31.01-01.02.1945 г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: 31.01-01.02.1945 г.

Мнение от Е.Димитров » 14 Фев 2011, 11:26

Демократ написа:1 януари трябва да бъде обявен със закон от Народното събрание за ежегоден траурен ден в памет на избитите от комунистическите злодеи. Ние демократите няма да оставим тази работа така. Толкова хора за избили комунистите и днес пак искат да вземат властта, да убиват пак ли?

Ми аз съм "ЗА" ако такива са "демократите" като тебе сте си направо за еФтаназия

Аватар

Мнение от Светослав Пройнов » 18 Фев 2011, 2:42

Демократ написа:1 януари трябва да бъде обявен със закон от Народното събрание за ежегоден траурен ден в памет на избитите от комунистическите злодеи. Ние демократите няма да оставим тази работа така. Толкова хора за избили комунистите и днес пак искат да вземат властта, да убиват пак ли?

Комунистите не са избивали хора, а само фашисти.
Аз съм русофил, защото съм българофил. За това също съм съветски националист и велико-държавен съветски шовинист. Искам България на три океана и десетки морета, в новия - още по голям СССР , заедно с братските православни славянски народи и във вечна дружба с мъдрия китайски народ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Фев 2011, 20:28

"Аз съм русофил, защото съм българофил. За това също съм съветски националист и велико-държавен съветски шовинист. Искам България на три океана и десетки морета, в новия - още по голям СССР , заедно с братските православни славянски народи и във вечна дружба с мъдрия китайски народ. "

WTF :banghead: :dummy: :kuku: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Фев 2011, 21:15

Светослав Пройнов написа:

Комунистите не са избивали хора, а само фашисти.

а бе ,пройчо...! що не земе се регнеш у москвич-форума и да не дразниш хората !?!? също като оня другия....!!
кажете колко са ви заплатите ,бе хора да вършите тва ,дето правите!? некадърни сте! тва може да мине само в Хайредин или Сеславци...!
баси ,къде се кандидатства за бот в нета с определена политическа цел!?!? ше се кандидатирам, ше спечеля мястото и ше им насера идеята.... :banghead:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 18 Фев 2011, 21:34

Е, ти не си ли го зел работното място преди време още? :confused: :shock:
Без страх, без спирачка!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Фев 2011, 21:46

за тебе не знам още ,но ония ми е кофти още да ги оставя без работа...!
а ти им клакьорствай просто... отдава ти се! :wave:

Предишна

Назад към Извън Темата