Паранормални явления

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Паранормални явления

Мнение от ///Maximalniq » 31 Яну 2011, 3:23

Благодаря момчета... тая вечер няма да се спи.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 31 Яну 2011, 3:33

аз затва след такива истории хода на 4 места, по работа, вузче, фитнеса, и само на места дет има да гледам пички, че поне да не се стряскам така :mhihi:

ейй, кат бех лапе 2-ри клас, гледам некви глупости по тв-то за некви извънземни и нещо като се тупна в прозореца и стълбите надолу ги взимах по 3 наведнъж, крещейки.. чист късмет беше че не получих инфаркт :mhihi:

човек може мн лесно да се филмира, ама въпреки тва не ходя на ранчото при баща ми щот е в родопско и там има вълчета и мечки, особено вторите са по-страшни от всичките пара случки взети заедно :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 31 Яну 2011, 3:41

acer написа:аз затва след такива истории хода на 4 места, по работа, вузче, фитнеса, и само на места дет има да гледам пички, че поне да не се стряскам така :mhihi:

Ако искаш може да ти уредя една, след която ще искаш и мечки и паранормални явления :mhihi: :mhihi: :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 31 Яну 2011, 8:32

Huku написа:сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия

Дава грешки? Направо гасне всичко / е понякога и изпушва по нещо - я ютия, я сешоар :conf: / :mhihi: :help: И кажи за Е36-цата ко и направих веднъж на път за вилата :mrgreen: :twisted: :mhihi:
И никой да не ме вбесява, да не ме нараняваи пр, че ....бием с ТОК :bang: :mhihi:

Иначе паранормални неща около мен колкот щеш, но не ми се разказва, че и без тва на ден поне по двама души ми казват че съм луда :D А някои наистина не са за вярване...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от Macros » 31 Яну 2011, 10:38

BMWALPINA написа:
acer написа:аз затва след такива истории хода на 4 места, по работа, вузче, фитнеса, и само на места дет има да гледам пички, че поне да не се стряскам така :mhihi:

Ако искаш може да ти уредя една, след която ще искаш и мечки и паранормални явления :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Да и аз мога да помогна както уча в Техническия :lol: ( да не обидя някоя колжека- само се шегувам в духа на вицовете)

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 31 Яну 2011, 12:04

Macros написа:
BMWALPINA написа:

Да и аз мога да помогна както уча в Техническия :lol: ( да не обидя някоя колжека- само се шегувам в духа на вицовете)

ахуахуахуахуауаха, давайте мечките насаммм, аз като хода до университета и минавам през техническия и
всеки път ахъм да изпусна кормилото.. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Яну 2011, 12:39

Снимките са много лоши,търся си клипчето от телефона,но ето това са "жълтеникавите топки"
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Правени са с телефон 2 мегапиксела

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 31 Яну 2011, 12:47

Е такива топки, същите, много на брой (около 20 примерно) видях миналата година септември или октомври над моста на НДК... Движеха се в нещо като конфигурация, като самолетите дето правят разни фигури :kuku: :mhihi: Карах и нямаше нито как да ги снимам, нито как да спра, обаче направо не ми се повервА кво виждам :paranoid: :mrgreen:

пп. Не бях само аз дето ги видя тогава! Затва си мисля, че тоя път не е било плод на лудостта ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 31 Яну 2011, 12:51

kOnPuBkA написа:Е такива топки, същите, много на брой (около 20 примерно) видях миналата година септември или октомври над моста на НДК... Движеха се в нещо като конфигурация, като самолетите дето правят разни фигури :kuku: :mhihi: Карах и нямаше нито как да ги снимам, нито как да спра, обаче направо не ми се повервА кво виждам :paranoid: :mrgreen:

пп. Не бях само аз дето ги видя тогава! Затва си мисля, че тоя път не е било плод на лудостта ми :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Именно там съм заснел въпросните топки,спрях с колата на спирката след светофара (бул.България-Евлоги Георгиев) и снимах с телефона,датата е вярна под снимките

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 31 Яну 2011, 13:36

Ами явно обичат да си кръжат в тая зона гадините, щото щом твоята дата е вярна, значи аз съм ги видяла една година по-късно пак там! :paranoid: :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Потребител
Аватар

Мнение от kondio13 » 31 Яну 2011, 15:13

Преди няколко години вечер изпитвах панически страх като си лягам сам в стая. Не мога да заспя от страх,
а колко повече стоя буден толко по-голям страх ме хваща.

През тоя период ми се случи 2-3 пъти да се събудя вцепенен. Очите са ми отворени и виждам, а
тялото не мога да си движа не мога да помръдна и колкото и да се напъвам не става.

На втория път се събуждам по гръб и едвам си отварям очите все едно са вързани тежести за тях, а над
мен има черен дим в форма като джин. Там дето трябва да му е главата е обърнато към мен и все едно ме
гледа, а това дето му е като опашка ми минава върху шията и не мога да си поема дъх нещо като хъркане
чувам при опит да си поема въздух. Прииска ми се да го махна, а тялото не ме слуша не мога да си мръдна
ни ръка ни крак. След няколко секунди изчезна и се размърдах.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 31 Яну 2011, 15:41

Айде и аз да се включа, значи блока в който живея до колкото знам е построен върху турски гробища. От много години насам от апартамента над нашия доста често се чуват супер странните звуци,а в този апартамент никой не живее от години. Собствениците му направиха основен ремонт и пак никой не живее там :kuku: Та звуците са сякаш някой влаче нещо по пода и този звук са го чували майка ми и баща ми и аз. Послено преди седмица две се бяхме сабрали с моята приятелка и един приятел да си пийваме в кухнята само тримата. Пийваме си хапваме си всичко нормално, към 2-3 сутрината пак се почва "влаченето" продължава няколко минути и това е! Другото което ми се е случвало 2 пъти е да санувам адските кошмари. Но дали са кошмари или реалност немога да бъда сигорен щото се случва следното нещо. Както си спя и уж се събуждам пък немога да мръдна само виждам и какво мислите виждам, малко момиченце седи облегнато на леглото ми и само си седи и ме гледа, когато се "събудя" се чува същото влачене от горе. Скоро стана на въпрос това нещо на вечеря и майка ми сподели че и тя е виждала същото момиченце самоче в коридора зад ъгъла, и тя се е чувствала тяка сякаш е будна ,но неможе да каже със сигорност и така весело си живея аз! :lol: само да допълня ,че в апартамента над този с "звуците" живее една 80 годишна баба която едва ли може да влачи нещо така и то в малките часове на ноща! Това е факт , а за момиченцето пак казвам не съм 100% сигорен ,че не сънувам , но пак е гадно...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 31 Яну 2011, 16:46

Незнам колега E30-Kz ,обаче над нас има некакви олигофрени,абе какво правят всяка събота и неделя около 15 часа,точно когато се опитвам да спя,бе се нещо кове,нещо мъкне...имам чуството че е некой сериен убиеш и разковава трупове...ама защо се около 15 часа да го ... :censored:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 31 Яну 2011, 17:48

Е.Димитров написа:Незнам колега E30-Kz ,обаче над нас има некакви олигофрени

Поне знаеш ,че някой живее там :mhihi:
в на приятелката ми апартамента пък постоянно се чува през ноща пак към 2-3 часа да тече вода :kuku: ама и там живеят хора мое да са луди като твойте съседи ама поне са живи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 31 Яну 2011, 17:55

E30-Kz написа:[ама поне са живи :mhihi:

Да,още некой друг уйкенд ще са в това ментално състояние...после ще видим дали нещата ще станат като при тебе ,може таласъма да им е по-крехак от твойте "комшии" :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата