?Има ли съществена разлика в разхода?Знам, че има разлики в изпълненията на Е36 от началото на производството и края.До колкото ми е известно става въпрос за така наречения фейс лифт.Какви са разликите? :help: :!: :?: :?:

Първото мнение трепач! В темата имам два отговора да ползвам търсачката и съм набарал катанеца :mhihi: .

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 05 Фев 2011, 13:19

Ето го и мойто първо включване :mhihi:-не бъзик :oops:Публикувано на 24 май 2009г

"здражеите колеги молиа ниакои да ми каже какжо е коли4естжото на масло ж дифа преджарително блигодаря джигателя е м40б16"
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 05 Фев 2011, 13:28

Моето първо мнение е в темата "Ново лъскаво БМВ. Кой цвят му върви най-много?"
M3 E92 написа:Аз бих заложил на бялото - на него изпъква грацията и мощта на колата :)
П.П. http://store.picbg.net/pubpic/F6/2E/c0c ... baf62e.jpg

:mhihi: Вероятно затова съм с бяло BMW :D

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 05 Фев 2011, 13:58

Форума го следях от доста време, но се регистрирах и съответно писах за сефте едва, когато си взех М-ката, 17-ти април 2010.

viewtopic.php?f=34&t=200347

rve написа:Привет на всички БМВ и по-специално Е46 фанатици!

Тази седмица се сдобих с първата си лична кола. Много време я чаках, по една или друга причина, но отдавна бях решил чий волан ще въртя. Компромис не стоеше на дневен ред - или ще я карам нея или ще ходя пеша. Много хора ми се чудеха и ме разубеждаваха, че това не е кола за всеки ден, че не става за нашите "пътища", че й е скъпа поддръжката, че гори много, че не е за мен и т.н. Може и да са прави за всичко, освен за едно - последното... Защото аз бях сигурен, че това е колата за мен. Не ми трябва да съм карал 100 коли за да оценя достойнствата само на една.

Спирам да се правя на интересен и минавам по същество - ///М3 Individual 2003, SMG II точно с цвета, който исках и есктри, чиито брой все още всекидневно нараства. Колата е изключително добре поддържана и в отлично състояние. Искаше ми се да й направя една подобаваща фотосесия, но откакто се върнах от Германия времето не е на моя страна и я снимах само на закрито. Все пак пътьом я щракнах два пъти та ето я и нея:

Изображение

Изображение

И вече на българска земя:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Чувството зад волана й е неуписуемо. И ако досега беше по-скоро визуално атрактивна (и то предимно на снимка) то с всеки изминат километър се убеждавам, че не е сътворено нещо по-съвършено на 4 колела. Пожелавам на всеки да изпита това, дори и да не е с ///М3. Все пак не трябва да спираме да мечтаем. Аз поне не спрях до тази седмица.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 05 Фев 2011, 16:15

HackeD написа:Супер е клипа браво :clap: :clap: :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 05 Фев 2011, 19:38

Turturelo написа:DSC е стандарт за всички BMW-та и то от доста време насам.

Next написа:тук не си прав! ASC е стандартно а DSC-то е допълнителна екстра

доста силно мнение за първо :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата