31.01-01.02.1945 г.
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: 31.01-01.02.1945 г.
Демократ написа:1 януари трябва да бъде обявен със закон от Народното събрание за ежегоден траурен ден в памет на избитите от комунистическите злодеи. Ние демократите няма да оставим тази работа така. Толкова хора за избили комунистите и днес пак искат да вземат властта, да убиват пак ли?
Ми аз съм "ЗА" ако такива са "демократите" като тебе сте си направо за еФтаназия
- Светослав Пройнов
-
-
Демократ написа:1 януари трябва да бъде обявен със закон от Народното събрание за ежегоден траурен ден в памет на избитите от комунистическите злодеи. Ние демократите няма да оставим тази работа така. Толкова хора за избили комунистите и днес пак искат да вземат властта, да убиват пак ли?
Комунистите не са избивали хора, а само фашисти.
Аз съм русофил, защото съм българофил. За това също съм съветски националист и велико-държавен съветски шовинист. Искам България на три океана и десетки морета, в новия - още по голям СССР , заедно с братските православни славянски народи и във вечна дружба с мъдрия китайски народ.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
"Аз съм русофил, защото съм българофил. За това също съм съветски националист и велико-държавен съветски шовинист. Искам България на три океана и десетки морета, в новия - още по голям СССР , заедно с братските православни славянски народи и във вечна дружба с мъдрия китайски народ. "
WTF

WTF

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Светослав Пройнов написа:Демократ написа:1 януари трябва да бъде обявен със закон от Народното събрание за ежегоден траурен ден в памет на избитите от комунистическите злодеи. Ние демократите няма да оставим тази работа така. Толкова хора за избили комунистите и днес пак искат да вземат властта, да убиват пак ли?
Комунистите не са избивали хора, а само фашисти.
а бе ,пройчо...! що не земе се регнеш у москвич-форума и да не дразниш хората !?!? също като оня другия....!!
кажете колко са ви заплатите ,бе хора да вършите тва ,дето правите!? некадърни сте! тва може да мине само в Хайредин или Сеславци...!
баси ,къде се кандидатства за бот в нета с определена политическа цел!?!? ше се кандидатирам, ше спечеля мястото и ше им насера идеята....

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Е, ти не си ли го зел работното място преди време още?

Без страх, без спирачка!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
за тебе не знам още ,но ония ми е кофти още да ги оставя без работа...!
а ти им клакьорствай просто... отдава ти се!
а ти им клакьорствай просто... отдава ти се!

66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5