Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Паранормални явления
Благодаря момчета... тая вечер няма да се спи.
аз затва след такива истории хода на 4 места, по работа, вузче, фитнеса, и само на места дет има да гледам пички, че поне да не се стряскам така
ейй, кат бех лапе 2-ри клас, гледам некви глупости по тв-то за некви извънземни и нещо като се тупна в прозореца и стълбите надолу ги взимах по 3 наведнъж, крещейки.. чист късмет беше че не получих инфаркт
човек може мн лесно да се филмира, ама въпреки тва не ходя на ранчото при баща ми щот е в родопско и там има вълчета и мечки, особено вторите са по-страшни от всичките пара случки взети заедно

ейй, кат бех лапе 2-ри клас, гледам некви глупости по тв-то за некви извънземни и нещо като се тупна в прозореца и стълбите надолу ги взимах по 3 наведнъж, крещейки.. чист късмет беше че не получих инфаркт

човек може мн лесно да се филмира, ама въпреки тва не ходя на ранчото при баща ми щот е в родопско и там има вълчета и мечки, особено вторите са по-страшни от всичките пара случки взети заедно

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
acer написа:аз затва след такива истории хода на 4 места, по работа, вузче, фитнеса, и само на места дет има да гледам пички, че поне да не се стряскам така![]()
Ако искаш може да ти уредя една, след която ще искаш и мечки и паранормални явления

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Huku написа:сериозно - като се наелектризира обстановката вкъщи апаратурата дава грешки и ме хваща ток даже и от тоалетната хартия
Дава грешки? Направо гасне всичко / е понякога и изпушва по нещо - я ютия, я сешоар

И никой да не ме вбесява, да не ме нараняваи пр, че ....бием с ТОК

Иначе паранормални неща около мен колкот щеш, но не ми се разказва, че и без тва на ден поне по двама души ми казват че съм луда

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
BMWALPINA написа:acer написа:аз затва след такива истории хода на 4 места, по работа, вузче, фитнеса, и само на места дет има да гледам пички, че поне да не се стряскам така![]()
Ако искаш може да ти уредя една, след която ще искаш и мечки и паранормални явления![]()
![]()
Да и аз мога да помогна както уча в Техническия

Macros написа:BMWALPINA написа:acer написа:аз затва след такива истории хода на 4 места, по работа, вузче, фитнеса, и само на места дет има да гледам пички, че поне да не се стряскам така![]()
Ако искаш може да ти уредя една, след която ще искаш и мечки и паранормални явления![]()
![]()
Да и аз мога да помогна както уча в Техническия( да не обидя някоя колжека- само се шегувам в духа на вицовете)
ахуахуахуахуауаха, давайте мечките насаммм, аз като хода до университета и минавам през техническия и
всеки път ахъм да изпусна кормилото..

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Е такива топки, същите, много на брой (около 20 примерно) видях миналата година септември или октомври над моста на НДК... Движеха се в нещо като конфигурация, като самолетите дето правят разни фигури
Карах и нямаше нито как да ги снимам, нито как да спра, обаче направо не ми се повервА кво виждам
пп. Не бях само аз дето ги видя тогава! Затва си мисля, че тоя път не е било плод на лудостта ми

пп. Не бях само аз дето ги видя тогава! Затва си мисля, че тоя път не е било плод на лудостта ми

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
kOnPuBkA написа:Е такива топки, същите, много на брой (около 20 примерно) видях миналата година септември или октомври над моста на НДК... Движеха се в нещо като конфигурация, като самолетите дето правят разни фигури![]()
Карах и нямаше нито как да ги снимам, нито как да спра, обаче направо не ми се повервА кво виждам
![]()
![]()
пп. Не бях само аз дето ги видя тогава! Затва си мисля, че тоя път не е било плод на лудостта ми![]()
![]()
![]()
Именно там съм заснел въпросните топки,спрях с колата на спирката след светофара (бул.България-Евлоги Георгиев) и снимах с телефона,датата е вярна под снимките
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Ами явно обичат да си кръжат в тая зона гадините, щото щом твоята дата е вярна, значи аз съм ги видяла една година по-късно пак там!

