Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Африка , а и Изтока.... не е толкова далеч...!
Не е само цената на бенза, там българите са около 2000, да видим боко как ше ги евакуира, нали се праща самолети, ся нещо им се дръпна тва... 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Триполи е превзет...И камиларя си отиде!
Иначе държави с население над 150 милиона скочиха в рамките на 1 месец и обърнаха представите си за и на света! Какво ще последва от тук натам - може само да гадаем! Демокрация няма как да съществува в арабските държави! Те не искат вече диктатура или монархия...Ислямисти срещу светски настроени.
Една подобна революция преди повече от 100 години преобърна света!
Иначе държави с население над 150 милиона скочиха в рамките на 1 месец и обърнаха представите си за и на света! Какво ще последва от тук натам - може само да гадаем! Демокрация няма как да съществува в арабските държави! Те не искат вече диктатура или монархия...Ислямисти срещу светски настроени.
Една подобна революция преди повече от 100 години преобърна света!
Без страх, без спирачка!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Цялата ситуация в размирните страни изглежда като добре подготвена и дирижирана от високо равнище акция.
На ЦРУ няма да им е за първи път да сваля режими чрез "революции",а демокрацията най-вероятно ще се отложи да друг път .
На ЦРУ няма да им е за първи път да сваля режими чрез "революции",а демокрацията най-вероятно ще се отложи да друг път .
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не знам защо смятате всички хора по света за дифолтно тъпи!?!? та цру ги накарали ,та организирано било ,та неква завера има винаги....! естествено ,че винаги големите сили ще се възползват от ситуацията ,но защо не приемете ,че е възможно хората ,където и по света да се намират, да искат да живеят нормално ,демократично ,без некой да им дава наклон на х** и то крив наклон ....!?!? що требва винаги да е нагласено и да има конспирация!?!? не мислете ,че сте най-умните на света ,а всички останали са много по-тъпи от вас! тва ,обикновенно не е вярно...
а филмчето е фейк....
да чуя кво ще кажат тия ,дето казаха ,че камиларя-тъпанар е вечен!?!?!?!?
а филмчето е фейк....
да чуя кво ще кажат тия ,дето казаха ,че камиларя-тъпанар е вечен!?!?!?!?
- Сондьора
- ентусиаст
-
Къде прочете, че е свален камиларя? И изкара арабите некви демократични
, особено в либия биха те утрепали ама веднага насред зеления площад, ако не е режима. В либия е баш революция, понеже и така наречените протестиращи, са въоражени.
Обаче смятай че тва са върли ислямисти, Кадафи се е осланял на корана, но по-скоро да контролира от колкото го вярва..др. е, че в Либия няма един атентат, за разлика от Египет, Тунис Йемен Алжир и т.н.
Кадафи е като Садам, само дето не ги е клал толкова...Трудно ще даде нещо, което е построил сам /смисъл, че парите са си на либийците/негови//.
Ако си на страната на протестиращите, то те със същото право за "демокрация" могат утре да си отцепят париж, и да кажат, че е техен, понеже в Париж живеят 2 млн. мюсюлмани /ама от тия ислямистите//. И ако това се случи, да се дигнат дори само 100хил, в Париж, дали няма да има жертви и ше им го дадат?

Обаче смятай че тва са върли ислямисти, Кадафи се е осланял на корана, но по-скоро да контролира от колкото го вярва..др. е, че в Либия няма един атентат, за разлика от Египет, Тунис Йемен Алжир и т.н.
Кадафи е като Садам, само дето не ги е клал толкова...Трудно ще даде нещо, което е построил сам /смисъл, че парите са си на либийците/негови//.
Ако си на страната на протестиращите, то те със същото право за "демокрация" могат утре да си отцепят париж, и да кажат, че е техен, понеже в Париж живеят 2 млн. мюсюлмани /ама от тия ислямистите//. И ако това се случи, да се дигнат дори само 100хил, в Париж, дали няма да има жертви и ше им го дадат?
- SKISA
-
-
говориш ги некви точно да забаламосаш нещата...! са па париж!! париж е друга държава ,докато в либия - бенгази и триполи са си у техната държава. нали не искаш да ми кажеш ,че урунгела - кадафи е читав, квот си е напраил за него си е , и че е прав и тия ,дето протестират срещу него са мерзавци!?!? земи го кажи в прав текст! кво го усукваш!?!? начи кадафито си е на власт ,ония са лоши ,че отцепват и всичко е ръководено от някой сопол от лангли!?!?!? заеби! не сте ора.-...
- Alpina_fanatic
-
-
"Ал Джазира": Бойна авиация стреля по хората в Триполи
Военни самолети атакуват протестиращите в либийската столица Триполи, твърди телевизия "Ал Джазира", но засега няма независимо потвърждение на новината.
Държавната либийска телевизия съобщава само, че е в ход "голяма военна операция срещу гнезда на терора".Икономедия

- Сондьора
- ентусиаст
-
Не аз само казвам, че е по-добре, считай за нас...тия работи с демокрация, че искали били да живеят нормално, тва без него или без друг режим, няма как да стане, там са с потекло номади, племенен строй. И да той е направил тая държава. Както садам Ирак. Дали ся можеш спокойно да отидеш там
? Отиди в Египет, нали се освободиха.
Тва за Праиж е примерно...добре де циганите се вдигат в БГ и искат да живеят нормално и демокрация....кво ше кажеш, че са се сетили и са прави? И почват да палят и да трошат и да избиват, примерно богатите, щото са им зели техното, и ти ше си демократичен с тях ли??

Тва за Праиж е примерно...добре де циганите се вдигат в БГ и искат да живеят нормално и демокрация....кво ше кажеш, че са се сетили и са прави? И почват да палят и да трошат и да избиват, примерно богатите, щото са им зели техното, и ти ше си демократичен с тях ли??
- Alpina_fanatic
-
-
Сондьора написа:..добре де циганите се вдигат в БГ и искат да живеят нормално и демокрация....кво ше кажеш, че са се сетили и са прави? И почват да палят и да трошат и да избиват, примерно богатите, щото са им зели техното, и ти ше си демократичен с тях ли??
В БГ не е ДИКТАТУРА, но явно ти е убягнал този факт!

- SKISA
-
-
бе аз в египет до сега не съм стъпил, а съм искал...! преди около повече от 20г имаше някакъв шанс да се иде и после стана мазало! не съм си представял прекрасната почивка с военни да ме пазят и конвой на рейса в кайро с БТРи и пушки...! ще изчакам да мине малко време и се надявам ,че нещата ще се оправят, ще се успокоят и ще ида .
и ние сме били номади ,па сме станали хора! всички са били някакви...!
и едно е да си изкарал парите с труд и акъл и да са си твои - друго е да си ги откраднал и хората да са те изправили до стената ,че си ги искат....!
кажи ми кой нормален ръководител на държава ще изкара авиация срещу собствения си народ!?! тва е геноцид и лайнара ще си плати за това...
и ние сме били номади ,па сме станали хора! всички са били някакви...!
и едно е да си изкарал парите с труд и акъл и да са си твои - друго е да си ги откраднал и хората да са те изправили до стената ,че си ги искат....!
кажи ми кой нормален ръководител на държава ще изкара авиация срещу собствения си народ!?! тва е геноцид и лайнара ще си плати за това...
- Сондьора
- ентусиаст
-
Alpina_fanatic написа:Сондьора написа:..добре де циганите се вдигат в БГ и искат да живеят нормално и демокрация....кво ше кажеш, че са се сетили и са прави? И почват да палят и да трошат и да избиват, примерно богатите, щото са им зели техното, и ти ше си демократичен с тях ли??
В БГ не е ДИКТАТУРА, но явно ти е убягнал този факт!

Скиса, зависи от гледната точка, а и казах ли ти, че нема да се даде лесно...докато не влезе некой да ги освобождава, тоя няма как да се даде.
Кажи като не са тъпи и е така им е дошло от горе, кво искат тия в Бахрейн, там ако не е демокрация /понеже и те могат да пият и евът, без проблем/, в Либия за тва е смърт, не че там не са си затваряли очите, но в Бахрейн си "свободно".
п.п. И Ф1 ще почне от АбуДаби, бахрей се отлга за по-късно.
п.п. А и тия в Либия са били номади преди 80 г, не като нас преди хиляди, и още джамахирията е дефакто Кадафи и племенни вождове, т.е. Кадафи не управлява сам.
п.п.3 да допълня на Матрикс, само не и на САЩ щото те му бутнаха ембаргото и му блокираха млрдте $.
Последна промяна Сондьора на 21 Фев 2011, 22:39, променена общо 2 пъти
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Ае, Скиса, как пък не вижаш, че бутат пионките на САЩ и Израел в региона?
Кадафи продаваше нефта си изключително на Запада!

Кадафи продаваше нефта си изключително на Запада!

Без страх, без спирачка!
- SKISA
-
-
аз чух за австралия ,че щел да е първият старт!?!?
явно бахрейнците нема да го бъде. уж щеше да се отложи ,ма явно дъртия бърни не ще да рискува...
е от де да ги знам кво ги сърби па тия.
тия там - ясно! аз гледам на изток...! много на изток! и ми е интересно дали и кога ще лумне "народно-демократичната..."! щото там южняците моментално ще ги доосвободят.
на който и да си е продавал петрола тоя е ненормален и не е нужен на никой-нито на щатите ,нито на евреите. тоя е непредвидим, ще му пощръклее уя у палатката и ще думне некой самолет над айфеловата или другаде. и просто трудно некой ще го подкрепи отвън...
явно бахрейнците нема да го бъде. уж щеше да се отложи ,ма явно дъртия бърни не ще да рискува...
е от де да ги знам кво ги сърби па тия.
тия там - ясно! аз гледам на изток...! много на изток! и ми е интересно дали и кога ще лумне "народно-демократичната..."! щото там южняците моментално ще ги доосвободят.

на който и да си е продавал петрола тоя е ненормален и не е нужен на никой-нито на щатите ,нито на евреите. тоя е непредвидим, ще му пощръклее уя у палатката и ще думне некой самолет над айфеловата или другаде. и просто трудно некой ще го подкрепи отвън...
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
ЦРУ по-скоро отново проспа ситуацията (припомням ядрените опити на Индия преди години) отколкото да я организира. Неслучайно първите дни на размириците в Египет Обама се чудеше какво да каже - как едновременно да подкрепи исканията за "дмокрация" и едновременно с това да не навреди на своя човек Мубарак. Защото ако в Египет и околните разбунтувани държави дойдат на власт ислямисти е много вероятно да започне нова война между Израел и арабите. Но американците са лисугери и ще намерят начин да се възползват от събитията.
Вчера по чуждите телевизии казаха, че Египет е дал разрешение на два ирански бойни кораба да преминат през Суецкия канал за пръв път след ислямската революция в Иран ('70-те). Израел естествено е обявил преминаването на ирански кораб в Средиземно море за провокация.
Не знам кой за каква демокрация се бори и кой дърпа конците, но нещата могат да станат много грозни.
Състезанията във Формулата ще започнат от старта в Австралия.
Вчера по чуждите телевизии казаха, че Египет е дал разрешение на два ирански бойни кораба да преминат през Суецкия канал за пръв път след ислямската революция в Иран ('70-те). Израел естествено е обявил преминаването на ирански кораб в Средиземно море за провокация.
Не знам кой за каква демокрация се бори и кой дърпа конците, но нещата могат да станат много грозни.
Състезанията във Формулата ще започнат от старта в Австралия.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?