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
Преди няколко години вечер изпитвах панически страх като си лягам сам в стая. Не мога да заспя от страх,
а колко повече стоя буден толко по-голям страх ме хваща.
През тоя период ми се случи 2-3 пъти да се събудя вцепенен. Очите са ми отворени и виждам, а
тялото не мога да си движа не мога да помръдна и колкото и да се напъвам не става.
На втория път се събуждам по гръб и едвам си отварям очите все едно са вързани тежести за тях, а над
мен има черен дим в форма като джин. Там дето трябва да му е главата е обърнато към мен и все едно ме
гледа, а това дето му е като опашка ми минава върху шията и не мога да си поема дъх нещо като хъркане
чувам при опит да си поема въздух. Прииска ми се да го махна, а тялото не ме слуша не мога да си мръдна
ни ръка ни крак. След няколко секунди изчезна и се размърдах.
а колко повече стоя буден толко по-голям страх ме хваща.
През тоя период ми се случи 2-3 пъти да се събудя вцепенен. Очите са ми отворени и виждам, а
тялото не мога да си движа не мога да помръдна и колкото и да се напъвам не става.
На втория път се събуждам по гръб и едвам си отварям очите все едно са вързани тежести за тях, а над
мен има черен дим в форма като джин. Там дето трябва да му е главата е обърнато към мен и все едно ме
гледа, а това дето му е като опашка ми минава върху шията и не мога да си поема дъх нещо като хъркане
чувам при опит да си поема въздух. Прииска ми се да го махна, а тялото не ме слуша не мога да си мръдна
ни ръка ни крак. След няколко секунди изчезна и се размърдах.
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Айде и аз да се включа, значи блока в който живея до колкото знам е построен върху турски гробища. От много години насам от апартамента над нашия доста често се чуват супер странните звуци,а в този апартамент никой не живее от години. Собствениците му направиха основен ремонт и пак никой не живее там
Та звуците са сякаш някой влаче нещо по пода и този звук са го чували майка ми и баща ми и аз. Послено преди седмица две се бяхме сабрали с моята приятелка и един приятел да си пийваме в кухнята само тримата. Пийваме си хапваме си всичко нормално, към 2-3 сутрината пак се почва "влаченето" продължава няколко минути и това е! Другото което ми се е случвало 2 пъти е да санувам адските кошмари. Но дали са кошмари или реалност немога да бъда сигорен щото се случва следното нещо. Както си спя и уж се събуждам пък немога да мръдна само виждам и какво мислите виждам, малко момиченце седи облегнато на леглото ми и само си седи и ме гледа, когато се "събудя" се чува същото влачене от горе. Скоро стана на въпрос това нещо на вечеря и майка ми сподели че и тя е виждала същото момиченце самоче в коридора зад ъгъла, и тя се е чувствала тяка сякаш е будна ,но неможе да каже със сигорност и така весело си живея аз!
само да допълня ,че в апартамента над този с "звуците" живее една 80 годишна баба която едва ли може да влачи нещо така и то в малките часове на ноща! Това е факт , а за момиченцето пак казвам не съм 100% сигорен ,че не сънувам , но пак е гадно...

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Незнам колега E30-Kz ,обаче над нас има некакви олигофрени,абе какво правят всяка събота и неделя около 15 часа,точно когато се опитвам да спя,бе се нещо кове,нещо мъкне...имам чуството че е некой сериен убиеш и разковава трупове...ама защо се около 15 часа да го ... 

- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Е.Димитров написа:Незнам колега E30-Kz ,обаче над нас има некакви олигофрени
Поне знаеш ,че някой живее там

в на приятелката ми апартамента пък постоянно се чува през ноща пак към 2-3 часа да тече вода

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
E30-Kz написа:[ама поне са живи
Да,още некой друг уйкенд ще са в това ментално състояние...после ще видим дали нещата ще станат като при тебе ,може таласъма да им е по-крехак от твойте "комшии"